Pomoc w przejściu |
Author |
Message |
lara_croft
Obieżyświat
|
Posted: 15-09-2018, 01:38
|
|
|
Witam...kopę lat mnie tu nie było.
Mam pewien problem z grą, a mianowicie, z przejściem tego nieszczęsnego hwlikoptera pod sam koniec. Macie może jakieś sugestie, jak twgo dokonać? Próbujemy z mężem i za Chiny Ludowe nie jesteśmy w stanie go pokonać. Dwa razy zestrzeliliśmy tą ognistą kulę, co Sofie wyrzuca z trebusza, ale trzeci raz już jest gorzej. Będę wdzieczna za każdą pomoc. W kolejce już czeka świeżo zakupiony Shadow |
|
|
|
|
Cez
World of Tomb Raider
|
Posted: 15-09-2018, 11:18
|
|
|
Cześć
Sprawdzałaś ostatni akapit solucji? http://laracroft.pl/tr10/solution4.html
Ewentualnie zobacz w jakiejś wideosolucji w serwisie YouTube. Trzeba być precyzyjnym z tym helikopterem. |
|
|
krtomb
WoTR Team
|
Posted: 15-09-2018, 11:28
|
|
|
Yyy wcale nie trzeba być precyzyjnym. Jeśli odblokowało się wybuchowe strzały, to wystarczy nimi naparzać w helikopter aż przejdzie cały cykl - bodaj 3 kolejnych starć z nim - i się rozbije. Dobrze mieć też odblokowane wzmocnienie eksplozji od ręcznie wykonanych materiałów wybuchowych - wtedy uderzenia są skuteczniejsze.
Mam nadzieję, że pomogłem (działa za każdym razem) |
_________________ "In place of a dark Lord you would have a queen! Not dark but beautiful and terrible as the dawn! Treatreous as the sea! Stronger than the foundations of the Earth! All shall love me and despair!" |
|
|
|
|
lara_croft
Obieżyświat
|
Posted: 16-09-2018, 16:18
|
|
|
Jakoś daliśmy radę dziękuję. Z tą precyzją to różnie bywało, w sumie w ognistą kulę to na czuja strzeliłam ten 3 raz i jakoś poszlo. No a końcówka, już banalna w porównaniu z helikopterem. |
|
|
|
|
|