FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Pokaż swój pulpit!
Autor Wiadomość
dagisa 
Praktykant


Dołączyła: 23 Gru 2006
Posty: 102
Wysłany: 03-01-2007, 23:19   Pokaż swój pulpit!

...czyli coś co występuje na prawie wszystkich forach, czemu więc nie tutaj? Jestem ciekawa jak wyglądają wasze pulpity, zarówno "czyste" - czyli tapetka, jak i w wersji "roboczej" - czyli z przeróżnymi używanymi przez was zazwyczaj programami. Ja zacznę:

czysty:


brudny:


Styl XP, Winampa i KNotify do Konnekta to Foton. Skórka do Opery to Azur 1.3
 
 
Serek 
Praktykant



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 191
Skąd: Z Polski, nie??
Wysłany: 04-01-2007, 17:46   

To mój pulpicik w XP. Nie mam pojęcia czemu, ale u mnie w Vista się zdjęć nie da robić :/ . No, chyba, że aparatem :P .
 
 
Userq@ 
Nowicjusz


Dołączył: 29 Gru 2006
Posty: 3
Wysłany: 04-01-2007, 18:03   








Tak to u mnie wygląda :) :matrix:
_________________
Linuksowi mówimy stanowczo nie !!!
 
 
Maxwell 
Obieżyświat



Dołączyła: 04 Lis 2005
Posty: 1138
Skąd: Kielce
Wysłany: 04-01-2007, 19:24   

Czysty:

I troszkę zabałaganiony, jak to zwykle :D Czyli brudny:

z cenzurą ;)
_________________
Slowly walking down the hall, faster than the canon ball.
 
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 04-01-2007, 19:44   

Proszę, to mój skromny pulpit :) :



A tutaj troszkę zabałaganiony :) :

_________________
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 04-01-2007, 20:05   

Kochanie, czyżby serek na pulpicie? :D

Mój pulpit, czysty (tapeta w formacie *png):


Nieczysty:
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 04-01-2007, 20:07   

No to ja tylko jedną wersję, którą akurat mam :p Jeśli ktoś by miał ochotę wiedzieć jak wygląda "czysty", to wystarczy, że sobie wyobrazi, że nie ma żadnych ikonek oprócz tych sześciu na górze :p



XALD:
Gra w Sims 2!!
Ale zupa z buraków!! :P
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3986
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 04-01-2007, 20:12   

moja kolej
_________________
 
 
darekch 
See you in Valhalla


Dołączył: 24 Gru 2005
Posty: 481
Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 04-01-2007, 20:35   

Ot, mój "czysty" pulpit:



Tutaj zabałaganiony:

 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 04-01-2007, 21:08   

No to kolej na moi.. Nic specjalnego, a paseczek nawet nieuporządkowany, został tak, jak mi kiedyś ktoś go ustawił :P



_________________
Miow.
 
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 04-01-2007, 21:31   

Cytat:
XALD:
Gra w Sims 2!!
Ale zupa z buraków!! :P


Znaczy, że co Ci nie pasuje? :p
 
 
ja-marta 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Paź 2006
Posty: 793
Wysłany: 04-01-2007, 21:42   

to teraz jo ;)

czysciutki z ładna tapetka (nie wiem czego, ale ladna jest) ktora zmienia sie srednio raz na tydzien :p :


syfiasty:
_________________

http://leditor.prv.pl/
 
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2193
Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-01-2007, 21:44   

A ja tak z ciekawości zapytam... bo pokazywanie pulpitów rozumiem, ale czemu służy pokazywanie okienek na pulpitach? ;)
_________________
...and touch the flame
 
 
Serek 
Praktykant



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 191
Skąd: Z Polski, nie??
Wysłany: 04-01-2007, 21:45   

Też właśnie nie wiem :/ . Każdy otwiera sobie jakąś stronkę, no i co z tego? Też umiem.

PS. Nie wiecie czmu w Vista nie da się zrobić zdjęcia? Czy ja mam coś nie tak?
 
 
Maxwell 
Obieżyświat



Dołączyła: 04 Lis 2005
Posty: 1138
Skąd: Kielce
Wysłany: 04-01-2007, 21:48   

Wyobraź sobie danonku, że ja też umiem ! :D
A tej tam viscie nie da się użyć Print Screen ? Bo chyba o to Ci cohdiz ? xD D
_________________
Slowly walking down the hall, faster than the canon ball.
 
 
 
Serek 
Praktykant



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 191
Skąd: Z Polski, nie??
Wysłany: 04-01-2007, 21:50   

No właśnie gdy daję w Paint wklej to mi nie wkleja. Tylko biały obraz!
 
 
ja-marta 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Paź 2006
Posty: 793
Wysłany: 04-01-2007, 21:56   

moze za lekko przyciskasz :p a propo tego, mi sie czasem takie cos dzieje przy print scr - po wklejeniu do painta (w grze bylo normalnie):
_________________

http://leditor.prv.pl/
 
 
 
ninti 
Obieżyświat



Dołączyła: 02 Sty 2004
Posty: 793
Skąd: Lublin
Wysłany: 04-01-2007, 22:01   

K@t - rozwaliles mnie swoim pulpitem xD
Tera ja pokaże - tylko sie nie smiejcie, se ćwicze po prostu no :P i to tak żeby nie zapomnieć :p
Ze starego windowsa tez sie nie smiać :p
Daje tylko "czysty" bo ja nie robie sobie balaganu na pulpicie xD
_________________
Musisz wiedzieć, Gość, że jem mięso, palę, piję alkohol i biorę narkotyki. Jestem wotrowiczem, a wotrowicze takie rzeczy robią.
 
 
e_g 
Odkrywca



Dołączył: 29 Kwi 2005
Posty: 1674
Skąd: Poznań
Wysłany: 04-01-2007, 22:23   

A ja tu tradycyjnie, stara skórka XP bo sie z win 98 przyzwyczaiłem i tapeta ulubiona od kwietnia :D endzoj
http://img352.imageshack....zysciochyo9.jpg
_________________
 
 
 
Cinek 
Obieżyświat



Dołączył: 13 Lut 2005
Posty: 918
Wysłany: 04-01-2007, 22:31   

Serek napisał/a:
No właśnie gdy daję w Paint wklej to mi nie wkleja. Tylko biały obraz!


Da się normalnie... przynajmniej u mnie :p Trzeba umić :p Może masz starą betę :p
_________________
 
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Dołączyła: 13 Wrz 2004
Posty: 1159
Skąd: z wykopalisk
Wysłany: 04-01-2007, 22:52   

heheh K@t - dobre. Cos mi sie przypomniało w zwiazku z tym:

O Serze Żółty,
Z dziurami wieloma,
Tyś jest lepszy
Niż jogurt Bakoma :P

A to moje

_________________
So, how u doinn?
  
 
 
 
FreakMatek! 
Podróżnik



Dołączył: 06 Gru 2005
Posty: 603
Skąd: Porno i Duszno
Wysłany: 04-01-2007, 22:55   

K@cie, uważaj żeby Ci pulpit nie spleśniał :D

A tu moje złomowisko: (jakby co, simsy są mojej siostry :P )

 
 
Igi^MBE 
⌖⌖⌖⌖



Dołączył: 11 Gru 2003
Posty: 1987
Skąd: Łódź
Wysłany: 04-01-2007, 23:20   


Czysty

Brudny
 
 
 
bro 
bro


Dołączył: 26 Sie 2004
Posty: 587
Skąd: masaczjusets
Wysłany: 05-01-2007, 14:10   

A oto moj pulpicik :)
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 05-01-2007, 14:21   

Skąd wiedziałeś, że jestem na Brytny forum ? :o Przecież mam innego nicka...
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.188 sekundy. Zapytań do SQL: 10