FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
kody do angel of darkness
Autor Wiadomość
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 23-12-2007, 11:59   

Papuga - OMG! Ślepy jesteś? Parę postów wyżej! Asyenna podała!

OMG O.o

Down: Czyli, że jednak jesteś, albo na tyle leniwy, że nie chce ci się nic robić ;P które wybierasz? xD
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

  
 
 
Papuga 
Nowicjusz


Dołączył: 03 Gru 2007
Posty: 10
Wysłany: 23-12-2007, 12:07   

Nie jestem ślepy. Tylko poprostu odrazu napisałem ten post. A teraz :run:
_________________
Papuga
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 23-12-2007, 13:21   

K@t wspominał coś o klatce... Chyba się przyda niedługo... ^.^'
 
 
rotten 
Student



Dołączyła: 04 Sty 2008
Posty: 43
Skąd: 4 ściany(Łódź)
Wysłany: 04-01-2008, 16:41   

mam pytanie troche nie na temat ale nie wiem gdzie sie o to zapytac..gram wtraod na ps2 i duzo razy widzialam ze mozna zrobic tak ze lara bedzie wyciagac dwa pistolety a nie jeden:))jak to zrobic?pomozcie prosze
_________________
Lara:
-..And you want revenge..
Kurtis:
-Justice!
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 04-01-2008, 17:30   

Nike da się, opcja wybrania dwóch broni(za pomocą specjalnych programideł) jest dostępna tylko i wyłącznie dla posiadaczy wersji na PC, z tego co wiem.

A te pytanie mogłeś zadać bez problemu w bodajże temacie Dual pistols.
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 04-01-2008, 21:33   

pmkkoch napisał/a:
jest dostępna tylko i wyłącznie dla posiadaczy wersji na PC

I żeby nie było niedomówień. Dwa pistolety są dostępne, PC'towej wersji, tylko za pomocą Pizza Cheatera.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 04-01-2008, 21:58   

Albo Tomb Raider: Angel of Darkness Standard Configuration Utility(TRAOD SCU).
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 05-01-2008, 00:04   

pmkkoch napisał/a:
Standard

Startup :)

W ogóle to nie wiem, po co żeście kupowali TRAOD na PS, połowę frajdy wam to zabrało ;-) heh
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 05-01-2008, 00:34   

Ja gdybym miała PS2, nawet bym się nie zastanawiała. Ta połowa frajdy działa w obie strony - np. konwersja, pad, śnieg w Pradze :p .
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 05-01-2008, 09:31   

Ej, a czy na PS'a Kurtis i Lara też się wloką? ;D
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
rotten 
Student



Dołączyła: 04 Sty 2008
Posty: 43
Skąd: 4 ściany(Łódź)
Wysłany: 05-01-2008, 11:19   

ja mam na PS2 bo tak dostalam nie mialam nic do gadania:PP a szkoda tylko ze w PS2 nie mozna uzywac tych kodow co w PC :( ( to jest jedyna wada

pmkkoch napisał/a:
Ej, a czy na PS'a Kurtis i Lara też się wloką


nie lara sie nie wlocze tylko czasami sa takie akcje ze spowalnia sie gra i wszystko jest wtedy do kitu no a kurtis to sami wiecie ze nim chodzenie to beznadzieja :jumper:
_________________
Lara:
-..And you want revenge..
Kurtis:
-Justice!
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 05-01-2008, 12:23   

rotten - To jest jedyna wada, ale za to jaka wielka, prawie połowa gry stracona ;D Dzięki kodom można było się dowiedzieć jakie miało być mniej więcej pierwotne sterowanie, tryb kamery, levele, animacje, bronie itp. itd! :)

Żałuj! ;D

PS - I dzięki za odpowiedź co do ruchów Lary ;D
PS2 - A Śnieżek w Pradze masz? :D
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 05-01-2008, 13:37   

Integral napisał/a:
Ja gdybym miała PS2, nawet bym się nie zastanawiała. Ta połowa frajdy działa w obie strony - np. konwersja, pad, śnieg w Pradze :p .



Śnieg to i ja czasem miewam :P Tylko nie wiem ni huhu od czego to zależy :?
 
 
rotten 
Student



Dołączyła: 04 Sty 2008
Posty: 43
Skąd: 4 ściany(Łódź)
Wysłany: 05-01-2008, 18:38   

pmkkoch napisał/a:
PS - I dzięki za odpowiedź co do ruchów Lary
PS2 - A Śnieżek w Pradze masz?


prosze bardzo:):)

sniezek mam i to zawsze:))kto by go nie mial:P
_________________
Lara:
-..And you want revenge..
Kurtis:
-Justice!
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 05-01-2008, 19:05   

rotten napisał/a:
kto by go nie mial:P


Pecetowiec :P

No ale jak już mówiłam, ja czasem miewam... ;-)
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 05-01-2008, 19:31   

--=AngiE=-- - Szczęściara z ciebie ;D Ja próbuję nawet włączyć w Cheat'ach(Snow: OFF) ale mi się nie udaje :(
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
rotten 
Student



Dołączyła: 04 Sty 2008
Posty: 43
Skąd: 4 ściany(Łódź)
Wysłany: 05-01-2008, 19:32   

ahaha ja zamiezam teraz w koncu kupic sobie TRL na peceta ale nie wiem czy poradze sobie z klawiatura myszka i monitorem na raz gdyby polegalo to na tym ze obslugujemy sama klawiature to jeszcze bym to zniosla ale i myszkaO_o co ja biedna mam zrobic jak sie na padzie wychowalam (hahah) no zobaczymy narazie gralam w demo i jakos szlo co z tego ze ze trzy razy spadlam ze skaly i mnie zastrzelili bo nie umialam nakierowac na przeciwnika ale przyznam sie z reka na sercu ze mysza jest lepiej sterowac niz galka jesli chodzi o kamere:))
_________________
Lara:
-..And you want revenge..
Kurtis:
-Justice!
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 05-01-2008, 19:38   

myszka jest niepotrzebna :) A co do zabicia w demie to musisz używać Trybu Skradania (ENTER), możesz wtedy zajść od tyłu przeciwnika i zabić go w szybki sposób(CTRL).

Co do myszki:

W Myszce używane są:

Obracanie: <- i ->
Akcja/Atak: CTRL
Zanurzenie/pływanie: ALT

Granie z samą klawiaturą może być trochę toporne(przynajmniej mi się tak zdaje) ale przynajmniej nie będzie niektórych przykrych przypadków z myszką. :)
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
huhahiho 
Nowicjusz


Dołączyła: 07 Sty 2008
Posty: 4
Wysłany: 15-05-2008, 12:10   

Witajcie, mam grę wydaną przez Cenege (2 CD plus CD z patchem polonizującym), nie działa mi pizzaCheat i nie bardzo wiem jak go uruchomić. Może jakaś pomoc?
Wgrywałam już kolejno poprzednie patche czyli 42 i 49 i nic, zdaje się że coś źle robię.
Nie działają mi także trainery. Proszę o wskazówki.
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1744
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 15-05-2008, 13:15   

Pizza działa tylko z podstawową wersją gry - czyli bez paczów i innych uaktualnień.
Słyszałem, że jest to do zrobienia, lecz sam nie wiem jak.


EDIT

:O mój 666 post :O

[ Komentarz dodany przez: Integral: 15-05-2008, 15:17 ]
:run:
_________________
 
 
aL1En 
Nowicjusz



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 7
Skąd: śląsk
Wysłany: 20-09-2008, 15:56   

Sorki, możliwe, że te pytanie już padło, ale czy te kody działają także z polską wersją TRAOD ? dzięki za odp.
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 20-09-2008, 16:44   

aL1En, wystarczy nacisnąć tylko raz przycisk "wyślij", a nie nachalne wciskać guzik, po czym pojawiają się trzy takie same posty. Wracając do tematu: PizzaCheater działa tylko z podstawową wersją gry (bez patchów). Wydaje mi się, że mod powinien działać pod zainstalowaną polonizacją, lecz jeśli byłyby jakieś problemy, to zawsze można zainstalować grę bez PL-patcha.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 20-09-2008, 17:11   

Bodajże z pl instalują się wszystkie trzy pathy, więc pizza cheater i traod scu odpadają, możesz jednak ściągnąć dwa pierwsze pathy z laracroft.pl oraztraod scu z kittenwar... tzn. trc i spróbować. :P
 
 
aL1En 
Nowicjusz



Dołączył: 07 Sty 2008
Posty: 7
Skąd: śląsk
Wysłany: 20-09-2008, 17:43   

Sorry za tego potrójnego posta ... ale jakis error mi wyskoczył i dlatego się tak te posty dodały.

Teraz sprawdzałem ten program TRAOD SCU, zainstalowałem dwa patche v.42 i pozniej v.49 i działa, tylko teraz mam level gdzie walcze z bosem, to jest dokładnie level 27 "Bozar Returns" i normalnie debug działa, bronie wszystkie są jak i amonicja czy nawet tryb nieśmiertelności działa, ale jak chce wyciągnąć jakomkolwiek broń, nie działa :/ co jest nie tak ? help, bo robie to znajomemu i by się uczieszył jakby to działało :P thx.
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 20-09-2008, 17:58   

Ehh, gdybyś przejrzał parę tematów, to byś wiedział, czemu tak jest.

Otóż Kurtis NIE MOŻE używać tych broni, zamiast tego można sobie obejrzeć animacje jego specjalnych zdolności.

Obejrzyj sobie temat "Tajemnice Angel of Darkness", CAŁY, a jeśli nie znajdziesz tam odpowiedzi na pytania, to wtedy napisz.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.162 sekundy. Zapytań do SQL: 10