Jaki jest wasz ulubiony poziom w TRAOD? |
Autor |
Wiadomość |
kotowata12 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2010, 13:56
|
|
|
Witam wszystkich na forum. Co prawda nie przeszłam całej gry TRAOD (zawiesiłam się na ,,Boaz Powraca") lecz mogę podać swoje ulubione poziomy.
-Dachy budynków przemysłowych,
-Całe paryskie getto,
-poziomy Luwru,
-miejsce zabicia Monstrum,
-Forteca na Strahovie(czy jakoś tak),
-Zakład badań morskich,
-Krypta Trofeów
To wszystkie póki nie przejdę całej gry |
|
|
|
 |
Gregory
Student

|
Wysłany: 17-09-2010, 22:23
|
|
|
A więc ja tu mam taką świętą trójcę ulubionych poziomów które są moim zdaniem super mega epickie a muzyka w nich jest po prostu boska.
1. Paryskie Ghetto (Ta smutna muzyka w tle w połączeniu z miastem we wschodzącym słońcu mnie poprostu zauracza)
2. Wykopaliska Archeologiczne (Za tą świetną zagadkę i piękną scenerię)
3. Miejsce Morderstwa Monstrum (Za tą przepiękną muzykę acapella w tle i za klimat. Jest to moim zdaniem jeden z najmroczniejszych poziomów TR'a) |
_________________ Forget about the sunrise
Fight the sleep in your eyes
I don’t wanna miss a second with you
Let’s stay this way forever
It’s only getting better
If we want it to
 |
|
|
|
 |
Gregory
Student

|
Wysłany: 28-10-2010, 21:23 Praga czy Paryż
|
|
|
No własnie. Mimo że w TRAOD mamy do czynienia z niestety tylko dwoma "dużymi obszarami". Mimo że w grze wydaje się że praga jest strasznie blisko paryża (lara przejeżdża około 800 km w 5 sekund ) to w rzeczywistości są od siebie strasznie oddalone. W grze są też oczywiście odległe od siebie pod względem chociażby scenerii ale także innych aspektów (Wrogowie, uzbrojenie, inne wątki fabularne itp.). No i właśnie. Chciałbym się dowiedzieć od was które z miast najbardziej przypadło do gustu i dlaczego.
Mnie osobiście najbardziej podobał się Paryż. Poprostu. Epicka muzyka. Fabuła jeszcze nie "zagmatwana". Piękna Sceneria oraz przede wszystkim LUDZIE. Paryskie Ghetto to bez wątpienia mój ulubiony poziom w historii TR. Od Tr1 do GOL. |
_________________ Forget about the sunrise
Fight the sleep in your eyes
I don’t wanna miss a second with you
Let’s stay this way forever
It’s only getting better
If we want it to
 |
|
|
|
 |
koorina
Nowicjusz

|
Wysłany: 30-10-2010, 13:34
|
|
|
Mi podoba się
1.Wąskie Paryskie Uliczki(Za łatwość )
2.The Serpent Rouge(Muzyka w tle )
3.The Monstrum Crimescene(śnieg ) |
_________________ I love Lara Croft |
|
|
|
 |
Remek333
Student

|
Wysłany: 31-10-2010, 16:16
|
|
|
Według mnie najlepszy był Luvr, nie cały tylko i wyłącznie te dwa etapy, które działy się w muzeum. |
|
|
|
 |
NooNdaG
Nowicjusz

|
Wysłany: 07-01-2011, 18:49
|
|
|
Czy ja wiem...? Wszędzie gdzie był Trent!!! Super postać! Zakończenie Luwru spoko, ale jakoś preferuje Prage |
|
|
|
 |
NataliaXrose
Student

|
|
|
|
 |
VANTOLICA
Nowicjusz

|
Wysłany: 01-03-2011, 17:11
|
|
|
Ja grałem dawno w tego tomb raidera ale najlepsze poziomy to le serpent Rouge, cały Luwr szczególnie oblężone galerie no i co wam się wyda dziwne to poziom z duchem Ale gra nie za bardzo przypadła mi do gustu, według mnie to najgorsza cześć z całej serii |
|
|
|
 |
GeBeT
Podróżnik

|
Wysłany: 02-08-2011, 19:10
|
|
|
Mój (do tej pory, bo całości nie przeszedłem), to Le Serpent Rouge. Lubie go ze względu na muzę, akrobację i mnóstwo strażników do rozwalania. Mnóstwo jednak jak na skalę Angel Of Darkness, bo w klasycznych, to poziomy były najeżone wrogami, którzy nie szli zawsze 2-3 strzały i po zabawie. |
|
|
|
 |
Sas_
Podróżnik

|
Wysłany: 18-02-2012, 18:33
|
|
|
Mi osobiście lokacje w Gettecie nie przypadły do gustu. Takie jakieś nijakie były.
Moimi ulubionymi lokacjami są:
Vault Of Trophies: Kocham wodę i podwodne pułapki, zagadka na końcu podwodnego korytarza była genialna. Na pozór skomplikowana, choć rozwiąznaie było podane na tacy. Wystarczyło tylko chwilkę się zastanowić.
Aquatic Research Area: Ten poziom diablenie mi pzrypominał, poziomy na pokładzie w TR2, które z resztą zaliczały sie do moich ulubionych. Szkoda tylko że, zabawa tutaj byłą króciutka. Największy minus planszy to ten zmutownay sum.
The Hall Of Seasons: Wszytkie komnaty, moje 2 ulubione to Wath of Beast i Neptuns Hall. Także uwielbiam nurkowanie, aby się stamtąd wydostać.
The Bio-research Facillity: Lokacje tutaj były świetne, ładne zielone, dużo wspinania i mutanty ahh kocham rozwalać mutanty <3
Levele Kurtisem: Nie wiem czemu tak dużo osób ich nie lubi, jak dla mnie były świetne. Ten Creepy klimat rodem z survival horroru i mutanty <3 Die Monster Die <3. |
_________________ Satan's Gonnah Yeat Chu :3
(Tak wpadłam po to aby sobie zapdejtować twarz, ale śmiesznie, co nie kociaki?) |
|
|
|
 |
Asha Greyjoy
Student

|
Wysłany: 04-04-2012, 07:57
|
|
|
The Hall Of Seasons, dało się poczuć klimaty poprzednich Tombów, taka odskocznia od mrocznej atmosfery ulic i powrót do korzeni.
Poza tym levele z Kurtem, ponieważ, no cóż, kocham tego mena, poza tym fajnie się nim sterowało, cokolwiek inni mówią |
_________________ You know my method. It is founded upon the observation of trifles. |
|
|
|
 |
LadyShadow
Nowicjusz

|
Wysłany: 10-04-2012, 17:09
|
|
|
1. The Serpent Rouge, bo fajna i klimatyczna muzyka leciała
2. Galerie Luwru, ponieważ podobał mi się motyw z laserami, cichym skradaniem i porażaniem strażników prądem
3. Forteca na Strahov(?) Nie wiem jak dokładnie nazywał sie ten poziom, ale muzyka była świetna no i... skradanie Nie wiem dokładnie czemu, ale skradanie daje mi wielką radochę! ^^
No i to wszystko Tak na prawdę to wszytskie poziomy mi się podobały, oprócz walki z Boaz i Sali pór roku ... ale do tego to jest inny temat więc się rozpisywać nie będe xd |
_________________ "Anyone between me and that stone dies..."
http://www.youtube.com/user/croftingsmile |
|
|
|
 |
Łukasz
Podróżnik

|
Wysłany: 21-06-2012, 14:30
|
|
|
Moje ulubione poziomy to:
Paryskie Getto - lubię ze względu na klimat Cisza jaka tam panuje jest przerażająca Również zrobiły na mnie wrażenie zakamarki i kryjówki. No i z różnymi postaciami fajnie się rozmawiało, gdyż zawsze mieli coś ciekawego do powiedzenia Zwłaszcza ten gość w parku
La Serpent Rouge - lubię za fajną muzyczkę i wspinaczkę na samą górę. Ogólnie świetny pomysł
Galerie Luwru - spodobał mi się ten poziom ze względu na wygląd. Ładne były tam rzeźby, obrazy i pomysł z laserami też świetny Lubię wracać do tego poziomu, żeby móc podziwiać tą galerię |
_________________ Witaj Gość |
|
|
|
 |
eee...mleko?!
Podróżnik

|
Wysłany: 25-06-2012, 17:52
|
|
|
W TRAoD spodobały mi się tylko dwa poziomy bo reszta mnie była przeciętna (poziom z czerwonym duchem wk ł mnie bezEndu )
1.Tomb of The Ancients - Za prawdziwie tomb raider'owy klimat
2.Parissan getto - Za pseudo otwarty świat i dialogi z różnymi postaciami , można było się sporo dowiedzieć |
|
|
|
 |
Arahja
Nowicjusz

|
Wysłany: 17-11-2012, 19:42
|
|
|
O jejku, chyba jednak łatwiej jest mówić o znienawidzonych levelach niż o ulubionych...
Ale po dłuższych przemyśleniach stwierdzam, że najbardziej podobały mi się:
1. Aquatic Research Area - cały poziom był dosyć skomplikowany, nastawiony na logiczne myślenie. Ale ten wielki glonojad mnie szczerze denerwował.
2. Bio-Research Facility - ach, te zmutowane robale... Prawdziwe cuda. Podobało mi się łażenie po roślinkach/żywopłocie (czy tam cokolwiek to było).
3. St. Aicard's Graveyard i Bouchard's Hideout - świetny klimacik, tylko piesek psuł całą atmosferę. A w Kryjówce Boucharda fajnym dodatkiem był zmutowany koleżka na pryczy |
|
 |
kwiatuszek
Praktykant

|
Wysłany: 02-12-2013, 10:00
|
|
|
Dobra, prosto z mostu:
Parissian Ghetto - ( nie wiem czemu po co piszę to zawsze po ang. Chyba dlatego, że uwielbiam te angielskie "h" !) uwielbiam zabawę w detektywa i udawanie, że palę papierosa z Janice
Cała Praga - za ten jej cały mhroczny klimacik i mutanciki
Powrót Boaz- Haha! Specjalnie mordowałam Kurtisa, tego durnia . Nie wiem czemu al eKurtis był dla mnie workiem treningowym Boaz |
_________________ alphabet boy
 |
|
|
|
 |
Julka
Student

|
Wysłany: 15-12-2013, 16:38
|
|
|
Moje ulubione poziomy? Hmm... Bardzo podobało mi się Parisian Ghetto, Louvre Storm Drains, Louvre Galleries, Tomb of Ancients, Galleries Under Siege ( ogólnie prawie cały Paryż oprócz "cudownej" Hall Of Seasons ). Praga nie podobała mi się tak bardzo, szczególnie przez poziomy z Trentem. Ale jeżeli musiałabym wybrać to chyba byłyby to Aquatic Research Area i Bio-research Facality. Nie wiem nic o levelach po Boaz Returns, bo przez kochanego Kurtisa i Boaz nie mogę przejść tego ch poziomu |
|
|
|
 |
Truz_kawka
Student

|
Wysłany: 03-02-2014, 20:41
|
|
|
Luwr, Paryskie Getto, opuszczona kamienica (?) nie pamiętam nazwy, ta na początku.. Ten klub, hall of seasons i Bio-Research Facility |
_________________ "Czasami by zrozumieć swoją teraźniejszość, trzeba wrócić do przeszłości." -Lara Croft |
|
|
|
 |
Przemo
Student

|
Wysłany: 07-02-2014, 14:29
|
|
|
Ulubione poziomy w AOD: