FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Tomb Raider Legend MOBILE
Autor Wiadomość
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1744
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 01-01-2007, 02:11   

PaweŁIndyK napisał/a:
Legenda jest tylko na nokie z symbianem

osz ta pinda jedna... co to nokia niby lepsza od SE ?? lubię Finlandię, ale żeby od razu faworyzować nokię ?
_________________
 
 
Nihid 
Nowicjusz



Dołączyła: 07 Lut 2007
Posty: 3
Wysłany: 20-02-2007, 16:37   

PaweŁIndyK napisał/a:
Legenda jest tylko na nokie z symbianem

Ehh... Szkoda, bo chetnie bym sobie pograla :P

K@t
Dłuższe posty proszę.
 
 
Mona 
Praktykant



Dołączyła: 11 Lip 2007
Posty: 126
Skąd: z kapusty
Wysłany: 21-07-2007, 16:25   

czy TRL pójdzie na nokii 6020? wiem, że szansa naprawdę nikła, ale może? ;(
 
 
 
mattielicious 
Praktykant



Dołączył: 26 Maj 2007
Posty: 143
Skąd: Szczecin
Wysłany: 21-07-2007, 16:37   

A czy Ty umiesz czytać ? Tomb Raider jest na Nokie z systemem operacyjnym SYMBIAN ! Sorry za krótkiego posta :p
_________________
 
 
Alisasi 
Podróżnik



Dołączyła: 22 Sty 2007
Posty: 394
Skąd: znad morza
Wysłany: 24-07-2007, 10:19   

Gra jest świetna, gram w nia od ponad miesiąca i dalej nie mogę przejść lvl 3 poziom 3 :) Grafika może i taka se a poziomy schematyczne ale czego wymagać od gry na komórkę? Gra się dobrze, czasami tylko boli palec od ciagłego strzelania :)
Poziomy są ułożone na zręcznościowy, strzelankowy i bossa ale to się zmienia :) I można zostać mile zaskoczonym :)
Gra jest ok. polecam ściągać.
_________________
"From this moment, your every breath is a gift from me"
http://youtube.com/watch?v=mMkI8T7rLlw
 
 
 
pazurek13 
Nowicjusz



Dołączyła: 27 Lis 2006
Posty: 18
Skąd: spod Rzeszowa
Wysłany: 22-08-2007, 22:38   

Mam SEk510i. TRLegend pójdzie na nim? i skąd można ściągnąć tą gierkę???
_________________
Ze mną to jest tak, jak czytasz książkę i nie możesz zrozumieć jej podwójnego sensu...
 
 
 
PaweŁIndyK 
Podróżnik



Dołączył: 23 Paź 2006
Posty: 738
Wysłany: 22-08-2007, 23:29   

Nie na tym telefonie nie bedzie działać ,,TRL Mobile'' gra jest tylko na telefony z Symbianem (najczęściej NOKIE). Jeśli i tak chcesz pobrać tę grę radzę poszukać w ,,eMule'' lub w ,,BearShare'' :)
 
 
 
Szynszyl 
Podróżnik



Dołączył: 23 Lis 2006
Posty: 658
Wysłany: 22-08-2007, 23:55   

Zawsze pozostaje pograć w odrębną trylogię: Osiris Codex, Quest for Cinnabar i Elixir of Life.
Naprawdę bardzo fajne gierki, i pójdą na Twoim k510i :p
Opisy każdej części na WoTR: [1] [2] [3]
 
 
..::;;PeeT;;::. 
Podróżnik



Dołączył: 15 Paź 2006
Posty: 718
Wysłany: 10-10-2007, 20:26   

Wiecie może co to jest?? Z tego co wyczytałem to chyba Legenda na Nokie N95, na pierwszym filmiku wygląda to całkiem, całkiem ;)

http://www.youtube.com/watch?v=7ceE4TpYPE4
http://www.youtube.com/watch?v=3KuJXI7PF3E
 
 
Sklejka 
Podróżnik



Dołączyła: 13 Maj 2007
Posty: 288
Skąd: Z Asgardu
Wysłany: 17-10-2007, 20:52   

A zadziala na nokia 5200? Bo ja sie nie znam i nie wiem czy ma Symbian. :gupek:

Sorry za krotkiego posta.
_________________
:O
 
 
Szynszyl 
Podróżnik



Dołączył: 23 Lis 2006
Posty: 658
Wysłany: 21-10-2007, 16:42   

Sklejka, nie zadziała, telefon niestety nie ma Symbiana. Jedynie wersje na Javę będą działać.
 
 
zuzia66 
Nowicjusz



Dołączyła: 16 Mar 2008
Posty: 12
Skąd: Peru
Wysłany: 15-05-2008, 17:16   

Dajcie jakąś polską stronę do ściągnięcia tomb raider legend mobile.
Z góry dzięki :pozdro:

[ Komentarz dodany przez: Paciej: 15-05-2008, 17:49 ]
Po pierwsze: Nie dajcie, tylko proszę podajcie. Obowiązuje forma grzecznościowa.
Po drugie: Nie tolerujemy czegoś takiego jak ściąganie (piractwo). Chyba, że masz na myśli link do strony, na której możesz kupić TR na komórkę.
Po trzecie: Jesteś na dobrej drodze do warna.
 
 
Piterek 
Praktykant


Dołączył: 23 Mar 2008
Posty: 126
Wysłany: 15-05-2008, 20:05   

zuzia66 proszę, oto jedyny link, który udało mi się znaleźć, z którego można tą grę ściągnąć na komórkę. Jest ona za opłatą, prawie 11zł.

http://www.jamba.pl/jcw/g...59714/info-page
 
 
 
zuzia66 
Nowicjusz



Dołączyła: 16 Mar 2008
Posty: 12
Skąd: Peru
Wysłany: 16-05-2008, 15:19   

Super wreszcie ściągnęłam ale jak przejde jeden level to nie moge przejsć drugiego i misje tez zrobilam niewiem dlaczego tak jest.
kto będzie wiedział co robie nie tak to niech napisze
bardzo proszę o odpowiedź
z góry dzięki
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 16-05-2008, 15:31   

zuzia66, gdybyś bardziej sprecyzowała swój problem, może łatwiej byłoby ci pomóc.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
zuzia66 
Nowicjusz



Dołączyła: 16 Mar 2008
Posty: 12
Skąd: Peru
Wysłany: 16-05-2008, 16:05   

to jest tak ja przeszłam pierwszy level i jak go przeszłam to nie ma przycisku żeby włączyć drugi poziom i niewiem dlaczego tak jest :(
 
 
jawi 
Podróżnik



Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 405
Skąd: skądinąd :)
Wysłany: 18-05-2008, 12:12   

Tego typu postów może jest kilka, ale nie wiem czy zadziała na SE K550i. Niestety nie udało mi się zaczerpnąć informacji czy ten model posiada Symbian.

[ Komentarz dodany przez: Jerrem_Y: 18-05-2008, 12:22 ]
Chyba nie posiada..
_________________

 
 
 
Zip 
Podróżnik



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 286
Skąd: Z Galicji
Wysłany: 18-05-2008, 14:11   

jawi napisał/a:
Tego typu postów może jest kilka, ale nie wiem czy zadziała na SE K550i. Niestety nie udało mi się zaczerpnąć informacji czy ten model posiada Symbian.

Z tego, co mi wiadomo, cała seria SEKS(Sony Ericsson K-Series, nie myślcie sobie) nie ma Symbianu. Możesz spróbować zainstalować w Javie jakąś Virtual Machine, a na niej emulować Symbian.
 
 
 
Szymon_Trent 
Obieżyświat



Dołączył: 16 Sty 2007
Posty: 1170
Skąd: Polska :D
Wysłany: 19-05-2008, 15:00   

Zip napisał/a:
. Możesz spróbować zainstalować w Javie jakąś Virtual Machine, a na niej emulować Symbian.


Możesz powiedzieć jakim progiem można emulować symbiana na javie?
_________________
http://wmojejopinii.wordpress.com/
 
 
Zip 
Podróżnik



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 286
Skąd: Z Galicji
Wysłany: 19-05-2008, 15:46   

Tutaj Ci raczej nie pomogę, słyszałem tylko o emulacji Symbianu, nic precyzyjniej na ten temat nie wiem, zresztą - gdybym widział, napisałbym od razu.
 
 
 
Moniaa_ 
Student



Dołączyła: 27 Kwi 2008
Posty: 38
Skąd: Polish World xD
Wysłany: 20-05-2008, 19:06   

PaweŁIndyK napisał/a:
Nie na tym telefonie nie bedzie działać ,,TRL Mobile'' gra jest tylko na telefony z Symbianem (najczęściej NOKIE). Jeśli i tak chcesz pobrać tę grę radzę poszukać w ,,eMule'' lub w ,,BearShare'' :)


ciekawe bo mój K750i chyba symbiana nie posiada ale jakoś poszła i przeszłam całość więc nie wiem w czym problem TRL mobile to przecież GRA JAVA w każdym razie tak mi w informacjach na telefonie piszę... no ale ja mogę się mylić...
 
 
Hrithik_Roshan 
Obieżyświat



Dołączył: 04 Gru 2006
Posty: 1313
Wysłany: 24-06-2008, 14:39   

Moniaa_ tobie się chyba pomylilo z TRL puzzle paradox.
Miałem ten telfon i gra odmawia mu współpracy.
_________________
"wiara jest rozjebana"
 
 
kopek94 
Praktykant



Dołączył: 06 Maj 2008
Posty: 103
Skąd: Wrocław/JG
Wysłany: 04-07-2008, 20:42   

Wersja Java jest, na Nokii 5300 przeszedłem TR Legend Tokio, oczywiście w 3D. Nie ma aż tak znakomitej grafiki jak na Symbianie, ale gra się przyjemnie(ma postać platformówki). :)
_________________
Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo.
— Phil Bosmans
 
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 05-07-2008, 00:04   

kopek94, owszem jest wersja java. Ale jest to tylko wycinek z pełnej wersji gry (dlatego możemy zagrać tylko w etapy tokijskie), coś jakby demo. Grafika jest taka sama jak na telefonach z Symbianem, z tą różnicą, że aplikacja lepiej wygląda w wyższych rozdzielczościach (240x230).
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 17-09-2008, 17:08   

Grałem w TR 3D. Gra przyzwoita jak na telefony. Jednak mnie zastanawia czy kiedyś ukaże się kontynuacja TR Puzzle Paradox. Kto grał ten wie ;)
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.144 sekundy. Zapytań do SQL: 11