FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Śnieg w Pradze (?)

Czy masz śnieg w The Monstrum Crime Scene?
Tak
51%
 51%  [ 83 ]
Nie
48%
 48%  [ 79 ]
Głosowań: 149
Wszystkich Głosów: 162

Autor Wiadomość
Kamil croft 
Na wygnaniu


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 142
Wysłany: 21-08-2006, 06:51   

Ja wole z okularkami bo wtedy ladniej wyglada.


BARBIE
PISZ! DŁUżSZE! POSTY!!!
 
 
Amanda_Evert 
Student



Dołączyła: 01 Gru 2006
Posty: 75
Wysłany: 12-01-2007, 20:37   

Kasia Trent napisał/a:
Szczęściara. A jaką masz kartę graficzną? A możesz tu palnąć screena z Pragi? Chcę to zobaczyć :mrgreen:


Jeszcze nie wiem, jak dodawać załączniki, ale jak by coś to bym wstawiła (jak bym umiała D:).
_________________

 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 12-01-2007, 20:41   

Wystarczy http://www.imageshack.us/, załadowujesz obrazek i wklejasz linka :)
_________________
Miow.
 
 
 
lara93 
Student



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 51
Wysłany: 13-01-2007, 11:54   

a jak sie robi screeny :609: ? ja zrobiłam jeden w trV czy tr3 ale jakiś spichcony był bo nie dało sie go odtworzyć. ;(
 
 
Amanda_Evert 
Student



Dołączyła: 01 Gru 2006
Posty: 75
Wysłany: 13-01-2007, 12:07   

http://img181.imageshack....kness005dy5.jpg <- Tu jest mój screen, u mnie nie ma śniegu... :( niestety, a ten śnieg tak fajnie wygląda na screenie Zebiusa... ;( ;(
_________________

 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 13-01-2007, 14:44   

lara93 -> Klawisz PrintScreen i wklejasz do Painta. Chociaż w TAOD, o ile dobrze pamiętam, screeny zapisują się automatycznie, jednak nie pamiętam, czy był to PrintScreen, czy inny klawisz :gupek:
_________________
Miow.
 
 
 
Amanda_Evert 
Student



Dołączyła: 01 Gru 2006
Posty: 75
Wysłany: 13-01-2007, 21:18   

Kasia Trent napisał/a:
nie pamiętam, czy był to PrintScreen, czy inny klawisz

To był PrintScreen... nie pomyliłaś się :)
_________________

 
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 21-01-2007, 20:11   

U mnie jest ;-) mam Radeona.

K@t
Po pierwsze - pisz proszę DŁUŻSZE posty.
Po drugie - faktycznie masz taki lecący z nieba śnieg ? :p

Integral
Na PS2 :D
Daj screeny jeśli mozesz bo sama jestem ciekawa :p
 
 
Amanda_Evert 
Student



Dołączyła: 01 Gru 2006
Posty: 75
Wysłany: 22-01-2007, 16:17   

Ja też mam Radeona, ale chyba tą starszą wersję... Nie wiem czemu nie ma u mnie śniegu! :gupek:
Pozdro for My Best Friend!
_________________

 
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 26-01-2007, 11:23   

K@t-> Ano mam, tylko, że na razie nie mam nawet zainstalowanego TRAOD bo mam tymczasowo kartę 4MB pamięci :-P Mój Radeon niestety w naprawie :-( ;-)

Integral-> Jak wyżej: czekam na kartę graficzną ;-)
 
 
Szymon_Trent 
Obieżyświat



Dołączył: 16 Sty 2007
Posty: 1170
Skąd: Polska :D
Wysłany: 31-01-2007, 21:10   

Ja myślę że jak deszcz z TR 3 i śnieg z TR5 komóś dzialał to powinno i w AOD. Tak czy inaczej u mnie śnieg jest. A właściwie co to za różnica cz jest czy nie. Przynajmniej jest biało!! :matrix:

Kasia
Omg... trzymajcie mnie!
_________________
http://wmojejopinii.wordpress.com/
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 31-01-2007, 21:19   

Szymon_Trent napisał/a:
Ja myślę że jak deszcz z TR 3 i śnieg z TR5 komuś dzialał to powinno i w AOD.


No jasne, warunek o tyle głupi, że równałby się z powiedzeniem "jak ci działa na kompie TR1 to i TR7 też powinien". Chyba, że masz na myśli, że niektóre komputery nie lubią opadów. Mój właściwie nie znosi, to fakt.
 
 
Eckhard 
Student



Dołączył: 04 Mar 2007
Posty: 78
Skąd: Wimbledon
Wysłany: 16-03-2007, 19:51   

A u mnie jest śnieg i mam PCta i jest ładnie i jestem zadowolony. I nie kłamię!!! I co to za przycisk PrintScreen? ? ? :gupek:
_________________
So tell me everything must always equal two,
Or nothing else is true,
And I'll believe you,
Cos your X is equal to my Y
But equations pass me by!

LITTLE BOOTS! <333
 
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5683
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 16-03-2007, 19:53   

Tak, kolejny który ma śnieg ale nie może zrobić print screena :p
Masz PADAJĄCY śnieg ? Bo taki leżący na ulicy, to ma każdy.
_________________
 
 
MekCal 
Obieżyświat



Dołączył: 28 Cze 2004
Posty: 1140
Wysłany: 16-03-2007, 20:03   

U mnie niestety nie ma śniegu (padającego of course), ale nie dziwię się temu, bo mam bardzo słaby komputer (chociaż nie wiem, czy to od tego zależy), a TAOD i tak ociężale chodzi i się bardzo długo ładują levele... :P Szkoda, że sprawa śniegu nie została dobrze rozwiązana ;-) Na pewno jest to fajny efekt graficzny, co było widac już na screenie zamieszczonym przez Zebiusa (pierwsza strona tego topiku), jednak jest to chyba screen z PS2. Poza tym śnieg jest też na obrazku, pojawiającym się podczas ładowania levelu, więc tym bardziej dziwne, że go nie ma w grze.
_________________
 
 
 
Eckhard 
Student



Dołączył: 04 Mar 2007
Posty: 78
Skąd: Wimbledon
Wysłany: 16-03-2007, 20:22   

Tak mam padający śnieg tylko nie wiem jak się robi screeny!!! Powiedzcie mi to wam to udowodnię!!! No!!! :fire:
_________________
So tell me everything must always equal two,
Or nothing else is true,
And I'll believe you,
Cos your X is equal to my Y
But equations pass me by!

LITTLE BOOTS! <333
 
 
 
Diana Trent 
Student



Dołączyła: 23 Lut 2007
Posty: 76
Skąd: z Gdyni
Wysłany: 16-03-2007, 20:27   

@UP

Screeny robi się klawiszem Print Screen który jest koło Delete i Home na samej górze . Ja tak przynajmiej mam.


Przepraszam za Offtop (odpowiadam na pytanie zadane przez osobę) .
_________________
/ .. Pamiętasz kiedy to dotknełam ? To odwzajemniło dotyk .. /

TR Editor : Crystal Of Life
Obecny poziom : The Submarine
 
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5683
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 16-03-2007, 21:20   

Boże, klawisz PrintScreen, na klawiaturce nad strzałkami. Może być też podpisany jako PrtSc, albo jakiś inny skrót.
Wciskasz ten klawisz, następnie otwierasz Painta, potem "wklej" i screena zapisujesz jako JPG. Potem wrzucasz np. na imageshack, albo bezpośrednio na forum.
_________________
 
 
Amy 
Podróżnik



Dołączyła: 24 Lut 2007
Posty: 277
Skąd: Avalon ;)
Wysłany: 16-03-2007, 21:57   

Ja już nie pamiętam, czy mi pada śnieg w Pradze, bo dawno nie grałam, ale jak dojdę to zobaczę.... :) Ale jakoś mi się nie zdaje, żeby mi śnieg padal.... bo leżeć to leży na ulicy, wiadomo.... :pozdro:
_________________
Angel of darkness
Angel of darkness
Don't follow your command
But I will fight and I will stand
 
 
 
Eckhard 
Student



Dołączył: 04 Mar 2007
Posty: 78
Skąd: Wimbledon
Wysłany: 17-03-2007, 08:36   

Sorry ale mi się pomyliło bo ja grałem u kumpla na PS2 w TRAoD i tam był śnieg i mi się pomieszało. Sorry ale już umiem robić screeny!!!!!Jupi!!! :690: :hehe:

K@t:
:nc:
_________________
So tell me everything must always equal two,
Or nothing else is true,
And I'll believe you,
Cos your X is equal to my Y
But equations pass me by!

LITTLE BOOTS! <333
 
 
 
Ston Zephymosa 
Podróżnik



Dołączył: 27 Gru 2006
Posty: 213
Wysłany: 17-03-2007, 22:06   

Ja nie mialem sniegu w Aod. Moze to zalezy jaka wersje gry sie ma? Albo jaka karte graficzna choc w to watpie :/ Tak czy siak okularkow i sniegu w grze nie ma :P
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 19-03-2007, 14:02   

Co do okularow, to karta graficzna w tym wypadku znaczenia nie ma, bo jest to tylko i wylacznie blad Core. W niektorych scenkach okulary sa, w innych ich nie - niedorobka po prostu.
_________________
Miow.
 
 
 
Diana Trent 
Student



Dołączyła: 23 Lut 2007
Posty: 76
Skąd: z Gdyni
Wysłany: 19-03-2007, 15:22   

Co do "Śnieg w Pradze" ja również go nie mam. Ehh.. Core się troche z Angel Of Darkness nie postarał. Ani okularki , ani śnieg :/ .. i na to nawet milion bugów które MY sami musimy naprawiać... ehh :P ..
_________________
/ .. Pamiętasz kiedy to dotknełam ? To odwzajemniło dotyk .. /

TR Editor : Crystal Of Life
Obecny poziom : The Submarine
 
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1286
Wysłany: 19-03-2007, 16:37   

Może uda sie go włączyć ^^

Weźcie ściagnijcie TRAOD SCU i zaisntalujcie(potrzebne do odpowiedniego działania pathy v42 i v49)

Zaznaczcie opcje żeby było debug menu(czy coś takiego) i wejdzcie w gre...

Wejdzcie w Prage i wcisnijcie esc a potem tab, dowalą się nowe opcje, wejdźmy w menu z cheatami(któraś opcja) i tam wyszperajcie śnieg a potem włączcie!

PS - Nie wiem czy pójdzie niestety :/
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 20-03-2007, 10:04   

A jest w ogole taka opcja? :roll: Szczerze watpie :roll: W tym wypadku debug menu raczej nic nie pomoze.
_________________
Miow.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2019 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.097 sekundy. Zapytań do SQL: 12