Croft Manor |
Author |
Message |
Hrithik_Roshan
Obieżyświat
|
Posted: 31-12-2006, 11:47 Croft Manor
|
|
|
Jak myślicie czy w remake'u Tr 1
pojawi się odnowiony Dom pani Croft ?
|
_________________ "wiara jest rozjebana" |
|
|
|
|
Serek
Praktykant
|
Posted: 31-12-2006, 11:51
|
|
|
Jak mogło by nie być? Bardziej do tego tematu pasowałoby JAKI będzie. Klasyczny, ale od nowa? TRL? Ja mam nadzieję, że będzie i, aby był z TR1. |
|
|
|
|
ja-marta
Obieżyświat
|
Posted: 31-12-2006, 11:53
|
|
|
ja bym raczej zrobila ankiete w stylu: Jakiego domu oczekujesz w Anniversary?
a) rezydencja w Surrey (tr1-3)
b) croft manor (legend, trmovie)
c) domek z cradle of life
I ja bym tu raczej glosowala za odp. a, bo wkoncu to remake, a odp. c chcialabym w tr8
edit:
o Serek wpadl juz na podobny pomysl |
|
|
Serek
Praktykant
|
Posted: 31-12-2006, 11:56
|
|
|
I ja właśnie głosuję za rezydencją w Surrey. Była super, duża i fajna. A w TRL była super, ale było trochę ciasno . Mam nadzieję, że z TR3, ale z salą treningową jak w TRL.
EDIT:
ja-marta wrote: | o Serek wpadl juz na podobny pomysl |
Hehe, pierwszy . |
|
|
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 31-12-2006, 11:58
|
|
|
Wszystkie wymienione rezydencje sa w Surrey, bo to jedno i to samo, po prostu to rózne wizje projektantów leveli i wymysł twórców filmowych, ktorzy zrobili to po swojemu |
|
|
maax_87
Podróżnik
|
Posted: 31-12-2006, 11:58
|
|
|
Wydaje mi się ze będzie to zmieniony dom croft manor. Choć byłoby super gdyby zrobili dom z jedynki (byle bardziej rozbudowany) |
_________________ TR:AtH Fanpage: www.facebook.com/tombraider.horizon |
|
|
|
|
Serek
Praktykant
|
Posted: 31-12-2006, 11:59
|
|
|
No tak, ale jej chodziło o to, że klasyczne rezydencje w Surrey. Nie te po remoncie, czy jak kto woli operacji plastycznej . |
|
|
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 31-12-2006, 12:01
|
|
|
To raczej oczywiste, ze skoro w TR7 zdecydowali się na wygląd filmowy, to beda to kontynuowac w TRA czy TR8. Kontynuować w sensie, ze pewnie pokażą ogród, jakis tor przeszkód na zewnątrz, cos podbnego jak w TR2. Przynajmniej mam taka nadzieje, ze sie to pojawi. |
|
|
Boone
Obieżyświat
|
Posted: 31-12-2006, 13:36
|
|
|
Croft Manor bedzie napewno w TRA,pamiętam jak gdzies pisali że chcieli dac rezydencje nie tylko jako rozrywke z sekretami i bonusami ale jako level cos na wzór "Home Sweet Home" z TR2. Niestety nie pamiętam gdzie to czytałem:/ Ale nie było to w każdym razie na wp.pl ani gryonline.pl Było to na pewne tłumaczenie z zagranicznej prasy. |
|
|
|
|
ja-marta
Obieżyświat
|
Posted: 31-12-2006, 15:16
|
|
|
Cez wrote: | Wszystkie wymienione rezydencje sa w Surrey, bo to jedno i to samo, po prostu to rózne wizje projektantów leveli i wymysł twórców filmowych, ktorzy zrobili to po swojemu |
a ja gdzies czytalam ze Lara ma poprostu 3 rozne domy w roznych miejscach, ale teraz nie pamietam gdzie. |
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 31-12-2006, 15:18
|
|
|
Ma trzy. Dwa z nich są jakimis tam zabytkami, bodajze konserwatorzy sztuki sie tym zajmują |
|
|
Hrithik_Roshan
Obieżyświat
|
Posted: 31-12-2006, 15:25
|
|
|
W TR2 Movie jej "posiadłość" nie była w Surrey
CEZ:
Była w Surrey, to był blad scenarzystów, tak samo jak sprawa ojca Richarda z pierwszego filmu |
_________________ "wiara jest rozjebana" |
|
|
|
|
xald
Podróżnik
|
Posted: 31-12-2006, 15:44
|
|
|
To nie są te same posiadłości. Była swego czasu o tym mowa. Dla ludzi, którym nie zgadza się sprawa z chatami proponuję najprostsze wyjście. Skoro Lara ma trzy domy, akcja TRM i TRL dzieje się w jednym z nich. TR 1-5 w innym. Trzeci pozostaje na razie zagadką. I tyle. |
|
|
Menkaure
WoTR Team
|
Posted: 31-12-2006, 18:37
|
|
|
Będzie, być powinien. W końcu tamtejszy level treningowy to były pierwsze chwile nauki ruchów Ms Croft. |
|
|
Wardi
Nowicjusz
|
Posted: 11-01-2007, 21:31
|
|
|
Oczywiście, że będzie to z tr 1-3.
Jak remake 1 części, to remake 1 części, no nie? Mogą to rozbudować, ale powinien być z tr 1. |
_________________ |
|
|
|
|
Powerfull_GIRL
Student
|
Posted: 12-01-2007, 15:56
|
|
|
Wardi wrote: | Oczywiście, że będzie to z tr 1-3.
Jak remake 1 części, to remake 1 części, no nie? Mogą to rozbudować, ale powinien być z tr 1. |
Nigdy nie wiadomo, przecież w grze ma być pare nowych lokacji itp. np. nowy sprzęt - linka magnetyczna, to i moze chodź trochę unowocześnią Croft Manor.
Ja najbardziej chcę żeby było duże podwórko, na zewnątrz jakieś zagadki, tor przeszkód, tylko nie taki banalny jak w TR3, tlyko taki rozbudowany. Żeby wewnątrz domu była łazienka, kuchnia a nie tlyko same pokoje tak jak w TR Legendzie. |
_________________ I will never give up
" If you give up your dream
and everything else,
will end right here!!!" |
|
|
|
|
Jerrem_Y
Obieżyświat
|
Posted: 12-01-2007, 16:13
|
|
|
Powerfull_GIRL wrote: | nowy sprzęt - linka magnetyczna |
Nie bedzie linki magnetycznej ale to takie wredne czepianie sie
Jasne, ze musza unowoczesnic CM. Bylo by to glupie rozwiazanie gdyby dali jeden ze starych domow w odswierzonej grafice. Wg mnie powinien wrocic rozbudowany dom z TR3, on byl najblizszy idealu |
|
|
|
|
K@t
Spectre
|
Posted: 12-01-2007, 16:17
|
|
|
Właśnie nie wiem skąd im sie w czasopismach linka magnetyczna wzięła, skoro to jest zwykła lina z hakiem. |
|
|
Barbie
Obieżyświat
|
Posted: 13-01-2007, 16:36
|
|
|
K@t wrote: | Właśnie nie wiem skąd im sie w czasopismach linka magnetyczna wzięła, skoro to jest zwykła lina z hakiem. |
Chyba wszędzie piszą o lince. Gdzieś tam nawet zaznaczali to, by podkreślić interaktywność otoczenia. Nie rozumiem jak cokolwiek będzie można przesunąć tym średnio subtelnym hakiem, ale się okaże |
|
|
|
|
Amanda_Evert
Student
|
Posted: 13-01-2007, 16:57
|
|
|
Serek wrote: | I ja właśnie głosuję za rezydencją w Surrey. |
Ja jestem za!!
Jerrem_Y wrote: | Nie bedzie linki magnetycznej ale to takie wredne czepianie sie |
Będzie linka magnetyczna, czytałam zapowiedzi i takie różne...
Integral
Szkoda, że posty też czytasz tak różnie. |
|
|
Boone
Obieżyświat
|
Posted: 13-01-2007, 18:17
|
|
|
Uważam że Croft Manor powinien być w TRA. Mam nadzieje że rozbudują dwór z Surrey, jednak będzie on wzorowany na tym z TR1. Podobało mi się w oryginalnym Tomb Raiderze że w Cm można było znalezc Arkę w holu Wyczuwało sie klimat, jakby Lara się niedawno wprowadziła(skrzynie), mam nadzieję że będziemy zadowoleni |
|
|
|
|
Malwinka
Obieżyświat
|
Posted: 13-01-2007, 18:27
|
|
|
Croft Manor - jestem jak najbardziej za , ale...
- W TRL oczywiscie robi wrazenie, jest naprawde piękny chociaz troche za mało rozbudowany /brak ogrodu/ i za bardzo rozni sie od przedstawianego nam Croft Manor w pierwszych trzech czesciach. W zasadzie to zupelnie nie ten dom. To tak jak w serialu zmieniaja aktorke, a postac zostaje ta sama i wszyscy udaja, ze nie widza ze ma inna twarz. /Proszę mnie oświecić jeśli ten dom z zalozenia jest innym obiektem posiadanym przez Croftów/ Dlatego mam nadzieje, ze w Aniversary zobacze prawdziwy, stary Croft Manor tylko porzadnie odsiweżony nieco rozbudowany z mnóstwem nowych zagadek. |
_________________ So, how u doinn? |
|
|
|
|
Boone
Obieżyświat
|
Posted: 13-01-2007, 18:33
|
|
|
Malwinka wrote: | /Proszę mnie oświecić jeśli ten dom z zalozenia jest innym obiektem posiadanym przez Croftów/ |
Malwinka Istnieje taka teza że ród Croftów ma w swoim posiadaniu na terenie Anglii trzy posiadłości. Jedną w hrabstwie Surrey (TR1-3),drugą w hrabstwie Herdfortshire( TRM,TR2M,TRL). Na temat lokalizacji i wyglądu trzeciej posiadłości nic narazie nie wiadomo. |
|
|
|
|
Malwinka
Obieżyświat
|
Posted: 13-01-2007, 19:01
|
|
|
Ok dzieki Boone
W takim razie mam nadzieje, ze w Anniversary wrocimy do Surrey
Trzecią posiadłość niech zostawią na TR8 lub 9 jesli takowa powstanie. Ewentualnie w TR8 niech rozbuduja Herdfortshire. |
_________________ So, how u doinn? |
|
|
|
|
Olina
Student
|
Posted: 20-01-2007, 16:43
|
|
|
jak dla mnie to obojetne jaki dom by był - czy ten pierwotny, czy z Tr legend. BYLE BY TYLKO DALI BIEGAĆ PO OGRODZIE!! Jak w oryginale.... Byłam zła, jak zobaczyłam, że w TR legend nie można wyjsć i pobiegac po tym fajnym torze przeszkód i pojeździć qadem... |
|
|
|