fan TR ? czy maniak TR? |
Czy uważasz się za fana czy fanatyka TR ? |
za fana |
|
65% |
[ 121 ] |
za fanatyka |
|
28% |
[ 52 ] |
ani za tego ani za tego |
|
5% |
[ 11 ] |
|
Voted : 184 |
Total Votes: 184 |
|
|
|
Author |
Message |
krtomb
WoTR Team

|
Posted: 08-01-2012, 23:19
|
|
|
Jezu (w którego nie wierzę) nie wiem czy to pora żeby czytać, a już tym bardziej ustosunkowywać się jakkolwiek do tak obszernej wypowiedzi... Walnąłeś więcej skomplikowanych słów, aniżeli potrafi to obecny pastor w kościele mojej matki... Generalnie - chyba nic nie powiem, tylko przetrawię to, coś wyprodukował... Ale jutro... tak, zdecydowanie jutro |
_________________ "In place of a dark Lord you would have a queen! Not dark but beautiful and terrible as the dawn! Treatreous as the sea! Stronger than the foundations of the Earth! All shall love me and despair!" |
|
|
|
 |
Asha Greyjoy
Student

|
Posted: 04-04-2012, 09:15
|
|
|
Zdecydowanie fanka. Tak, kiedyś byłam fanatyczką, plakaty z Larą po całym pokoju porozwieszane, Lara w komputerze co godzinę z przerwami na ubikację i jadełko (i czasami pićko też), ale od kiedy grę przejęli Crystalsi, mój entuzjazm opadł. Tomb Raider nadal jest ważnym dodatkiem do mojego życia i często w niego gram, jednak kiedy byłam młodsza miałam więcej...pary ^^ |
_________________ You know my method. It is founded upon the observation of trifles. |
|
|
|
 |
Truz_kawka [Deleted]
|
Posted: 30-01-2014, 13:35
|
|
|
Od początku byłam fanką i tyle, nawet nie miałam miejsca na plakaty, figurki, a przebrania to dla mnie tylko nie potrzebnie wydana kasa. Zawsze tylko chciałam mieć wszystkie części. Tyle. |
|
|
|
 |
kwiatuszek
Praktykant

|
Posted: 17-04-2014, 11:17
|
|
|
Truz_kawka wrote: | Od początku byłam fanką i tyle, nawet nie miałam miejsca na plakaty, figurki, a przebrania to dla mnie tylko nie potrzebnie wydana kasa. Zawsze tylko chciałam mieć wszystkie części. Tyle. |
Też tak myślałam, do kiedy nie kupiłam wszystkich części. |
_________________ alphabet boy
 |
|
|
|
 |
Mumia
Nowicjusz

|
Posted: 14-08-2014, 14:47
|
|
|
Wydaje mi się, że fan to wystarczająco delikatne słowo, aby określić mój stosunek do TR... nie mam wszystkich gier z tej serii ( choć mam ich wiele... ). A co najważniejsze skutecznie przenoszę wirusa zwanego "Lara Croft". |
|
|
|
 |
|