FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups RegisterRegister  Log inLog in

Announcement 

Forum „tylko do odczytu”

Zapraszamy do dyskusji w naszej
Grupie World of Tomb Raider na Facebooku

Previous topic «» Next topic
Anniversary - wydanie polskie

Jeśli wersja standard TRA będzie kosztowała 99,99 zł, to za porządną wersję kolekcjonerską mogę dopłacić:
do 10 zł
10%
 10%  [ 5 ]
od 11 do 20 zł
19%
 19%  [ 9 ]
od 21 do 40 zł
43%
 43%  [ 20 ]
powyżej 41 zł
26%
 26%  [ 12 ]
Voted : 46
Total Votes: 46

Author Message
Asyenna 
Odkrywca

Posted: 03-07-2007, 18:35   

Ar2r, jak na mój gust to Iraq byłaby bardziej zadowolona gdyby dostała w swoje ręce TR8 w formie TR Legend 2. Iraq powiedz wprost że poprostu uwielbiasz TRL i TRA mniej ci podchodzi. ;) Tak przynajmniej wynika z twojego postu.

K@t 
Spectre

Posted: 03-07-2007, 19:20   

Chryste, toż to jeden wielki LOL xD
Nie no, ja wiem, że każdy może mieć swoje zdanie i w ogóle, ale to to parodia jest jakaś :p

joker 
Obieżyświat

Posted: 03-07-2007, 20:17   

Ja rozumiem Iraq. Poprostu Zip miał fajne teksty i wprowadzał elementy humorystyczne do gry. Sympatyczna postać którą można polubić. Nie mniej do TRA Zip alister i masa komputerów nie pasuje. To by popsuło cały mityczny klimat. W TRA Lara musi być odosobniona. Jej wyprawa nie jest turystyczną rozrywką tylko poważnym zagłębianiem sie w historię i mity. Dlatego absolutnie nie powinno tam być ludzi. Dwuch gamoni od Natli wzupełności wystarczy. Co do warkocza to rzecz gustu, ale wypadało żeby jednak w remakeu miała warkocz (który jest swoistego rodzaju symbolem pani archeolog pomijając piersi ;) ), a nie kucyk.

Jasmine 
Podróżnik

Posted: 03-07-2007, 21:11   

Wszytkie rzeczy, które wymieniła Iraq, nie pasują do tej części. W końcu to remake i twórcy się tego trzymali. Chociaż ja chętnie dowaliłabym jakiemuś typowi, tutaj jak wiemy, Lara została tego pozbawiona w zupełności.
Druga sprawa - Warkocz. Lara bez warkocza to nie Lara. Jak dla mnie jest jeszcze za krótki.
Nie można porównywać Lary z TR1 z Larą z Legend. Te części dzieli jednak kilka lat więc nic dziwnego, że się zmieniła.

iraq 
Podróżnik

Posted: 09-07-2007, 22:34   

jak już pisałam np. zipa mi brakowało, ale oczywiście rozumiem, że on nie mógł tu być, bo to remake, ale uwierzcie mi jak człowiek ma cichego kompa jest sam w chałupie i musi się droczyć z o 1.00 w nocy z zagadkami to czaasem mu brakuje tych pisków i jęków zipa.

Hemulen 
Podróżnik

Posted: 10-07-2007, 09:18   

A ja chciałbym w tym miejscu pozdrowić wszystkich tych, którzy narzekali na kilkudniowe opóźnienie w dostawie TRA (chociaż mieli rację, tego nie neguję) - mi po raptem jednym dniu wysiadł twardy dysk, a w wyniku upośledzonej wymiany gwarancyjnej czekałem na nowy aż do wczoraj, czyli 3 tygodnie, toteż gdy większość już zaczyna zapominać, co to TRA, bądź przechodzi go już po raz 10, i to z zamkniętymi oczami, Hemulen dopiero poznaje Pałac Midasa :D

Wiedzcie więc, że niektórzy mieli gorzej :)

Jack Daniels 
Student

Posted: 12-07-2007, 20:19   

Ile kosztuje TR: A EK w Media markt? Słyszałem, że 129 zł, o całe 30 zł mniej niż w Empiku, czy to prawda?

W W W . M Y S P A C E . C O M / T H E R I B
>>>>M O J A M U Z Y K A<<<<

fanshit 
Podróżnik

Posted: 12-07-2007, 21:24   

Dzisiaj dostałam edycję kolekcjonerską, ale mam pytanie odnośnie normalnego wydania, mianowicie jak wygląda pudełko, tak samo jak wydanie Legendy? Bo niby EK jest fajnie okraszona, ale szkoda, że opakowanie z fajną grafiką Lary jest jedynie z cienkiego kartoniku. -___-
Que venir por mi !

Ar2r 
Obieżyświat

Posted: 12-07-2007, 21:29   

Jack Daniels wrote:
Ile kosztuje TR: A EK w Media markt? Słyszałem, że 129 zł, o całe 30 zł mniej niż w Empiku, czy to prawda?

U mnie w Media Markt nawet nie maja podstawki co jest wręcz śmieszne ! W zasadzie nawet nigdzie nie doszukałem się wersji kolekcjonerskiej :/ Ale z tego co wiem - tak ma kosztować 129 zł bo niedawno rozmawiałem z obsługą MM :) Bynajmniej ma być tak w Lublinie, a w twoim mieście nie mam pojęcia, ale myślę że taka sama będzie cena bądz podobna !!

Hemulen 
Podróżnik

Posted: 13-07-2007, 08:57   

fanshit wrote:
Bo niby EK jest fajnie okraszona, ale szkoda, że opakowanie z fajną grafiką Lary jest jedynie z cienkiego kartoniku. -___-

Tylko edycja kolekcjonerska jest w digipacku, zwykłą zapakowano w plastikowe pudełko (takie jak np. w Legendzie).

Jack Daniels 
Student

Posted: 13-07-2007, 13:20   

Zamówiłem TR:A EK nową z allegro za bagatela 80zł :) , zobaczymy tylko czy to nie żadna ściema...

W W W . M Y S P A C E . C O M / T H E R I B
>>>>M O J A M U Z Y K A<<<<

kamcia89 
Student

Posted: 15-08-2007, 13:07   

ooo właśnie napisz jakie wrażenia...i czy wszystko dziala :pozdro: czekam na odpowiedz

Seraphiel 
Praktykant

Posted: 16-08-2007, 09:24   

A ja nadal ubolewam nad drobnym mankamentem wersji podstawowej... No bo kto wpadł na to, żeby dwie piękne grafiki z TRA umieścić na WEWNĘTRZNEJ stronie kartonowego pudełka?! I nijak nie idzie się do nich dostać ;(

Alisasi 
Podróżnik

Posted: 16-08-2007, 13:01   

Idzie się do nich dostać :)
Po prostu trzeba je delikatnie wyciągnąć. Ja już tak mam, bardzo ładne na biurko.
Wyciąganie zleciłam mamie(plastyk z zamiłowania) ale gwarantuje DA SIĘ!

kraju92 
Student

Posted: 18-08-2007, 15:49   

Czy w polskim wydaniu kolekcjonerskim TR Anniversary, ten film który jest na dodatkowej płycie on jest z polskimi napisami, albo lektorem, czy jest w wersji oryginalnej czyli angielskiej?

K@t 
Spectre

Posted: 18-08-2007, 16:14   

Wersja angielska z polskimi napisami. Ale jest możliwość wyboru kilku wersji językowych.

andy89 
Nowicjusz

Posted: 27-08-2007, 18:53   

Czy w polskim wydaniu TRA jest możliwość wyboru napisów angielskich i niemieckich? Dzięki.

Asyenna 
Odkrywca

Posted: 27-08-2007, 20:01   

andy89, co prawda zmianą jezyka przy okazji napisów się nie bawiłam ale z tego co pisze w instrukcji do TRA wynika że napisy są po: angielsku, niemiecku, francusku, włosku, hiszpańsku i polsku. Dodatkowo można wybrać sobie język w grze (dubbing) -angielski, francuski, niemiecki, włoski lub hiszpański. :)

andy89 
Nowicjusz

Posted: 27-08-2007, 20:16   

dzięki za odpowiedź! :)

Luthien 
Podróżnik

Posted: 28-08-2007, 12:01   

Dziwne, ja byłam przekonana, że w polskiej wersji TRA mamy do wyboru jedynie język polski i czeski. ;)

EDIT: Co prawda w instrukcji jest napisane co innego....

K@t 
Spectre

Posted: 28-08-2007, 12:17   

W grze mamy TYLKO polski. Wybór czeskiego kończy się zabawnymi błędami w napisach (możliwe, że wybór tego języka już przy instalacji załatwi sprawę). W dodatku nie da się wyłączyć napisów polskich.
Reszta wymienionych wersji językowych jest dostępna tylko na bonusowym DVD.

Asyenna 
Odkrywca

Posted: 28-08-2007, 12:22   

K@t, no jak powiedziałam nie bawiłam się w zmiany języków ani napisów. ale wcale mnie to nie dziwi że w instrukcji jest napisane jedno a w rzeczywistości jest drugie -cóż że tak zacytuję Ani mru mru :"chłit markietingowy" :P
K@t wrote:
Reszta wymienionych wersji językowych jest dostępna tylko na bonusowym DVD.

cóż nie wnikam, jednak chciałabym zauważyć że w instrukcji nie pisze że dotyczy to płyty bonusowej, której w zwykłym wydaniu i tak się nie uświadczy.
Cóż papier jest cierpliwy i wszystko zniesie. Pozdrowienia dla Cenegi za rzetelne informacje w instrukcji. ;)

Szymon_Trent 
Obieżyświat

Posted: 28-08-2007, 13:47   

Wydanie PL mi się podobało, ale dziwi mnie ,Dziecięcie Atlantydy"...

Yuna 
Student

Posted: 28-08-2007, 16:59   

Z tym "dziecięciem" to porażka na całej linii... Takiego słowa nawet w j. polskim nie ma:/.

Barbie 
Obieżyświat

Posted: 28-08-2007, 17:45   

Już było nie raz zauważone, że w mianowniku pada DZIECIĘ, a dopiero w innych przypadkach DZIECIĘCIE. Aczkolwiek zgadzam się - trzeba było zostać przy nazwie oryginalnej.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

© 2002 - 2021 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku

Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo