Kogo najbardziej lubię zabijać? |
Author |
Message |
Roweste
Podróżnik

|
Posted: 28-12-2004, 15:18 Kogo najbardziej lubię zabijać?
|
|
|
Tu możecie (choć nie musicie ) pisać posty na temat wrogów w TR. Stwierdziłam że to może być fajną zabawą gdyż każdy lubi zabijać coś (lub kogoś) innego |
_________________ Leb die Sekunde
Hier und jetzt
Halt sie fest!! |
|
|
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 28-12-2004, 15:41
|
|
|
A ja stwierdzam, że jakiś admin powinien przenieść ten topic do Classic TR
Co do tematu... Lubię zabijać wszystko, co się rusza No moze nie wszystko... bo mnichów w TR2 i gości z gangu w TR3 można oszczedzić |
_________________ Miow. |
|
|
|
 |
Malwinka
Obieżyświat

|
Posted: 28-12-2004, 20:31
|
|
|
Skoro jestesmy w dziale Angel of Darkness to powiem, ze najchetniej rozwalilabym leb Kurtisowi. Dziekuje |
_________________ So, how u doinn? |
|
|
|
 |
Jaunty
Obieżyświat

|
Posted: 28-12-2004, 22:59
|
|
|
Najbardziej lubię mordować muchy, komary, meszki, stonki i pluskwy. Poza tym zdarza mi się zabijać czas oraz głupich ludzi w myślach. A tak na poważnie to nie czerpię jakiejś strasznej satysfakcji z wykańczania przeciwników w TR. Dla mnie jest to coś tak naturalnego jak rozwiązanie kolejnej zagadki, po prostu element gry. No, może trochę lubię patrzeć na szkielety z TR4 spadające w przepaść po strzale z obrzyna . Myślę, że Tomb nie daje możliwości czerpania przyjemności z likwidacji wrogów, ponieważ czynność ta sprowadza się jedynie do wpakowania w nich kilku pocisków, po których dany delikwent pada na glebę (w ostateczności pokrwawi troszeczkę). Nie ma tu miejsca na wyrafinowany sadyzm jakiego możemy dopuścić się np. w Soldier of Fortune, Blood albo Manhunt. |
|
 |
shephard
Podróżnik

|
Posted: 29-12-2004, 15:53
|
|
|
Dobry temat Jaunty hmm.. niech no pomyślę... Chyba największą radość mi sprawiało zabijanie żołnierzy czy czego tam w TAOD |
_________________ HALF-LIFE2 RELEASED!!!!!!!!!!:D |
|
|
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 29-12-2004, 17:57
|
|
|
Yyyy... Shep... Ten topic założyła Roweste Tak dla sprostowania |
|
|
|
 |
Hikicianka
Nowicjusz

|
Posted: 31-12-2004, 11:58
|
|
|
ja najbardziej ze wszystkich cześci lubę zabijać smoka w TR5 i te kamienne posągi też w TR5 |
|
|
|
 |
Roweste
Podróżnik

|
Posted: 31-12-2004, 16:20
|
|
|
A ja się nie zgodzę z Jaunty. Fakt faktem że w TR nie można zabardzo wymyślać sposobów na zabijanie wrogów ale czasem znajdzie się jakiś boss nad którym można się bardziej poznęcać Mnie zabijanie wrogów sprawia przyjemność. Nawet gdy rozwalam tych najłatwiejszych. Oczywiście poza nietoperzami itp. Lubię wykonywać różne akrobacje nad ich głowami.
Kasiu miałam zamiar założyć ten topic w Classic TR ale zapomniałam jak to robiłam że jestem w TAOD no i jakoś tak wyszło. Ale widzę że odpowiednie osoby zajęły się moim błędem i go naprawiły dzięki |
Hier und jetzt
Halt sie fest!! |
|
|
|
 |
Jaunty
Obieżyświat

|
Posted: 31-12-2004, 18:50
|
|
|
Roweste owszem, akrobacje są fajne, ale nic poza tym. Radzę Ci, pograj sobie kiedyś w jakiegoś FPP typu Blood, albo najlepiej Soldier of Fortune (to jest dopiero zayebissta jatka ). Tam każdy sadysta znajdzie sposób na zaspokojenie swej żądzy okrutnego zabijania . Jeżeli chodzi o bossów to więcej satysfakcji dostarcza sam fakt pokonania ich (zwłaszcza jeżeli sa wyjątkowo trudni), niż ładowanie w nich ołowiu. |
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 01-01-2005, 19:04
|
|
|
Roweste, co z Ciebie taka sadystka się zrobiła? Jeszcze niedawno wypominałaś Larze, że "zabiła" Pierra |
|
|
|
 |
Roweste
Podróżnik

|
Posted: 02-01-2005, 15:50
|
|
|
Kasia wiesz jak to mówią "kobieta zmienną jest" a poza tym czasem lubię się poznęcać |
Hier und jetzt
Halt sie fest!! |
|
|
|
 |
bro
bro

|
Posted: 05-01-2005, 09:07
|
|
|
Noooo! w końcu jakis topic do rzeczy !
Ja najchetniej wybijałem współwięxniów z TR3 i mnichów z TR2, zapewne dlatego, że był to w TR jedyny moment, kiedy można było przejść na złą stronę mocy. |
|
|
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 05-01-2005, 12:36
|
|
|
Ja zawsze zabijałam ludzi z gangu z TR3 i mnichów, ale teraz ich oszczędzam |
|
|
|
 |
Roweste
Podróżnik

|
Posted: 06-01-2005, 20:59
|
|
|
Bro thanks
Ja tam nigdy nie zabijam ani mnichów ani więźniów. Oni mogą być bardzo pomocni. Chociaż mnisi nie tak bardzo ale w końcu gdyby nie więźniowie straźnicy w TR3 zabiliby Larę na miejscu. |
Hier und jetzt
Halt sie fest!! |
|
|
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 09-01-2005, 20:21
|
|
|
Jak to mnisi nie tak bardzo? Wybijają połowę wrogów tymi swoimi włóczniami. Nie trzeba się narażać i tracić amunicji. |
|
|
|
 |
shephard
Podróżnik

|
Posted: 09-01-2005, 20:29
|
|
|
Ja w TAOD miałem na początku problem z Boaz Niewiedziałem że trzeba w ryj tego czegoś strzelać i od razu strzelałem w te tego czegoś co się otwiera W sumie to przeszedłem dopiero TR6, 5 i prawie 4 więc jeszcze nie doszedłem do tych waszych więźniów i mnichów. Ale kiedyś dojde |
_________________ HALF-LIFE2 RELEASED!!!!!!!!!!:D |
|
|
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 09-01-2005, 20:33
|
|
|
Quote: | i prawie 4 więc jeszcze nie doszedłem do tych waszych więźniów i mnichów. |
Te nasze 'więźnie i mnichy' są w TR2 i TR3 |
|
|
|
 |
Frodo_hobbitek
Obieżyświat

|
Posted: 09-01-2005, 22:09
|
|
|
Ja więźniów i mnichów nie zabijam, chyba że jakiś mnich mnie zaatakuje. Wteyd bronię życia. W ogóle wolę unikać walki, jeśli to możliwe, wolę elementy logiczne i zręcznościowe. Ale kiedy potrzebuję się wyżyć, lubię zabijać...małpy z Desert Eagle Jeden strzał i trup |
_________________ Niech Moc będzie z Tobą, Guest! |
|
|
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 10-01-2005, 09:44
|
|
|
Ja staram się, żeby żadem mnich mnie nie zaatakował, więc jeśli już zabijam wrogów, to staram się, żeby żaden mnich przypadkiem nie oberwał, bo wiadomo, że sie zaraz na mnie rzuci. |
|
|
|
 |
Frodo_hobbitek
Obieżyświat

|
Posted: 10-01-2005, 15:58
|
|
|
Podobno lepiej nie zabijać zółnierzy na Pacyfiku, przy wraku samolotu, ale ja ich zawsze morduję, bo zostawiają po sobie cenną amunicję |
|
|
|
 |
Zebius
Podróżnik

|
Posted: 10-01-2005, 18:03
|
|
|
Frodo_hobbitek wrote: | Podobno lepiej nie zabijać zółnierzy na Pacyfiku, przy wraku samolotu, ale ja ich zawsze morduję, bo zostawiają po sobie cenną amunicję |
Ja mam dobre serce i chciałem ich oszczędzić, w końcu trochę pomagają. Ale jak Lara dorwała się do działka to nie dało rady, poginęli wszyscy chociaż starałem się strzelać tylko do jaszczurów. Robiłem nawet kilka podejść ale ciągle było to samo, więc pozostało mi tylko pozbierać amunicję |
_________________ Nie lubię sygnaturek. |
|
|
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 10-01-2005, 18:17
|
|
|
A ja nawet nie wiedziałam, że można ich oszczędzić Cóż... wezmę to pod uwage, jak będę jeszcze raz przechodzić TR3 |
|
|
|
 |
Malwinka
Obieżyświat

|
Posted: 10-01-2005, 18:38
|
|
|
Oni nie atakauja dopuki my ich nie atakujemy. Spoko ziomki |
_________________ So, how u doinn? |
|
|
|
 |
Frodo_hobbitek
Obieżyświat

|
Posted: 11-01-2005, 21:49
|
|
|
Ja też kiedyś nie wiedziałam, że można ich oszczędzać. Gdzieś to wyczytałam. I tak zawsze ich zabijam Swoją drogą bardzo lubię używać chloroformu, łomu i tego super chwytu od tyłu z TAOD |
|
|
|
 |
Kasia Trent
Tomb Raider

|
Posted: 11-01-2005, 22:25
|
|
|
A ja na to wpadłam, jak z początku levelu, gdzie toczy się zacięta bójka poprostu stanełam za ścianą i grzecznie czekałam. I co? Zauważyłam, że oni mardują się nawzajem. Więc mówię, coś nie tak. Ale po wszystkim się wychylam, a mnisi spokojnie sobie chodzą |
|
|
|
 |
|