FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups RegisterRegister  Log inLog in

Announcement 

Forum „tylko do odczytu”

Zapraszamy do dyskusji w naszej
Grupie World of Tomb Raider na Facebooku

Previous topic «» Next topic
Co was najbardziej denerwuje i drazni podczas grania?
Author Message
Ar2r 
Obieżyświat

Posted: 22-07-2007, 13:02   

Luthien wrote:
Mnie za to Legenda nudziła. Nie dość, że ów gra była krótka, to jeszcze z pani archeolog zrobiono James'a Bond'a :P Anniversary jest dużo ciekawszą grą, IMHO ;-)

No jasne "Anniversary jest dużo ciekawszą grą" niż Legenda !! Tomb Raider Legenda jest nieco nudnawa za dużo strzelania, a za mało ciekawych zagadek :P Choć co jak co TRL to również świetna gra.
Ale fakt faktem że mi również bardziej podoba się Anniversary niż TRL :D :offtopic:

Martynka 
Nowicjusz

Posted: 25-07-2007, 19:12   

Mnie wkurzał moment gdy trzeba było zdobyć relikwie w sali z ogniami i klucz Damoklesa.A Legende przechodziło się szybko nie zatrzymując się a potem co? zadowalanie się innymi grami i przechodzenia trl poraz kolejny i kolejny.........

HarryCruise 
Gazela

Posted: 25-07-2007, 19:53   

Nie musisz 3 razy pisać tego samego...

Żeby nie było offtopu.

Wkurza mnie czasem położenie kamery i to, że Lara czasami łapie się krawędzi, wtedy kiedy jej się podoba.

kraju92 
Student

Posted: 25-07-2007, 20:31   

Mnie najbardziej denerwuje praca kamery, ale myślę że nie jest taka zła, po prostu czasami nie tak się ustawia jak bym chciał. Czasami też denerwuje mnie poziom trudności ale to raczej zaliczam jako plus gry.

Rybcia_1993 
Nowicjusz

Posted: 25-07-2007, 21:19   

Mi sie nie podoba praca kamery...;p

A takto wszystko jest spoko!

Erunno 
Nowicjusz

Posted: 28-07-2007, 09:26   

Mnie denerwuje przekręcanie się Lary (najczęściej w lewo) gdy huśtam się na linie :murek:
Najgorzej jest w Time Trialach, gdy przez to tracę potrzeby czas.

luksio 
Nowicjusz

Posted: 28-07-2007, 19:31   

zdecydowanie raca kamery...

Sklejka 
Podróżnik

Posted: 12-10-2007, 21:42   

bugi, bugi !!! Czesto mam wrazenie, ze jest ich wiecej w TRA niz w Legend. I wkuza mnie jak nie moge czegos strasznie dlugo przejsc.

al-Kahinat 
Podróżnik

Posted: 30-10-2007, 07:07   

Jedyne co mnie drażni to sterowanie. Jeśli ktoś przy mnie powie, że sterowanie w AoD było złe, to go potraktuję rozgrzanym żelazem...Chyba dwa dni musiałam je rozgryzać, a i tak dało mi w kość podczas rozgrywki.

Niezapominajka 
Podróżnik

Posted: 30-10-2007, 15:21   

Co mnie drażni podczas grania? Gdy ktoś brutalnie mi przerwie i Lara przez to ginie :-P . Jeśli chodzi o samą grę, to zawsze denerwowali mnie bossowie... albo wrogowie wyskakujący zza rogu niespodziewanie. Zawsze dostawałam ataku serca. Poza tym już raczej nic mnie nie denerwuje... bo inaczej po co miałabym grać w TR :-P

Lady Justine 
Podróżnik

Posted: 05-12-2007, 20:10   

Mnie najbardziej wnerwia Croft Manor. Normalnie, wybiegam sobie z pokoju i na kogo wpadam??? Zgadnijcie :-P Oczywiście na Winstona, który się nie rusza. Wnerwia mnie również "niezniszczalność" bohaterów epizotycznych, o których mówiłam już w innej notce (patrz.: Tomb Raider Anniversary/ kogo najbardziej lubicie z Tomb Raidera [oprócz Lary :-]) można w nich strzelać nawet granatami, których nie ma w Anniversary :) :) :) i tak są ze stali nierdzewno-tytanowej xD

Bardzo mnie również denerwuje bieganie Lary po śniegu w krótkich spodenkach i bluzeczce bez rękawów... Brak pomślunku. Na szczęście w Legend tego nie ma, a TR8 ma być kontynuacją Legend, wqięc myślę, że o tym pomyślą...

Guest jeżeli chcesz być dobrym archeologiem, musisz wyjść z biblioteki
:kawa:

Neona 
Podróżnik

Posted: 05-12-2007, 20:32   

Lady Justine wrote:
Mnie najbardziej wnerwia Croft Manor. Normalnie, wybiegam sobie z pokoju i na kogo wpadam??? Zgadnijcie Oczywiście na Winstona, który się nie rusza

A mi zawsze trudno było odnaleźć Winstona w Croft Manor O.o Dziwne-mnie zawsze CM uspokaja, mogę poćwiczyć spokojnie, powoli pozwiedzać...
Lady Justine wrote:
Bardzo mnie również denerwuje bieganie Lary po śniegu w krótkich spodenkach i bluzeczce bez rękawów...

Przecierz Lara nie jest jak nasze matki co każą nam się ubierać na cebulę gdy jest zima. Jeden stopień mniej to dodatkowy sweterek :roll: . Lara jest silna i wytrwała....I to mi się podoba ...
Lady Justine wrote:
a TR8 ma być kontynuacją Legend,

Nikt tego nie potwierdził ani nie zaprzeczył więc nic nie wiadomo...

mari 
Podróżnik

Posted: 05-12-2007, 20:48   

Neona wrote:
A mi zawsze trudno było odnaleźć Winstona w Croft Manor O.o

Właśnie... W całej grze widziałam go tylko 2 razy ;-/ Ale jeżeli mam do wyboru WInstona, który ciągle za tobą łazi <w oddatku powolnie i flegmatycznie ;-) > albo Winstona zajętego czymś <nawet nie wiadomo czym ;-) >, to chyba wybrałabym tego drugiego ;-)
Neona wrote:
ubierać na cebulę gdy jest zima.

Ciekawe jakby robiła akrobacje, skoki i rzucanie hakiem, gdyby była ubrana w kilka swetrów, rękawiczki, czapkę i szalik ;-) byłaby trochę.... 'pulchna'? o.0'

Itachi Uchicha 
Nowicjusz

Posted: 09-12-2007, 21:32   

Mnie denerwuje chowanie broni w Egipcie a dokładnie na czasówkach w wielkiej piramidzie.. no masakra ;/ Sytuacja wygląda tak strzelam w tarcze.. klikam PPM'a Lara chowa broń a po sekundzie ja i tak sama wyciaga ;/ czsem trzeba probowac do skutku az ja wkoncu schowa.. tylko najgorsze jest jak chowam bron wyskakuje jestem w powietrzu musze użyc chaka magnetycznego a ta mi tu shotguna wyciąga >.< Kamera jest nawet... tylko od czasu do czasu ma jakieś przebłyski i zaczyna wariować.. :matrix: Rozwala mnie ta buźka kocham ją :-P

Cez 
World of Tomb Raider

Posted: 09-12-2007, 21:41   

Hmm? Przeciez automatyczne chowanie broni mozna wyłączyc. Ja sobie w opcjach w TR7 i TRA ustawiłem tak jak w TR1-6 - za pomoca spacji wyciągam i chowam broń.

Itachi Uchicha 
Nowicjusz

Posted: 09-12-2007, 22:11   

No ja właśnie tak mam ^^ tylko że wyciągam/chowam na PPM no i czasem nie chca sie zchowac albo wyciagnac ;)

Mona 
Praktykant

Posted: 13-12-2007, 18:03   

Niektórych denerwują bugi i to, że Lara lata prawie na golasa po śniegu. Naprawdę tego nie rozumiem. :nie:
Przecież to bardzo, hmm... zabawne. Zawsze miło się popatrzeć, jak ktoś się tak wydurnia. Jak napisałam w innym temacie, uwielbiam robić z Lary debila :hehe:

Sklejka 
Podróżnik

Posted: 13-12-2007, 19:09   

Ja ciebie nie rozumiem, jak Ciebie moga bugi nie denerwowac! OK, niektore sa smieszne, ale kiedy Lara nie chce sie czegos zlapac, a check point jest daleko to co?

Quote:
Jak napisałam w innym temacie, uwielbiam robić z Lary debila :hehe:

No tak ja tez. :spoko: Niestety zadko kiedy da sie to zrobic. :placz:
Mnie straaasznie wkurza jak Lara zbyt pozno chowa bron i np. nie zlapie sie w porę platformy. Często mi sie to zdarza przy Latających mumiach i mutantach. :lara:

TB 
Student

Posted: 15-12-2007, 21:17   

Mnie denerwuje to,że jak się jest w Peru (Zaginiona Dolina)
kuca,jak się wchodzi po drabinie-->drążku-->drugim drążku-->2 krawędzie-->skok w tył i wtedy kuca! :fire:

*Paula Trent* 
Nowicjusz

Posted: 14-01-2008, 13:20   

Mnie też to bardzo denerwuje TB.Chcesz iść dalej,a nagle kuca! :gupek: Echh...
Jeszcze mnie denerwuje jedna rzecz oprócz tego...W tym samym poziomie (Zaginiona Dolina) jak idzie się po strzelbę.No,biorę ją.Wskakuje do wody i co?Lara umiera i muszę iść znowu!To naprawdę wkurzające! :gupek:

Kurt 
Student

Posted: 14-01-2008, 13:48   

Mnie natomiast denerwuje praca kamery ,która niemiłosierne wariuje podczas walki.
Ileż to już razy ,gdy nacierał na mnie mutant ,kamera nagle kierowała się na Larę ,tylko "od przodu", a ja musiałem strzelać ufając ,że potwór cały czas jest na celowniku...
A, już wogóle kamera dobijała mnie podczas walki z Natlą, niekiedy naprawdę ciężko było ją oponować i często gdy Natla "przyspieszała" ,a ja chciałem odwrócić kamerę w jej potencjalne miejsce przemieszczenia ,to kamera się gubiła.
Oprócz pracy kamery, to moge dorzucić bugi, chociaż w zasadzie nie ma co psioczyć, bo są obecne wszędzie i u każdego.

Avi_Versicolor 
Podróżnik

Posted: 17-01-2008, 18:01   

Quote:
Mnie natomiast denerwuje praca kamery ,która niemiłosierne wariuje podczas walki.

Albo wchodzi ci w ściane :( . Najbardziej to denerwuje właśnie podczas walk- okropne.Albo podczas karkołomnych akrobacji.
Po prostu często maskara. :nie:

www.versicolor.blog.onet.pl

venturio 
Podróżnik

Posted: 18-01-2008, 18:51   

a mnie najbardziej podczas gry w tomb raider anniversary denerwuje siostra ;D . wy tam martwicie sie savami, checkpointami, ale nie znacie mojej siostry. Jak sie nauczyla chodzic i gadac to tak jakby ktos otworzyl puszke pandory :|

mari 
Podróżnik

Posted: 18-01-2008, 19:42   

venturio wrote:
a mnie najbardziej podczas gry w tomb raider anniversary denerwuje siostra

A może frytki do tego?
venturio wrote:
martwicie sie savami, checkpointami, ale nie znacie mojej siostry

Postanowienie poprawy z mojej strony będzie nieuniknione :P ;-)
Sklejka wrote:
Ja ciebie nie rozumiem, jak Ciebie moga bugi nie denerwowac! OK, niektore sa smieszne, ale kiedy Lara nie chce sie czegos zlapac, a check point jest daleko to co?

Mnie wkurzają niektóre bugi. :p powtarzałam ostatnio level, już byłam na samym końcu, wchodziłam w ostatnią bramę. Chciałam do niej doskoczyć, i...i Lara utopiła się w ziemi...Spadała utykając, zaś w jej rękach były wyciągnięte pistolety. I nic nie mogłam zrobić, jak od początku zacząć powtarzać level. Dobra, bugi są wyjaśnieone :p
Kolejną sprawą jest zbyt łatwy Torso. Myślałam że będę go przechodzić wiekami, a tu :censored: ! Po 3 minutach go nie ma :gupek:
Dobra, to chyba na tyle :) :pozdro:

venturio 
Podróżnik

Posted: 18-01-2008, 23:22   

nie ma gry idealnej :) . bugi w grach byly i beda ;) . zamiast narzekac na bugi zrobcie sami gre... bez bugow ;D . Albo jak sie wam niepodoba cos to napiszcie do Crystal Dynamics jaki macie problem ;].

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

© 2002 - 2021 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku

Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo