Post Mortem |
Autor |
Wiadomość |
Derdonka
Podróżnik

|
Wysłany: 18-03-2005, 09:38
|
|
|
Skończyłam, ufff. Ufffam dlatego, że aby świeczka zaczęła się wreszcie podświetlac, musialam sie cofnac kilka save'ow i pol gry przechodzic jeszcze raz Bo ja tam zdrowo namieszalam
Niewazne, chcialam o zakonczeniu powiedziec.
Bo ja, jako z natury dobry czlowiek (buhaha), zaczelam z tym doktorkiem grzecznie negocjowac. Nawsadzałam mu do głowy, jaki to on jest niemoralny, doktorkowi chyba sie to nie spodobalo bo killim mnie i tą wiszącą bejbi.
No to sie wkurzylam i w kolejnym podejsciu zaczelam z nim mniej grzecznie, troche pokrzykiwalam, znowu mu sie nie spodobalo i znowu killim mnie i tę wiszącą bejbi.
A w trzecim podejsciu zauwazylam dopiero, ze jest opcja "oddania" doktorkowi glowy, czego tym razem nie omieszkałam chciec uczynic. Gustawek jednak wolal walnąć nią o podloge, troche mnie tym zdenerwowal, bo juz w wyobrazni widzialam, jak bardzo teraz wkurzy sie doktorek i nie daj boze, znowu zechce killim mnie i tę wiszącą.
Na szczescie chuderlawy Gustawek wreszcie przeistoczyl sie w mezczyzne.
I uszlam z zyciem, a tamta sobie dalej wisiala
Tak wiec, zakonczenia sa de facto dwa. W dwoch opcjach sie ginie nieodwracalnie i tragicznie, a w trzeciej wiadomo.
UPDATE
Aaaa, no i ja znalazlam obydwie glowy. Ale chyba to akurat nie mialo zadnego znaczenia w ostatecznej rozgrywce. |
|
|
|
 |
irual
Praktykant

|
Wysłany: 23-10-2005, 22:30
|
|
|
|
_________________ ...przeszłość jest lustrzanym odbiciem twojej duszy... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
© 2002 - 2018 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku
Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0.053 sekundy. Zapytań do SQL: 10
|