FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Legend SCU
Autor Wiadomość
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 03-01-2008, 22:17   

Wiem że nie można. ^^ Chodzi o to, dlaczego Lara otwiera w Japonii drzwi jak pingwin kiedy jest ubrana w bikini. ^^

Cytat:
kiedy mamy już bikini to w Cm wszystkie drzwi są pootwierane

napisałam tak, ale skapowałam, że przecież są drzwi normalnie w CM. Nie wiem co ja sobie myślałam jak to zdanie pisałam :gupek:
 
 
Missy 
Student


Dołączyła: 17 Sie 2008
Posty: 35
Wysłany: 18-08-2008, 16:45   

Nie można legalnie. Można tylko nielegalnie chodzić w bikini poza domem.

POŁĄCZONE

CZy ten SCU nie popsuje gry?
Można go jakby coś to wyinstalować i grać normalnie?
_________________
The Bioluminesence Of The Night..
 
 
Dan86 
Student



Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 84
Skąd: Lublin
Wysłany: 19-07-2009, 15:56   

Mam pytanie. Czy ktoś używał TRL SCU w Legendzie w edycji SuperSeller 1.2? I czy wszystko działało dobrze? Chciałbym wypróbować ten program ale nie wiem czy nie popsuje mi gry.

:pozdro:
 
 
Szalona101 
Praktykant



Dołączyła: 24 Sie 2009
Posty: 165
Skąd: Helheim
Wysłany: 12-12-2009, 13:55   

A ja mam problem z Legend SCU. Włączam go wszystko sobie odznaczam (strój jakim chce grać i level), ale gra nie chce się włączyć. Czytałam gdzieś że potrzebna jest wersja gry 1.2 a ja mam 1.0 (TR Legend Version: V 1.0). O co chodzi z tymi wersjami? Ktoś mi może wytłumaczyć?
_________________
Bring Me To Life
 
 
kondo96 
Praktykant



Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 04-05-2010, 10:23   

Dan86 ja mam wersje SuperSeller 1.5 i SCU działa poprawnie , tylko nie zapisuj podczas grania z SCU bo wtedy auto zapis się uszkadza i trzeba grać od nowa :D
PS: podpisuje się pod pytanie szalonej101. Podobno trzeba mieć wersje 1.2 a ja mam 1.5 i wszystko działa
 
 
agaco93 
Student



Dołączyła: 07 Mar 2009
Posty: 57
Skąd: Mielec
Wysłany: 05-05-2010, 21:33   

hej mam głupie pytanie... widze że rozmawiacie o wersjach Legendy na których działa SCU... gdzie się sprawdza tą wersję :P

:pozdro: for :wotr:
_________________
Grafika to nie wszystko:D
 
 
 
Polo_Gard 
Podróżnik



Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 604
Skąd: Kraków
Wysłany: 05-05-2010, 22:56   

Ściągnij TRL SCU i wgraj do folderu z grą. Uruchom. Jeżeli będzie zaznaczone na dole Play Game tzn. że ci wejdzie i możesz sobie ustawić co chcesz. A co do samej wersji to też możesz to sprawdzić SCU na dole pisze TR Legend Version i obok numerek twojej wersji TRL ;]
 
 
Polo_Gard 
Podróżnik



Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 604
Skąd: Kraków
Wysłany: 07-05-2010, 13:32   

Tutaj masz patcha
KLIKNIJ TUTAJ ABY POBRAĆ PATCH!!!
Po ściągnięciu zainstaluj i będzie git :) Będziesz miała wersję 1.2
 
 
agaco93 
Student



Dołączyła: 07 Mar 2009
Posty: 57
Skąd: Mielec
Wysłany: 08-05-2010, 19:00   

Dzieki Polo_Gard, czyli tera bedzie wszystko działać?? :D

EDIT

No niestety prześladuje mnie pech :( Komputer się upiera przy fakcie że nie mam oryginalnej płytki jak ja wiem że mam!!! :gupek:

Błagagm pomocy!!!

:pozdro: for :wotr:
_________________
Grafika to nie wszystko:D
 
 
 
Dan86 
Student



Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 84
Skąd: Lublin
Wysłany: 08-05-2010, 19:28   

Chyba musisz przeinstalować grę. Rozumiem że po patchu tak się zrobiło? ;)
A wersja gry jest napisana w menu głównym w grze w prawym dolnym ekranie. Tam jest chyba "May 2006" i obok wersja.
_________________
Steam: DNA363
 
 
agaco93 
Student



Dołączyła: 07 Mar 2009
Posty: 57
Skąd: Mielec
Wysłany: 08-05-2010, 19:58   

Po pathu po pathu... wersja gry zmieniła się na 1,2 V i wszystko wyglądało jakby było w najlepszym porządku wcisnełam START GAME potem zaczeło "mielić" i "mielić" i wyskoczył ten błąd :( Naprawde nie zostało mi nic innego...?? Może jest inny sposób??

POMOCY!!!

:pozdro: for :wotr:
_________________
Grafika to nie wszystko:D
 
 
 
Polo_Gard 
Podróżnik



Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 604
Skąd: Kraków
Wysłany: 08-05-2010, 20:31   

Po pierwsze, jak masz przy każdym poście na końcu dawać
:pozdro: for :wotr:
To wklej to sobie do sygnaturki.
Po drugie, na 90% masz pirata i nas okłamujesz :> . Jeżeli nie, to kup sobie TRL z SuperSellera, Pomarańczowej Kolekcji czy coś takiego lub TR:UE, tam masz w wersji 1.2 i Ci wejdzie nawet jak masz zainstalowane z innej płytki.

[ Komentarz dodany przez: K@t: 08-05-2010, 21:53 ]
Reszta dyskusji na priv, o ile nie dojdziecie do sensownego rozwiązania.
 
 
Wolfer 
Nowicjusz


Dołączył: 20 Sty 2011
Posty: 1
Wysłany: 13-03-2011, 16:54   

1 post i od razu problem ;(

otóż tak:

zainstalowałem SCU z WoTR'a ale...
-miałem wersję Legendy z CD-ACTION i nie działało
-potem przeinstalowałem na Legendę z Premium games (kupiłem 9 gier w jednym opakowaniu, więc też TRL, a kupiłem później gdy już poznałem TRLkę) i też nie działało
-zainstalowałem patcha który został podany kilka postów wyżej i działało :D , ALE... :(

NIE DZIAŁAŁO TRL! :fire:
Pokazało mi coś takiego:



i nic nie mogłem zrobić (po za klikaniem spróbuj ponownie i anuluj)
mam dysk z którego instalowałem w 100% legalny, kupowany w sklepie, firma(?[lub coś co na pierwszy rzut oka wygląda na firmę]) to premium games jak wspomniałem wyżej, więc nie wiem o co chodzi. PLEASE HEEELP:!!:
 
 
agaco93 
Student



Dołączyła: 07 Mar 2009
Posty: 57
Skąd: Mielec
Wysłany: 17-04-2011, 21:54   

Wolfer, masz chyba ten sam błąd co ja więc poczytaj wcześniejsze posty może Ci to coś pomoże... Mi nie pomogło xD

Połączone

Jest jeszcze druga możliwość Dopiero teraz zauważyłam że tło pod tym błędem pochodzi z TOMB RAIDER ANNIWERSARY no i teraz pytanie czy to twoja tapeta czy próbujesz zainstalować SCU do LEGENDY na TRA :D :>

przepraszam za dwa posty pod rząd zapomniałam o edycji :gupek:
_________________
Grafika to nie wszystko:D
 
 
 
kwiatuszek 
Praktykant



Dołączyła: 21 Maj 2013
Posty: 140
Skąd: Hogsmeade
Wysłany: 22-11-2013, 18:42   

( :offtopic: )
Zainstalowałam SCU pobranego z :wotr: , mam wersje 1.2 ale to nie działa! Nie mogę być w stroju kąpielowym ani w sukience . Pomocy!


Nie wiem, czy to będzie wliczane jako off topic, ale jakby co dam znaczek ;)
_________________
alphabet boy
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.116 sekundy. Zapytań do SQL: 10