FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Nowe ubranka.
Autor Wiadomość
Dawid KARMEL 
Student



Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 49
Skąd: jestem??
Wysłany: 22-09-2006, 18:37   Nowe ubranka.

Macie jakieś nowe ubranka do tomb raider legenda? Na jakieś stronce znalazłem ubranka ale instrukcja jest po angielsku. Mógł by mi ktoś podać instrukcję po polsku?? Prosił bym jeszcze o instrukcję jak samemu robić ubrania dla lary,. :)
_________________
Intel Core Duo E6400, 1 GB RAM, GeForce 7600 GT, 250 dysku twardego.
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 22-09-2006, 20:16   

Jeśli chcesz możesz zapoznać się z moim poradnikiem dotyczącym tworzenia i podmieniania nowych ubrań dla Lary w TRL :) Tekst jest troche suchy i to sama teoria, jak to ujął Frik :P Część praktyczną trzeba przebyć samemu. Jeśli jednak to ci jakoś pomorze to bardzo prosze LINK.

Tych którzy też o to wcześniej pytali, przy okazji kiedy umieszczałem screeny z podmienionymi przez mnie ubraniami, zapraszam do lektury :) :pozdro:
 
 
urka114 
Nowicjusz


Dołączyła: 29 Paź 2006
Posty: 1
Wysłany: 29-10-2006, 08:54   Ubrania: znacie stronke gdzie mozna sciagnac...

Witam. Jestem tutaj nowe dzisiaj zalozylam konto i nie wiem czy taki temacik byl...Wiec sorry jesli powtorze...No ale mam pytanie...Znacie stronke gdzie mozna sciagnac te wszystkie ubranka dla Lary? jesli tak to prosze podac:) bede bardzo wdzieczna...CZESC :) :narka: :pozdro: :)
 
 
Jerrem_Y 
Obieżyświat



Dołączyła: 05 Mar 2006
Posty: 1017
Skąd: Poznań
Wysłany: 29-10-2006, 10:31   

Witaj na forum :607:
Bardzo ciekawe ubranka mozesz sciagnac z TEJ stronki. Jest ona po angielsku, wiec jesli beda jakies problemy z czymkolwiek to daj znac :)
 
 
..::;;PeeT;;::. 
Podróżnik



Dołączył: 15 Paź 2006
Posty: 718
Wysłany: 15-11-2006, 20:05   

Ja niedawno znalazlem strone z ciuszkami, ale nie umie ich podmieniac mam program, czytalem instrukcje po polsku i nic nie kapuje... ps. wiecie czy mozna podmienic ciuszk w demie TRL??

Prosze o wasza pomoc :)
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 15-11-2006, 20:48   

..::;;PeeT;;::. napisał/a:
Ja niedawno znalazlem strone z ciuszkami, ale nie umie ich podmieniac mam program, czytalem instrukcje po polsku i nic nie kapuje...


Czego konkretnie :) :?: Z chęcią spróbuje cie wytłumaczyć ;)

..::;;PeeT;;::. napisał/a:
wiecie czy mozna podmienic ciuszk w demie TRL??

Tak, można podmienić ciuszk w demie TRL :P :D

do założyciela -> Tak, taki temat już istnieje :P Wystarczyło poszukać... ;)
 
 
..::;;PeeT;;::. 
Podróżnik



Dołączył: 15 Paź 2006
Posty: 718
Wysłany: 15-11-2006, 21:30   

to jest link do instrukcji, tam pisze tylko, ze mamy podmienic.... ale nie ma tom opisanych etapow podmieniania (hodzi mi oto co mam w tym popodmieniac,jak to zapisac, itd) juz cos prubowalem to podmienilo mi texture skóry i lara byla w latki xD

http://www.trfree.neostrada.pl/tomb7tworzenie.htm
 
 
Kolka:) 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Sie 2006
Posty: 229
Skąd: ze 100licy :D
Wysłany: 16-11-2006, 15:40   

nom ja też czytałam tą instrukcję, ale jak otwieram C:\Program Files\ Tomb Raider – Legend\ przy otwartym programie TombRipper to nic się nie dzieje. a jak ściągnęłam ciuszek, to nie mogę go otworzyć w tym programie... ;( ktoś wie dlaczego? plz pomóżcie
_________________
She's so stupid, what the hell do you think?!
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 16-11-2006, 19:39   

Jej :| Ja nie wiem jak to konkretniej mogę wam wytłumaczyć. Myślałem że jest to napisane w miare przejrzyście :/

..::;;PeeT;;::. -> skoro udało się się podmienić skórę lary tzn, że wiesz ocb :P Żeby się tego nauczyć, trzeba trochę popróbować i poćwiczyć. Samo nic nie przychodzi :)

Kolka -> Może po prostu zainstalowałaś grę w wybranym przez siebie, a nie domyślnym folderze :?: Otwórz folder w którym znajdują się pliki bigfile ;)

Jak coś, niedługo planuję uzupełnić poradnik o spis numerów tekstur wybranych ubrań dla wersji wybrakowanej jaki tej z trybem NG :) Może wtedy będzie prościej ;) :pozdro:
 
 
Kolka:) 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Sie 2006
Posty: 229
Skąd: ze 100licy :D
Wysłany: 16-11-2006, 19:56   

zainstalowałam w domyslnym i otwierałam tam gdzie są bigfile... ;(
_________________
She's so stupid, what the hell do you think?!
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 16-11-2006, 20:01   

Kolka:) napisał/a:
zainstalowałam w domyslnym i otwierałam tam gdzie są bigfile... ;(


Spróbuj więc może ściągnąć ponownie program tombripper :) Jeżeli i to nie pomoże, to ja nie wiem ;)

Napewno robisz Tombripper -> open -> C:\Program Files\ Tomb Raider – Legend\ :> :D :?:
 
 
Kolka:) 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Sie 2006
Posty: 229
Skąd: ze 100licy :D
Wysłany: 16-11-2006, 20:54   

tak włąsnie robię, ale ukazuje się "file not found" czy coś w tym typie...
_________________
She's so stupid, what the hell do you think?!
 
 
 
Rein 
Nowicjusz


Dołączyła: 04 Gru 2006
Posty: 2
Skąd: Z Polski:)
Wysłany: 05-12-2006, 14:49   

Najpierw ukończ gre. :612: Bo jak jesteś w jednym z dalszych etapów(np.Anglia)może ci się popsuć gra:612:.Ja się bawiłam w samodzielne tworzenie ubrań i mi gra się popsuła.Musiałam formatować<placze>.
_________________
Nadunia
 
 
 
Hrithik_Roshan 
Obieżyświat



Dołączył: 04 Gru 2006
Posty: 1313
Wysłany: 05-12-2006, 14:51   

ehh...nie lubię robić ubrań...jakoś mi to nie wychodzi...ale skończyłem całą g czyli miałem 100% i najlepszym ciuchem jest bikini...oczywiście :matrix:
_________________
"wiara jest rozjebana"
 
 
Kolka:) 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Sie 2006
Posty: 229
Skąd: ze 100licy :D
Wysłany: 05-12-2006, 15:49   

nie.... bikini jest takie pospolite... :-P najfajniejszym strojem jest chyba... hm... Legend (to startowe) i pomarańczowe zimowe :matrix:
_________________
She's so stupid, what the hell do you think?!
 
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 05-12-2006, 17:17   

Mi z kolei podoba się najbardziej klasyczne, Legend, siły miejskie (czy jakoś tak) i suknia wieczorowa xD
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
Kolka:) 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Sie 2006
Posty: 229
Skąd: ze 100licy :D
Wysłany: 05-12-2006, 19:14   

ooo jak mogłam zapomnieć o sukni wieczorowej? :-P w każdym razie też lubię... ale tylko czarną, bo ta czerwon to jak z jakiś łusek rybich xD
_________________
She's so stupid, what the hell do you think?!
 
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 05-12-2006, 19:22   

kluz_kaa napisał/a:
siły miejskie (czy jakoś tak)

Geez, wojskowe chyba? :D Dawno nie grałam, ale na pewno nie było tam żadnego zurbanizowanego motywu tudzież jego wiejskiego odpowiednika xD

Co do samych ubranek, to ja ich nie lubię. TR się w kiss'a zamienił. Tyle :p
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
..::;;PeeT;;::. 
Podróżnik



Dołączył: 15 Paź 2006
Posty: 718
Wysłany: 11-12-2006, 15:04   

Wiecie może jak zdobyć w TRL na PSP taki ciuszek??
http://img137.imageshack....rdrobe34zd0.jpg
Bo ja nie mam pojęcia :( Próbowałem już wszystkiego
 
 
Kolka:) 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Sie 2006
Posty: 229
Skąd: ze 100licy :D
Wysłany: 14-12-2006, 18:48   

jak podmienić ubranka w demie? pls o szybką odpowiedź :-P
_________________
She's so stupid, what the hell do you think?!
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 14-12-2006, 18:56   

Kolka:) napisał/a:
jak podmienić ubranka w demie? pls o szybką odpowiedź :-P


Tak samo jak w pełnej wersji gry :)

EDIT:
W tomb ripperze napewno, w texmodecie nie wiem ;)
  
 
 
Kolka:) 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Sie 2006
Posty: 229
Skąd: ze 100licy :D
Wysłany: 14-12-2006, 18:57   

heh tylko czy da się w texmodzie?? czy tylko w tombripper???
_________________
She's so stupid, what the hell do you think?!
 
 
 
l@r@ croft 
Praktykant



Dołączyła: 25 Gru 2006
Posty: 187
Skąd: Łódź
Wysłany: 25-12-2006, 19:48   

witajcie :) jestem tu nowa. mam pytanko skad mozna sciagnac do oryginalnej legendy tryb nex gen. jesli mam w wersji polskiej bo wiem ze mozna ale nigdzie nie moge znalesc :( jesli ktos wie nich mi odpowie aha i jezeli ktos sie orientuje to o co chodzi z tymi kodami ze jak przejde np. bolivie w czasie 11 min 40 s to cos tam bede miała odblokowane i własnie nie wiem co to jest jesli mktos to wie nich mi odpowie z góry thx xD
_________________

 
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 25-12-2006, 19:50   

http://www.laracroft.pl/tr7/patchpl.htm
 
 
l@r@ croft 
Praktykant



Dołączyła: 25 Gru 2006
Posty: 187
Skąd: Łódź
Wysłany: 25-12-2006, 20:24   PATCH DO NEX GENERATION

no tak to wiem ze na tej stronie ale tam nic nie ma zeby kliknac i pobrac ani nic :/ a nawet jak sie pobierze to normalnie sie sciaga czy trzeba go gdzies wypakowac???


MACPHISTO
1. Pisz we właściwym temacie.
2. Na tej stronie wszystko jest napisane, wystarczy przeczytać.
3. Lepiej już w tym temacie o to nie pytaj.
_________________

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.16 sekundy. Zapytań do SQL: 10