Dodatki, osiągnięcia, szkice... |
Author |
Message |
piwnooka
Nowicjusz
|
Posted: 10-05-2013, 13:23
|
|
|
Zgadzam się, można wywnioskować to z wypowiedzi:
[spoiler:d38ed207e0]Generał: I have failed my queen. The ritual was corrupted. The priestess knew only death could save her and took her own life. Now the first and last Queen lives a half-live, a soul in a decaying body. Her rage became the storms and would not stop while her soul is tied to this earth.
Lara: The soul is trapped in a decaying body... that's what's causing the storms.
Hoshi: I have no choice now but to meet my fate. Tonight I climb the stairs to the Chamber of the Sun. But I will never submit to the ritual - I will not emerge Queen. None will ever believe what I now know to be the truth. A twisted evil beyond imagining lives within the Sun Queen. An evil that hungers for more than just the land and seas of Yamatai. This madness cannot continue!
So I go to the chamber, armed with the stolen dagger of her Stormguard General. By the time he realizes what I have done, it will be too late. For the sake of Yamatai, and all the priestesses that would follow me... I must die.[/spoiler:d38ed207e0] |
_________________ The extraordinary is in what we do, not who we are. |
|
|
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 24-07-2013, 21:19
|
|
|
Shalryma wrote: | Ot,na przykład na jednej stronie,ojciec Lary jest przedstawiony jako Earl,w następnym zdaniu mówi się o nim per Richard. |
Earl to nie imie, a tytuł szlachecki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Earl |
|
|
Shalryma
Student
|
Posted: 24-07-2013, 23:52
|
|
|
Cez wrote: | Shalryma wrote: | Ot,na przykład na jednej stronie,ojciec Lary jest przedstawiony jako Earl,w następnym zdaniu mówi się o nim per Richard. |
Earl to nie imie, a tytuł szlachecki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Earl |
Brzmi sensownie
Okej,mój błąd. |
_________________ Nothing is lost forever,but some things are better if never found. |
|
|
|
|
Grzesfrodo
Nowicjusz
|
Posted: 21-08-2013, 15:39
|
|
|
Witam! Są może jakieś wieść na temat nowych postaci dla multiplayer, czy będzie jeszcze coś wydane w DLC ?? Rybak dla rozbitków to zdecydowanie za mało tak myślę . Zawiodłem się również na nowym stroju dla Lary, kupiłem jeden ale nie ulega uszkodzeniu nawet trochę |
_________________ GrzesFrodo |
|
|
|
|
Daxterek3000
Nowicjusz
|
Posted: 23-08-2013, 19:07
|
|
|
Z tego co słyszałem to na razie nie :<.
A masz rację rybak dla rozbitków to troszku za mało |
|
|
|
|
K@t
Spectre
|
Posted: 26-08-2013, 09:59
|
|
|
Z DLC koniec - co mieli wypuścić, wypuścili. Multi i tak już chyba zdycha, więc... |
|
|
TheZaack500
Praktykant
|
Posted: 26-08-2013, 13:15
|
|
|
Multi na PC ma się świetnie C:
Ale Rybak jest beznadziejny... ogólnie z postaci jeszcze Steph i Pilot... są żółci... widać ich z drugiego końca mapy : P |
_________________ "The extraordinary is in what we do... not who we are" |
|
|
|
|
Grzesfrodo
Nowicjusz
|
Posted: 26-08-2013, 15:16
|
|
|
K@t wrote: | Z DLC koniec - co mieli wypuścić, wypuścili. Multi i tak już chyba zdycha, więc... |
... czy ja wiem czy zdycha ??? często gram w multiplayer i zawsze jest pełno osób chętnych do gry pomimo tych wielu błędów i bugów gra się fajnie ze znajomymi |
|
|
|
|
Grzesfrodo
Nowicjusz
|
Posted: 26-08-2013, 15:22
|
|
|
TheZaack500 wrote: | Multi na PC ma się świetnie C:
Ale Rybak jest beznadziejny... ogólnie z postaci jeszcze Steph i Pilot... są żółci... widać ich z drugiego końca mapy : P |
... to prawda Stephanie i pilota widać z oddali heh tak ja rybaka i Jonasza (czerwona koszulka) ... wtopiłem też z mapami, zakupiłem w DLC dwie mapy: Flota Statków i Kolebka Himiko heh później się zorientowałem żeby grać inni moi znajomi też muszą je wykupić ehhh, a nie mają wiec pozostaje mi pobiegać sobie w nich sam ehhh |
|
|
|
|
Grzesfrodo
Nowicjusz
|
Posted: 11-11-2013, 12:30
|
|
|
Tak własnie dzisiaj gram w multiplayer, a tutaj ktoś ma skina Zac ( Zachary Levi ), podobno ta grywalna postać jest tylko dostępna na Xbox360 za odpowiedni kod. A tutaj na PC widzę ktoś śmiga. Może ktoś wie jak to odblokować ???, bo ten co to miał, nie chciał powiedzieć (
|
|
|
|
|
|