FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Mulutki problemik z TR6
Autor Wiadomość
HannaH 
Nowicjusz


Dołączyła: 03 Kwi 2004
Posty: 4
Skąd: lubelskie
Wysłany: 03-04-2004, 23:08   help

witajcie :D mam prośbę ,że aż wstyd pisać ,ale trudno , jak w AOD korzysta się z menu? dopiero jak weszłam na Waszą stronę to mogłam dalej przejść bo nie wiedziałam ,że mam kod :oops: please help
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2192
Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-04-2004, 23:11   

Menu jest pod kalwiszami [Esc] i [Tab]...
_________________
...and touch the flame
 
 
HannaH 
Nowicjusz


Dołączyła: 03 Kwi 2004
Posty: 4
Skąd: lubelskie
Wysłany: 03-04-2004, 23:23   

I ŻYCIE STAŁO SIĘ PROSTSZE :P A NAWET NIE JESTEM BLONDYNKĄ :oops:
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2192
Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-04-2004, 23:33   

Jak masz problem to zaglądaj do nas, zawsze staramy się pomóc :) Najlepiej wpadaj częściej i udzielaj się na całym forum, zapraszamy :)
_________________
...and touch the flame
 
 
Frodo_hobbitek 
Obieżyświat



Dołączyła: 16 Gru 2003
Posty: 1239
Skąd: Sieradz
Wysłany: 10-04-2004, 21:32   

Popieram przedmówcę :D
_________________
Niech Moc będzie z Tobą, Gość!
 
 
 
HannaH 
Nowicjusz


Dołączyła: 03 Kwi 2004
Posty: 4
Skąd: lubelskie
Wysłany: 10-04-2004, 21:56   

Witam
No i znowu mam problem :-)
walcze z jakims potworem , grajac tym gosciem i nie moge rozwalic tego potwora , macie jakis pomysl aby to przejsc ?
A moze save ktos ma zaraz po tym potworze :-) :-) :-)
Pozdrawiam
 
 
Valkiria 
Obieżyświat



Dołączyła: 18 Gru 2003
Posty: 795
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 10-04-2004, 21:59   

Eee...z kim on jeszcze walczy?? A propos pytanie się tu nie zaszkodzi,ale jest taka jedna stronka z wszystkimi zapisanymi stanami gry do AoD. Mogę ją poać :P . Ale to nie będzie zabawa 8) .
_________________
Chi's Sweet Home <3
 
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2192
Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-04-2004, 22:04   

Walka z Boaz? Trzeba do niej strzelać w bąble. Jest chyba już o tym topic :) No i solucja - http://www.croft.website.pl/tr6sol.htm
_________________
...and touch the flame
 
 
HannaH 
Nowicjusz


Dołączyła: 03 Kwi 2004
Posty: 4
Skąd: lubelskie
Wysłany: 10-04-2004, 22:42   

strzelam strzelam ciagle i jakos nie moge zabic :-)
Dzieki za pomoc
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2192
Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-04-2004, 22:48   

Musisz rozwalić wszystkie 4 bąble... zajrzyj do topicu o boaz, jest tutaj gdzieś :)
_________________
...and touch the flame
 
 
Ankh 
Nowicjusz


Dołączyła: 23 Lut 2004
Posty: 12
Wysłany: 01-05-2004, 19:29   

hmmm, ja mam problem innego rodzaju, zaczęłam właśnie grać w AOD i posiadam laptopa a więc nie ma klawiatury numerycznej, jak można pozmieniać w opcjach klawiatury wykonywanie określonych czynności przy użyciu klawiszy numerycznych... :?
_________________
"... you lie down, confess your secrets and you are saved..."
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2192
Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-05-2004, 21:57   

W menu są opcje dostosowywania klawiszy, więc można to pozmieniać :) W zasadzie to chyba tylko 0 na klawiaturze numerycznej jest domyślnie ustawione...
_________________
...and touch the flame
 
 
Ankh 
Nowicjusz


Dołączyła: 23 Lut 2004
Posty: 12
Wysłany: 09-05-2004, 11:43   

jestem w komnacie z ostrzami i strzałkami, Lara skacze jak szalona a i tak te drzwi jej się przed nosem zatrzaskują...

jak ja nie lubię tych ganianek na czas :twisted:
_________________
"... you lie down, confess your secrets and you are saved..."
 
 
Ankh 
Nowicjusz


Dołączyła: 23 Lut 2004
Posty: 12
Wysłany: 13-05-2004, 12:59   

no to teraz naprawdę potrzebny help:
jestem w komnacie z duchem, sarkofagiem i posągami, kiedy usiłuję zabrać niebieskie światełko postaci, która je w danym momencie trzyma to ono znika i pojawia się u innej figury, dodam że próbowałam unieruchomić ducha strzelając do niego, ale zatrzymuje się dosłownie na kilka sekund (może za mało strzałów)

jakieś pomysłu, bo mnie juz brakuje konceptu
_________________
"... you lie down, confess your secrets and you are saved..."
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2192
Skąd: Warszawa
Wysłany: 13-05-2004, 19:32   

No i tak trzeba robić. W tym czasie gdy duch jest nieruchomy musisz zgarnąć niebieskie światełko.

:croft:
_________________
...and touch the flame
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 30-06-2004, 13:02   

A ja mam jedno zastrzeżenie. Od takich rzeczy jak wybór menu są instrukcje :)
_________________
Miow.
 
 
 
kubabutton 
Nowicjusz


Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 3
Wysłany: 02-05-2006, 12:27   Mulutki problemik z TR6

zainstalowałem wszystkie patche, wyłączyłem akcelerację sprzętową dźwięku w ustawieniach gry, a Lara ciągle mówi 2 albo 3 razy szybciej co zrobić???
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 03-05-2006, 08:13   

Uaktualnij sterowniki do karty dźwiękowej. Jeśli nie rozwiąże to problemu, przejdź do Panelu Sterowania, kliknij dźwięki i urządzenia audio -> zakładka Audio, Zaawansowane -> Wydajność. Przyspieszenie sprzętowe ustaw na ograniczone, lub brak.

:607:
_________________
Miow.
 
 
 
kubabutton 
Nowicjusz


Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 3
Wysłany: 03-05-2006, 14:23   

Dzięki podziałało:)
 
 
kubabutton 
Nowicjusz


Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 3
Wysłany: 03-05-2006, 14:25   

Mam jeszcze jedno pytanko od kiedy Lara będzie mogła biegać sprintem?


MACPHISTO
Edytuj posty
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 03-05-2006, 15:36   

kubabutton napisał/a:
Mam jeszcze jedno pytanko od kiedy Lara będzie mogła biegać sprintem?


od Galerii Luwru po wyjściu z podziemnego grobowca :) Ta plansza nazywa się "Galleries Under Siegie" :pozdro:
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 03-05-2006, 19:35   

Dokładniej po wzięciu maseczek z szafki ;)

:pozdro:
_________________
Miow.
 
 
 
doma 
Student



Dołączyła: 05 Kwi 2007
Posty: 40
Skąd: Toruń
Wysłany: 05-04-2007, 20:02   

Mam do was parę pytań.(plosię o odp)
1.Żeby mieć podwójne pistolety (standarowe) to tżeba zainstalować TRAOD SCU (chyba dobrze napisałam)??
2.Jaki jest przycisk sprintu??(to trochę idiotyczne ale prubowałam prawię wszystkich klawiszy)
3.Czy jak się ma TRAOD SCU to tżeba przechodzić grE odnowa??
_________________
"W najmroczniejszym zakamarku każdej duszy drzemie cień zła"
Wener Von Croy
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 05-04-2007, 20:05   

1 - Tak
2 - Sprawdz w opcjach i ustawieniach klawiszy
3 - Nie wiem, jak by to bylo z Twoimi save'ami, ale zawsze mozesz je na wszelki wypadek skopiowac i w razie gdyby nie dzialaly to masz je gdzies zapisane ;)
_________________
Miow.
 
 
 
doma 
Student



Dołączyła: 05 Kwi 2007
Posty: 40
Skąd: Toruń
Wysłany: 05-04-2007, 20:10   

Dzięki, znasz link gdzie mogę zainstalować TRAOD SCU??
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 10