Ile wam zajęło? |
Author |
Message |
Invicta
Podróżnik
|
Posted: 14-07-2011, 18:39
|
|
|
Ja TRA przeszłam w jakieś 15h, ale bez wszystkich artefaktów i relikwii. Nadrabianie tych zaległości zajęło mi około 10h (wiem, okropnie dużo.!), w końcu musiałam dokładnie przeszukać prawie każdą lokację, a przy artefaktach czy relikwiach, które były na czas... dla mnie to płacz i zgrzytanie zębów, tylko się za głowę złapać i włosy rwać . Z TT też się trochę namęczyłam, choć w miarę szybko je przeszłam (te trudniejsze przechodziłam za 3/4 razem). Przyznaję, były trudne, ale jak już się kilka razy poziom przechodziło, dało się triala ukończyć bez frustracji .
W sumie- około 30h. Wolałabym coś dłuższego, ale co poradzę |
_________________ Śmierć z nutką ironii zawsze boli...
|
|
|
|
|
Rocky
Podróżnik
|
Posted: 15-02-2012, 23:08
|
|
|
Przejście nie moje, ale chciałem to pokazać. ;x
TRA w 40 minut! O.O
http://www.youtube.com/watch?v=xDQlP0T2Zmo
---
Ja aktualnie zaczynam Egipt. Peru i Grecję udało się przejść na 100% a czas pokazuje niecałe 5 godzin. ; - 0 |
|
|
|
|
Player
Student
|
Posted: 25-03-2012, 13:28
|
|
|
Ja całą gre przeleciałem na ślepo ze wszystkimi sekretami itp w 32 h.Wiem że długo ale za to 100% gry przeszłem. |
_________________ [spoiler:e40c1b4013] [/spoiler:e40c1b4013] |
|
|
|
|
krtomb
WoTR Team
|
Posted: 25-03-2012, 13:56
|
|
|
Inna sprawa, że sekrety nie wymagały szczególnego kombinowania. Nie to co w TR4 z sekretem w levelu Catacombs gdzie przypadkiem wpadłem na sposób otwarcia tych drzwiczek na platformach podczas poszukiwania Tridentów... I w dodatku stosunkowo niedawno, a grę przeszedłem po 1000 razy wcześniej i nigdy na to nie trafiłem Wolałem kiedy TR potrafił zagiąć problemem z przejściem, a nie prowadził za rączkę |
_________________ "In place of a dark Lord you would have a queen! Not dark but beautiful and terrible as the dawn! Treatreous as the sea! Stronger than the foundations of the Earth! All shall love me and despair!" |
|
|
|
|
dracjonis
Nowicjusz
|
Posted: 23-05-2012, 18:52
|
|
|
Mnie to zajęło chyba z dwa dni tak po osiem godzin dziennie, tak myślę. Plus parę godzin na nadrobienie zaległości w postaci nagród, a i nie wszystkie udało mi się w niektórych lokacjach zdobyć i tak, niemniej jednak nie było tak zle . |
|
|
|
|
Gosia-chan
Nowicjusz
|
Posted: 26-05-2012, 18:18
|
|
|
Mi na przejście całej gry na 100% (wszystkie nagrody, time trale itd.) zajęło łohohoho.... Z miesiąc. Najgorsze było dla mnie, iż nie miałam za dużo miejsca na dysku i gra się masakrycznie ścinała, co pogarszało moją grę.
Jest dużo prawdopodobieństwo, że gdyby ten okres gdy przechodziłam TRA nie byłby w trakcie roku szkolnego to może i by mi się udało to krócej przejść.
Bez artefaktów, czas mojej gry wynosił z jakieś trzy, cztery, góra pięć dni. Jednak wtedy, czyli ok. 2008 r., byłam jeszcze nieskoordynowaną graczką w gry typu TTP. Teraz moje przejście mogłoby mniej zająć. |
_________________ http://www.photoblog.pl/gosiam98/
Watashi-wa Gosza desu ~~
|
|
|
|
|
chinese_bomb
Nowicjusz
|
Posted: 04-06-2012, 21:18
|
|
|
Cztery dni. I pół poszłoby mi może trochę szybciej, gdyby nie to, że trafiła mi się jakaś trefna płytka i co jakiś czas wyskakiwały smieszne lagi (w stylu: Lara kręcąca jakieś salta przy półkach skalnych), ale za to wszystko pięknie posprzątalam z artefaktów i relikwii i byłam z siebie megadumna Tak dumna, że później wpadłam 86542346 razy do lawy zanim pokonałam ostatniego bossa |
_________________ ‘You can do it Lara, after all you’re a Croft’
|
|
|
|
|
Tambylec
Praktykant
|
Posted: 06-06-2012, 01:18
|
|
|
Coś koło 20 godzin (sesje dwu/trzygodzinne co jakiś czas), nigdy większej uwagi nie zwróciłem na czasomierz. Time triale nigdy nie były na moje nerwy, więc również nie patrzyłem na liczniki. No a bez nich to nie 100%, choć i tak prawie full. |
|
|
|
|
Laaarkaaa123
Nowicjusz
|
Posted: 09-06-2012, 15:22
|
|
|
Wszystkim wam to mało czasu zajęło
Ja przeszłam całe TRA pierwszy raz w 1 dzień i 2 godziny ... Trochę słaboo .. xd
Potem szło mi trochę lepiej xd Najkrótszy czas jak zapoznałam się z grą to było 13h xd |
_________________ LadyCroft |
|
|
|
|
szczuras1171
Nowicjusz
|
Posted: 06-07-2012, 15:51
|
|
|
OMG !!! Przeszedlem ostatnio TRA w 6 godz ( oczywiscie z przerwami ) ze wszystkimi reliktami + artefaktami. Tylko w Obelisku sie obijalem |
|
|
|
|
|