https://www.youtube.com/watch?v=wTExFsVZXEQ
Ktoś jeszcze jara się jak pojebany wszystkim co dotyczy żółwi? Tylko tu akurat boje się, że spieprzą sprawę i wyjdzie transformers w skorupach (Bay i Fox), no ale co myślicie?
Uwielbiam żółwie ! tzn jestem fanem jedynie 3 pierwszych cześci. Bajki nie specjalnie mi się podobały, wersja kinowa komputerowa też nie zabardzo. Jakieś odcinki serialu filmowego widziałem ale to też już nie to samo. Tamte filmy są kultowe.
Widziałem ten trailer i nie spodobał mi się nowy wygląd żółwi lecz z samym filmem wiąże nadzieję że będzie ok ale obawiam się płytkiego humoru typu, beki i pierdy więc nie liczę na numery typu walka kiełbaskami w wykonaniu Michiego. Zobaczymy co im z tego wyjdzie. Nie będę się za bardzo napalać, wolę zostać miło zaskoczony.
ps tą Megan Fox mogli by sobie darować są lepsze aktorki. Faktycznie jak ją zobaczyłem to pierwsze skojarzenie Transformers (na których przysnąłem z nudów)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.