FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Screeny z TR 7
Autor Wiadomość
Monia 
Student



Dołączyła: 21 Kwi 2007
Posty: 49
Skąd: Łódź
Wysłany: 01-11-2007, 19:48   

mam pytanie: skąd pochodzi ten screen? http://www.laracroft.pl/tr7/pix/loading10.jpg
za odpowiedź z góry dziękuję.
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 01-11-2007, 20:35   

Monia, nie z gry, to po prostu obrazek, który można zobaczyć podczas ładowania się gry (choć akurat nie pamiętam, przy którym poziomie był), tzw. "loading screen".
 
 
Jerrem_Y 
Obieżyświat



Dołączyła: 05 Mar 2006
Posty: 1017
Skąd: Poznań
Wysłany: 01-11-2007, 20:55   

Mi sie wydaje, ze ten loading screen byl z Croft Manor.
 
 
Domino14 
Student



Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 80
Wysłany: 01-11-2007, 23:04   

Mi ten screen niekiedy się pokazuje jak używam trl SCU.
 
 
Neona 
Podróżnik



Dołączyła: 17 Cze 2007
Posty: 410
Skąd: Poznań
Wysłany: 01-11-2007, 23:10   

A ja podziwiałam sliczne widoczki w Afryce Zachodniej. Zabójcza jest ta świątynia
(sory że taki mały obrazek. Dam większy innym razem)
 
 
Sklejka 
Podróżnik



Dołączyła: 13 Maj 2007
Posty: 288
Skąd: Z Asgardu
Wysłany: 02-11-2007, 12:56   

Domino14 napisał/a:
Mi ten screen niekiedy się pokazuje jak używam trl SCU.


A mi zawsze jak wchodze w croft manor. To nic nadzwyczajnego.

Neona fajny screen. W jakim miejscu sie ustawiłas, ze widac cala swiatynie?
_________________
:O
 
 
Neona 
Podróżnik



Dołączyła: 17 Cze 2007
Posty: 410
Skąd: Poznań
Wysłany: 02-11-2007, 14:40   

Sklejka, w miejscu przed skokiem do wody :) Widoki ładne prawda? Jak wrócę do Poznania to postaram się zrobić wiekszego screena i mniej rozmazanego, bo teraz nie mam pod ręką TR Legend
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 02-11-2007, 14:46   

Neona, przecież przed skokiem do wody świątynię zasłaniał wodospad :609:
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 02-11-2007, 14:59   

Pewnie użyła Flight Patcha.
_________________
 
 
Neona 
Podróżnik



Dołączyła: 17 Cze 2007
Posty: 410
Skąd: Poznań
Wysłany: 02-11-2007, 15:33   

K@t, brawo! TRLFly Naprawdę pomaga jeśli chodzi o zrobienie screenów krajobrazu w wybranych lokacjach. Więc gorąco polecam-można go ściągąć w temacie "Programy do TR Legend" :690: .
 
 
Catherina 
Student



Dołączyła: 03 Lip 2007
Posty: 60
Skąd: ******
Wysłany: 11-01-2008, 20:30   

niedawno dostałam TRL, więc też podziele się screenami :P
nie są najlepsze ,ale życzę miłego oglądnia
_________________

 
 
Małolat 
Podróżnik



Dołączył: 29 Gru 2007
Posty: 200
Skąd: 100Lica
Wysłany: 12-04-2008, 03:21   

Temat chyba nie aktywny ale wczesniej tu nie zagladalem^^








moze nie sa one jakies specjalne ale wlasne :P
_________________
 
 
*Underworld* 
Nowicjusz



Dołączyła: 26 Kwi 2008
Posty: 8
Wysłany: 26-04-2008, 13:41   

Dam tu takie małe screeny:





:)
_________________

 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2192
Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-05-2008, 15:58   

:!!: Proszę zamieszczać tylko ciekawe screeny, które się czymś wyróżniają, a nie foto dziennik z podróży. :!!:
_________________
...and touch the flame
 
 
TRA_Rulez 
Podróżnik



Dołączyła: 15 Cze 2008
Posty: 250
Skąd: Sopot
Wysłany: 04-11-2008, 19:30   

Mam pytanie: jak wygląda Lara z NextGenem i bez niego? Mogę prosić o screeny? Bo nawet nie wiem czy mam grę z NG czy bez.
_________________
Nie było ciastek więc kupiłem zaprawę murarską
- Johny Bravo
 
 
 
Jerrem_Y 
Obieżyświat



Dołączyła: 05 Mar 2006
Posty: 1017
Skąd: Poznań
Wysłany: 04-11-2008, 23:14   

TRA_Rulez, tu masz fajne porównanie. Co prawda porównywane są tu dwie platformy - PS2 i Xbox360 ale spokojnie możesz przyjąć, że PS2 to current-gen a Xbox360 to next-gen :)

http://www.youtube.com/wa...DdgGDRU0&fmt=18
 
 
TRA_Rulez 
Podróżnik



Dołączyła: 15 Cze 2008
Posty: 250
Skąd: Sopot
Wysłany: 05-11-2008, 13:36   

Dzięki Żeremia :) No to ja mam current-gen. Chociaż AŻ TAKIEJ różnicy to nie ma. Niewiele straciłam :D
_________________
Nie było ciastek więc kupiłem zaprawę murarską
- Johny Bravo
 
 
 
Niezapominajka 
Podróżnik



Dołączyła: 23 Sty 2007
Posty: 401
Skąd: Katowice
Wysłany: 05-11-2008, 14:32   

TRA_Rulez, wg mnie jest kolosalna różnica między Next-Genem a Current-Genem... Grafika prezentuje się o wiele lepiej... co nie znaczy ładniej, bo mnie osobiście bardziej podoba się Lara w Current.
_________________

 
 
 
TRA_Rulez 
Podróżnik



Dołączyła: 15 Cze 2008
Posty: 250
Skąd: Sopot
Wysłany: 05-11-2008, 15:20   

Niezapominajka napisał/a:
kolosalna różnica między Next-Genem a Current-Genem...


Różnica jest, ale grafika nie jest dla mnie ważna, i tak mi się gra tnie... nawet na Current-Genie (Hmm co ja sobie myślałam ściągając demo Underworlda?)
_________________
Nie było ciastek więc kupiłem zaprawę murarską
- Johny Bravo
 
 
 
Niezapominajka 
Podróżnik



Dołączyła: 23 Sty 2007
Posty: 401
Skąd: Katowice
Wysłany: 05-11-2008, 19:55   

TRA_Rulez, rozumiem... ale czy chcesz czy nie to jednak zwraca się uwagę na grafikę. Dla mnie również nie jest ona najważniejsza, ale zobaczyłam różnicę...
Zacznij lepiej "widzieć", a nie tylko "patrzeć".
_________________

 
 
 
venturio 
Podróżnik



Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 278
Skąd: Znienacka
Wysłany: 05-11-2008, 20:05   

Mam takie samo zdanie jak niezapominajka... lara w Current wygląda ładniej, ale grafika lepiej wypada w next generation.
Chciałbym zaznaczyć, że gdy zrobiłem upgrade mojego pececika to zainstalowałem nex generation do Legendy i zniechęciłem się, gdy spostrzegłem, że w nex gen, Lara nie moknie, a mnie się ten efekt bardzo podobał : ).
Także gram na current i jest fajnie (;
_________________
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie(...) "


 
 
 
tload08 
Nowicjusz


Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 9
Wysłany: 23-11-2008, 21:16   

Mam pytajnika - Głupiego, ale zawsze!

Zdarzało się, że gry z DirectX 9.0 (Shader Model 3.0) nie chcą chodzić na kartach graficznych z Shader Model 4.0 kiedy ma się zainstalowanego DirectX 10.

Czy TRL z NG będzie chodził na karcie graficznej DX10 SM4??
Czy moze to (bo czytalem taki artykul kiedys, ale dotyczacy innej gry) jest jakis kit :??: :??:
:gupek:
 
 
Ad@93 
Student



Dołączyła: 12 Sie 2008
Posty: 59
Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-11-2008, 22:01   

hej, mam problem. czytałam, że na XPeku klawisz "print scrn" jest zablokowany. wiecie jak to "naprawić", odlokować? chciałam screeny porobić ;) help!!
_________________
http://ada93.deviantart.com/
 
 
 
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 26-11-2008, 22:46   

Ja mam XP i nigdzie nie słyszałem, że klawisz jest zablokowany. Wciskam klawisz i zwyczajnie wklejam zdjęcie w Mc photo editor.
_________________
 
 
Ad@93 
Student



Dołączyła: 12 Sie 2008
Posty: 59
Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-11-2008, 07:53   

niedało sie, ale pogrzebałam trochę w ustawieniach. nie wiem jak, ale działa :P :D

[ Komentarz dodany przez: Jerrem_Y: 30-11-2008, 11:35 ]
Coś wymyślasz. Wystarczy wcisnąć podczas gry Print Screen, wkleić chociażby do Painta i już.
_________________
http://ada93.deviantart.com/
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.121 sekundy. Zapytań do SQL: 10