Wymiana Save'ów |
Author |
Message |
Saya
Nowicjusz
|
Posted: 12-04-2015, 17:34
|
|
|
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Błagam, błagam - o save`a po zabiciu centaurów nie działają mi linki ze stelli, tutaj też nie wyświetlają mi się żadne załączniki i jestem w czarnej... kropce.
Poratuje ktoś? |
|
|
|
|
Kylek
Student
|
Posted: 13-04-2015, 09:13
|
|
|
Tutaj masz link do moich save z gier:
http://1drv.ms/1HjlUVj
Save z Anniversary znajdziesz w folderze [Tomb Raider]. Nie mam niestety save z różnych ważnych fragmentów konkretnych poziomów a jedynie save z początków każdego poziomu, ale po walce z centaurami akurat zaczyna się nowy poziom (Świątynia św. Franciszka), więc jedyne, co cię ominie to filmik, który można obejrzeć potem z poziomu menu gry.
Gdybyś miała problemy z pobraniem plików lub z późniejszym ich wklejaniem, daj znać. No i powklejaj sobie tylko pliki .TRASave z folderu [Poziomy], bo pliki profilu (.TRAProfile) to już ukończona w 100% gra i podmieni ci twoją rozgrywkę. Jakby co, pisz.
Save są z polskiej premierowej wersji gry. |
|
|
|
|
Saya
Nowicjusz
|
Posted: 13-04-2015, 21:40
|
|
|
No przecież Cię ozłocę chłopaku!
Wszystko śmiga jak marzenie, dzięki przenajwiększe! |
|
|
|
|
Kylek
Student
|
Posted: 14-04-2015, 10:17
|
|
|
Polecam się na przyszłość
Save są na OneDrive i docelowo mają tam zostać na zawsze, więc i link zawsze powinien działać. |
|
|
|
|
lennox
Nowicjusz
|
Posted: 02-05-2015, 22:44
|
|
|
Oj wiele bym dał za Save na PS3. Ta walka z centaurami i Time Trial doprowadza mnie do rozpaczy. We wszystkich TR wbiłem już platynę, ale tutaj polegam na całej linii. Ma ktoś i może pomóc ? |
|
|
|
|
Menkaure
WoTR Team
|
Posted: 03-05-2015, 09:25
|
|
|
Przecież to jest absolutnie do zrobienia! Nie rozumiem dlaczego nie próbujesz do skutku? Wiem, że te momenty potrafią być upierdliwe, ale nawet ostatnio robiłem z nudów levele na czas i wystarczy po prostu mieć oczy otwarte i przemyślaną trasę biegu - najtrudniejszy jest Obelisk of Khamon, a Centaury? Wystarczy shotgun albo naładowane UZIs - padają jak muchy. |
|
|
Misio1849
Nowicjusz
|
Posted: 04-01-2016, 20:37 Save po T-rexsie
|
|
|
Witam, potrzebuje save po przejsciu dinozaura T-rexa. Nie wiem co sie stalo, wczoraj ladnie przeszlam go i zapisalam, dzisiaj pisze mi ze nie da sie wczytac gry, bo plik uszkodzony:(. Nie chce mi sie od nowa przechodzi. Mam polska wersje gry. Save prosze wyslac na pw lub misio1849@poczta.onet.pl. Z gory dziekuje |
|
|
|
|
Venice
Nowicjusz
|
Posted: 05-05-2017, 18:50
|
|
|
Mogłaby dobra dusza dać mi save do polskiej wersji gry z ukończonym poziomem Obelisk Khamoon? Mam taki problem, iż w pomieszczeniu z ostrzami Lara nie łapie się półki na końcu, nawet z ręcznym chwytaniem(można ten moment zobaczyć na play'u MaryKateAn, część 10, 15:08)
mail: saronee@o2.pl
Byłabym wdzięczna ToT |
|
|
|
|
Kylek
Student
|
|
|
|
|
rebus
Nowicjusz
|
Posted: 01-01-2018, 20:49
|
|
|
Egipt: Obelisk Khamoon
Jak wykonać skok na lince w 4 minucie 36 sekundzie poniższego filmiku na przeciwległą półkę?! Bezproblemowo zaczepiam się linką na haku, jednak potem klawiszami W i S nie mogę wykonać odpowiednio długiego rozbiegu, żeby skoczyć na tę przeciwległą półkę...
https://www.youtube.com/watch?v=GE8bsX3wiNw
- lub prośba o save pierwszego punktu kontrolnego po przejściu ww. fragmentu... |
|
|
|
|
Menkaure
WoTR Team
|
Posted: 02-01-2018, 10:14
|
|
|
Skok jest trudny. Nawet millo kiedyś miał z tym trudność. Trzymając się półki po prawej skocz i zahacz o hak trzymając odpowiedni klawisz kierunkowy. Biegnij na drugą stronę i w momencie, gdy Lara będzie chciała się już odwrócić skocz. Najlepiej zrobić to od razu - unikaj biegania po ścianie. Jest kilka takich momentów w TRA, gdzie bieganie po ścianach wcale nie podniesie szansy na udany skok.
https://www.youtube.com/watch?v=juu_eyeSi5w
Podpowiedź: Egipt w TRA ma kilka miejsc, gdzie Lara jakby nie wchodzi w interakcje z obiektami (szczególnie dotyczy to słupków między miażdżącymi blokami, na które będziesz wskakiwał). Jedynym rozwiązaniem jest zmiana ustawień graficznych do najniższych. Spróbuj tego tutaj. Na pewno nie zaszkodzi. |
|
|
rebus
Nowicjusz
|
Posted: 02-01-2018, 10:46
|
|
|
Dzięki.
Ustawiłem rozdzielczość na najniższą, 640x480. Spróbowałem 3 razy, jak dotąd bez skutku. Ale będę próbował dalej... |
|
|
|
|
rebus
Nowicjusz
|
Posted: 02-01-2018, 11:14
|
|
|
Udało się!!! |