FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
TR4: The Last Revelation
Autor Wiadomość
Roweste 
Podróżnik



Dołączyła: 26 Lis 2004
Posty: 225
Skąd: Meszna
Wysłany: 18-01-2005, 19:12   

Beta ciesz się. Ja to ciągle w tym samym miejscu siedze bo mam błąd w grze. No i nie mam tego głupiego dziurka na klucza ("językiem trzeba się bawić") :mrgreen:
Chyba w końcu ściągnę jakiegoś sava bo kręćka można dostać :/
_________________
Leb die Sekunde
Hier und jetzt
Halt sie fest!!
 
 
 
beta 
Nowicjusz


Dołączyła: 14 Lis 2004
Posty: 3
Skąd: Sanok
Wysłany: 22-01-2005, 20:55   

Następny zainstalowany, ale boję się zaczynać bo z CDA:)
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 22-01-2005, 21:54   

To najpierw poskacz sobie z levelu do levelu kodami i jeśli płytka jest trefna, to odeślij ją i Ci wymienią.
_________________
Miow.
 
 
 
beta 
Nowicjusz


Dołączyła: 14 Lis 2004
Posty: 3
Skąd: Sanok
Wysłany: 29-01-2005, 19:25   

No to sobie własnie poskakałam kodami, w poniedziałek odsyłam płytkę, też miałam pecha, oby następna była
oki:)
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 24-03-2005, 19:31   

Nie wiedziałam dokładnie gdzie o tym napisać, ale w końcu zdecydowałam się na ten topic.

Zastanawia mnie kim jest typek z obrazka :?:
_________________
Miow.
 
 
 
Cinek 
Obieżyświat



Dołączył: 13 Lut 2005
Posty: 918
Wysłany: 24-03-2005, 20:17   

To jest koleś z innej gry EIDOSu, a mianowicie 'Fighting Force'...mam nawet identyczny plakat z Clicka :D W sumie to niewiadomo dlaczego dali go razem z Larą, bo nie mają ze sobą nic wspólnego (prócz wydawcy i developer'a). :wink:
_________________
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 24-03-2005, 20:21   

Ja też mam ten plakat :D Dzisiaj przyklejałam :D
_________________
Miow.
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 22:48   

fanfan100 napisał/a:
ja tam kłopotów dużych z tr5 nie mam przestawiam tylko z windows 95 na XP w właściwościach i gotowe gożej z tr4 ... :/


Przenoszę.

A jakie masz problemy z TR4 :?:
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 28-03-2005, 22:53   

No więc cięszko o tym mówić jedno znacznie bo na początku po wgraniu musze dużo kombinować ale z tym to sobie daje rade i jakoś wchodzi. Ciężej jest potem bo kiedy do chodze do lewelu z pociągiem przy ładowaniu planszy gra sie wyłącza. Wiem że zależy to od jakiego kto ma pentiuma (przynajmniej tak mi sie zdaje z moich wyliczeń :) ) Z problem sobie radze ale kiepsko musze iśćdo kolegi który ma lipnego kompa wgrywam mu tr4 potem mojego save'a planasza sie wgrywa i napoczątku pociągu zapisuje gre i mam save'a. Kłopot z tym duży niue da sie szypciej ?? :(
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 23:07   

Hmm, jest na to lekarstwo, ale już nie pamiętam jak to leciało. Ale nie martw się, dojdę do tego :) Shep miał identyczny problem. Zaraz się go zapytam. Jest jeszcze inne wyjście, ściągnąć save'a z początku tego levelu, ale to już nie to samo, to nie będzie nasza gra... :/

Dobra... Shep mi właśnie powiedział, że wyłączył w ustawieniach jakąś opcję, ale nie może sobie przypomnieć którą. Potem z nim pogadam, bo go teraz na gg nie ma :/

Weź, jeśli możesz, zobacz jaki dokładnie komunikat się wyświatla i wrzuć go tutaj, to o wiele ułatwi sprawę. A jak nie, to ściągnij save'a z końca Guardian of Semerkhet i zobacz.

Znowu coś wyszukałam podczas pisania posta :roll: -> http://www.tombraiderchro...desert_railroad -> To jest to lekarsto, o którym pisałam na początku. Ściągnij i sprawdź.

Save'y -> http://www.tombraiderchro...lation_complete


Sorry, że ten post taki chaotyczny, ale 100 myśli mi latało po głowie i nie mogłam ich zebrać, przypominało mi się wszystko stopniowo ;)
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 28-03-2005, 23:25   

Kurde teraz już porządnie coś spiepszyłem :!: :!: :!: :evil: żadnego mojego save'a nie moge włączyć gra się wyłącza :cry:
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 23:25   

http://dl.tombraiderchron...rt_railroad.zip -> To jest dobry link, tamten coś nie działa :/

To może na spokojnie przeinstaluj od nowa, a swoje save'y skopiuj i wrzuć do innego folderu.

Update: Jeśli zainstalowałeś jakiegoś patcha, to stare save'y nie będą działać.

Update2: Spróbuj wyłączyć opcję Volumentric FX i wtedy zobacz.
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 28-03-2005, 23:38   

Spoko save'y uratowane jakoś działa ale nie mam jak sprawdzić bo nie mam save'y na końcu rundy z apisem -byczkiem mam dopiero 3 rundy wcześniej a w tym linku którego mi podałaś też nie ma odpowiedniego .... teraz nie mam sił żeby przechodzić całej planszy więc ci jutro napisze czy działa i co sie wyświetla :/

i tak dzięki :)
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 23:42   

Tutaj znajdziesz odpowiednie -> http://www.tombraiders.ne...tr4guardian.zip
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 28-03-2005, 23:52   

Jak to jest że tobie te strony się wyświetlają a mi nie. to co pisze na stronie ostatniego linka

Forbidden
You don't have permission to access /stella/files/pcsaves/pctr4/tr4guardian.zip on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at www.tombraiders.net Port

Nie moge tego ściągnoć :( mam zjechany komputer
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 23:56   

To zrób tak... Wejdź na www.tombraiders.net -> Savegame Files -> Last Revelation (TR4) -> Level 11: Guardian of Semerkhet

Powinno być good...
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 29-03-2005, 00:09   

jest good prawie ............ po ściągnięciu save'a włączam gre dochodze gdzie mam dojść i sie gra wyłącza to jest pewne zero napisów teraz spróbuje powłączać te funkcje o którycxh pisałaś wcześniej
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 29-03-2005, 12:46   

A ja jak wczytuję sacy to mam cały czarny obraz, mogę wejść tylko do plecaka. Miał ktoś kiedyścoś takiego ?? Jak na razie nic nieposkutkowało.
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 29-03-2005, 13:00   

Ja to mam w niektórych save'ach ściągniętych z netu. Ale nie wiem co na to poradzić :/
_________________
Miow.
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 29-03-2005, 13:02   

Moje mi też tak wchodzą więc sprróbowałem netowskie, pupa.
 
 
TiNeX 
Podróżnik



Dołączył: 25 Kwi 2004
Posty: 354
Skąd: Zabrze
Wysłany: 29-03-2005, 13:07   

wie ktoś moze gdzie jeszcze można kupić TR Last Revelation w serii KKK ??
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 29-03-2005, 13:29   

W serii KKK ?? Można wiedzieć co to jest to KKK ?? U mnie w mieście można kupić wydanie kolekcjonerskie w każdym sklepie z grami :wink:
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Dołączyła: 13 Wrz 2004
Posty: 1159
Skąd: z wykopalisk
Wysłany: 29-03-2005, 13:34   

KKK Kolekcja Klasyki Komputerowej i zazwyczaj jest jeszcze dodany rok

A wydanie kolekcjonerskie mam ja i jest strasznie zabugowane nie da sie grac
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 29-03-2005, 13:39   

Też mam z 2003 i nie wiem przez co to jest ale co 1 godzine gra sie poprostu wyłącza to chyba wina XP :roll:
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Dołączyła: 13 Wrz 2004
Posty: 1159
Skąd: z wykopalisk
Wysłany: 29-03-2005, 13:55   

A u mnie byly takie opcje, ze np. w pomieszczeniu dzwignia otworzyc jakies przejscie ale nie ma dzwigni, trzebabylo strzelic w glowy chyba 3 smokow byla tylko jedna itp itd ale juz chyba gdzies o tym pisalam
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2019 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.15 sekundy. Zapytań do SQL: 10