Ile wam zajęło? |
Author |
Message |
Jaunty
Obieżyświat
|
Posted: 22-06-2007, 22:39
|
|
|
Po ukończeniu gry, na liczniku miałem chyba trochę ponad 13 godzin i wszystkie zebrane sekrety oraz relikwie. W rzeczywistości grałem ponad tydzień i pewnie potrwałoby to trochę dłużej, gdybym nie spędził nad TRA caluśkiego zeszłego piątku . Pomimo grania na hard, mam wrażenie, że gra jest ciut krótka, ale szerzej o tym oraz o innych rzeczach wypowiem się później w odpowiednim temacie. |
|
|
Ar2r
Obieżyświat
|
Posted: 22-06-2007, 22:58
|
|
|
Natomiast u mnie na zegarze jest - 05:59:34 (95%) ale,ale.... grę przechodziłem po raz drugi,bo mi się seve'y "zepsuły":/ z tąd też taki czas a nie inny !! Znałem już prawie całą grę (bo wcześniej doszedłem do "Natla's Mines") więc dlatego tak szybko mi szło Choć z tego co wiem grę da sie przejść w 2,5 - 3 godz. |
|
|
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 22-06-2007, 23:11
|
|
|
Ar2r wrote: | Choć z tego co wiem grę da sie przejść w 2,5 - 3 godz. |
Że jak? Ludzie... mam nadzieje, ze za drugim razem przejde to w minimum 15 godzin... Za pierwszym razem w jakies 22 godziny przeszedłem. 3 godziny to jakies nieporozumienie Gdy gram w TR to sie delektuje kazdym pomieszczeniem, kazdym... pikselem Sporo czasu zajmuje samo ogladania lokacji, tekstur, ozdób... a co dopiero jeszcze przechodzenie |
|
|
|
|
Ar2r
Obieżyświat
|
Posted: 22-06-2007, 23:18
|
|
|
Cez wrote: | Gdy gram w TR to sie delektuje kazdym pomieszczeniem, kazdym... pikselem Sporo czasu zajmuje samo ogladania lokacji, tekstur, ozdób... a co dopiero jeszcze przechodzenie |
Wierz mi że robię dokładnie tak jak ty Gdy grałem pierwszy raz miałem na zegarze grubo ponad 24godz. Grając po raz drugi skupiłem sie już wyłącznie na samej rozgrywce i brnięcie dalej aż do samego końca Nie mówię też że mam zamiar przechodzić całą grę w 3godz i ścigać się z czasem, bo to bez sensu Ale wiem że niektórzy tak potrafią |
|
|
|
|
Termez
Praktykant
|
Posted: 22-06-2007, 23:24
|
|
|
Dobra ukończyłem dzisiaj grę. Według czasu z gry zajeło mi to 12h30minut. Według xfire - 20h mam 96% gry i prawie wszystkie relikwie i sekrety. Nie grałem jeszcze time triali tylko przeszedłem Croft Manor sobie (ale tylko 4 sekrety). Wiec nie jest źle. Gra się dosyć długo ale denerwują bugi i liniowość rozgrywki (w tym dolatywanie lary do przeszkód) |
_________________ Best Games Ever
|
|
|
|
|
Maati
Obieżyświat
|
Posted: 22-06-2007, 23:25
|
|
|
Na liczniku mam 14h,34min.Jestem zadowolony z czasu rozgrywki,nie pędziłem by jak najszybciej przejść grę lecz również delektowałem się urodą każdej lokacji |
|
|
|
|
BeyonceK
Praktykant
|
Posted: 25-06-2007, 21:12
|
|
|
Ja mam 88% gry i zajeło mi to 10 godz. 28 minut |
|
|
|
|
Olina
Student
|
Posted: 26-06-2007, 18:36
|
|
|
ja się strasznie zdziwiłam, bo gra mi zeszła strasznie szybko. A grałam na Hard. Te stare TR czasami potrafiły zająć przynajmniej z dwa, trzy tygodnie, a to przecież jest odnowiona jedynka, więc powinna być długa. Jest dłuższa i trudniejsza od Legend, ale mimo wszystko zleciało szybko. I zdziwiłam się niesamowicie, jak po trzech minutach udało mi się za pierwszym razem Natlę załatwić. i to ma być końcowy boss? To powinno zająć przynajmniej z 30 minut lub godzinę. Takie moje zdanie. Jestem tym trochę oburzona. |
|
|
mattielicious
Praktykant
|
Posted: 26-06-2007, 19:02
|
|
|
LOL, 30min albo godzinę ? Raczej wymięknąłbym po klikaniu i robieniu uników przez 15min Przecież to byłoby baaaardzo nudne. Mimo tego, że jest to remake, czas przejścia może być krótszy z dwóch powodów: dużo lepszego sterowania i dobrej grafiki ( teraz wszystko bez problemu możemy dostrzec, a w tej pikselozie ? ). |
|
|
Jasmine
Podróżnik
|
Posted: 26-06-2007, 19:11
|
|
|
Ostatecznie gra mi zajęła 15h 52m 51s.
Zebrałam też wszystko z jednym zamachem. I mam ukończone 100%. |
|
|
Szynszyl
Podróżnik
|
Posted: 26-06-2007, 19:23
|
|
|
Ja jestem aktualnie w lokacji z dwoma posągami pod wodą, Sanctuary of the Scion, i mam na liczniku ponad 14 godzin I mam nadzieję że przynajmniej 20 godzin gry będzie.
Bardzo lubię wszystko sobie dokładnie oglądać i badać każdy kąt, gdzie by można się dostać
Wszystkie sekrety staram się zbierać na bieżąco, póki co pominąłem chyba tylko jeden artefakt w Qualopecu |
|
|
|
|
Olina
Student
|
Posted: 27-06-2007, 13:52
|
|
|
mattielicious wrote: | LOL, 30min albo godzinę ? Raczej wymięknąłbym po klikaniu i robieniu uników przez 15min Przecież to byłoby baaaardzo nudne |
haha, no właśnie w tym byłby cały urok gry Pamietam jak byłam mała i moje siostry grały w TR3 i z tym ostatnim bossem [tym pajączkiem] walczyły baaaardzo długo... znaczy, tak mi się kojarzy, ze długo, bo dobrze nie pamiętam.
Ano i może szybciej gra schodzi własnie z tego wzgledu, że lepiej sie dostrzega niektóre rzeczy. I można wiecej zrobić: skakać po ścianach, używać linek itd. W starych TR było sie pod tym względem troche ograniczonym.
I może kiedyś nie grałam całymi dniami, tego akurat nie pamietam czy dużo godzin dziennie poświęcałam grze.. |
|
|
Grindy
Obieżyświat
|
Posted: 27-06-2007, 14:00
|
|
|
Quote: | I można wiecej zrobić: skakać po ścianach, używać linek itd. W starych TR było sie pod tym względem troche ograniczonym. |
To że nie było linek do skakania po ścianach, nie oznacza jeszcze, że się było ograniczonym. Przeciwnie- to Legend i TRA ogranicza, bo można wejść tylko tam, gdzie "pozwalają" autorzy. Jak chcesz wejść gdzie indziej, to albo napotykasz niewidzialną ścianę, albo Lara po prostu nie wejdzie (wskoczy), choć teoretycznie nic jej nie powinno przeszkadzać. |
_________________ :<D
It's not age honey, it's milage |
|
|
|
|
Mai
Podróżnik
|
Posted: 28-06-2007, 09:02
|
|
|
Ukończyłam grę wczoraj, a zajęło mi to jakieś 13-14 godzin. Pozostały mi jeszcze sekrety i TimeTriale. |
_________________ World is Mine |
|
|
|
|
kluz_kaa
Pierożek Kluzo
|
Posted: 03-07-2007, 20:44
|
|
|
Nareszcie! Po trudach i mękach ukończyłem grę, zdobyłem wszystkie sekrety, przeszedłem Próby Czasu, jednym słowem - 100%. Teoretycznie, bo niewiedząc czemu, ale licznik czasu i procentów wyzerował mi się, no ale Mam 100% - to się liczy
Wracając do tematu, to gra zajęła mi jakieś 20-22 godziny, co jest wynikiem zadowalającym w przeciwieństwie do Legendy, w której po ukończeniu gry w 100%, miałem na liczniku niewiele ponad 8 godzin |
_________________ If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
|
|
|
|
|
doma
Student
|
Posted: 04-07-2007, 07:07
|
|
|
TRA przeszłam w tydzień.Bardzo łatwa gra w porównaniu do jedynki gra była prosta. |
_________________ "W najmroczniejszym zakamarku każdej duszy drzemie cień zła"
Wener Von Croy |
|
|
|
|
larcia
Obieżyświat
|
Posted: 04-07-2007, 13:09
|
|
|
doma wrote: | TRA przeszłam w tydzień.Bardzo łatwa gra w porównaniu do jedynki gra była prosta. |
Ja chyba tu pobiję rekord
Ponad miesiąc
Bo tu mnie nie było tam nie było...Więc się uzbierało ;] Wliczając 2 tyg. wakacji... i tak długo
Ale gra jest rewelacyjna |
|
|
|
|
Hrithik_Roshan
Obieżyświat
|
Posted: 31-07-2007, 00:23
|
|
|
Ja grałem prawie 2 miesiące w TRA
Zdobyłem tylko 3-4 relikty i zaliczyłem 2 time triale....
Jestem w pełni zadowolony z ukończenia gry
Musze przyznać że była trudniejsza niż Legenda |
_________________ "wiara jest rozjebana" |
|
|
|
|
kraju92
Student
|
Posted: 31-07-2007, 13:35
|
|
|
Ja grę ukończyłem w ponad 16 godzin, mam do zebrania jeszcze parę reliktów i artefaktów. |
|
|
|
|
Jack Daniels
Student
|
Posted: 02-08-2007, 16:03
|
|
|
85% gry przeszedłem w 9h37min. Brakuje mi 15 %, ale jakoś nie mam ochoty przechodzić time triali. |
_________________ "Życie piękne choć trudne jest, znajdę kiedyś drogę, którą będę szedł..."
W W W . M Y S P A C E . C O M / T H E R I B
>>>>M O J A M U Z Y K A<<<< |
|
|
|
|
Meg_Ann
Nowicjusz
|
Posted: 03-08-2007, 19:40
|
|
|
Mi zajęło coś koło 11 godzin. Za to zdziwił mnie mój młodszy brat który w ciągu 8 godz i 30 min przeszedł grę i zebrał wszystkie relikty i większość artefaktów. Dzieci w dzisiejszych czasach są całkiem cwane (do tego nie grał wcześniej w Legend). |
|
|
Yuna
Student
|
Posted: 03-08-2007, 20:34
|
|
|
Mi przejście Anniversary zajęło 14 godzin, wliczając w to zebranie wszystkich reliktów i artefaktów:). Ogólnie poziom trudności o wiele wyższy niż w Legendzie (co bardzo mnie cieszy^^), np. taki układ zębatek w Lost Valley był bardziej skomplikowany niż wszystkie zagadki z Legend razem wzięte^^. Ale to tak na marginesie;). |
|
|
|
|
Sklejka
Podróżnik
|
Posted: 13-09-2007, 17:00
|
|
|
Cez wrote: | Ar2r wrote: | Choć z tego co wiem grę da sie przejść w 2,5 - 3 godz. |
Że jak? Ludzie... mam nadzieje, ze za drugim razem przejde to w minimum 15 godzin... Za pierwszym razem w jakies 22 godziny przeszedłem. 3 godziny to jakies nieporozumienie Gdy gram w TR to sie delektuje kazdym pomieszczeniem, kazdym... pikselem Sporo czasu zajmuje samo ogladania lokacji, tekstur, ozdób... a co dopiero jeszcze przechodzenie |
Ja tez uwazam, ze nalezy "delektowac sie kazdym pikselem" TRA to gra o swietnej grafice i nalezy to zauwazyc. Ja chce jak najdluzej przechodzi ta gre by miec co robic w czasie oczekiwan na TR8. Ach te hieroglify na scianach w egipcie... |
_________________ |
|
|
|
|
al-Kahinat
Podróżnik
|
Posted: 30-10-2007, 07:09
|
|
|
Grałam miesiąc, bo nie zawsze mam czas na gry. Zawsze znajdzie się coś ważniejszego, przynajmniej na tym etapie mojego życia. Zresztą to i tak szybko. ^^ Dwójkę przechodziłam 4 miesiące...
Lubię sobie pochodzić po lokacjach, pozaglądać w szczeliny. Nawet nie mam ochoty na Time Triale. |
_________________ Unholy |
|
|
|
|
Mona
Praktykant
|
Posted: 31-10-2007, 16:43
|
|
|
też nie lubię Time Triali, a to ile się przechodziło grę nie uważam za ważne. gram już od miesięcy chyba, bo rzadko kiedy mogę i staram się wtedy nacieszyć tą śliczną grafiką |
|
|
|
|
|