FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
TR Legend - Problemy i Porady
Autor Wiadomość
Jasmine 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Sty 2006
Posty: 574
Wysłany: 15-04-2006, 21:27   

Ja ciągnęłam za żyrandol kilka razy by mi się dobrze rozbujał i wtedy staryczyło mi czasu na pozostałe czynności.
Teraz ja mam pytanie: Jak mogę zdobyć złoty sekret w Kazakhstanie ( o ile się oriętuję jest on w tym samym pomieszczeniu co i ta broń). Proszę o pomoc.
_________________


 
 
HiperBoy 
Nowicjusz



Dołączył: 21 Gru 2003
Posty: 8
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 15-04-2006, 21:33   

Enlieen napisał/a:
Pociagnij za zyrandol, wskakuj na pekniety grob, potem na kolumne i na lancuch :) A potem to powinienes z potworkiem walczyc :)


Dzięki serdeczne, wiedzialem, ze coś zle robie ;) .
_________________
There is a light above my head
 
 
 
Enlieen 
Student


Dołączyła: 18 Lut 2006
Posty: 71
Skąd: UK,Notts
Wysłany: 15-04-2006, 21:48   

Jasmine - oj, z tym to wielki problem, tylko kilkoma ludkom sie to udalo. Wiec wsiadaj na duza maszyne magnetyczna, i twoim zadaniem jest przesunac, "winde" tak, zeby byla na samym koncu "suwaka", potem masz usunac male pudla po twojej prawej tylko nie usuwaj to wieksze pudlo, because bedziesz musiala je przesunac. Potem to juz sa skoki. Dalej nie wiem co robic, bo sie wtedy wkurzylam i zaczelam przechodzic dalej XD
ZYCZE POWODZENIA :)
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 15-04-2006, 22:23   

Z tą windą jest kłopot, ja się z pół godziny męczyłem zeby to cholerstwo przesunąc ale w końcu się udało. Poniżej link do SOLUCJI wszystkich GOLDÓW po ang :) Fotki i filmiki:

http://www.tombraiderforu...ead.php?t=58017
 
 
Jasmine 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Sty 2006
Posty: 574
Wysłany: 16-04-2006, 00:34   

Tylko jak tą windę tam przsunąć, próbowałam kilka razy, ale na razie nic z tego.
Grę już przeszłam, pozostały mi tylko sekrety i triale, więc mam czas, na próby.
Dziękuję bardzo za link.
_________________


 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 16-04-2006, 09:34   

Wiesz co no to jest najtrudniejsze w tej całej zabawie bo to cholerstwo nie chce się nigdy przesunąć. Musisz próbować strzelać z działa do tego czegoś, za którymś razem się uda :)
 
 
Jasmine 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Sty 2006
Posty: 574
Wysłany: 17-04-2006, 18:06   

Udało mi się... w końcu. XD Nie wiem jeszcze jak to zrobiłam, ale udało się i mogę ruszyć dalej.
_________________


 
 
larcia 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Maj 2005
Posty: 1144
Skąd: Katowice
Wysłany: 17-04-2006, 18:54   

Nie umiem pokonać Tokomoko :/
Cały czas mnie zabija :/
Biedna Lara :/
 
 
P@wel 
Podróżnik



Dołączył: 25 Mar 2006
Posty: 286
Skąd: Szczecin
Wysłany: 17-04-2006, 18:59   

Wiesz ja też nie mogłem go pokonać. Musisz chować się u góry za tymi głazami i wychylać się strzelając do niego. Ja go pokonałem fartem bo miałem minimu życia i udało mi się przeskoczyć ten promień i rzucić mu granata pod nogi.
_________________
ABSOLUTELY Angelina Jolie
Maybe I'm crazy but I really love her.
 
 
Enlieen 
Student


Dołączyła: 18 Lut 2006
Posty: 71
Skąd: UK,Notts
Wysłany: 17-04-2006, 19:23   

Ja mam znacznie latwy sposob, a przy tym stracilam zaledwie 2 milimetry zycia :
Przed walka z Takamoto wez (MUSISZ) shotgun. Gdy juz jestes na miejscu walki to po slupach i nie walcz klawiatura, tylko trybem przez myszke. Strzalka w gore bedzie sluzyc tylko do biegania, prawym przyciskiem myszy skacz nad pociskami Takamoto,a gdy Takamoto bedzie na celowniku (nie z dystansu!!!), wciskac lewy przycisk myszy kilka razy. I ten sposob tak w kolko, az Takamoto padnie. Mysle ze to najlatwiejszy i najszybszy sposob na Takamoto :)
 
 
larcia 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Maj 2005
Posty: 1144
Skąd: Katowice
Wysłany: 17-04-2006, 19:44   

Enlieen napisał/a:
Ja mam znacznie latwy sposob, a przy tym stracilam zaledwie 2 milimetry zycia :
Przed walka z Takamoto wez (MUSISZ) shotgun. Gdy juz jestes na miejscu walki to po slupach i nie walcz klawiatura, tylko trybem przez myszke. Strzalka w gore bedzie sluzyc tylko do biegania, prawym przyciskiem myszy skacz nad pociskami Takamoto,a gdy Takamoto bedzie na celowniku (nie z dystansu!!!), wciskac lewy przycisk myszy kilka razy. I ten sposob tak w kolko, az Takamoto padnie. Mysle ze to najlatwiejszy i najszybszy sposob na Takamoto :)


THX :)
Teraz już kestem w Ghanie ;)
Jeszcze raz THX ;)
 
 
Jasmine 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Sty 2006
Posty: 574
Wysłany: 17-04-2006, 21:51   

Też próbowałam bezposrednio na niego strzelać, tylko że on dwa razy strzela nisko raz wysoko i po pierwszym razie się zniechęciłam. Chowanie się za skałami dłużej trwa, ale też go można zabić, nawet jak się uda bez jakich kolwiek zadrapań.
_________________


 
 
..Lilly.. 
Nowicjusz



Dołączyła: 16 Lut 2006
Posty: 25
Wysłany: 19-04-2006, 14:40   

Kurde niech ktos jakoś dokładniej wytłumaczy jak przejsć potwora Amandy ;( mam niebieskie pole ale co dalej? Jakieś rysunki? Plisss :*
_________________
~~*Tomb Radier Legend*~~
 
 
 
Cinek 
Obieżyświat



Dołączył: 13 Lut 2005
Posty: 918
Wysłany: 19-04-2006, 16:25   

Jak masz już to niebieskie pole, to wyjdź szybko z działka, spójrz nad nie i użyj linki, żeby wyciągnąć to, co się nad nim znajduje :P Wtedy będzie filmik, a bossem nie musisz się już dalej zajmować :P
_________________
 
 
 
slawciun 
Podróżnik


Dołączył: 17 Gru 2005
Posty: 745
Wysłany: 19-04-2006, 18:18   

lilly poszukaj Kasia dawała linka do solucji.. jak pokonac wrogow :) jak znajde to zapodam :)
:pozdro:
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 19-04-2006, 19:26   

Tey ale ogolnie na TRPL juz jest solucja ;)
http://www.traider.pl/legend/solucje.php
 
 
Necron 
Student


Dołączyła: 05 Sie 2005
Posty: 42
Wysłany: 20-04-2006, 21:18   

No tak mam mały problem, w swiatyni gdzie jest interaktywna scenka nie wiem co zrobic. Najpierw klikam na strzalke w gore, potem znowu w gore i gdy Lara wisi nad przepaścią co mam kliknąć? Bo nie wiem, obojętnie co klikne to spada... Pokazuje sie strzalka w dol ale za chwile jest ona w czerwonym kolku, wiem ze to nie jest trudne, ale mi nie wychodzi:oops:. Jakby ktoś mógł pomoć będe wdzieczna :lol:

Dołaczam zdjęcie żebyście wiedzieli mniej więcej gdzie to jest ::lol:

 
 
Tom Raider 
Podróżnik



Dołączył: 18 Lip 2005
Posty: 271
Skąd: Suldanesselar
Wysłany: 20-04-2006, 21:21   

Necron- zaraz po tym jak jak Lara skoczy na ten fragment podlogi, wciskaj non stop strzałke - powinno ci zaliczyc wciśniecie jak tylko strzałka sie pojawi na ekranie.

Swoją drogą- nie pamietam dokładnie, ale tam ja tam chyba mialem strzalke w bok, a nie w dół- ale nie jestem pewien.
_________________
-That sounded permanent.
-Death by irony is always painful... amateurs.
 
 
P@wel 
Podróżnik



Dołączył: 25 Mar 2006
Posty: 286
Skąd: Szczecin
Wysłany: 20-04-2006, 21:38   

Jak Lara chwyta się podlogi musisz nacisnąć -> To jest proste jak drut ;) POWODZENIA :D
_________________
ABSOLUTELY Angelina Jolie
Maybe I'm crazy but I really love her.
 
 
slawciun 
Podróżnik


Dołączył: 17 Gru 2005
Posty: 745
Wysłany: 21-04-2006, 12:07   

Cytat:
Pokazuje sie strzalka w dol ale za chwile jest ona w czerwonym kolku,

to niejest strzałka w dol tylko strałka w -> tak jak mowił P@wel :P
takich scenek bedzie wiecej..ale przyzwyczaisz sie :) miłego grania
 
 
 
Necron 
Student


Dołączyła: 05 Sie 2005
Posty: 42
Wysłany: 21-04-2006, 13:33   

Własnie, strzałka w bok. Chyba żle patrzyłam i dlatego myślałam że to w dół :) . Ale już przeszłam dzięki Wielkie :* :wink:
 
 
Jasmine 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Sty 2006
Posty: 574
Wysłany: 21-04-2006, 20:22   

Też miałam z tym problem, bo ona wygląda jak w dół. Ale jak naciskasz strzałkę i zostaje ona przekreślona, to przy następnym podejściu wciśnij inną.
_________________


 
 
larcia 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Maj 2005
Posty: 1144
Skąd: Katowice
Wysłany: 21-04-2006, 21:46   

Dawno nie graam w TR: Legend [ok.tygodnia -(nauka)] i mam problem...
Otóż kiedy uruchamiam gre poakzuje mi się takie coś :/
Co robie nie tak jak uruchomić grę :/



Pomóżcie :(
 
 
Jasmine 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Sty 2006
Posty: 574
Wysłany: 22-04-2006, 01:20   

Też to miałam. Jeśli instalowałaś grę od nowa, to trzeba przegrać cracka do katalogu z grą na c, który powinien być na płycie. Zapewne musiałaś to robić za pierwszym razem.
_________________


 
 
larcia 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Maj 2005
Posty: 1144
Skąd: Katowice
Wysłany: 22-04-2006, 10:48   

Ma ktoś savea ze wszystkimi nagordami do walki z Ruthlandem bo mi nie starcza apteczek itp :P

I jak go pokonać :/
I nie mam wszystkich strojów :P

Jasmine -> thx ;)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2019 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.223 sekundy. Zapytań do SQL: 10