FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups RegisterRegister  Log inLog in

 Announcement 

Forum „tylko do odczytu”

Zapraszamy do dyskusji w naszej
Grupie World of Tomb Raider na Facebooku



Previous topic «» Next topic
TR - Ultimate edition, Lara Pack itp.
Author Message
Lightning 
Nowicjusz



Joined: 25 Feb 2013
Posts: 28
Location: Wielkopolska
Posted: 30-06-2013, 11:28   

Radzę ci kupić Tomb Raider Ultimate Edition Premium Games. Mam tą wersję i jestem bardzo zadowolony, gra nie sprawia żadnych problemów, a w skład tej edycji wchodzą
-Tomb Raider 1
-Tomb Raider Gold: Unfinished Business
-Tomb Raider 2 Starring Lara Croft
-Tomb Raider II Gold: The Golden Mask
-Tomb Raider 3 Adventures Of Lara Croft
-Tomb Raider III Gold - The Lost Artefact
-Tomb Raider: The Last Revolution
-Tomb Raider Chronicles
-Tomb Raider The Angel Of Darkness
-Tomb Raider Legend
-Tomb Raider Anniversary
-Tomb Raider Underworld
Przeszłem wszystkie części i z żadną z nich nie miałem problemów ni zacinały się w dodatku nie zawierają dużo pamięci może po za Underworld. Pudełko wygląda bardzo ładnie. Jeżeli ci na tym zależy to nie kupuj pomarańczowej.
 
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Joined: 19 Dec 2003
Posts: 2125
Location: Warszawa
Posted: 30-06-2013, 19:01   

W skrócie - jeśli ma być przede wszystkim ładnie - to Premium Games. Jeżeli liczy się cena i najnowsze wydanie (co za tym idzie - ewentualne poprawki), to Pomarańczowa Kolekcja.

Wyjście pośrednie, i chyba w tym przypadku najlepsze, to z kolei seria "Premierowa Okazja". Jest OK okładka, jest to drugie najnowsze wydanie i jest dobra cena. Ja bym wybrał tę wersję.
_________________
C'mon Barbie, let's go party
 
 
dziecfynecka10 
Nowicjusz



Joined: 20 Apr 2013
Posts: 12
Location: Łódź
Posted: 02-07-2013, 07:41   

To ja mam jedno małe pytanko: Czy Pomarańczowa Kolekcja i Kolekcja Klasyki to to samo?

Lightning
A to Premium Games jest po polsku?
_________________

 
 
Lightning 
Nowicjusz



Joined: 25 Feb 2013
Posts: 28
Location: Wielkopolska
Posted: 02-07-2013, 10:27   

*Tak z tego co patrzyłem to to samo
*Tak w polskiej wersji językowej (napisy) są Tomb Raider The Angel Of Darkness, Tomb Raider Legend, Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Underworld. Reszta gier nie jest przetłumaczona a to dlatego że nikt nigdy nie zrobił tłumaczenia do klasycznych części Tomb Raider.
 
 
 
Lightning 
Nowicjusz



Joined: 25 Feb 2013
Posts: 28
Location: Wielkopolska
Posted: 02-07-2013, 10:40   

Zobacz filmik tego gościa http://www.youtube.com/watch?v=9E02Eez3z9U W pomarańczowej wersji kolekcji Tomb Raider płyty są w białych "koszulkach" natomiast w Tomb Raider Ultimate Edition mają łączenia z pudełkiem i o wiele ładniej to wygląda.
 
 
 
Julka 
Student



Joined: 07 Dec 2013
Posts: 85
Location: Kielce
Posted: 03-01-2014, 14:04   

Hej, mam pytanie:
Otóż chciałam zakupić TRUE w tej wersji:
http://muve.pl/pc/akcja/p...ion-pc-pl/7038#
Czy w tej wersji do TR1 jest wgrany patch 'antycofkowy'?
I czy klasyki działają pod Win7?
 
 
HarryCruise 
Gazela



Joined: 09 Jun 2007
Posts: 579
Location: Sawanna
Posted: 03-01-2014, 14:14   

Klasyki działają pod Win7, ja mam 64-bitowy i działa bez problemu. Trudno powiedzieć, czy patch jest wgrany, jednak jest on nadal dostępny do pobrania na stronie Cenegi.
_________________

 
 
Julka 
Student



Joined: 07 Dec 2013
Posts: 85
Location: Kielce
Posted: 03-01-2014, 14:41   

Dzięki wielkie, gra została zakupiona, chciałam tylko wiedzieć z tymi klasykami (głównie dla nich kupuję), a patcha sobie ściągnę.
:pozdro: :thanx:
 
 
HellCat 
Student



Joined: 29 Dec 2013
Posts: 37
Location: Croft Manor ^^
Posted: 03-01-2014, 21:49   

Lightning wrote:
Zobacz filmik tego gościa http://www.youtube.com/watch?v=9E02Eez3z9U W pomarańczowej wersji kolekcji Tomb Raider płyty są w białych "koszulkach" natomiast w Tomb Raider Ultimate Edition mają łączenia z pudełkiem i o wiele ładniej to wygląda.

Zgadzam się.W wersji z Premium Games,którą osobiście posiadam Ultimade Ediotion wygląda o wiele lepiej niż w kolekcji klasyki.Mam też Tomb Raider Anniversary z kolekcji klasyki i nie przeszkadza mi to,ale jednak wersja z Premium Games jest estetyczniejsza. :)
_________________
Od tego momentu każda twoja sekunda jest darem ode mnie.
 
 
Julka 
Student



Joined: 07 Dec 2013
Posts: 85
Location: Kielce
Posted: 05-01-2014, 13:10   

Ej, wie ktoś czy klasyki w "pomarańczowa kolekcja klasyki" są w wersji SoldOut, czy jednak TR1 2 mają dźwięk i wygładzoną grafikę?
:pozdro:
 
 
cutek15 
Praktykant


Joined: 09 Feb 2011
Posts: 123
Posted: 20-06-2015, 08:27   

Ponawiam pytanie z góry :)
_________________
Tomb Raider 9

[center]TRAILER ||| GAMEPLAY #1[center][b]|TRAILER 2
 
 
goodvibestyla 
Nowicjusz



Joined: 19 Jun 2015
Posts: 12
Location: Świętokrzyskie
Posted: 20-06-2015, 10:33   

Ja mam z tej 'pomarańczowej kolekcji klasyki' dźwięki z tego co wiem to są w grafice jakichś wygładzeń nie zauważyłem,po prostu grałem :D
_________________


 
 
cutek15 
Praktykant


Joined: 09 Feb 2011
Posts: 123
Posted: 20-06-2015, 13:45   

A mógłby mi ktoś powiedzieć jak z tego UE (pomarańczowa klasyka) uruchomić TR2 Gold? Do jedynki jest normalnie Uruchom TR1 i Uruchom TR1 UB a do TR jest tylko ikonka TR2 Gold ale włącza się i tak samo TR2. To samo jest z TR3.
_________________
Tomb Raider 9

[center]TRAILER ||| GAMEPLAY #1[center][b]|TRAILER 2
 
 
goodvibestyla 
Nowicjusz



Joined: 19 Jun 2015
Posts: 12
Location: Świętokrzyskie
Posted: 20-06-2015, 13:58   

U mnie wszystkie gry śmigają dobrze,może sprawdź zgodność systemu,czasem może być to wina systemu choć u mnie jest dziwnie bo na nowszym OS stare gry działają lepiej niż na starszych :D
_________________


 
 
cutek15 
Praktykant


Joined: 09 Feb 2011
Posts: 123
Posted: 20-06-2015, 14:21   

Gry działają :) Na Windows 8.1, pytam tylko jak uruchomić Golda TR2 :) Z TR3 już sobie poradziłem.
_________________
Tomb Raider 9

[center]TRAILER ||| GAMEPLAY #1[center][b]|TRAILER 2
 
 
goodvibestyla 
Nowicjusz



Joined: 19 Jun 2015
Posts: 12
Location: Świętokrzyskie
Posted: 20-06-2015, 14:30   

No u mnie jest ikonka z grą na pulpicie więc odpalam przez nią :)
_________________


 
 
cutek15 
Praktykant


Joined: 09 Feb 2011
Posts: 123
Posted: 20-06-2015, 15:49   

Tak ale jest tylko ikonka TR2 Gold a włącza się zwykły TR2, a ja chce włączyć samego Golda, a do tego nie ma osobnej ikonki, tak jak w TR3 Gold i TR1 Gold.
_________________
Tomb Raider 9

[center]TRAILER ||| GAMEPLAY #1[center][b]|TRAILER 2
 
 
goodvibestyla 
Nowicjusz



Joined: 19 Jun 2015
Posts: 12
Location: Świętokrzyskie
Posted: 20-06-2015, 16:06   

Jak włączysz grę w głównym menu piszę że aby zagrać w Gold należy wcisnąć klawisz G i już masz samego Golda :)
_________________


 
 
cutek15 
Praktykant


Joined: 09 Feb 2011
Posts: 123
Posted: 20-06-2015, 16:30   

O, o taką odpowiedź mi chodziło :) Dziękuje bardzo ;)
_________________
Tomb Raider 9

[center]TRAILER ||| GAMEPLAY #1[center][b]|TRAILER 2
 
 
goodvibestyla 
Nowicjusz



Joined: 19 Jun 2015
Posts: 12
Location: Świętokrzyskie
Posted: 20-06-2015, 16:37   

Proszę bardzo :D
_________________


 
 
Mandibula 
Nowicjusz


Joined: 17 Jul 2015
Posts: 1
Posted: 17-07-2015, 10:53   

Hej
Mam pytanko. Mam zainstalowane wszystkie "stare" TR z edycji Ultimate ale po zmianie karty graficznej wszystkie filmiki w grze się źle wyświetlają, tzn. widzę tylko fragment w lewym górnym rogu albo jest czarny ekran + głos.
Ktoś coś wie może? :)
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Joined: 18 Dec 2006
Posts: 1755
Location: Z Bulerbyn
Posted: 28-01-2016, 13:28   

Ponawiam pytanie kolegi wyżej - zainstalowałem stare części z TR:UE i mam problem z wyświetlaniem filmików FMV. Wszystko inne działa sprawnie, jednak wyskakujące logo EIDOS i Core Design jest tylko jakby pierwszą klatką albo czarnym tłem. Dźwięk się odtwarza. Tak dzieje się w każdej części klasycznej.
Halp. :help:
_________________
 
 
ramosek23 
Nowicjusz



Joined: 15 Apr 2016
Posts: 7
Location: Kraków
Posted: 22-04-2016, 18:54   

a jaka masz grafikę?
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Joined: 18 Dec 2006
Posts: 1755
Location: Z Bulerbyn
Posted: 23-04-2016, 08:17   

NVIDIA GeForce GT 525M, tak podaje menadżer sprzętu. Jest jeszcze jakaś Intela, ale pewnie się nie liczy.
Proc: Intel Core i7 2670 QM CPU 2.2 GHz
RAM: 6GB
Windows 7 64bit

Nie jestem do końca pewien, ale wydaje mi się, że kiedyś na tym lapiku grałem i nie było problemu (to jakieś 4 lata temu było).
_________________
 
 
ramosek23 
Nowicjusz



Joined: 15 Apr 2016
Posts: 7
Location: Kraków
Posted: 26-04-2016, 08:52   

to spróbuj może na innej lepszej jak masz jak podmienić i wtedy zobaczysz bo może być z tym problem
 
 
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

© 2002 - 2021 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo