FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups RegisterRegister  Log inLog in

 Announcement 

Forum „tylko do odczytu”

Zapraszamy do dyskusji w naszej
Grupie World of Tomb Raider na Facebooku



Previous topic «» Next topic
TR4: The Last Revelation
Author Message
Roweste 
Podróżnik



Joined: 26 Nov 2004
Posts: 210
Location: Meszna
Posted: 18-01-2005, 19:12   

Beta ciesz się. Ja to ciągle w tym samym miejscu siedze bo mam błąd w grze. No i nie mam tego głupiego dziurka na klucza ("językiem trzeba się bawić") :mrgreen:
Chyba w końcu ściągnę jakiegoś sava bo kręćka można dostać :/
_________________
Leb die Sekunde
Hier und jetzt
Halt sie fest!!
 
 
 
beta 
Nowicjusz


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 3
Location: Sanok
Posted: 22-01-2005, 20:55   

Następny zainstalowany, ale boję się zaczynać bo z CDA:)
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 22-01-2005, 21:54   

To najpierw poskacz sobie z levelu do levelu kodami i jeśli płytka jest trefna, to odeślij ją i Ci wymienią.
_________________
Miow.
 
 
 
beta 
Nowicjusz


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 3
Location: Sanok
Posted: 29-01-2005, 19:25   

No to sobie własnie poskakałam kodami, w poniedziałek odsyłam płytkę, też miałam pecha, oby następna była
oki:)
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 24-03-2005, 19:31   

Nie wiedziałam dokładnie gdzie o tym napisać, ale w końcu zdecydowałam się na ten topic.

Zastanawia mnie kim jest typek z obrazka :?:
_________________
Miow.
 
 
 
Cinek 
Obieżyświat



Joined: 13 Feb 2005
Posts: 823
Posted: 24-03-2005, 20:17   

To jest koleś z innej gry EIDOSu, a mianowicie 'Fighting Force'...mam nawet identyczny plakat z Clicka :D W sumie to niewiadomo dlaczego dali go razem z Larą, bo nie mają ze sobą nic wspólnego (prócz wydawcy i developer'a). :wink:
_________________
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 24-03-2005, 20:21   

Ja też mam ten plakat :D Dzisiaj przyklejałam :D
_________________
Miow.
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 28-03-2005, 22:48   

fanfan100 wrote:
ja tam kłopotów dużych z tr5 nie mam przestawiam tylko z windows 95 na XP w właściwościach i gotowe gożej z tr4 ... :/


Przenoszę.

A jakie masz problemy z TR4 :?:
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 816
Posted: 28-03-2005, 22:53   

No więc cięszko o tym mówić jedno znacznie bo na początku po wgraniu musze dużo kombinować ale z tym to sobie daje rade i jakoś wchodzi. Ciężej jest potem bo kiedy do chodze do lewelu z pociągiem przy ładowaniu planszy gra sie wyłącza. Wiem że zależy to od jakiego kto ma pentiuma (przynajmniej tak mi sie zdaje z moich wyliczeń :) ) Z problem sobie radze ale kiepsko musze iśćdo kolegi który ma lipnego kompa wgrywam mu tr4 potem mojego save'a planasza sie wgrywa i napoczątku pociągu zapisuje gre i mam save'a. Kłopot z tym duży niue da sie szypciej ?? :(
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 28-03-2005, 23:07   

Hmm, jest na to lekarstwo, ale już nie pamiętam jak to leciało. Ale nie martw się, dojdę do tego :) Shep miał identyczny problem. Zaraz się go zapytam. Jest jeszcze inne wyjście, ściągnąć save'a z początku tego levelu, ale to już nie to samo, to nie będzie nasza gra... :/

Dobra... Shep mi właśnie powiedział, że wyłączył w ustawieniach jakąś opcję, ale nie może sobie przypomnieć którą. Potem z nim pogadam, bo go teraz na gg nie ma :/

Weź, jeśli możesz, zobacz jaki dokładnie komunikat się wyświatla i wrzuć go tutaj, to o wiele ułatwi sprawę. A jak nie, to ściągnij save'a z końca Guardian of Semerkhet i zobacz.

Znowu coś wyszukałam podczas pisania posta :roll: -> http://www.tombraiderchro...desert_railroad -> To jest to lekarsto, o którym pisałam na początku. Ściągnij i sprawdź.

Save'y -> http://www.tombraiderchro...lation_complete


Sorry, że ten post taki chaotyczny, ale 100 myśli mi latało po głowie i nie mogłam ich zebrać, przypominało mi się wszystko stopniowo ;)
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 816
Posted: 28-03-2005, 23:25   

Kurde teraz już porządnie coś spiepszyłem :!: :!: :!: :evil: żadnego mojego save'a nie moge włączyć gra się wyłącza :cry:
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 28-03-2005, 23:25   

http://dl.tombraiderchron...rt_railroad.zip -> To jest dobry link, tamten coś nie działa :/

To może na spokojnie przeinstaluj od nowa, a swoje save'y skopiuj i wrzuć do innego folderu.

Update: Jeśli zainstalowałeś jakiegoś patcha, to stare save'y nie będą działać.

Update2: Spróbuj wyłączyć opcję Volumentric FX i wtedy zobacz.
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 816
Posted: 28-03-2005, 23:38   

Spoko save'y uratowane jakoś działa ale nie mam jak sprawdzić bo nie mam save'y na końcu rundy z apisem -byczkiem mam dopiero 3 rundy wcześniej a w tym linku którego mi podałaś też nie ma odpowiedniego .... teraz nie mam sił żeby przechodzić całej planszy więc ci jutro napisze czy działa i co sie wyświetla :/

i tak dzięki :)
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 28-03-2005, 23:42   

Tutaj znajdziesz odpowiednie -> http://www.tombraiders.ne...tr4guardian.zip
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 816
Posted: 28-03-2005, 23:52   

Jak to jest że tobie te strony się wyświetlają a mi nie. to co pisze na stronie ostatniego linka

Forbidden
You don't have permission to access /stella/files/pcsaves/pctr4/tr4guardian.zip on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at www.tombraiders.net Port

Nie moge tego ściągnoć :( mam zjechany komputer
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 28-03-2005, 23:56   

To zrób tak... Wejdź na www.tombraiders.net -> Savegame Files -> Last Revelation (TR4) -> Level 11: Guardian of Semerkhet

Powinno być good...
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 816
Posted: 29-03-2005, 00:09   

jest good prawie ............ po ściągnięciu save'a włączam gre dochodze gdzie mam dojść i sie gra wyłącza to jest pewne zero napisów teraz spróbuje powłączać te funkcje o którycxh pisałaś wcześniej
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Joined: 28 Mar 2005
Posts: 1711
Posted: 29-03-2005, 12:46   

A ja jak wczytuję sacy to mam cały czarny obraz, mogę wejść tylko do plecaka. Miał ktoś kiedyścoś takiego ?? Jak na razie nic nieposkutkowało.
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 4600
Location: Bristol
Posted: 29-03-2005, 13:00   

Ja to mam w niektórych save'ach ściągniętych z netu. Ale nie wiem co na to poradzić :/
_________________
Miow.
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Joined: 28 Mar 2005
Posts: 1711
Posted: 29-03-2005, 13:02   

Moje mi też tak wchodzą więc sprróbowałem netowskie, pupa.
 
 
TiNeX 
Podróżnik



Joined: 25 Apr 2004
Posts: 245
Location: Zabrze
Posted: 29-03-2005, 13:07   

wie ktoś moze gdzie jeszcze można kupić TR Last Revelation w serii KKK ??
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 816
Posted: 29-03-2005, 13:29   

W serii KKK ?? Można wiedzieć co to jest to KKK ?? U mnie w mieście można kupić wydanie kolekcjonerskie w każdym sklepie z grami :wink:
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Joined: 13 Sep 2004
Posts: 918
Location: z wykopalisk
Posted: 29-03-2005, 13:34   

KKK Kolekcja Klasyki Komputerowej i zazwyczaj jest jeszcze dodany rok

A wydanie kolekcjonerskie mam ja i jest strasznie zabugowane nie da sie grac
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 816
Posted: 29-03-2005, 13:39   

Też mam z 2003 i nie wiem przez co to jest ale co 1 godzine gra sie poprostu wyłącza to chyba wina XP :roll:
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Joined: 13 Sep 2004
Posts: 918
Location: z wykopalisk
Posted: 29-03-2005, 13:55   

A u mnie byly takie opcje, ze np. w pomieszczeniu dzwignia otworzyc jakies przejscie ale nie ma dzwigni, trzebabylo strzelic w glowy chyba 3 smokow byla tylko jedna itp itd ale juz chyba gdzies o tym pisalam
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

© 2002 - 2021 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo