FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Mulutki problemik z TR6
Autor Wiadomość
Szynszyl 
Podróżnik



Dołączył: 23 Lis 2006
Posty: 658
Wysłany: 05-04-2007, 22:10   

TRAOD SCU można pobrać tutaj ;)
A co do klawisz sprintu - pamiętam że był to chyba ten sam przycisk, który odpowiada za rozglądanie się :p Więc może być w opcjach sterowania napisane tylko o rozglądaniu ;)

:pozdro: :wotr:
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 05-04-2007, 23:18   

doma napisał/a:
Dzięki, znasz link gdzie mogę zainstalować TRAOD SCU??


Tu jest cały temat z dyskusją na temat AOD SCU, myślę, że wielokrotnie było już tam tłumaczone co i jak - http://www.tombraiderforu...p?t=136&start=0 :)
 
 
charmed00345 
Nowicjusz



Dołączył: 10 Sty 2008
Posty: 24
Wysłany: 10-01-2008, 22:32   U MNIE

U mnie było tak z Boazem że 2 bąble zestrzelił a dalsze nie chciał ! :fire:

[ Komentarz dodany przez: Integral: Czw Sty 10, 2008 22:36 ]
Dłuższe posty!!!
_________________
Tomb Raider Underworld
- PC - 109,90 PLN
- Xbox360 - 239,90 PLN
- PS3 - 239,90 PLN
 
 
 
polskibond 
Nowicjusz


Dołączył: 07 Cze 2007
Posty: 14
Wysłany: 16-01-2008, 15:49   

Mam mały problem w miejscu ,,Wykopaliska archeologiczne"i nie wiem jakie symbole trzeba dać w tym wielkim kole jeśli ktoś ma screena z wypelnioną zagaką to chętnie bym zobaczył ;) . Z góry dziękuję.
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 670
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 16-01-2008, 15:57   

Dwa symbole masz w dzienniku na ostatnich stronach (pierwszy i ostatni), a dwa wydrukowane w "itemach" (są podpisane 1st i 2nd czy jakoś tak). Ot cała kolejność :P
_________________
 
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 16-01-2008, 19:41   

Włączyłam sobie wczoraj AoD. Pogadałam z Janice, level wyglądał normalnie. Wbiegam po schodach i wszędzie, w identycznej ode mnie odległości unosiła się niebieska mgła. Screen poniżej. Nigdy wcześniej tak nie miałam, tak ma być? :P

 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 16-01-2008, 22:27   

Zjawiska atmosferyczne w TR6 - jak zwykle zaskakujące :p
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 16-01-2008, 22:31   

A widzisz Basieńko, jak nie mam śniegu to mi się mgła robi... :p Już wiem skąd się wzięła, ale się zszokowałam lekutko, jak to zobaczyłam ^^'
 
 
Flesher87 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Sty 2008
Posty: 4
Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 31-01-2008, 14:57   

Witam, mam problem z otworzeniem drzwi u renesa oraz tych przy śmietniku. Miałem portfel w przedmiotach i dałem opcje użyj, zamienił mi się na kartkę z kodem, nie widzę tego kodu ani cyfr na domofonie nie wiem z jakich przyczyn. Proponowano mi wpisanie kodu 15328, wpisuje 1532 i kiedy kilkam 8 wypycha mi pozostałe cyfry i słychać 2 dźwięki niestety drzwi dalej się nie otwierają, nie wiem co mam dalej robić, skończyły mi się pomysły, proszę o pomoc
 
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1745
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 31-01-2008, 15:24   

Sprawdź poprawny kod na solucji w dziale AoD na www.laracroft.pl. Widocznie robisz coś źle, bo kody są 5cyfrowe i wypychanie klawiszy jest spowodowane użyciem tego piątego, ostatniego klawisza. Musisz usłyszeć charakterystyczny dźwięk akceptacji - wówczas drzwi otworzą się.
Być może gdy wciskasz klawisz wejścia w tryb wpisywania kodów naciskasz go w taki sposób, że Lara klika już w jakiś klawisz (domyślnie "5"). Podejdź do klawiatury, wciśnij raz CRTL i czekaj na pojawienie się okienka. Wtedy wpychaj poszczególne guziki.
_________________
 
 
Flesher87 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Sty 2008
Posty: 4
Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 31-01-2008, 16:38   

Podchodzę do drzwi, wpisuje kod 15328 i słyszę dźwięk ale drzwi są dalej zamknięte, nie ma łapki na nich ani nie otwierają się automatycznie, nie wiem w dalszym ciągu co robie nie tak :(
 
 
 
Seraphiel 
Praktykant



Dołączyła: 26 Cze 2007
Posty: 112
Skąd: Toruń
Wysłany: 01-02-2008, 09:38   

Spróbuj podejść jeszcze raz do panelu z cyframi i wciśnij ctrl - miałam ten sam problem, zawsze pomagało. Jeśli się nie uda, po prostu pochodź przy drzwiach wciskając ctrl, nawet jeśli 'łapka' się nie wyświetla - prędzej czy później Lara chwyci za klamkę ;)
 
 
Flesher87 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Sty 2008
Posty: 4
Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 01-02-2008, 17:36   

Nie mam pojęcia czemu drzwi się nie otwierają, kod jest dobry i słyszę sygnał po wpisaniu jego a drzwi ani rusz. Może ktoś podejmie się przejścia mi tej planszy, wysłałbym komuś savy i jeżeli ktoś byłby tak miły... :) będę wdzięczny bo już nie mam siły :(
 
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1745
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 01-02-2008, 17:47   

WoTR napisał/a:
Udaj się w stronę Janice i skręć w prawo. Po lewej stroni znajduje się lombard /Pawnshop/. Wejdź do środka, przejdź na zaplecze i podejdź do ciała. podnieś portfel i obejrzyj go w menu, a zobaczysz kartkę z kodem. Wpisz 14529 obok żelaznych drzwi. Dostaniesz się do składu broni i innych przydatnych rzeczy. gdy weźmiesz ostatnią z nich, drzwi się zatrzasną i uruchomi się bomba. Szybko wciśnij żółty przycisk na ścianie, wybiegnij i skręć w prawo. W podłodze jest klapa, podnieś ja i zeskocz na dół. Co sił biegnij w dół i zeskocz jeszcze raz niżej i znowu przed siebie. W ten sposób uda ci się wydostać z pułapki.

Jak na moje oko ten kod, który podaje solucja jest inny niż ten, który ci ktoś polecił.
_________________
 
 
Flesher87 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Sty 2008
Posty: 4
Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 01-02-2008, 19:03   

Tak właśnie kod 15328 był nieprawidłowy natomiast 14529 jak najbardziej pod pasował. Z pomocą koleżanki przeszedłem plansze za co jej dziękuje. Pozdro dla Ewy i dla Menkaure za pomoc.
 
 
 
rotten 
Student



Dołączyła: 04 Sty 2008
Posty: 43
Skąd: 4 ściany(Łódź)
Wysłany: 01-02-2008, 22:23   

Menkaure napisał/a:
WoTR napisał/a:
Udaj się w stronę Janice i skręć w prawo. Po lewej stroni znajduje się lombard /Pawnshop/. Wejdź do środka, przejdź na zaplecze i podejdź do ciała. podnieś portfel i obejrzyj go w menu, a zobaczysz kartkę z kodem. Wpisz 14529 obok żelaznych drzwi. Dostaniesz się do składu broni i innych przydatnych rzeczy. gdy weźmiesz ostatnią z nich, drzwi się zatrzasną i uruchomi się bomba. Szybko wciśnij żółty przycisk na ścianie, wybiegnij i skręć w prawo. W podłodze jest klapa, podnieś ja i zeskocz na dół. Co sił biegnij w dół i zeskocz jeszcze raz niżej i znowu przed siebie. W ten sposób uda ci się wydostać z pułapki.

Jak na moje oko ten kod, który podaje solucja jest inny niż ten, który ci ktoś polecił


Dziwne ja zawsze wpisywałam 15328 i zawsze było dobrze :> może to dlatego ze mam wersje na PS2... :>
_________________
Lara:
-..And you want revenge..
Kurtis:
-Justice!
 
 
Freeman 
Nowicjusz


Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 1
Wysłany: 02-03-2008, 20:28   

Mam malutki problemik w tomb rider angel of darkness
W Lombardzie renesa po otwarciu sejfu czy jakos tak mozna nazwac gdzie sie znajduje bron do wziecia uruchamiam bombe i nie zdazam uciec tunelem podziemnym przed wybuchem powiedzcie co mam zrobic i jak zdobyc sile do szybszego biegania

:pozdro:
 
 
evelina309 
Nowicjusz



Dołączyła: 08 Lis 2007
Posty: 22
Wysłany: 02-03-2008, 22:23   

Jak tylko włączy się odliczanie czasu wciskasz żółty przycisk i biegniesz prosto do klapy w podłodze. Otwierasz i zbiegasz tam, z tego co pamiętam Lara złapie się krawędzi, musi się od razu puścić. Jak już jesteś na dole to musisz zrobić przewrót (domyślnie End) i biegniesz tak jak Cię droga prowadzi. Pamiętaj, że skakanie jest szybsze niż bieg. Nie możesz tu zdobyć siły do szybszego biegu. Próbuj, w końcu się uda.
 
 
 
pyracz24 
Nowicjusz



Dołączyła: 03 Mar 2008
Posty: 1
Wysłany: 03-03-2008, 11:09   

TR AoD Misja 19: The Bio-Research Facility

Z tą misją mam problem wtedy gdy w wodzie jest wielka ryba :)
jest coś takiego ze mam sie wyspinac po roslinach na scianie i wskoczyc na platforme z prenatmi i nie da sie za zadne skarby :) prosze o pomoc :D
 
 
evelina309 
Nowicjusz



Dołączyła: 08 Lis 2007
Posty: 22
Wysłany: 03-03-2008, 13:00   

Nie musisz się wspinać. Lara bez problemu doskoczy na balkonik przed Tobą, a właśnie tam prowadzi droga po bluszczu (załącznik 1). Jeśli jednak bardzo chcesz się powspinać, to musisz zacząć od bluszczu przy wejściu ;) (załącznik 2)
 
 
 
misti12 
Nowicjusz



Dołączyła: 25 Lut 2008
Posty: 26
Skąd: Kobióreczek
Wysłany: 13-04-2008, 17:42   

Mam problem.Co mam zrobić.Jestem w tym bloku mieszkaniowym.I tak jest taka barierka a obok skrzynia.Nie mogę jej przesunąć, bo Lara gada, że ma mało siły.Co robić?Proszę pomóźcie. :(
 
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 13-04-2008, 17:45   

Poszukaj niżej drzwi, które można wyważyć.
_________________
 
 
Tykulka13 
Nowicjusz



Dołączyła: 27 Kwi 2008
Posty: 2
Wysłany: 27-04-2008, 09:51   

Mam problem nie wiem jak wyłączyc wersje trial podajcie mi na to patcha pliss
_________________
Tomb Raider Anniversary naj naj lepsza gra!!! =)
 
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3987
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 27-04-2008, 10:03   

Nie ma na to patcha, musisz kupic pełną wersje.
_________________
 
 
A-rti 
Nowicjusz



Dołączył: 25 Lis 2008
Posty: 10
Skąd: z Vilcabamby ;p
Wysłany: 02-03-2009, 16:37   

A ja mam taki problem :) (jeśli jest już taki temat to wybaczcie) Nie moge włączyć gry! kiedy włączam pisze "włóż płyt nr 1" i miga na zmiane z obrazkiem wczytywania. dodam że mam oryginalną, polską wersje :P prosze o pomoc bo to jedyna część której nie przeszedłem ;)
_________________
:P
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.139 sekundy. Zapytań do SQL: 10