FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
kody do angel of darkness
Autor Wiadomość
bozena 
Nowicjusz


Dołączyła: 09 Gru 2006
Posty: 20
Skąd: śląskie
Wysłany: 10-12-2006, 21:03   pomocy

mam tez ten program pizza i nie wiem co robic!!! :( co mam zrobic krok po kroku zeby to dzialalo????? xD bo dostane swira :gupek:
_________________
bozena
 
 
 
Justykala 
Student


Dołączyła: 22 Gru 2006
Posty: 49
Wysłany: 23-12-2006, 09:44   

A ja sie zastanawiam... bo robie tak:
zaznaczam trzy pliki w katalogu BIN, tworze do nich skrót. Skróty kopiuje na pulpit. Tam dopisuje linijke debugkeys, co wygląda wtedy tak:

Cytat:
"E:\Program Files\Eidos Interactive\TRAOD\bin\TRAOD.exe" -debugkeys


Jednak z żadnego skrótu nie chce mi sie gra uruchomic, tylko jakiś komunikat błędu... dopiero jak usune skrótu to gra działa poprawnie :fire: kto wie, jak to napraic ?
 
 
slodka.wariatka 
Nowicjusz


Dołączyła: 13 Sty 2007
Posty: 1
Skąd: kraków
Wysłany: 13-01-2007, 21:50   

sciagnelam sobie program troad scu ale jest on po angielsku i nie rozumiem zbytnio co ja mam tam robic...jakby mogl mi ktos wytlumaczyc co tam mam dac bylabym wdzieczna...jesli jest do niego spolszczenie tez bym prosile... z gory dzieki x D
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 13-01-2007, 22:05   

Aktualnie nie mam zainstalowanego tego programu u siebie, ale wklej tu screena, a opisze Ci wszystkie opcje. Poza tym jest do tego programu inny topic (TRAOD SCU), więc dobrze by było, gdybyś odpisała właśnie tam. Dzięki ;)
_________________
Miow.
 
 
 
Trent 
Nowicjusz



Dołączył: 06 Lut 2007
Posty: 3
Wysłany: 15-02-2007, 10:25   

jest inny sposób trochę czasochłonny i potrzebujemy xp'kowego wiersza poleceń
nowięc tak otwieramy wiersz poleceń i mamy
C:\Documents and settings\nazwa użytkownika>
wpisujemy
C:\Documents and settings\nazwa użytkownika>cd..
mamy
C:\Documents and settings>
znowu
C:\Documents and settings>cd..
mamy
C:\
no to wpisujemy tak
C:\ cd program files\eidos interactive\traod
i mamy już linię z folderem chyba ze macie traoda gdzieś indziej to wtedy wpisujecie inną lokalizację
jak mamy C:\program files\eidos interactive\traod\
to dopisujemy
C:\program files\eidos interactive\traod\bin\traod.exe -debugkeys
i mamy radze mieć ver 52 bo na standarcie nie dziala debug menu oczywiście latenie b i w menu z save klawisz tab i mamy skip level i debug menu
 
 
ObcyKontraLara 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 11
Wysłany: 15-02-2007, 12:54   

Hello , jest jakiś kod n ominięcie lvla ?!? już nawet usunołem wszytko do jednego lvla z dysku C:/ a dalej nic :( prosze pomocy !
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 15-02-2007, 15:08   

Justykala, mi też nie działa, spróbuj do czystego Aod'a dodawać coraz to nowsze pathy jednocześnie sprawdzając czy z każdym dzieje się to samo... :/ może przy którymś pathu gra zacznie dzialac na kodach...

Ale ja polecam sciagnac pathy v42 i v49 oraz TRAOD SCU, zaisntalować wszystko(najpierw pathy v42 a potem 49 i dopiero wtedy SCU), dzięki temu działają kody(Esc i klawisz tab, dodatkowa opcja z innymi opcjami, uwaga! większość nie dziala przez co powoduje wyłączenie gry!) ^^
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 15-02-2007, 18:09   

ObcyKontraLara napisał/a:
Hello , jest jakiś kod n ominięcie lvla ?!? już nawet usunołem wszytko do jednego lvla z dysku C:/ a dalej nic :( prosze pomocy !


TRAOD SCU (nie polecam, bo niepotrzebne komplikacje), albo save'y -> http://www.tombraiders.net/stella/

:pozdro:
_________________
Miow.
 
 
 
DJ 
Nowicjusz


Dołączyła: 14 Lut 2007
Posty: 2
Wysłany: 19-02-2007, 10:28   

kochani serdeczne dzięki za stronkę "stelli" tam jest poprostu wszystko nie mogłam przejśc strahowa poprostu wywalało grę i basta ale po pobraniu savów (potrzebne były własciwie tylko do przejścia do nastepnej scenki) przeszlam gładko a walki z bossami i innymi dziwadłami -prawdziwa przyjemność nawet bez kodów i zapasów czegokolwiek -teraz tylko czekam na nastepną grę -narka :-P
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 19-02-2007, 11:29   

Co do problemu w Strahov, to jest na to inny sposob, nie potrzeba save'a. Wystarczy zmienic dwie opcje w ustawieniach. No ale skoro nie masz juz problemu, to gd ;)
_________________
Miow.
 
 
 
W1 
Nowicjusz



Dołączył: 29 Kwi 2007
Posty: 26
Skąd: Piekło
Wysłany: 16-05-2007, 09:28   

pytanko:czy do AOD jest kod na NR :> ?
_________________
....is Gość

 
 
Black_Hunter 
Nowicjusz



Dołączyła: 08 Kwi 2007
Posty: 14
Skąd: Z inngo wymiaru
Wysłany: 16-05-2007, 16:14   

Osobiście myślę że gra z kodami to zniszczenie gry.
Gra jest po to żeby ją przejść uczciwie.
A z resztą , po co grać gdy się wie że i tak sie wygra ?
Gra z kodami to coś okopnego.
Niektórzy nie mogą sobie poradzić i korzystają z kodów.
Nie możesz sobie poradzić ?
Po ćwicz na poprzedim levelu a nie używaj kodów.
Ja się przyznam że też nie jestem taka bez winy bo grała z solucją.
Jednakże skorzystałam z niej tylko kilka razy.
Wszystkim którzy chcą się dobrze bawić radzę nie używać kodów bądź programów typu : Pizza Cheater.

To wszystko .

PzDr :* :*

K@t:
Czy "PzDr :* :* " w każdym poście jest konieczne ?
_________________
DULINKA ( BO KTO INNY ? :P :P )
 
 
 
Szymon_Trent 
Obieżyświat



Dołączył: 16 Sty 2007
Posty: 1170
Skąd: Polska :D
Wysłany: 16-05-2007, 16:43   

Black_Hunter napisał/a:


K@t:
Czy "PzDr " w każdym poście jest konieczne ?

:offtopic: K@t ty uwielbiasz znęcać sie nad Black_Hunter?? Niektórzy mają gorsze pomysły na zakończenie postu (nie na tym forum, alena innym takim)
End OffTopic
A co do tematu kodów nie używałem, ale wiem że w pewnym momencie gdy chciałem i zobaczyłem że są tylko na latanie to się załamałem XD . Kodów więc nie używałem, a o Pizza cheater nie słyszałem nigdy...

K@t:
Znęcam się ? Dziwne... skoro z takim zapałem udzielałeś się w dyskusji o dzieciach neo, to nie powinno cię dziwić, że się czepiam.
_________________
http://wmojejopinii.wordpress.com/
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 10-07-2007, 16:44   

Hej, mam kłopot z pizza cheater!

Otóż można w nim oglądać FMV też te wycięte... I kłopot O_o U mnie się nie da!
W miejscu gdzie jest dodatkowa opcja są tylko jakieś opcje, wszystkie na off i jakieś disabled... :609: Może mi ktoś z tym pomóc?

Mój post jest chyba trochę dziwnie napisany... Sorry ale dziś mam zwiechę :P To pewnie przez pogodę
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 10-07-2007, 17:12   

Zrobiłem screena, jest w załączniku

PS - Sorry za post pod postem...

EDIT: To jakieś coś do karty dźwiękowej? O_o Ale ja mam jakąś dziwną O_o AMD Duron jesty w ogóle dziwny -_-"
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
Aneka 
Nowicjusz


Dołączyła: 11 Sie 2007
Posty: 2
Wysłany: 16-08-2007, 17:21   

Program Pizza Cheater?? Czy coś takiego?? Co to jest?? można go ściągnąć z neta?? I naczym on polega?? (Sorki że tyle pytań zadaje :P ) :pozdro:
 
 
 
Zee 
Student



Dołączyła: 12 Maj 2007
Posty: 78
Wysłany: 16-08-2007, 19:03   

Tak ciężko przeczytać 2 strony tematu? :neutral:

Kasia Trent napisał/a:
Hmm, kodów do Angel of Darkness nie ma, ale jest program zwany Pizza Cheater. Możesz dzięki niemu stać się nieśmiertelna, uśmiercić wszystkich wrogów i wiele innych.
_________________
"Don't breathe and definitely don't move"
 
 
Jarek 
Nowicjusz


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 7
Wysłany: 28-08-2007, 18:16   

Hej kto zna jakas strone na kturej mozna za friko sciagnac Pizza Cheater ( wielkie dzieki za linki) :pozdro: :matrix:
_________________
Ksiadz95
 
 
Krzysiu 
Nowicjusz



Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 28
Skąd: Pruszków
Wysłany: 30-08-2007, 20:21   

Jarek napisał/a:
Hej kto zna jakas strone na kturej mozna za friko sciagnac Pizza Cheater ( wielkie dzieki za linki) :pozdro: :matrix:


Na tej stronie na dole pisze: Pobierz trainera do gry:
:!!: http://kody.info.pl/Kody-...f_darkness.html
_________________

 
 
 
Bubu 
Student



Dołączył: 06 Wrz 2007
Posty: 62
Wysłany: 16-09-2007, 15:44   

A do PS2 są jakieś kody? ;(
_________________

Gość za często prosisz o pomoc :-D
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 18-09-2007, 18:09   

Bubu, sa kody do Angel of Darkness.

http://www.tombraiders.ne.../TR6cheats.html

square to kolko
triangle to trojkat
circle to X

tam po srodku strony sa 2 kody do PS2.


MACPHISTO
'circle to X'?

Integral
Square to kwadrat
Triangle to trójkąt
Circle to kółko
Nim znowu ktoś 5 postów nabije, bo czegos nie rozumie :p
 
 
Bubu 
Student



Dołączył: 06 Wrz 2007
Posty: 62
Wysłany: 18-09-2007, 20:53   

Domino14 napisał/a:
square to kolko

Domino14 napisał/a:
Square to kwadrat

To co w końcu??

I jak byś mógł wklej te kody tutaj, bo tam coś ich znaleźć nie mogę! :-P
_________________

Gość za często prosisz o pomoc :-D
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 18-09-2007, 21:06   

Bubu,
PlayStation 2 Level Skip(Pominięcie levelu -przeskok do następnego): While playing, choose the Load Game option and highlight any save file. Then press R2 + SQUARE. Exit the inventory screen and the level should complete automatically.

PlayStation 2 Level Select (wybór levelu): Press Start to pause the game. Hold L1 + R2 + Down + Triangle (all together). Release and then press the following buttons in rapid sequence: Circle, Up, Square, Triangle, Right, Down. If it doesn't work the first time, un-pause the game, then re-pause and try again. When the code is entered correctly, this unlocks the Skip Level and Level Select options on the Start menu. These should remain available for the rest of the game.

Poniżej na tamtej stronie masz opis leveli do wyboru -Paris1 to Parisian Backstreets.

Opis Integral jest właściwy. Domino wszystko pokręcił. :)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 18-09-2007, 22:19   

Sorry mój błąd, zdarza się :-P
 
 
Papuga 
Nowicjusz


Dołączył: 03 Gru 2007
Posty: 10
Wysłany: 23-12-2007, 11:53   

Czy są kody do AoD ale na PS2
_________________
Papuga
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.176 sekundy. Zapytań do SQL: 10