FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Śnieg w Pradze (?)

Czy masz śnieg w The Monstrum Crime Scene?
Tak
51%
 51%  [ 83 ]
Nie
48%
 48%  [ 79 ]
Głosowań: 149
Wszystkich Głosów: 162

Autor Wiadomość
zack 
Nowicjusz



Dołączyła: 25 Lip 2007
Posty: 15
Wysłany: 07-08-2007, 11:45   

To w takim razie na jakich? :-P
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 07-08-2007, 11:50   

zack napisał/a:
To w takim razie na jakich? :-P


Sama chcialabym to wiedziec :P
 
 
 
zack 
Nowicjusz



Dołączyła: 25 Lip 2007
Posty: 15
Wysłany: 07-08-2007, 11:52   

Też bym chciała to wiedzieć bo cała moja klasa w to gra a tylko jedna osoba ma śnieg :-P
 
 
 
Yuna 
Student



Dołączyła: 27 Lip 2007
Posty: 92
Wysłany: 09-08-2007, 16:14   

O ile mi wiadomo śnieg jest tylko w wersji na konsole... Nie rozumiem, czemu na PC to wywalili:/, ładnie wygląda przecież...^^
 
 
 
kraju92 
Student



Dołączył: 16 Cze 2007
Posty: 47
Wysłany: 10-08-2007, 19:15   

Ja mam Radeon 9550 i mi nie pada.
 
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 10-08-2007, 19:54   

Integral napisał/a:
Rzecz w tym, ze śnieg pada tylko w wersji na PS2.
Hemulen napisał/a:
Śniegu po prostu w AoD na PC nie zaimplementowali.
zack napisał/a:
mam traod na PC i u mnie śniegu nie ma ale kumpel też na kompa traod i przysięgam że u niego jest śnieg
Kasia Trent napisał/a:
niektorych kartach graficznych na piecyku faktycznie pojawia sie snieg
zack napisał/a:
cała moja klasa w to gra a tylko jedna osoba ma śnieg
Yuna napisał/a:
O ile mi wiadomo śnieg jest tylko w wersji na konsole...


A ja nie rozumiem, o co tyle krzyku, czy nie wystarczy spytać kumpla z klasy, który ma śnieg, jaką ma kartę graficzną? Problem mógłby się rozwiązać :p
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 16-12-2007, 22:50   

Barbie, z tym ciężko bo u mnie raz jest raz nie ma :-D
RADEON 9550 niestety Nie kochany GeForce, którego już podłączałam i okazało się że cholera nikomu do łba nie wpadło żeby sprawdzić wejście :P Płyta gł. czekała na zmianę ale prędzej tata pozbył się karty :P

[ Komentarz dodany przez: Mr Macphisto: 17-12-2007, 13:17 ]
Szybka odpowiedź :p
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 15-01-2008, 19:07   

Grzeko, a jakże :p Refleks jak u żółwia xD
A sumie nie kumam o co chodzi z tym śniegiem. Raz jest raz nie ma, na PS podobno mają śnieg cały czas... U mnie już przestał padać praktycznie, ostatnio miałam w grudniu śnieg chyba. Niestety więcej go było w AoD niż za oknem ^^
 
 
Szynszyl 
Podróżnik



Dołączył: 23 Lis 2006
Posty: 658
Wysłany: 20-01-2008, 23:21   

Mi sie wydaję że śnieg w wersji na PC to typowe "cuda niewidy", po prostu ktoś chciał wprowadzić tajemniczość :p

A co do wersji PS2, zobacz sobie poprzednią stronę tematu :)
 
 
Matteusz 
Podróżnik


Dołączył: 27 Kwi 2007
Posty: 337
Wysłany: 27-01-2008, 18:20   

To jest strasznie wnerwiajace Miec swiadomosc ze ktos inny gra w TRAOD i ma śnig a ja sie krece po levelu bez bialego puchu :/ :P Moze jest na to jakis patch ktory naprawia ten blad ?! :mrgreen2:
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1278
Wysłany: 29-01-2008, 10:20   

Cytat:
Moze jest na to jakis patch ktory naprawia ten blad ?!

Ośmieszasz się...

Szynszyl - Jak już mówiłem, śnieg to pewnie sprawa nie tylko karty graficznej, ale i ilości Ram'u/Mhz'ów, albo też po prostu płyty głównej/procesora, bo niektórzy mają taką samą kartę graficzną, ale i tak śniegu nie ma.

PS - Jak ktoś chce zobaczyć śnieg to niech bierze emulatory PS2, jeśli takowe istnieją ;)
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 29-01-2008, 20:44   

Ja się pochlastam...Włączam oczywisty poziom, scenka pod tytułem "Another cold, dark city- great" *śnieg pada*. Angie się cieszy, myśli "zrobię screena podczas gry". Zaczyna się gra *śnieg znika* "co jest?!". Biegnę kawałek dalej, *kilka płatków śniegu :P * a potem znowu nic... popróbuję jeszcze ale nie wiem o co tu może chodzić...


EDIT: Nie ma teraz, jedyne co mi się udało, to zawiesić Larę, żeby mówiła 'It won't open' :P Spróbuję potem na innym kompie czy co, bo mnie już trafia :/
  
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 29-01-2008, 20:48   

JFC...
Co wy macie wiecznie takiego pecha z tymi screenami ?
Włącz znowu i zrób screena ze scenki :p
_________________
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 29-01-2008, 23:09   

Dla mnie ten temat w ogóle jest śmieszny. Dużo osób chwiali się, że widziało śnieg w Pradze (na PC), ale jakoś nikt nie chce dać screena. Nie widzę żadnego sensu, w ciągnięciu tej dyskusji w nieskończoność; proponuję zamknąć ten temat.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
rotten 
Student



Dołączyła: 04 Sty 2008
Posty: 43
Skąd: 4 ściany(Łódź)
Wysłany: 30-01-2008, 20:22   

kluzka ma racje to bez sensu..jak komuś się uda mieć śnieg na PC(ja mam PS2 i mam śnieg;])to niech napisze jak to zrobił i tyle:P

[ Komentarz dodany przez: Integral: Sro Sty 30, 2008 20:36 ]
Było mówione, że to zależy bardziej od sprzętu niż poczynań gracza.
_________________
Lara:
-..And you want revenge..
Kurtis:
-Justice!
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1278
Wysłany: 30-01-2008, 20:32   

rotten i kluz_kaa, jednak wtedy nie będzie gdzie, więc radze nie pieprzyć o tym, że temat głupi itp. tylko po to, by mieć posta więcej, zostawcie to w spokoju, jak ktoś będzie miał screen to pokaże.

Jasne? :)
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 30-01-2008, 22:00   

pmkkoch napisał/a:
więc radze nie pieprzyć o tym, że temat głupi itp. tylko po to, by mieć posta więcej

I ty to mówisz?

pmkkoch napisał/a:
jak ktoś będzie miał screen to pokaże.

Zwróć uwagę na to, że te osoby, które chwalą się, że na PC pada im śnieg, dziwnym trafem albo nie wiedzą jak zrobić screena, albo mają kartę graficzną w naprawie. Wnioski nasuwają się same.

Jeżeli o mnie chodzi, to już się w to nie mieszam, a tym samym kończę off-top.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 30-01-2008, 22:18   

kluz_kaa napisał/a:
albo mają kartę graficzną w naprawie.


Nie moja wina. Przykro mi, już mam kartę, ale niestety nie tą co wcześniej i śnieg pojawia się okazyjnie. Obiecałam screena więc jak już się pojawi to chyba go zrobię, nie jestem kimś, kto mówi, że stać go na Astona Martina ale po prostu lubi tego trabanta.
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1278
Wysłany: 31-01-2008, 08:50   

Cytat:
I ty to mówisz?

Tak, mówię, masz coś przeciwko? :)

Cytat:
Zwróć uwagę na to, że te osoby, które chwalą się, że na PC pada im śnieg, dziwnym trafem albo nie wiedzą jak zrobić screena, albo mają kartę graficzną w naprawie.

Może i piszą, ale czy masz jakiś dowód, że na serio tylko kłamą? No?

Cytat:
Obiecałam screena więc jak już się pojawi to chyba go zrobię


Jak już mówiłem, zostawmy w spokoju temat, kiedyś może ktoś da screena.

PS - Ten post jest "kończący", więc nie będę(za bardzo) naskakiwać na byle kogo, bo tamten chce trochę pokrzyczeć. Jak chcesz marnować czas innych pisaniem bzdur, to proszę do Offtopu albo tematu z LedŻĘdOł. :/
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
Zebius 
Podróżnik



Dołączył: 29 Wrz 2004
Posty: 424
Skąd: Lovitz
Wysłany: 31-01-2008, 14:51   

Ile jeszcze można kontynuować ten wątek? Pięć stron spamu i ani jednego dowodu.
Śniegu w wersji PC nie ma! Koniec, kropka. Kto nie wierzy niech pogugla, ten temat był wałkowany na niejednym forum. Śnieg miał być tak jak na PS2, ale prawdopodobnie nie zdążyli go zaimplementować w grze.
_________________
Nie lubię sygnaturek.
 
 
Black Angel 
Student



Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 62
Wysłany: 20-05-2009, 14:58   

Ja miałem śnieg ale spolszczenie usunęło go ale nawet dobrze bo ten śnieg na zdjęciu jest o niebo lepszy. W grze śnieg wyglądał jakby zrobili go w paint :( i prawie nic nie było przez to widać. pewnie core desing musiał usunąć śnieg ale niektóre kompy mogą włączyć tę ubogą wersję przez przypadek ;)
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1278
Wysłany: 22-05-2009, 19:29   

Jeśli to prawda(a wątpię) to przeinstaluj grę i zapodaj nam screena z Pragi :)
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1744
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 22-05-2009, 20:28   

pmkkoch napisał/a:
Jeśli to prawda(a wątpię) to przeinstaluj grę i zapodaj nam screena z Pragi

Ja tam uważam, że to kolejna osoba z tych "a ja miałem, nie wymyśliłem sobie tego". Uważam, że Zebius ma rację, bo każdy mówi, że śnieg się pojawił ale tylko "raz" i teraz jak na złość nie chce padać... Śnieg to kolejna pozycja z listy obiecanek ś.p. Core Design, która została tylko "obiecanką".
Może jakiś moderator doda jakąś oficjalną informację, że jak ktoś ma zamiar udowodnić występowanie śniegu w wersji pecetowskiej to od razu niech pokazuje screena.

Menkaure
Czy mogę już zostać tym modem ??? :(
_________________
  
 
 
e_g 
Odkrywca



Dołączył: 29 Kwi 2005
Posty: 1674
Skąd: Poznań
Wysłany: 22-05-2009, 20:33   

No tak, koniec dysput na temat śniegu w Pradze, bez dowodów śniegu nie ma i już :p Eot
_________________
 
 
 
kre001 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Cze 2009
Posty: 2
Wysłany: 01-09-2009, 00:01   

Jak to u was śniegu w nie ma w MCS? :o Przecież każdy posiadacz tej gry ma tam śnieg. Na ziemi leży tego pełno. :>
A tak poważnie, widzieliście że w obrazku gdzie level się ładuje, jest śnieg? Dziwne...

[ Komentarz dodany przez: Integral: 01-09-2009, 10:36 ]
Zapewniam - widzieliśmy.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.194 sekundy. Zapytań do SQL: 13