FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Kody do Tomb Raider Legend.
Autor Wiadomość
Minika204 
Nowicjusz



Dołączyła: 28 Sty 2009
Posty: 27
Skąd: Avalon
Wysłany: 13-06-2009, 00:00   

wikaczy napisał/a:
Myślałam,że będzie trudno w np. Kazachstanie , Ghanie albo w Anglii. Ale jakoś mi się udało. Nawet mojemu bracholowi co ma 22 lata nie udało mu się nawet Boliwii przejść


Ja przeszłam wszytskie TT w 1 dzień bez kodów, nawet łatwe były :P
A jak ja się ciesze ,że wkońcu ktoś robi błędy tak jak ja :D
_________________
'' Śmierć z nutką ironii zawsze boli, amatorzy ''
 
 
agaco93 
Student



Dołączyła: 07 Mar 2009
Posty: 57
Skąd: Mielec
Wysłany: 14-06-2009, 23:17   

Też przeszłam bardzo szybko wszystkie TT, rówież bez kodów... były banalne, ale nie mogłam sobie poradzić z powtórnym poziomem w Boliwii i jak na złość nie da się tam uzyć żadnych kodów :/ PECH TO PECH :P

:pozdro: FOR :wotr:
_________________
Grafika to nie wszystko:D
 
 
 
Szalona101 
Praktykant



Dołączyła: 24 Sie 2009
Posty: 165
Skąd: Helheim
Wysłany: 21-04-2010, 14:25   

Ktoś wie jak się nazywa ten dziwny miecz który się aktywuje kodem Backspace + 0 ?
_________________
Bring Me To Life
 
 
Hiroko8431 
Student



Dołączyła: 10 Sty 2010
Posty: 44
Wysłany: 21-04-2010, 14:33   

Soul Reaver.
_________________
,,Cieniu, nie próbuj działać jak słońce''

(Stare, egipskie przysłowie)
 
 
kondo96 
Praktykant



Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 21-04-2010, 15:11   

Agaco96 W Boliwi powrót jak najbardziej da się włączyć kody.Popróbuj to się uda( nie uaktywniaj kodów podczas filmików :) ) .Właśnie a ten miecz soul reaver , to jak można go zdobyć (przeszedłem wszystkie TT i zdobyłem wszystkie nagrody srebrne i złote , troche brązowych mi brakuje :D )
 
 
Dan86 
Student



Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 84
Skąd: Lublin
Wysłany: 21-04-2010, 17:06   

kondo96

Cytat:
Przytrzymaj Backspace i podczas rozgrywki naciśnij przycisk 0.
Żeby odblokować kod, ukończ grę w 100%.

(cytat z działu "TR: Legend")

Tak więc musisz jeszcze odnaleźć pozostałe brązowe nagrody, dopiero odblokuje się kod na miecz Soul Reaver :)
_________________
Steam: DNA363
 
 
kondo96 
Praktykant



Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 21-04-2010, 21:07   

Dzięki Dan86 :D czyli teraz musze przechodzić wszystko od nowa ;( .Ale żeby zdobyć ten miecz to nie trzeba przechodzić gry na trudnym poziomie :??:
 
 
Polo_Gard 
Podróżnik



Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 604
Skąd: Kraków
Wysłany: 21-04-2010, 21:11   

Wystarczy że przejdziesz próby czasu, i level na łatwym poziomie i odnajdziesz wszystkie sekrety i będzie ;) A czy nie lepiej ściągnąć save 100% i od razu cieszyć się Soul Reaver'em? Tak jest wygodniej, sejw znajdziesz na pierwszej stronie tematu Save'y do Tomb Raider Legend jest w dziale o TRL w pierwszym poście. Pozdro :)
 
 
kondo96 
Praktykant



Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 21-04-2010, 21:21   

Wielkie dzięki Polo ,ale ja wole przejść gre w całości SAM wtedy ma się większą satysfakcję :jumper: .Zresztą i tak zostały mi z 6 albo 8 nagród do zebrania więc spoko.
:pozdro:
 
 
dominique89 
Nowicjusz



Dołączyła: 09 Maj 2010
Posty: 12
Skąd: Lyon
Wysłany: 09-05-2010, 15:16   

Frik napisał/a:
E tam wy cwaniaczki, uzywając kodów w time trialach tracicie najlepesze. Ten dreszcz emocji, burza we krwi, przspieszony rytm serca i jego palpitacja jak kończysz Kazachtan 0,15 sekund przed końcem. :690:

Albo jak z shotgunem zapieprzasz za Takamoto, by go z bliska rozwalić.

To było wspaniałe. :P Ale jednak nie chciał bym drugi raz tego przeżywać. :P

Zgadzam się w 100 % :D
Zabiłam Takamoto dokładnie 22 sekund przed końcem :D
Myślałam że wybuchne xD
 
 
kotowata12
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2010, 15:28   

Ja tam kodami bawie się we wszystkich poziomach, a najbardziej to ja lubię Soul Reaver.
Mam tylko pytanie jak przechodziłam time trial to w ghanie miałam kod na jeden strzał strzeliłam w Rutlanda czy jak mu tam i już pokazał się filmik końcowy. Czy to jest bug czy zawsze tak jest :??:
 
 
Dan86 
Student



Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 84
Skąd: Lublin
Wysłany: 30-07-2010, 18:50   

Chyba aktywowałaś kod na zabijanie pod jednym strzale? Więc to nie jest bug.
_________________
Steam: DNA363
 
 
Paula 
Podróżnik


Dołączyła: 30 Sty 2008
Posty: 218
Wysłany: 30-07-2010, 20:55   

kotowata12
Raczej sama odpowiedziałaś sobie na to pytanie :) Nazwałaś ten kod kodem na jeden strzał i już odpowiedź sama się nasuwa. Kod dał Ci możliwość zabicia przeciwnika jednym strzałem, tak więc Rutland po jednym strzale zginął... To nie jest żaden bug.
 
 
Reminded 
Praktykant



Dołączył: 13 Gru 2010
Posty: 195
Skąd: Legnica
Wysłany: 20-12-2010, 15:54   

Dlaczego żadne kody mi nie działają ;( ? Chciałbym pobawić się mieczem! Przeszedłem już Time Trial w Nepalu i pisze, że żeby mieć miecz muszę nacisnąć backspace i 8. Czemu mi to nie działa. W ogóle, kiedy się go wpisuje?
 
 
Polo_Gard 
Podróżnik



Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 604
Skąd: Kraków
Wysłany: 20-12-2010, 16:14   

Czy miecz to nie jest przypadkiem Backspace + 9 albo 0? Bo Excalibur to bodajże bckspc +9 a soul reaver to zero. A nawet gdyby to time trial jak nazwa mówi za siebie jest na czas. Może ukończyłeś tt ale nie zmieściłeś się w czasie?

Chyba że ta gra nie działa na windowsie :D
 
 
Reminded 
Praktykant



Dołączył: 13 Gru 2010
Posty: 195
Skąd: Legnica
Wysłany: 20-12-2010, 16:16   

Sprawdzałem, przeszedłem próbę czasu w Nepalu pomyślnie.




EDIT: Rzeczywiście kod to Spacja + 9, ale to niczego nie zmienia.
 
 
Reminded 
Praktykant



Dołączył: 13 Gru 2010
Posty: 195
Skąd: Legnica
Wysłany: 22-12-2010, 15:30   

Co robić? Odinstalowałem grę, przeszedłem od nowa. Udało mi się przejść Time Triala w Nepalu i dalej nic. Przyciskam spację i 9 jednocześnie, a to nic nie daje. Lara ciągle tylko skacze. :fire:
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 22-12-2010, 15:36   

Cytat:
Przyciskam spację i 9 jednocześnie, a to nic nie daje

Bo masz wcisnąć klawisz BACKSPACE.

_________________
 
 
Reminded 
Praktykant



Dołączył: 13 Gru 2010
Posty: 195
Skąd: Legnica
Wysłany: 22-12-2010, 15:38   

Boże, ale ze mnie ciapa :gupek: Dzięki wielkie! :pozdro:
 
 
Ta NoWa 
Nowicjusz



Dołączyła: 29 Gru 2010
Posty: 16
Wysłany: 29-12-2010, 18:04   

Hey :!!: Jakby ktoś mi powiedział w końcu czy da się kody używać bez przechodzenia żadnych poziomów czy z przejściem Croft Monor czy w jakiś inny sposób to było by fajnie :)
_________________
A życie jak z bajki...
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 29-12-2010, 18:08   

laracroft.pl napisał/a:
Cheaty muszą zostać odblokowane podczas rozgrywki

I to jest jedyne wyjście.
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
Ta NoWa 
Nowicjusz



Dołączyła: 29 Gru 2010
Posty: 16
Wysłany: 30-12-2010, 18:47   

Czy to napewno jedyne wyjście :??: :>

[ Komentarz dodany przez: Integral: 30-12-2010, 19:00 ]
Bankowo.
_________________
A życie jak z bajki...
 
 
Reminded 
Praktykant



Dołączył: 13 Gru 2010
Posty: 195
Skąd: Legnica
Wysłany: 02-01-2011, 12:35   

Moim zdaniem kody do odblokowywania to ciekawy pomysł, bo zwykle szuka się ich w internecie i to jest oszustwo, a w Legendzie można grać na kodach z czystym sumieniem.
Najbardziej lubię grać bez tekstur i z nieskończoną amunicją do granatnika :)
A ten miecz Soul Reaver skąd się wziął? Zakładam, że był w poprzednich częściach.
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 02-01-2011, 13:08   

Reminded napisał/a:
A ten miecz Soul Reaver skąd się wziął? Zakładam, że był w poprzednich częściach

Nie, miecza nie było w poprzednich TR-ach. Crystal Dynamics są twórcami gry Legacy of Kain: Soul Reaver i stąd nazwa miecza. Jest to poprostu tzw. Easter egg -czyli żart twórców gry. :)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
AngkorWat 
Nowicjusz



Dołączył: 31 Gru 2010
Posty: 5
Wysłany: 02-01-2011, 13:59   

W sumie dobrze, że do TR teraz już nie ma żadnych kodów takich jak np. w TR4, że ustaw się na północ i odskocz do tyłu i coś tam. Teraz jak są w ogóle to się odblokowują po przejściu gry i tak jest dobrze. Takie kody zepsuły by całą grę, gdyby były takie jak w TR4 na przykład w TR Legend. :P
_________________
Tomb Raider!?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.149 sekundy. Zapytań do SQL: 10