TRA Pierwsze wrazenia |
Author |
Message |
BeyonceK
Praktykant
|
Posted: 20-05-2007, 20:30
|
|
|
Fi-lix → półtora tygodnia... wytrzymamy
Do polskiej premiery zostało jeszcze 19 dni, a nie półtora tygodnia |
|
|
|
|
..::;;PeeT;;::.
Podróżnik
|
Posted: 20-05-2007, 20:33
|
|
|
Cez, Święte słowa! Tak trzymać, nikt nie bedzie nikomu smaka robił, ja to bym nawet cały topik usunął
BeyonceK 19 dni bedzie czekać ten co kupi TRA w Polsce, nie chwaląc się ja bedę miał gierkę 2-3 czerwca |
|
|
|
|
kyku
Nowicjusz
|
Posted: 20-05-2007, 20:38
|
|
|
Kurde gra wyciekła Praktycznie dzięki Eidosowi nie oomyślał że gra może wyciec i rozsyłał nie wiadom oczemu kopie gry innym i to są tego efekty . Po zatym kolega Laeskrad2 chwali się że ma już tę gre ale jakim cudem ? nawet jak b yzciągnął z Neta to by trwało kilkanaście godzin a gra jest dopiero od niedawan w sieci więc jakbyś mógł powiedz z kąd masz ta gre ? tak szybko
PIRATOM mówie NIE !! |
|
|
|
|
|
Termez
Praktykant
|
Posted: 20-05-2007, 20:42
|
|
|
Quote: | PIRATOM muwie NIE !! |
Jak już coś to mÓwię. Po drugie gra jest dobry dzień w sieci. Po trzecie zajmuje 2.7gb (nie żebym sciągał tylko jest napisane) |
_________________ Best Games Ever
|
|
|
|
|
joker
Obieżyświat
|
Posted: 20-05-2007, 20:44
|
|
|
Szkoda że tak się stało
Osobiście ściągać nie mam zamiaru chociaż pierwsze co mnie udeżyło w oczy to własnie TRA na torrentach. (i pomyśleć ze szukałem gumisiów ) Zresztą i tak dostanę grę za darmo i najprawdopodobniej kupię wersję kolekcjonerską więc nie będe marnować transferów na ściąganie TRA. A druga sprawa jest taka że przegrywana gra wśród samych orginalnych TRków wyglądała by jak dziura na nowym ubraniu.
A kolesia zamkną albo nieźle zapłaci Crystalsom za piractwo jeśli jako jedyny miał kopie do testów. |
|
|
|
|
|
kyku
Nowicjusz
|
Posted: 20-05-2007, 20:46
|
|
|
Termez wrote: | Quote: | PIRATOM muwie NIE !! |
Jak już coś to mÓwię. Po drugie gra jest dobry dzień w sieci. Po trzecie zajmuje 2.7gb (nie żebym sciągał tylko jest napisane) |
Hehe kurde byłem tak zdenerwowany że aż przegapiłem ta literke |
|
|
|
|
Asyenna
Odkrywca
|
Posted: 20-05-2007, 20:51
|
|
|
Cóż można było się tego spodziewać. Prawdziwi gracze nie mogą się doprosić dema a piraci już mają pełną wersję. Ja jak najbardziej czekam na premierę jednak to przykre że piraci będą lepsi od nas.
Zastanawiam się jaka będzie reakcja Eidosu na ten wyciek?? Zajrzałam na TRF i jakoś nie mogę strawić puszenia się pana J. No ale on już ma poprostu taki charakter. Zastanawia mnie tylko czy dostał zgodę na takie rozpowszechnianie screenów na prawo i lewo?? Zresztą nie powinniśmy się dziwić skoro Eidos i CD sami sypią screenami jak opętani. Dziwne podejście. |
_________________ Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać. |
|
|
|
|
kyku
Nowicjusz
|
Posted: 20-05-2007, 21:01
|
|
|
Ale spokojnie nie wiadomo czy to co wyciekło jest autentyczne równie dobrze może to być TR:Legend albo coś innego trzeba być dobrej myśli |
|
|
|
|
Legend
Obieżyświat
|
Posted: 20-05-2007, 21:01
|
|
|
Asyenna wrote: | Cóż można było się tego spodziewać. Prawdziwi gracze nie mogą się doprosić dema a piraci już mają pełną wersję. Ja jak najbardziej czekam na premierę jednak to przykre że piraci będą lepsi od nas.
Zastanawiam się jaka będzie reakcja Eidosu na ten wyciek?? Zajrzałam na TRF i jakoś nie mogę strawić puszenia się pana J. No ale on już ma poprostu taki charakter. Zastanawia mnie tylko czy dostał zgodę na takie rozpowszechnianie screenów na prawo i lewo?? Zresztą nie powinniśmy się dziwić skoro Eidos i CD sami sypią screenami jak opętani. Dziwne podejście. |
Popieram.
Jak dla nie to ten J. zdeczka przegina, Eidos i CD też zasypując nas screenami.
Fakt, oglądam z ciekawości (i z faktu, że prowadze stronkę) kazde zdjęcia ale mimo to chciałbym jednak by to się skończyło do czasu premiery gry heh
Nie chce znać gry przed jej wydaniem a wy
kyku wrote: | Ale spokojnie nie wiadomo czy to co wyciekło jest autentyczne równie dobrze może to być TR:Legend albo coś innego trzeba być dobrej myśli |
Niestety, kumpel też mi się chwalił że ściąga i jest to napewno TRA...
Gadał, że ludzie którzy już ściągneli dają kementarze potwierdzające autentyczność pliku... niestety
heh Eidos i CD mogli chociaz demko wypuścić, to by troche złagodziło oczekiwanie fanów (tych co nieściągają) |
|
|
|
|
kluz_kaa
Pierożek Kluzo
|
Posted: 20-05-2007, 21:16
|
|
|
Co do całego zamieszania, jak już większość stwierdziła, to było kwestią czasu. Ale jeśli potwierdzi się to, że kopie dla testerów/recenzentów były znakowane, to wkrótce winny poniesie karę.
Kolejki po Anniversary są niezłe - seedów 40, a leechów 450 [dla torrenta, rzecz jasna]. Chwała adminom i moderatorom, za usuwanie postów, które mogłyby być "recenzją" - ten, kto bawi się w pirata i ściąga Anniversary, niech zachowa swoje "pierwsze wrażenie" dla siebie
Teraz, możemy spodziewać się dema
Tak szczerze, to nawet nie kusiło mnie, żeby pobrać TRA Wolę poczekać te 18 dni i dostać produkt finalny z dodatkami (czyt. edycja kolekcjonerska) Jeszcze tylko 18 dni |
_________________ If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
|
|
|
|
|
Toxic
Student
|
Posted: 20-05-2007, 21:20
|
|
|
No to że TRA wyciekło to raczej nie była wielka niespodzianka, wszystkie gry itd są w necie szybciej. Ale jeśli zrobił to ktoś z osób, które były testerami, a kopie byly znaczone to musiał być super idiotą skoro to puścił do neta. Jeśli tak sie stało to ciekawe jaka kare poniesie:D
Też myśle, że teraz dadzą demo TRA. |
|
|
|
|
Phoebe Poison
Podróżnik
|
Posted: 20-05-2007, 21:21
|
|
|
kluz_kaa wrote: | Teraz, możemy spodziewać się dema |
Oby, oby ^^ Przynajmniej byłby jeden plus z całej tej sytuacji. Mnie jakkolwiek by kusiło to i tak, zanim by mi się ściągnęło to minęłyby wieki, poza tym i tak by gra nie ruszyła dopóki nie sprawię sobie nowego procka, więc te kilka dni wte czy we wte dla mnie nie robią żadnej różnicy... Aczkolwiek szkoda*
*Mam oczywiście na myśli mój wybrakowany komp |
|
|
|
|
MekCal
Obieżyświat
|
Posted: 20-05-2007, 21:28
|
|
|
Phoebe Poison wrote: | Oby, oby ^^ |
No, demo się pewnie już niedługo pojawi, by cała ta afera ucichła. Podobnie było, gdy we Włoszech rok temu sprzedawcy wystawili TRL na półki sklepowe sporo przed premierą.
A mnie też nie kusi ten TRA na Torrencie czy jakimś innym p2p. Wolę pełną, niewybrakowaną, kolekcjonerską i co najważniejsze LEGALNĄ edycję TRA, która 8 czerwca pojawi się w Polsce. |
|
|
Fejfer
Nowicjusz
|
Posted: 20-05-2007, 21:50
|
|
|
Tak do wiadomości niektórych - to jest wersja TYLKO przeznaczona dla dziennikarzy. Widocznie jeden z tych postanowił zabawić się w "wybawcę" niecierpliwych...
Integral
Hej hej, minimalny poziom proszę zachowywać.
@edit
Wybacz, poniosło mnie ; < |
_________________ Life is brutal, a admin bardziej. |
|
|
|
|
..::;;PeeT;;::.
Podróżnik
|
Posted: 20-05-2007, 21:59
|
|
|
A ja zgadzam się z Fejfer, dobrze gada
Nie wiem co ktoś sobie myślał, (pójdzie siedzieć.... hehe )
A już dawno mówiono, że demo prawdopodobnie wyjdzie 24 maja
czyli za 4 dni |
|
|
|
|
kyku
Nowicjusz
|
Posted: 20-05-2007, 22:06
|
|
|
Fejfer wrote: | Tak do wiadomości niektórych - to jest wersja TYLKO przeznaczona dla dziennikarzy. Widocznie jeden z tych postanowił zabawić się w "wybawcę" niecierpliwych...
Integral
Hej hej, minimalny poziom proszę zachowywać.
@edit
Wybacz, poniosło mnie ; < |
A taka versja dla dziennikarzy różni się czymś od normalnej ?? bo jak to jest okrojone czy coś to chwała bogu |
|
|
|
|
JohnyzLampy
Podróżnik
|
Posted: 20-05-2007, 22:32
|
|
|
W dzisiejszych czasach wszystko przedzej czy póxniej wycieka. Gry, muzyka, lista Wildsteina a internet dodatkowo to ułatwia. mnie ta wiadomośc wogóle nie zdziwiła. Zagadką było tylko kiedy to sie stanie.
A prawdziwy fan Tomb Raidera i tak kupi oryginał, nawet jeśli wcześniej sciągnął grę z neta. |
_________________ [spoiler:a9cf471ddb]za późno [/spoiler:a9cf471ddb]
|
|
|
|
|
K@t
Spectre
|
Posted: 20-05-2007, 22:36
|
|
|
Za zgodą "góry" zamykam temat do czasu premiery gry, tudzież dema.
Ze wszelkimi dywagacjami na temat TRA zapraszam do tematu "Przed premierą" |
|
|
Kasia Trent
Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 12:53
|
|
|
Jak ja kocham angielska poczte, zawsze wszystko przysla przed premiera
|
_________________ Miow. |
|
|
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 12:55
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale szczesciera z Ciebie!
Oby Cenega tez pomyslala i zaczela wysyłac paczki juz 6 czerwca... |
|
|
Asyenna
Odkrywca
|
Posted: 31-05-2007, 13:00
|
|
|
Rany ależ ci Kasiu zazdroszczę!! To co do razu zabierasz się do grania??
EDIT:
No właśnie Kasiu sprawdź zawartość tej bonusowej płytki z filmikami.Chciałabym wiedzieć czy warto się szarpnąć na EK czy też nie. |
_________________ Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać. |
|
|
|
|
|
mister_jozzo
Student
|
Posted: 31-05-2007, 13:07
|
|
|
Zazdroszczę Ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam sprawę,czy w tej EK są filmiki z GameTap,czy zupełnie inne? |
_________________ Dzień dobry nazywam się Czesio. |
|
|
|
|
Kasia Trent
Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 13:37
|
|
|
To sa filmiki z GameTap, wszystkie jak leci.
Po kliknieciu Play DVD rusza filmik wpowadzajacy, ten z porownaniem TR1 i TRA, ktory mozna rowniez zassac z tombraider.com. Potem mozna wybrac 3 opcje:
1. Unlock The Past: A retrospective Tomb Raider Documentary
Sa to filmiki, ktore mozna zobaczyc na GameTap'ie (wszystkie z nich w tym jednym filmiku).
2. Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
Galeria (reklamy, arty, concept arty, screeny), pierwszy i drugi Trailer.
3. Ten Years Of Lara
Filmiki przestawiajace The Last Revelation, Chronicles, TAOD i Legend, a takze Galeriaartwork'o1 i renderow ze wszystkich czesci (1-7).
Soundtrack:
1. TRA Main Theme
2. TRA – zajebista muzyczka, nie znam nazwy
3. TRA – cos na styl Legend, finalowa walka z Amanda, bardzo poodbne
4. TRA – Egypt
5. TRA – o m g... chory sliczne
6. TRA – mocne, chory ciag dalszy, cos jak w Still Life lol
7. Legend Main Theme
8. Legend Bolivia
9. Legend Peru
10. Legend hmm Peru poscig na motorze (?)
11. Legend Anglia.. (?)
12. Legend Nepal
13. Legend Mix |
_________________ Miow. |
|
|
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 31-05-2007, 13:43
|
|
|
Kasia Trent wrote: | To sa filmiki z GameTap, wszystkie jak leci. |
PFFF... no to sie popisali.... porazka na maxa... az wstyd cos takiego wydac.
Kasia Trent wrote: | Soundtrack: |
13 UTWÓRÓW? Czy ja dobrze widze....? 13????????????????? Samo TR Legend ma z 40 kawalków, a tu oba soudntracki maja TRZYNASCIE? Po prostu pieprzneło ich mocno z tym wydaniem kolekcjonerskim. Przeciez to nie tak mialo wygladac! |
|
|
Grindy
Obieżyświat
|
Posted: 31-05-2007, 13:45
|
|
|
Cez wrote: | 13 UTWÓRÓW? Czy ja dobrze widze....? |
Właśnie miałam to samo napisać.
Coraz lepiej, coraz lepiej.