This is only a print version to view the full version of the theme, click HERE
Forum World of Tomb Raider
Forum serwisu World of Tomb Raider

Tomb Raider Anniversary - TRA Pierwsze wrazenia

Laeskrad2 - 20-05-2007, 19:10
Post subject: TRA Pierwsze wrazenia
Tak wiec moi drodzy, mam zamiar podzielic sie z Wami dzisiaj pierwszymi wrazeniami z wersji na peceta :)
Jerrem_Y - 20-05-2007, 19:11

What the- ?
BeyonceK - 20-05-2007, 19:15
Post subject: Re: TRA Pierwsze wrazenia
Laeskrad2 wrote:
Tak wiec moi drodzy, mam zamiar podzielic sie z Wami dzisiaj pierwszymi wrazeniami z wersji na peceta :)

:638: jesteś testerem czy co, skąd masz tą grę :638:

Termez - 20-05-2007, 19:16

Quote:
:638: jesteś testerem czy co, skąd masz tą grę :638:

Już widziałem linki tej gry w sieci. Więc wiadomo skąd ma

Phoebe Poison - 20-05-2007, 19:17

No to czekamy, podziel się o_O :okulary2:
Fi-lix - 20-05-2007, 19:19

A ciebie to przypadkiem stąd już nie wywalili ??
Jest już ktoś taki jak Laeskrad :/
A skąd masz demo?? Czy w ogóle coś.
Chyba, że dla ciebie pierwsze wrażenia to są te po zobaczeniu screenów, a nas tylko w błąd wprowadzasz. :head:

EDIT:
Aha... to pisz!! ;)

Laeskrad2 - 20-05-2007, 19:23

Wywalili podobno bo dublowalem konto, co bylo nieprawda. napisalem w tej sprawie do admina zeby to wyjasnil. Swoja droga tamto konto (samo laeskrad) mozna wykasowac i zostawic to. Musialem zalozyc laeskrad 2 bo nie moglem napisac info do admina. Jesli admin sprawdzi, ze rzeczywiscie nie dublowalem konta i nie zbanuje mi tego konta to napisze od siebie mini recke i porobie pare screenow i w ogole podziele sie wrazeniami jak to wyglada na zywo, jak mi chodzi itd
Mr Macphisto - 20-05-2007, 19:32

Człowieku, naucz się odbierać privy, bo już dwa dostałeś. Twoje IP pokrywa się z IP benusia dla 36 jego postów. Miasto też się zgadza. Zgadzają się też inne parametry. Zmiana operatora to za mało żeby się dobrze ukryć. Będzie ban.
Jerrem_Y - 20-05-2007, 19:32

Laeskrad2 wrote:
Tak wiec moi drodzy, mam zamiar podzielic sie z Wami dzisiaj pierwszymi wrazeniami z wersji na peceta

Ej cwaniaku, jak dzisiaj to dzisiaj :p

Ehh powaznie mowiac, do premiery jeszcze kilka dni, wiec Twoja wersja (jesli w ogole takowa istnieje) musi byc piracka. Jesli jeszcze nie zauwazyles jest to forum OFICJALNEJ strony o TR, wiec nie wiem co tu jeszcze robisz z takimi postami :|

PS. admin sie nigdy nie myli :P a jezeli nawet, to patrz punkt pierwszy :p

Legend - 20-05-2007, 19:34

czy to jest mozliwe by gra była juz w sieci? Jakim cudem? :)
heh szkoda, że nie ma demka TRA :(
chciałbym też zobaczyć tył okładki w wersji HQ, bo gdzieś widziałem tylko wersje mini

papaswaj - 20-05-2007, 19:39

Tak Gra jest juz w Sieci ale i tak nie Pobieram bo chce kupic Orginała
Ps Nie jestem Piratem
PS 2 sciąga ktos bo ja nie

BeyonceK - 20-05-2007, 19:41

Nie możliwe, podaj chociaż linka żeby zobaczyć czy to jest możliwe.
(jak gra może byc w sieci, przecieki?) :638:

Laeskrad2 - 20-05-2007, 19:43

Ja tez wciagam oryginal bo mam wszystkie czesci oryginalne :) Nie zmienia to faktu, ze chce ja dzis zobaczyc i napewno wielu z Was chcialo by przeczytac pierwsze wrazenia z gry ode mnie
..::;;PeeT;;::. - 20-05-2007, 19:43

chyba Laeskrad2 zbiera się na żarty :matrix:
Ale na jednym angielskim forum Admin już sobie gra w TRA :>
walnął nawet screena z "procesu instalacji"

Cez - 20-05-2007, 19:45

To jest bardzo mozliwe jesli szanowny pan Dzastin zamiescił w necie kopie gry ktora otrzymał nie wiedziec czemu od Eidosa
Termez - 20-05-2007, 19:50

Cez wrote:
To jest bardzo mozliwe jesli szanowny pan Dzastin zamiescił w necie kopie gry ktora otrzymał nie wiedziec czemu od Eidosa

Może mu sie dostanie po (_!_) i nasza teraz będzie faworyzowana. A o ile wiem to te wersje gier do recenzji to są w plikach znakowane i będą wiedzieli kto to wypuścił.

Pietras - 20-05-2007, 19:52

Cez wrote:

Ten cały Justin jest irytujący i ma za duże ego, ale na pewno nie jest na tyle głupi żeby to zrobić. Byłby pierwszą podejrzaną osobą. Potwierdzam ze gra już wyciekła ale nie wiem czemu się tu dziwić. Gry i muzyka zawsze wyciekają przed premierą. Ostatnio pojawiło się wiele recenzji TRA więc było jasne iż Eidos powysyłał kopie gry. To była kwestia kilku dni żeby gra pojawiła się w sieci.

Fi-lix - 20-05-2007, 19:53

:690: Heh, Dżastin dostał od Eidosa kopie gry i od razu wsadził ją do internetu :hehe:
Na pewno się nie domyślą kto to ;)
A jeśli nie on to zrobił, to ktoś go wkopał w niezłe bagno.
A tak poza tym sprawdziłem tego benusia i pisze on złudnie podobnie do ciebie drogi Laeskradzie. Też pisał że PC jest lepsze od PS2 :evilbat:
PS. Ty zamiast czytać to co tutaj ludzie piszą, lepiej pisz recke zanim cię wywalą, żebyśmy mogli przeczytać.

EDIT:
Ja nic nie chcę ściągać. Ja chcę w premierę do empiku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :584:

Termez - 20-05-2007, 20:00

Dobra uprzedzam. Wszelkie prośby o linki (bo sie już pojawiły) będą ignorowane. Ludzie to jest oficjalna strona i wszyscy tą gre mamy kupić. A kto chce ściągać to nie jest fanem TR i tyle.
papaswaj - 20-05-2007, 20:02

Nie wiem jak wam to Udowodnic bo na wszystkich stronach jest rejestracja ale Tomb aider Anniversary sie Pojawił
Laeskrad2 - 20-05-2007, 20:06

Ja jestem wielkim fanem TR i mam zamiar kupic oryginal jak kazda inna czesc. Teraz wychodze, wroce ok 23.30 i odrazu zabieram sie za instalacje :)
Jerrem_Y - 20-05-2007, 20:15

Nie mozemy sie wiec doczekac, kiedy opiszesz nam swoje wrazenia zaraz po oficjalnej premierze gry :)
Joł!

Legend - 20-05-2007, 20:16

Też kupie oryginał (wersje rozszezoną) nawet jesli bym grał wcześniej w pirata czy coś :D
Poprostu bardzo chce miec kolejnego oryginalnego TR do mojej kolekcji :matrix:
Czekam też na przewodnik po TRA (zamówiłem w Empiku), powinni mi przysłać jak wyjdzie. Oby tylko nie zabrakło egzemplazy :(

Cez - 20-05-2007, 20:23

Premiera gry odbedzie sie 1 czerwca. Wtedy bedziesz sie mogl z nami podzielic wrazeniami. Do tego czasu wszelkie posty na temat przechodzenia gry beda usuwane i osoby piszace o wrazeniach przed premiera beda banowane
Fi-lix - 20-05-2007, 20:28

Heh... I sprawiedliwości stało się zadość :matrix:
W końcu do premiery pozostało półtora tygodnia... wytrzymamy ;)

Ps. Z tego co czytałem na tym forum, to Eidos wypuścił demo TRL zaraz po tym jak pojawiła się w sieci. TRA jest już w sieci, czyli demko będzie na dniach xD

EDIT:
(do BeyonceK)
Ahh... zapomniałem, przecież mieszkamy w Polsce :( Ale 19 dni to też nie jest tak dużo ;)