TRA Pierwsze wrazenia |
Author |
Message |
Asyenna
Odkrywca
|
Posted: 31-05-2007, 13:50
|
|
|
Cóż strasznie mnie kusiło wydanie kolekcjonerskie TRA. Jednak jeśli to tak wygląda to chyba sobie podaruję i kupię podstawową wersję. Więc skoro Kasia mówi że ta EK ta jedna wielka lipa to ja podziękuję. Za te pieniądze wolę kupić sobie coś innego. |
_________________ Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać. |
|
|
|
|
Kasia Trent
Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 13:55
|
|
|
Grindy, Cez, no nie popisali sie Cala edycja kolekcjonerska to pic na wode, wszystko mozna zassac z neta Ciekawe jak bedzie z Polska...
A tak btw, to [ uh - oh ], instaluje......
|
_________________ Miow. |
|
|
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 13:58
|
|
|
wonsz pisał:
Quote: | plus wydanie kolekcjonerskie PC - nie jest kupowane na zachodzie i zrobiliśmy je samodzielnie. |
wiec oby u nas były inne dodatki, jednak szczerze w to watpie... Musiałyby byc jakies zupełnie unikatowe filmiki i soundtrack z conajmniej osiemdziesięcioma utworami (bo tyle jest w TR7 + TRA) zeby okazało sie to porządnym wydaniem kolekcjonerskim, a nie zrobionym na odwal, za które trzeba dac 50 zł wiecej.. PFFFF..... |
|
|
Asyenna
Odkrywca
|
Posted: 31-05-2007, 13:59
|
|
|
Kasiu myślisz że w polskim wydaniu będzie cos więcej?? No ja szczerze wątpię. Jak znam talent Cenegii to raczej może nam czegoś zabraknąć -tak jak NG w TRL. No chyba że bonusem ma być nasze super ekstra oryginalne tłumaczenie gry.
Pochwal się jak już zaczniesz grać -jak wrażenia.
EDIT:
Cez no to teraz wypadałoby żeby Wonsz nam powiedział dokładnie cóż takiego wrzucili do polskiej EK.
Jakoś nie chce mi się wierzyć że mają coś czego nie ma nikt inny. |
_________________ Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać. |
|
|
|
|
K@t
Spectre
|
Posted: 31-05-2007, 14:04
|
|
|
Hehe, no cóż, przyznam, że jestem niemile zaskoczony Przecież zapowiadali wyraźnie, że w EK mają znajdować się materiały specjalnie przygotowane do tego wydania. Porażka... |
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 14:09
|
|
|
ja jeszcze dodam, ze jesli to wydanie polskie bedzie takie samo, to sorry, ale cenega musi radykalnie zmniejszyc cene za to EK. Mamy płacic o 50 zł wiecej za filmiki ktore mozna sciagnac z internetu i za mega okrojony soundtrack? Smiechu warte... Dałbym maksymalnie 10 zł wiecej za taki badziew. |
|
|
Kasia Trent
Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 14:09
|
|
|
... Ale chociaz profil mozna sobie ustawic
Podoba mi sie ta opcja, w Legend mi tego brakowalo |
|
|
|
|
Ar2r
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 14:13
|
|
|
K@t wrote: | Hehe, no cóż, przyznam, że jestem niemile zaskoczony Przecież zapowiadali wyraźnie, że w EK mają znajdować się materiały specjalnie przygotowane do tego wydania. Porażka... |
Porażka to za małe słowo Kurczę myślałem że Cenega wyciągnie wnioski choć by po TRL !!
Ale jak widać nic z tych rzeczy ech............. |
|
|
|
|
Grindy
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 14:15
|
|
|
Ar2r wrote: | Kurczę myślałem że Cenega wyciągnie wnioski choć by po TRL !! |
No ale co ty mieszasz do tego Cenegę?
Kasia ma przecież grę wydaną w UK |
_________________ :<D
It's not age honey, it's milage |
|
|
|
|
dAvv!d
Praktykant
|
Posted: 31-05-2007, 14:16
|
|
|
Czyli jednak filmiki z Gametap będą tym 'nigdy wcześniej niepublikowanym filmem z okazji 10lecia istnienia serii'? To tak jak mówiłem już wcześniej, można było się domyślić.
Soundtrack z 13 utworami? Sama Legenda miała tych utworów kilkadziesiąt. I to ma być ta super extra Edycja Kolekcjonerska? Tak mało za TAKĄ kasę?:p cóż.. rezygnuję z zamówienia TRA EK pl i zamówię zwykłe TRA.. Bo widać nie warto, naprawdę. W sumie te dodatkowe 50zł na EK są za ładne i duże pudełko, bo resztę można obejrzeć w Necie.
No.. chyba, że Wonsz SZYBKO nas poinformuje cóż takiego jeszcze ujrzymy w polskiej edycji, mam nadzieję, że mile nas zaskoczy i nie będze konieczności rezygnacji z EK |
|
|
|
|
Ar2r
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 14:21
|
|
|
Grindy wrote: | No ale co ty mieszasz do tego Cenegę?
Kasia ma przecież grę wydaną w UK |
Rzeczywiście masz rację jakoś źle to wszystko zrozumiałem
mimo wszystko mam nadzieję że Cenega coś więcej dorzuci do EK !! I oby tak było |
|
|
|
|
Termez
Praktykant
|
Posted: 31-05-2007, 14:36
|
|
|
A ile wy byście chcieli tracków na płycie CD? No ok 13 wejdzie. fakt ze powinni dać w formacie MP3 - no ale niech im będą tracki ( ja mam wieżę z MP 3 i sam sobie przerobie soundtrack)
CEZ:
No napsiałem. .conajmniej 80 utworów powinno byc z obu gier. jako mp3
Termez
No ale 80 ci nie wejdzie w formacie Track |
_________________ Best Games Ever
|
|
|
|
|
The Eye Of Isis
Podróżnik
|
Posted: 31-05-2007, 14:39
|
|
|
A ja już się tak radośnie nastawiałem na zamówione EK... No cóż, 13 utworów muzycznych Ja myslałem, że to będzie super pełny soundtrack... Te kilka utworów plus filmy z neta?... ŻENADA |
_________________ |
|
|
|
|
K@t
Spectre
|
Posted: 31-05-2007, 14:41
|
|
|
Zacznijmy od tego, że kawałki z TRL pasują do tego wydania jak pięść do nosa. Nawet jeśli chcieli wydać normalny OST, to mogli wrzucić tam chociażby 20 (zmieściłoby się, kawałki są krótkie) najważniejszych utworów z TRA... |
|
|
Boone
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 14:41
|
|
|
dAvv!d wrote: | I to ma być ta super extra Edycja Kolekcjonerska? Tak mało za TAKĄ kasę?:p |
Żenada... jestem zawiedziony
Myślę że Eidos powinien się chyba wstydzić... Półbiedy gdyby te filmiki nie były publikowane na Gametap ale żeby ściemniać że to ekskluzywne materiały wcześniej nie publikowane Do tego soundtrack z obu gier na jednej płytce i to 13 utworów.
Nie tak powinno się świętować dekadę najsłynniejszej kobiety w świecie wirtualnej rozrywki i serii która przyniosła Eidos Interactive tak wielkie zyski. |
|
|
|
|
|
Phoebe Poison
Podróżnik
|
Posted: 31-05-2007, 14:43
|
|
|
No to widzę, że zaoszczędzę 50zł... Jeśli tak to ma wyglądać, to ja sobie daruję. Już nawet nie tak, jak na te filmiki (które i tak nawet gdyby były nowe to po premierze znalazłyby się w necie), liczyłam na soundtrack... A tu takie coś. 13 utworów z dwóch gier... Tragedia. Pięć dych zostaje w kieszeni, chyba że wonsz nam tu obwieści jakieś objawienie w polskiej wersji, w co szczerze wątpię. I jeszcze to dziecięcie na pocieszenie... Bomba |
_________________ Pain looks great on other people
That's what they're for |
|
|
|
|
Kasia Trent
Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 14:53
|
|
|
K@t wrote: | Zacznijmy od tego, że kawałki z TRL pasują do tego wydania jak pięść do nosa. Nawet jeśli chcieli wydać normalny OST, to mogli wrzucić tam chociażby 20 (zmieściłoby się, kawałki są krótkie) najważniejszych utworów z TRA... |
Heh, dodajac jeszcze, ze na tym OST jest o jeden kawalek wiecej z Legend |
|
|
|
|
joker
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 14:57
|
|
|
Porażka to mało, wstyd wydawać coś takiego jako exclusive Boshe to jest aż śmieszne. Chciałem zauważyć ze miały być tam materiały pokazujące TR1-7 a tu się okazuje że jest tylko TR4-7, a reszta to screeny które samemu można sobie porobić
Soundtrackiem jestem wręcz zbulwersowany nie szkodzi że jest z legendy i z TRA ale mogli dać w mp3 jak pisał Cez lub dać z samego TRA jako OST 13 utworów na co najmniej 80
Filmików z gametap nie widziałem więc ostatecznie bym przebolał. |
_________________ http://www.jokus2009.republika.pl
Miód jest dla mięczaków. Prawdziwi twardziele żują pszczoły! |
|
|
|
|
Ar2r
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 15:02
|
|
|
W sumie nie ma co gdybać, bo tak naprawdę to nikt (chyba) z nas nie wie co będzie w EK w Polsce ?! Może akurat będziemy się wszyscy zachwycać właśnie Polską EK ?! (choć mało w to wierzę)..........ale zobaczymy |
|
|
|
|
kluz_kaa
Pierożek Kluzo
|
Posted: 31-05-2007, 15:15
|
|
|
A tyle zapowiadali, że tych materiałów nie będzie można nigdzie pobrać i były robione specjalnie do EK... Co do 13 kawałków - żenada Ale miejmy nadzieję, iż Cenega nas mile zaskoczy z polskim wydaniem EK. |
_________________ If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
|
|
|
|
|
tmerlin
Praktykant
|
Posted: 31-05-2007, 15:20
|
|
|
Nooo... mam nadzieje ze tym zaskoczeniem nie bedzie kolejny zegarek ;/ .... |
_________________ -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
=MERLIN=-> |
|
|
|
|
Boone
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 15:49
|
|
|
kluz_kaa wrote: | Ale miejmy nadzieję, iż Cenega nas mile zaskoczy z polskim wydaniem EK. |
tmerlin wrote: | Nooo... mam nadzieje ze tym zaskoczeniem nie bedzie kolejny zegarek ;/ .... |
Raczej bym się nie nastwiał pozytywnie bo Nas nie zaskoczy... Jeśli będą wszystkie dodatki z EK wydanej w Europie to i tak dobrze. W Polsce Eidos przecież nie posiada własnego oddziału jak np. w Niemczech,Anglii czy Francji a widać jak przecież wygląda
TRA EK u Kasi Cenega jest tylko partnerem Eidosu więc tym bardziej niczego lepszego nie wymyślą... Oczywiście poza zegarkiem |
|
|
|
|
PaweŁIndyK
Podróżnik
|
Posted: 31-05-2007, 16:43
|
|
|
Skoro topik jest już otwarty widzę, że można zamieszczać screeny... Dostałem namiary na Włoskie TRA i zamówilem 26 maja pełne wersję (opłacało się... kosztowała 29.99 euro na PC a na PS2 32.99 euro... w sumie z wysyłką dałem 80 euro z groszami) Tylko Lara gada właśnie po włosku i nic nie rozumiem... A Atlantyda jest niesamowita!! Mile mnie zaskoczyli pomijając fakt, że wybrakowali grę o wiele pokoi. Przynajmniej poziom trudności wali na głowę... W TRA gram na PS2 a na PC mam tylko do screenów i filmików. Przyszły mi dzisiaj o 12:00
http://img489.imageshack....astemplepg9.jpg |
|
|
|
|
|
Kasia Trent
Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 16:44
|
|
|
Z serii bugi...
Pawel, czys Ty oszalal, na co Ci TR po wlosku? |
|
|
|
|
joker
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 18:22
|
|
|
Kasia ja już tego buga wyczaiłem. Tak się robi jeżeli zminimalizujesz grę do paska i powrócisz ale jeżeli znowu zminimalizujesz to niebo wróci. To samo działo się w demie. |
_________________ http://www.jokus2009.republika.pl
Miód jest dla mięczaków. Prawdziwi twardziele żują pszczoły! |
|
|
|
|
|