FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Croft Manor
Autor Wiadomość
Hrithik_Roshan 
Obieżyświat



Dołączył: 04 Gru 2006
Posty: 1313
Wysłany: 31-12-2006, 11:47   Croft Manor

Jak myślicie czy w remake'u Tr 1
pojawi się odnowiony Dom pani Croft ?
:)
_________________
"wiara jest rozjebana"
 
 
Serek 
Praktykant



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 191
Skąd: Z Polski, nie??
Wysłany: 31-12-2006, 11:51   

Jak mogło by nie być? Bardziej do tego tematu pasowałoby JAKI będzie. Klasyczny, ale od nowa? TRL? Ja mam nadzieję, że będzie i, aby był z TR1.
 
 
ja-marta 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Paź 2006
Posty: 793
Wysłany: 31-12-2006, 11:53   

ja bym raczej zrobila ankiete w stylu: Jakiego domu oczekujesz w Anniversary?
a) rezydencja w Surrey (tr1-3)
b) croft manor (legend, trmovie)
c) domek z cradle of life


I ja bym tu raczej glosowala za odp. a, bo wkoncu to remake, a odp. c chcialabym w tr8


edit:
o Serek wpadl juz na podobny pomysl :D
_________________

http://leditor.prv.pl/
 
 
 
Serek 
Praktykant



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 191
Skąd: Z Polski, nie??
Wysłany: 31-12-2006, 11:56   

I ja właśnie głosuję za rezydencją w Surrey. Była super, duża i fajna. A w TRL była super, ale było trochę ciasno :/ . Mam nadzieję, że z TR3, ale z salą treningową jak w TRL.

EDIT:
ja-marta napisał/a:
o Serek wpadl juz na podobny pomysl

Hehe, pierwszy :matrix: .
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3978
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 31-12-2006, 11:58   

Wszystkie wymienione rezydencje sa w Surrey, bo to jedno i to samo, po prostu to rózne wizje projektantów leveli i wymysł twórców filmowych, ktorzy zrobili to po swojemu
_________________
 
 
maax_87 
Podróżnik



Dołączył: 17 Wrz 2006
Posty: 541
Skąd: Szn
Wysłany: 31-12-2006, 11:58   

Wydaje mi się ze będzie to zmieniony dom croft manor. Choć byłoby super gdyby zrobili dom z jedynki (byle bardziej rozbudowany) ;)
_________________
TR:AtH Fanpage: www.facebook.com/tombraider.horizon
 
 
Serek 
Praktykant



Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 191
Skąd: Z Polski, nie??
Wysłany: 31-12-2006, 11:59   

No tak, ale jej chodziło o to, że klasyczne rezydencje w Surrey. Nie te po remoncie, czy jak kto woli operacji plastycznej :-P .
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3978
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 31-12-2006, 12:01   

To raczej oczywiste, ze skoro w TR7 zdecydowali się na wygląd filmowy, to beda to kontynuowac w TRA czy TR8. Kontynuować w sensie, ze pewnie pokażą ogród, jakis tor przeszkód na zewnątrz, cos podbnego jak w TR2. Przynajmniej mam taka nadzieje, ze sie to pojawi.
_________________
 
 
Boone 
Obieżyświat



Dołączył: 22 Lut 2006
Posty: 947
Wysłany: 31-12-2006, 13:36   

Croft Manor bedzie napewno w TRA,pamiętam jak gdzies pisali że chcieli dac rezydencje nie tylko jako rozrywke z sekretami i bonusami ale jako level cos na wzór "Home Sweet Home" z TR2. Niestety nie pamiętam gdzie to czytałem:/ Ale nie było to w każdym razie na wp.pl ani gryonline.pl :-P Było to na pewne tłumaczenie z zagranicznej prasy. :pozdro:
 
 
ja-marta 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Paź 2006
Posty: 793
Wysłany: 31-12-2006, 15:16   

Cez napisał/a:
Wszystkie wymienione rezydencje sa w Surrey, bo to jedno i to samo, po prostu to rózne wizje projektantów leveli i wymysł twórców filmowych, ktorzy zrobili to po swojemu

a ja gdzies czytalam ze Lara ma poprostu 3 rozne domy w roznych miejscach, ale teraz nie pamietam gdzie.
_________________

http://leditor.prv.pl/
 
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3978
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 31-12-2006, 15:18   

Ma trzy. Dwa z nich są jakimis tam zabytkami, bodajze konserwatorzy sztuki sie tym zajmują :P
_________________
 
 
Hrithik_Roshan 
Obieżyświat



Dołączył: 04 Gru 2006
Posty: 1313
Wysłany: 31-12-2006, 15:25   

W TR2 Movie jej "posiadłość" nie była w Surrey

CEZ:
Była w Surrey, to był blad scenarzystów, tak samo jak sprawa ojca Richarda z pierwszego filmu
_________________
"wiara jest rozjebana"
 
 
xald 
Podróżnik



Dołączył: 11 Lip 2005
Posty: 477
Wysłany: 31-12-2006, 15:44   

To nie są te same posiadłości. Była swego czasu o tym mowa. Dla ludzi, którym nie zgadza się sprawa z chatami proponuję najprostsze wyjście. Skoro Lara ma trzy domy, akcja TRM i TRL dzieje się w jednym z nich. TR 1-5 w innym. Trzeci pozostaje na razie zagadką. I tyle.
_________________
 
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1744
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 31-12-2006, 18:37   

Będzie, być powinien. W końcu tamtejszy level treningowy to były pierwsze chwile nauki ruchów Ms Croft.
_________________
 
 
Wardi 
Nowicjusz



Dołączył: 12 Gru 2006
Posty: 25
Wysłany: 11-01-2007, 21:31   

Oczywiście, że będzie to z tr 1-3.
Jak remake 1 części, to remake 1 części, no nie? Mogą to rozbudować, ale powinien być z tr 1.
_________________
xD
 
 
Powerfull_GIRL 
Student



Dołączyła: 25 Mar 2006
Posty: 94
Skąd: KingdomOfDreams
Wysłany: 12-01-2007, 15:56   

Wardi napisał/a:
Oczywiście, że będzie to z tr 1-3.
Jak remake 1 części, to remake 1 części, no nie? Mogą to rozbudować, ale powinien być z tr 1.


Nigdy nie wiadomo, przecież w grze ma być pare nowych lokacji :) itp. np. nowy sprzęt - linka magnetyczna, to i moze chodź trochę unowocześnią Croft Manor.
Ja najbardziej chcę żeby było duże podwórko, na zewnątrz jakieś zagadki, tor przeszkód, tylko nie taki banalny jak w TR3, tlyko taki rozbudowany. Żeby wewnątrz domu była łazienka, kuchnia a nie tlyko same pokoje tak jak w TR Legendzie. ;)
_________________
I will never give up
" If you give up your dream
and everything else,
will end right here!!!"
 
 
 
Jerrem_Y 
Obieżyświat



Dołączyła: 05 Mar 2006
Posty: 1017
Skąd: Poznań
Wysłany: 12-01-2007, 16:13   

Powerfull_GIRL napisał/a:
nowy sprzęt - linka magnetyczna

Nie bedzie linki magnetycznej :P ale to takie wredne czepianie sie

Jasne, ze musza unowoczesnic CM. Bylo by to glupie rozwiazanie gdyby dali jeden ze starych domow w odswierzonej grafice. Wg mnie powinien wrocic rozbudowany dom z TR3, on byl najblizszy idealu ;(
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5679
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 12-01-2007, 16:17   

Właśnie nie wiem skąd im sie w czasopismach linka magnetyczna wzięła, skoro to jest zwykła lina z hakiem.
_________________
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 13-01-2007, 16:36   

K@t napisał/a:
Właśnie nie wiem skąd im sie w czasopismach linka magnetyczna wzięła, skoro to jest zwykła lina z hakiem.


Chyba wszędzie piszą o lince. Gdzieś tam nawet zaznaczali to, by podkreślić interaktywność otoczenia. Nie rozumiem jak cokolwiek będzie można przesunąć tym średnio subtelnym hakiem, ale się okaże :p
 
 
Amanda_Evert 
Student



Dołączyła: 01 Gru 2006
Posty: 75
Wysłany: 13-01-2007, 16:57   

Serek napisał/a:
I ja właśnie głosuję za rezydencją w Surrey.

Ja jestem za!!
Jerrem_Y napisał/a:
Nie bedzie linki magnetycznej :P ale to takie wredne czepianie sie


Będzie linka magnetyczna, czytałam zapowiedzi i takie różne...


Integral
Szkoda, że posty też czytasz tak różnie.
_________________

 
 
 
Boone 
Obieżyświat



Dołączył: 22 Lut 2006
Posty: 947
Wysłany: 13-01-2007, 18:17   

Uważam że Croft Manor powinien być w TRA. Mam nadzieje że rozbudują dwór z Surrey, jednak będzie on wzorowany na tym z TR1. Podobało mi się w oryginalnym Tomb Raiderze że w Cm można było znalezc Arkę w holu :-P Wyczuwało sie klimat, jakby Lara się niedawno wprowadziła(skrzynie), mam nadzieję że będziemy zadowoleni xD :pozdro:
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Dołączyła: 13 Wrz 2004
Posty: 1159
Skąd: z wykopalisk
Wysłany: 13-01-2007, 18:27   

Croft Manor - jestem jak najbardziej za :) , ale... :>
- W TRL oczywiscie robi wrazenie, jest naprawde piękny chociaz troche za mało rozbudowany /brak ogrodu/ i za bardzo rozni sie od przedstawianego nam Croft Manor w pierwszych trzech czesciach. W zasadzie to zupelnie nie ten dom. To tak jak w serialu zmieniaja aktorke, a postac zostaje ta sama i wszyscy udaja, ze nie widza ze ma inna twarz. /Proszę mnie oświecić jeśli ten dom z zalozenia jest innym obiektem posiadanym przez Croftów/ Dlatego mam nadzieje, ze w Aniversary zobacze prawdziwy, stary Croft Manor tylko porzadnie odsiweżony nieco rozbudowany z mnóstwem nowych zagadek.
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
Boone 
Obieżyświat



Dołączył: 22 Lut 2006
Posty: 947
Wysłany: 13-01-2007, 18:33   

Malwinka napisał/a:
/Proszę mnie oświecić jeśli ten dom z zalozenia jest innym obiektem posiadanym przez Croftów/


Malwinka -> Istnieje taka teza że ród Croftów ma w swoim posiadaniu na terenie Anglii trzy posiadłości. Jedną w hrabstwie Surrey (TR1-3),drugą w hrabstwie Herdfortshire( TRM,TR2M,TRL). Na temat lokalizacji i wyglądu trzeciej posiadłości nic narazie nie wiadomo. :pozdro: :)
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Dołączyła: 13 Wrz 2004
Posty: 1159
Skąd: z wykopalisk
Wysłany: 13-01-2007, 19:01   

Ok dzieki Boone :)
W takim razie mam nadzieje, ze w Anniversary wrocimy do Surrey :)
Trzecią posiadłość niech zostawią na TR8 lub 9 jesli takowa powstanie. Ewentualnie w TR8 niech rozbuduja Herdfortshire.
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
Olina 
Student



Dołączyła: 25 Paź 2006
Posty: 88
Skąd: Szczecin
Wysłany: 20-01-2007, 16:43   

jak dla mnie to obojetne jaki dom by był - czy ten pierwotny, czy z Tr legend. BYLE BY TYLKO DALI BIEGAĆ PO OGRODZIE!! Jak w oryginale.... Byłam zła, jak zobaczyłam, że w TR legend nie można wyjsć i pobiegac po tym fajnym torze przeszkód i pojeździć qadem...
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.137 sekundy. Zapytań do SQL: 10