FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Legend SCU
Autor Wiadomość
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1278
Wysłany: 14-02-2007, 18:59   Legend SCU

Nikt czegoś takiego nie pisał więc ja zapoczątkuję ten piekielnie ciekawy temat...

Co myslicie o Legend SCU? Znaleźliście ciekawe Tricki? Macie rozbrajający screen?
Jeśli tak to piszcie własnie tutaj!

Jakby ktoś chciał link do SCU to odsyłam TUTAJ

Potrzebuje Net Framework 2.0 który potrzebuje Windows installer 3.0

A co do trików itp.

Właśnie zabawiałem się Larą w sukni z Japonii i po prostu rozbroiła mnie xP zeskoczyłem z krawędzi to ona się zaczepiła głową i nogami dziwnie się wyginając, każdy to zna, ale mówię, takie coś na żywo jest extra ^^ szkoda tylko że nie ma pistolsów i skoków, większośc fajnych rzeczy zostały poucinane w tym ubraniu :/
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
l@r@ croft 
Praktykant



Dołączyła: 25 Gru 2006
Posty: 187
Skąd: Łódź
Wysłany: 26-02-2007, 18:54   

siemka :) dokładnie to samo mi sie stało z tą suknią wieczorowa :) :) jest superrr :D :D SCU do TRL jest nawet fajne poza tym ze jak by sie chciało to usunąć to i tak pozostaje w grze ten sam LEVEL w którym gralismy w SCU i to mnie tak odrzuciło, ale poza tym to bardzo fajne ;)
_________________

 
 
 
Darkness 
Podróżnik



Dołączył: 03 Cze 2007
Posty: 303
Skąd: 3city
Wysłany: 23-07-2007, 14:42   

Gdzie mogę ściągnąć to Legend SCU ? Bo z tego linka ściągam chce odpalić SCU a pisze że jakiś błąd aplikacji :|
_________________
Szanuję swój język, piszę poprawnie.
 
 
 
Szynszyl 
Podróżnik



Dołączył: 23 Lis 2006
Posty: 658
Wysłany: 23-07-2007, 20:48   

Darkness, SCU możesz pobrać z WoTR ;) LINK

P.S Czy mi się wydaje, czy ten temat jakoś się skurczył? :shock:
 
 
Darkness 
Podróżnik



Dołączył: 03 Cze 2007
Posty: 303
Skąd: 3city
Wysłany: 23-07-2007, 21:55   

Już mam Legend SCU. Ustawiłem sobie Larę w sukience wieczorowej z tymi rozpuszczonymi włosami. Przed wybraniem tego ubrania pojawia się jakiś komunikat (nie wiem co oznacza) Nie patrząc na to odpalam gre. Lara jest w sukience z włosami ale stoi jak słup nie mogę nią ruszać itd. Co robić !? :pozdro:
_________________
Szanuję swój język, piszę poprawnie.
 
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 25-09-2007, 05:58   

nacisnij przycisk z linka magnetyczna, potem bedzie szybciej biegala na kilka sekund i moze raz skoczyc, potem bedzie chodzila normalnie jak w japonii
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 22-11-2007, 15:51   

Mam problem.

Zanstalowałam to SCU i pisze:

ERROR PARSING LEGEND VERSION STING!

uruchamiam i tych opcji nie mam co ustawilam!


HELP!
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 22-11-2007, 16:00   

a jaką masz wersje tomb raidera? Polską czy Angielską?
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 22-11-2007, 16:22   

Polską
 
 
Neona 
Podróżnik



Dołączyła: 17 Cze 2007
Posty: 410
Skąd: Poznań
Wysłany: 22-11-2007, 17:29   

Dziwne-mi na polską wersję działa bez problemu...A ustawiłaś dobrze konfiguracje Legend SCU? Lepiej ściągnij ze strony WoTR to kłopotów nie powinno być. I czy zainstalowałaśpotrzebne programy dodatkowe, o których mówił pmkkoch w pierwszym poście?
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 22-11-2007, 19:31   

oczywiscie. nawet jak sciaglam WoTRa to bylo to samo... :gupek:

EDIT:
Wyskakuje dalej blad :gupek: ale teraz dzialaja ubrania... :gupek: D-Z-I-W-N-E :640: :gupek:
 
 
Aniaa 
Obieżyświat



Dołączyła: 08 Kwi 2007
Posty: 984
Wysłany: 22-11-2007, 22:09   

A czy to jest oryginał? Bo jak nie, to lepiej tego nie mów.
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 22-11-2007, 23:17   

Mam pełną.I przeszłam całą.

PS.Przepraszam że pytam,ale czy gdybym miała wersje demo pisałabym o tym?Nie.

:pozdro:


___________________________________________________
Ja to prawie niemal z wszystkim mam jakieś kłopoty... :hehe:
 
 
Aniaa 
Obieżyświat



Dołączyła: 08 Kwi 2007
Posty: 984
Wysłany: 23-11-2007, 09:07   

Chodziło mi o czy masz oryginała, czy kopię? Bo nikt tu nie lubi podróbek.
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 23-11-2007, 17:15   

Ahaaaaa przepraszam nie zrozumiałam.

Tak mam oryginał.
___________________________________________________________
Szczerze mówiąc kupiłam za 50,00 zł w tesco. :hehe:
Tanio mi wyszło.A po za tym chyba raczej nie da się zrobić kopii tej gry,
bo ma zabezpieczenia(chyba tak bo są jakieś biblioteki).

sorry za :offtopic:
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 23-11-2007, 17:33   

Hmm... no to powinno przeciez dobrze dzialac... ale jkaie ci bledy wyskakuja i kiedy?
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 23-11-2007, 17:44   

Jak uruchamiam wyskakuje
ERROR PARSING LEGEND VERSION STING!
i to wszystko.

a run game (czy cos tam) jest na szaro ale z ikony tomb raider moge uruchomic a z SCU juz nie

PS Takze ubranie ktore wybralam po ponownym uruchomieniu SCU zostaja zmienione na domyslne... :(
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 23-11-2007, 20:17   

możliwe że masz nie tę wersje SCU pasującą do Polskiej wersji... A skad ściągnełaś SCU co masz teraz?
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 23-11-2007, 20:50   

obojętnie z której ściągne jest i tak to samo :(

EDYT:
Hej,co ja widzę?!?

Nie mogę uruchomić żadnego poziomu oprócz Croft Manor!
o noł jeszcze lepszy problem! :(

:pozdro:

Och,Ten SCU popsuł mi moją kochaną grę! ;( ;( ;(
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 23-11-2007, 22:11   

no to nic ci nie pozostaje jak tylko zainstalowanie gry od nowa i sprubuj wtedy uruchomic SCU z wotra (o ile tam jest w dziale download)
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 24-11-2007, 08:58   

ech teraz przyszedl czas na 3 reinstalowanie gry

bo jak mi sie popsula gra reinstalowalam ja 2 razy a teraz dojdzie 3 raz trudno.
jakos poczekam dopoki sie nie zainstaluje.

:pozdro:
 
 
TB 
Student


Dołączyła: 16 Lis 2007
Posty: 30
Wysłany: 24-11-2007, 09:22   

Sory że nie edytnę ale już nie mogę więc pokaże dowód na to że mam polską wersję
 
 
Lady Justine 
Podróżnik



Dołączyła: 20 Lis 2007
Posty: 311
Skąd: Bytom
Wysłany: 25-12-2007, 19:00   

Eeee... a ja mam takie małe pytanko. Co to jest Legend SCU :??: Program do odblokowania wszystkich ubrań, czy co to jest :??:
_________________


Gość jeżeli chcesz być dobrym archeologiem, musisz wyjść z biblioteki
:kawa:
 
 
 
Ar2r 
Obieżyświat



Dołączył: 10 Maj 2007
Posty: 810
Skąd: z podwóra
Wysłany: 25-12-2007, 19:31   

Lady Justine napisał/a:
Eeee... a ja mam takie małe pytanko. Co to jest Legend SCU :??: Program do odblokowania wszystkich ubrań, czy co to jest :??:



Tak, dzięki temu programiku można od samego początku gry zagrać w dowolnym stroju jaki znajduje sie w grze. Możesz również zacząć grę od wybranego przez siebie levelu, np. zamiast zaczynać w Boliwi możesz grać od razu Nepal itp.
_________________
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 02-01-2008, 20:07   

Taka Endżikowata myśl... :P
Lara w bikini [w Japoni, z pomocą SCU ^^] otwiera drzwi jakoś sztywno. Chodzi o to, że kiedy mamy już bikini to w Cm wszystkie drzwi są pootwierane, a nie można w tym stroju chodzić 'legalnie' nigdzie poza Croft Manor?
Jeśli ktoś nie wie: Na Youtube 'Penguin Lara Croft' czy jakoś tak :)

[ Komentarz dodany przez: Integral: Sro Sty 02, 2008 22:25 ]
Nie, nie można.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.125 sekundy. Zapytań do SQL: 12