FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Screeny z TR 7
Autor Wiadomość
Zip 
Podróżnik



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 286
Skąd: Z Galicji
Wysłany: 21-06-2007, 13:05   

Eee... A jest jakiś program do nagrywania obrau i dźwięku w grze do pliku wideo :638:
Chodzi mi o to, że na przykład chcę sam zrobić trailer z gry...
 
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 21-06-2007, 13:11   

Zip, przykładowo - Ulead VideoStudio, Windows Movie Maker. Polecam ten pierwszy, pomimo tego, że jest płatny oferuje bardzo dużo możliwości edycji filmu ;)
Wystarczy wejść w google, i wpisać odpowiednie hasło (czyt. program do obróbki/edycji filmów/video), a pojawi Ci się dużo nazw programów - płatnych, trialowych oraz freeware'owych :)
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
Zip 
Podróżnik



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 286
Skąd: Z Galicji
Wysłany: 21-06-2007, 13:20   

Eee... A jak mam to zrobić Movie Makerem :638: Może i zakminię ten VideoStudio, ale na razie potrzebuję czegoś na teraz...
 
 
 
april 
Praktykant



Dołączyła: 25 Mar 2007
Posty: 111
Skąd: z Wrocławia
Wysłany: 21-06-2007, 13:43   

A to nie lepiej użyć Frapsa? Zapisuje w pliku video, a potem można to wrzucić do Movie Makera czy czegoś...

I sorry za offtopic.
_________________

 
 
 
Dziunia123 
Student



Dołączyła: 27 Cze 2007
Posty: 33
Wysłany: 28-06-2007, 15:46   

Mai robisz świetne fotki . Naprawdę pogratulować . ;)
 
 
PaweŁIndyK 
Podróżnik



Dołączył: 23 Paź 2006
Posty: 738
Wysłany: 03-07-2007, 11:03   

Zamieszczam ostatnio zrobione screeny:

2 z PC:



2 z Xbox-a:

 
 
 
Catherina 
Student



Dołączyła: 03 Lip 2007
Posty: 60
Skąd: ******
Wysłany: 15-07-2007, 20:43   

hej! niestety nie mam gry TRL bo mój komputer jest za słaby, więc mam malutką prośbę.czy może ktoś zamieścić jakieś ciekawe screeny z grobowca króla Artura i z filmiku który jest na końcu gry? albo podać przynajmniej linki???
z góry dziękuje za pomoc. :pozdro:
_________________

 
 
..::;;PeeT;;::. 
Podróżnik



Dołączył: 15 Paź 2006
Posty: 718
Wysłany: 16-07-2007, 22:44   

Zrobiło mi się cuś śmiesznego, a mianowicie :) :
 
 
Mona 
Praktykant



Dołączyła: 11 Lip 2007
Posty: 126
Skąd: z kapusty
Wysłany: 17-07-2007, 19:50   

Qrcze-zrobiłam dwa śmieszne screeny ale się robi jakiś błąd i nie chcą wejść :murek:
 
 
 
Luthien 
Podróżnik



Dołączyła: 06 Lut 2007
Posty: 604
Skąd: Katowice
Wysłany: 17-07-2007, 20:26   

Mona, edytuj posty. Swoją wypowiedź możesz edytować w ciągu piętnastu minut od jej napisania. Nie pisz trzech krótkich postów pod rząd. :)

..::;;PeeT;;::., ciekawej sytuacji doświadczyłeś :)
_________________
 
 
bobonton2 
Podróżnik


Dołączył: 31 Sie 2007
Posty: 518
Skąd: P-ń
Wysłany: 01-09-2007, 13:48   

nie wiecie moze skąd jest ten screen??? http://www.laracroft.pl/tr7/pix/tr7scr050.jpg

przeszedlem calego tr juz dawno i nie pamietam tej lokacji. Czy to moze ta, ktorą usuneli??
 
 
PaweŁIndyK 
Podróżnik



Dołączył: 23 Paź 2006
Posty: 738
Wysłany: 01-09-2007, 14:30   

bobonton2 To jest jeden z pierwszych screenów opublikowanych przez Eidos... Niestety lokacja na nim ukazana została ,,wycięta'' przez autorów gry :pozdro:
 
 
 
Neona 
Podróżnik



Dołączyła: 17 Cze 2007
Posty: 410
Skąd: Poznań
Wysłany: 01-09-2007, 21:21   

PaweŁIndyK napisał/a:
bobonton2 To jest jeden z pierwszych screenów opublikowanych przez Eidos... Niestety lokacja na nim ukazana została ,,wycięta'' przez autorów gry

A szkoda-chciałabym w nią pograć-ale trudno. O i lara ma warkoczyk a nie kitkę :P
 
 
Catherina 
Student



Dołączyła: 03 Lip 2007
Posty: 60
Skąd: ******
Wysłany: 12-09-2007, 15:49   

hej! ma ktoś screeny jakichkolwiek artefaktów z Tomb Raidera( z którejkolwiek części, może być nawet z filmu){tylko żeby nie były zbyt skomplikowane}- chcę wyszyć jeden na swoim niegustowny mundurku :(
_________________

 
 
Sklejka 
Podróżnik



Dołączyła: 13 Maj 2007
Posty: 288
Skąd: Z Asgardu
Wysłany: 12-09-2007, 16:57   

Gdzie wklejac skreeny? Ja zwykle wkladam do painta ale forum nie obsluguje mapy bitowej wiec nie wiem gdzie wklejic by dalo sie je potem wsadzic na forum.
_________________
:O
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 12-09-2007, 16:59   

A może by tak zapisać je w Paintcie jako JPG ? :nietak:
_________________
 
 
Sklejka 
Podróżnik



Dołączyła: 13 Maj 2007
Posty: 288
Skąd: Z Asgardu
Wysłany: 12-09-2007, 19:18   

AAAAAAAAAAAAAAA! dzieki nawet o tym nie pomyslalam! Wczesniej nigdy nie zapisywalam tego inaczej niz mapa bitowa.
_________________
:O
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 12-09-2007, 19:26   

Catherina, ankha sobie wyszyj. Pod swoją rangą masz :p

e
A nie, nie masz, przepraszam. Ja mam np.
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 12-09-2007, 21:35   Bolivia Redux

Niewim czy i wy zauwazyliscie, ale co w ostatnim poziomie tomb raider legend bolivia redux robią pudła z Natla Industries? Moze ma to powiazanie z TR8?
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3986
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 12-09-2007, 22:00   

Cytat:
Moze ma to powiazanie z TR8?


Bez przesady.. chyba gdzies było powiedziane, ze to jakis easter egg? Natla Technologies dawno w czasach TR7 nie istnieje :P
_________________
 
 
Catherina 
Student



Dołączyła: 03 Lip 2007
Posty: 60
Skąd: ******
Wysłany: 14-09-2007, 14:01   

Cytat:
Catherina, ankha sobie wyszyj. Pod swoją rangą masz

- nie rozumiem, co to jest ankha :609:
_________________

 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 14-09-2007, 14:05   

Catherina, popatrz na powyższy post Ceza. Pod nazwą użytkownika masz rangę -Cez ma akurat 24! a poniżej są takie seledynowe znaczki -to jest właśnie krzyż ankh. :)

Zerknij tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Anch
:D
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Catherina 
Student



Dołączyła: 03 Lip 2007
Posty: 60
Skąd: ******
Wysłany: 14-09-2007, 14:33   

aha! już rozumiem. Asyenna, dzięki za podpowiedź, ten krzyż był chyba nawet w TR4 albo TR5- niestety nie pamiętam
ps. jak już coś wyszyję to obiecuję że dam zdjęcie :narka:
_________________

 
 
Avi_Versicolor 
Podróżnik



Dołączyła: 14 Cze 2007
Posty: 539
Skąd: Jurków
Wysłany: 06-10-2007, 11:01   

Cytat:
aha! już rozumiem. Asyenna, dzięki za podpowiedź, ten krzyż był chyba nawet w TR4 albo TR5- niestety nie pamiętam

Był,był w TR 4- oczywiscie Egipt :) .
bobonton2,ja też się kiedyś zastanawiałam dlaczego nie widziałam tego kilkuramiennego posągu...;/ . Fragment ten został wycięty.A szkoda,bo dzięki niemu gra napewno byłaby ciut dłuższa i...myślę...ciekawsza :P .Jak juz to ciekawe gdzie fragment ten by zamieszczono- czy jakaś osobna lokacja czy połączono by go z Kazahstanem lub Nepalem... :>
_________________
A kiedyś Wielki Łowca odejdzie...

www.versicolor.blog.onet.pl
 
 
 
bobonton2 
Podróżnik


Dołączył: 31 Sie 2007
Posty: 518
Skąd: P-ń
Wysłany: 07-10-2007, 17:01   

Avi_Versicolor napisał/a:
ciekawe gdzie fragment ten by zamieszczono- czy jakaś osobna lokacja czy połączono by go z Kazahstanem lub Nepalem...


Zainteresowałem się tym i przeczytałem gdzieś, że to lokacja z Ameryki południowej. Bodajże Peru
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.173 sekundy. Zapytań do SQL: 11