Muzyka z Anniversary |
Author |
Message |
beniu123
Student
|
Posted: 22-03-2009, 19:57
|
|
|
Muzyka w Anniversary jes wspaniała. Jest jedną z mocniejszych zalet tej gry. Własciwie muzyka i efekty dwiękowe są zaletą wszystkich tomb raiderów. Mi podoba się motyw z ostatniego poziomu, podczas walki Lary z Natlą. No i ten motyw z MENU też jest fajny, ale ja nie słucham go przed snem. |
_________________ All eyes on me... |
|
|
|
|
Zeek
Nowicjusz
|
Posted: 22-03-2009, 22:50
|
|
|
Muzuka w TRA jest super dobrze że mam wersje z superseller i moge sobie jej posłuchać w wolnym czasie. Taka muzyczka pomga mi się skupić i pracować:) |
|
|
|
|
Kriss14
Student
|
Posted: 24-03-2009, 17:01
|
|
|
Popieram. Muzyka w TRA jest idealna do tej gry. Wspaniale wyróżnia charakter rozgrywki, podkreśla klimat... W tej części muzyka jest tak zróżnicowana, że nieobeznana osoba mogłaby nie rozróżnić muzyki np. z Peru, od muzyki z Grecji. Troels Folmann znakomicie się spisał! |
_________________ See you in Avalon... |
|
|
|
|
Łukasz
Podróżnik
|
Posted: 25-06-2009, 16:34
|
|
|
Mi muzyka w Anniversary bardzo się podoba. Została starannie dopasowana do odpowiednich momentów Szczególną uwagę zwróciłem na muzykę w menu. Do tomb raider'a zawsze będzie typowa W rozgrywce bardzo polubiłem muzykę kiedy spotykamy w Peru niedźwiedzia. Brzmi jakby rzeczywiście działa się jakaś akcja, bo w końcu się dzieje Nieraz sobie ją puszczam jak wchodzę w nagrody |
_________________ Witaj Guest |
|
|
|
|
Denerith
Nowicjusz
|
Posted: 03-09-2009, 20:37
|
|
|
Co do muzyki w TRA, nie mam zastrzeżeń. tak ogólnie, oto jak większość osób, jak widzę, dla mnie jest cudowna. Szczególnie podoba mi się w momencie walki z Raptorami, czy też z Natlą. Ogólnie także Grecja jest ok. A... Po co ja wymieniam? Przecież moge od razu powiedzieć - każdy odgłos w TRA jest cudowny |
|
|
Invicta
Podróżnik
|
Posted: 28-06-2011, 11:59
|
|
|
Muzyka z Anniversary jest cudowna . Bardzo dobrze pasuje do otoczenia w grze, dzięki niej można lepiej poczuć ten klimat... Dodaje uroku tym wszystkim grobowcom i świątyniom. Nie mam nic do zarzucenia. A pozostałe efekty dźwiękowe także są wyjątkowo udane, szczególnie w Egipcie w Świątyni Khamoon - jak słyszałam te syki, szepty czy co tam to dokładnie było... wow! . Robi wrażenie. |
_________________ Śmierć z nutką ironii zawsze boli...
|
|
|
|
|
Azja_gr13
Nowicjusz
|
Posted: 01-08-2011, 21:24
|
|
|
Takie Mam tylko Pytanie Czy jest coś takiego jak SCORE Soundtrack z TRA???
I Gdzie można go pobrać.
Nie chodzi mi o te 38 utworów w Oryginalnym Soundtracku tylko o inne.
Lub po prostu gdyby ktoś wiedział, gdzie można znaleźć utwór z Pałacu Midasa.
Proszę o pomoc... |
|
|
|
|
ermitrudefay123
Student
|
Posted: 02-08-2011, 11:43
|
|
|
Azja_gr13 wrote: | Takie Mam tylko Pytanie Czy jest coś takiego jak SCORE Soundtrack z TRA???
I Gdzie można go pobrać.
Nie chodzi mi o te 38 utworów w Oryginalnym Soundtracku tylko o inne.
Lub po prostu gdyby ktoś wiedział, gdzie można znaleźć utwór z Pałacu Midasa.
Proszę o pomoc... |
Pewno na youtube można je wszystkie znaleźć, a potem pobrać sobie programikiem . |
_________________ ,,Szkoda, że nie dostaję dolara za każdym razem, gdy słyszę, jak różni szaleńcy składają takie obietnice..." - Lara Croft, Angel of Darkness
|
|
|
|
|
Azja_gr13
Nowicjusz
|
Posted: 02-08-2011, 21:03
|
|
|
No właśnie rzecz w tym, że nie ma;/ |
|
|
|
|
GeBeT
Podróżnik
|
Posted: 02-08-2011, 21:24
|
|
|
A ja myślę ,że można ich poszukać na tej stronie, wiem, że przy każdym TR Klasycznym (od 1 do 5) jest rubryka soundtrack, nie wiem, jak z Anniversary. |
_________________ SIEMA WSZYSTKIM NA FORUM
|
|
|
|
|
Invicta
Podróżnik
|
Posted: 02-08-2011, 21:35
|
|
|
GeBeT, jeśli chodzi ci o stronę główną WoTR, to właśnie sprawdziłam i w dziale Anniversary nie ma takiej rubryki a szkoda, bo gdyby był jakiś łatwy sposób pobrania muzy z TRA, chętnie bym skorzystała |
_________________ Śmierć z nutką ironii zawsze boli...
|
|
|
|
|
GeBeT
Podróżnik
|
Posted: 02-08-2011, 22:27
|
|
|
Tak to prawda, przed chwilą sprawdzałem, w klasycznych jest soundtrack, w tych nowszych nie, ale można poszukać w Internecie. |
|
|
|
|
|
ermitrudefay123
Student
|
Posted: 03-08-2011, 00:26
|
|
|
Azja_gr13 wrote: | No właśnie rzecz w tym, że nie ma;/ |
No to już nie wiem, skąd można to wziąć... Szukałam właśnie na youtube. Nic. Przynajmniej nie pod nazwą ,,Midas Palace". |
_________________ ,,Szkoda, że nie dostaję dolara za każdym razem, gdy słyszę, jak różni szaleńcy składają takie obietnice..." - Lara Croft, Angel of Darkness
|
|
|
|
|
GeBeT
Podróżnik
|
Posted: 03-08-2011, 11:08
|
|
|
A może wziąść jakiś gameplay z youtube'a, zapisać go w fromacie MP3 (czy jakimś takim) i wrzucić go do gry, lub odtwarzać z radia albo z komórki, ja tak kiedyś robiłem, jak w grze nie było muzy. |
|
|
|
|
|
ermitrudefay123
Student
|
Posted: 03-08-2011, 11:43
|
|
|
GeBeT wrote: | A może wziąść jakiś gameplay z youtube'a, zapisać go w fromacie MP3 (czy jakimś takim) i wrzucić go do gry, lub odtwarzać z radia albo z komórki, ja tak kiedyś robiłem, jak w grze nie było muzy. |
Ale nie chodzi o to, że ktoś nie ma muzyki w grze czy coś. Po prostu chce sobie ściągnąć soundtrack z Anniversary . |
|
|
|
|
|
GeBeT
Podróżnik
|
Posted: 03-08-2011, 14:21
|
|
|
Aaa, o to chodzi. Myślę, że można poszukać w internecie albo nagrać muzę w czasie grania (jednak to nie jest najlepszy pomysł, bo będzie słabej jakości). Może także pliki odtwarzane w grze mają format MP3 i wtedy będzie łatwo, bo można je bezpośrednio zgrać na komórkę, odtwarzacz MP3 lub płytę CD, którą można odtwarzać w radiu. Tak zrobiłem z muzyką z gier: Battlefield Vietnam i Commandos 2: Man Of Courage. |
|
|
|
|
|
Azja_gr13
Nowicjusz
|
Posted: 03-08-2011, 21:16
|
|
|
Nie, nie, nie sam OST nie jest problemem chodzi jedynie o SCORE gdzie jest więcej utworów jak na razie jestem na tropie może uda mi się znaleźć. |
|
|
|
|
ermitrudefay123
Student
|
Posted: 04-08-2011, 01:12
|
|
|
Azja_gr13 wrote: | Nie, nie, nie sam OST nie jest problemem chodzi jedynie o SCORE gdzie jest więcej utworów jak na razie jestem na tropie może uda mi się znaleźć. |
W takim razie owocnych poszukiwań, ja sama nic nie znalazłam, ale to pewnie dla tego, że szukałam tylko na odwał . |
|
|
|
|
|
|