FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Lara Croft and the Temple of Osiris
Autor Wiadomość
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 09-06-2014, 21:15   Lara Croft and the Temple of Osiris

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=sn8d_usd7BQ

i gameplay: http://www.gametrailers.c...ement-interview

I czekam jak cholera, zwłaszcza że GoL był świetny. A dopiero się zarzekali, że kontynuacji nie będzie ;) .
_________________
  
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5682
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 11-06-2014, 07:28   

Hawes ponownie jako Lara:



http://www.laracroft.pl/
_________________
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1745
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 12-06-2014, 20:02   

Świetnie! Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie innego głosu w tym wcieleniu Zagrody. Camila w pewnym sensie przeszkadzała mi wręcz - szcztuczne dialogi i już zupełnie beznadziejne "so much has happened".
Keeley z kolei świetnie radziła sobie w roli Zagrody od Legendy i wieść o jej powrocie bardzo mnie ucieszyła ;)

Ten 10-minutowy gameplay, który pojawił się w ostatnim newsie na WoTR troszku mnie zmartwił... to może faktycznie nie wyjść na stare konsole ;( ((
_________________
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3987
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 15-06-2014, 11:34   

Pomysł na stworzenie gry LC2 jest dla mnie genialny. No i ten Egipt :) )) Choc swoja droga, to Crystalsi zaprzeczaja sami sobie. Najpierw od kilku lat słyszymy o totalnym odcięciu sie od dawnej Lary i skupieniu sie tylko i wyłacznie na młodej, a tu prosze, pokaza stara, poczciwa, klasyczną Lare. Powod? Z pewnoscia kasa, bo LC1/GoL zarobiło chyba niemało, skoro to była jedna z najpopularniejszych "popierdółek" w ostatnich latach :)
_________________
 
 
v1per80 
Podróżnik



Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 349
Wysłany: 15-06-2014, 21:20   

Pytanie tylko kiedy on wyjdzie :>
_________________
I7 6700K@4.6Ghz+Spartan HE1024, Asrock Z170 Extreme4, 16GB Ram Kingstone HyperX DDR4 16GB 2400MHz @CL14, HDD 1.75TB+SSD Samsung Evo 850 250GB, Zotac GF GTX 1080 ExoArmor Black 8GB,TV LG42LD450+Projektor 3D Acer H5630 z 3D Vision 2,Oculus Rift CV1+Touch,Chieftec Nitro 88+SPS-850C 850W
 
 
 
v1per80 
Podróżnik



Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 349
Wysłany: 24-07-2014, 00:29   

Premiera 9 grudzień, gra wyjdzie tylko na current geny (x0,PS4 i oczywiście PC) :)
_________________
I7 6700K@4.6Ghz+Spartan HE1024, Asrock Z170 Extreme4, 16GB Ram Kingstone HyperX DDR4 16GB 2400MHz @CL14, HDD 1.75TB+SSD Samsung Evo 850 250GB, Zotac GF GTX 1080 ExoArmor Black 8GB,TV LG42LD450+Projektor 3D Acer H5630 z 3D Vision 2,Oculus Rift CV1+Touch,Chieftec Nitro 88+SPS-850C 850W
 
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1745
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 24-07-2014, 07:04   

Nie kupię nowych konsol pewnie do końca 2015 (bo jeszcze mam w planach ograć PS3, a i tak nie ma w co na tym grać). Na PCcie grać nie będę, bo źle się grało już w GoL. Także, jeśli z tymi platformami to potwierdzony njus to:
Drodzy Crystal Dynamics, słodkie, cnotliwe wypi..... srał was pies.
_________________
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 24-07-2014, 07:50   

Ode mnie krótkie przesłanie do CD -kij wam w oko. Póki co nie mam żadnych planów zakupowych co do nowej konsoli. Na pc może zagram o ile będzie obsługiwany pad.
Choć skoro Menkur pisze, że źle się grało to nie czuję się zachęcona.
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Tumberski 
Nowicjusz



Dołączył: 04 Mar 2014
Posty: 23
Skąd: Wioska
Wysłany: 24-07-2014, 08:17   

W GoL'a na PC można grać na padzie/padach, więc...
Zresztą na klawierce też nie jest źle, powiedziałbym nawet, że całkiem okej, chyba, że ktoś ma drewniane paluchy i sobie nie radzi z trzymaniem dwóch przycisków, żeby biec w lewo, prawo czy po skosie :P
Nie wiem jak można się czuć zniechęconym po zdaniu jednej osoby "Na PCcie grać nie będę, bo źle się grało już w GoL". A guzik prawda :) Jakoś nie widzę, żeby ludzie zbytnio na to narzekali.
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1745
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 24-07-2014, 18:04   

Tumberski, źle mi się grało i tyle w temacie. GoL jest idealnie stworzony do pada, a w wersji PC nawet z wmontowanym padem grało się miernie i nie jest to tylko jedna opinia. Zresztą, skoro to jest ciągle ten sam silnik gry, to ja nie rozumiem dlaczego nie wypuszczają tego na stare geny. Nie sądzę, żeby dodatkowe dwie postaci, żywszy ogień aż tak bardzo uprzykrzyły życie starym konsolom. Nie takie rzeczy udźwignęły, nie oszukujmy się.
No dobra, przyznaję się. Rozumiem dlaczego nie wychodzi to na stare geny. Chodzi ewidentnie o promocję Xzgonów i PS4, których popularność jest średnia bo nie ma na to jeszcze must_have tytułów, a stare konsole nie straciły jeszcze swojego potencjału.
Śmiem twierdzić, że jednak jakaś wersja wyjdzie, skoro krążą podobne plotki w temacie TR10.
I odwal się od moich palców :kawa:

Asy, żółwik-beczka-i piąteczka !!
_________________
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 670
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 30-11-2014, 23:35   

Mam dwa pytania, może ktoś się orientuje, bo mnie nie udało się znaleźć info na ten temat:

1. Czy wersja Gold Edition zawiera płytkę z grą czy tylko klucz Steamowy? Wszędzie jest mowa o "grze + przepustce sezonowej", ale nie wiem jak powinnam to rozumieć :P

2. Jeżeli zamówię wersję pudełkową na muve.pl, to czy zostanie ona wysłana już teraz, czy dopiero w dniu premiery? Bo nie powiem, chciałabym zacząć grać jak tylko ją odblokują, a z wysyłką różnie bywa ;)
_________________
 
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 670
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 03-12-2014, 22:03   

Dobra, zamówiłam wersję cyfrową na muve.pl i mam teraz inne pytanie (może tym razem ktoś odpowie :P ) - czy klucz wysyłają dopiero po premierze? Bo na ich stronie mam napisane "brak klucza" ;(
_________________
 
 
 
mateusz12 
Praktykant



Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 185
Wysłany: 04-12-2014, 16:25   

Właśnie przybył kurier z paczką z muve.pl! Wow, 5 dni przed premierą! Niestety pewnie pograć będzie można dopiero w poniedziałek o 19, wtedy Steam odblokuje grę. W środku figurka, mapa, artbook, klucze. Wszystko w dużym, ładnym pudle. Pudełka DVD nie ma, płytka znajduje się w papierowej kopercie. Artbook prześliczny, a figurka, no cóż, przeciętna.
_________________

 
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 670
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 04-12-2014, 21:27   

Też chciałam zamówić to wydanie, ale strasznie szkoda mi było kasy, więc w końcu zdecydowałam się na wersję cyfrową ;(
_________________
 
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3987
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 05-12-2014, 21:38   

Tez dzis dostalem paczke z muve.pl - wersja na PS4. I gram!!! :D
_________________
 
 
riguana 
Nowicjusz


Dołączył: 10 Mar 2014
Posty: 14
Wysłany: 05-12-2014, 21:49   

Jakby ktoś chciał zobaczyć, tutaj parę fotek z zawartości Edycji Gold: Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Edition: zawartoś



 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3987
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 05-12-2014, 22:42   

W wydaniu na PC jest koperta zamiast pudełka na płytę? O_o Też bym sie wkurzył... W wydaniu na PS4 jest standardowe pudełko.
_________________
 
 
v1per80 
Podróżnik



Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 349
Wysłany: 06-12-2014, 13:25   

Z reguły to ja byłem tym, który relacjonował TR'a przed premierą. Niestety, teraz czas nie pozwala mi na to, bym zaczął zabawę przed 9tym grudnia. Zatem piszcie, a chętnie poczytam :) Liczę oczywiście na pełne wsparcie 3D w wersji na PC i karty NV ;) Ktoś coś a ten temat ? :P
_________________
I7 6700K@4.6Ghz+Spartan HE1024, Asrock Z170 Extreme4, 16GB Ram Kingstone HyperX DDR4 16GB 2400MHz @CL14, HDD 1.75TB+SSD Samsung Evo 850 250GB, Zotac GF GTX 1080 ExoArmor Black 8GB,TV LG42LD450+Projektor 3D Acer H5630 z 3D Vision 2,Oculus Rift CV1+Touch,Chieftec Nitro 88+SPS-850C 850W
 
 
 
riguana 
Nowicjusz


Dołączył: 10 Mar 2014
Posty: 14
Wysłany: 06-12-2014, 14:23   

Cez a u Ciebie jak wygląda figurka, też jest taka trochę "sponiewierana"?
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3987
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 06-12-2014, 16:15   

Sponiewierana? Tzn? Pokaz foto. Ja moze jutro wkleje. U mnie figurka wyglada ok.
_________________
 
 
v1per80 
Podróżnik



Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 349
Wysłany: 06-12-2014, 19:29   

Riguana, co Ty z nią robiłaś ? :E
_________________
I7 6700K@4.6Ghz+Spartan HE1024, Asrock Z170 Extreme4, 16GB Ram Kingstone HyperX DDR4 16GB 2400MHz @CL14, HDD 1.75TB+SSD Samsung Evo 850 250GB, Zotac GF GTX 1080 ExoArmor Black 8GB,TV LG42LD450+Projektor 3D Acer H5630 z 3D Vision 2,Oculus Rift CV1+Touch,Chieftec Nitro 88+SPS-850C 850W
 
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1745
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 06-12-2014, 23:09   

Pytanie: czy ktoś posiadający wersję na PC może potwierdzić opcję grania padem ? Nie miałem GoLa na PC, a świadomość grania w LCII przy użyciu myszki i klawiatury mnie mdli.
_________________
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3987
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 07-12-2014, 00:38   

W GoL na PC bez problemu działa mi pad do Xboxa. Wszystkie gry na Windowsa są obecnie kompatybilne z tym padem, LC2 też pewnie będzie.
_________________
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 670
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 07-12-2014, 02:04   

Menkaure napisał/a:
Pytanie: czy ktoś posiadający wersję na PC może potwierdzić opcję grania padem ? Nie miałem GoLa na PC, a świadomość grania w LCII przy użyciu myszki i klawiatury mnie mdli.


Co to w ogóle za pytanie, przecież te gry są stworzone do grania na padzie, więc to chyba oczywista oczywistość :D
_________________
 
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1745
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 07-12-2014, 11:00   

Dzięki. Nie gram w gry na PC, a jeśli już to nie potrzebują one pada bo klawiatura i mysz sprawdzają się swietnei (strategie, pleplelple). W przypadku GoLa grałem głównie na klocku i grało się zajebiście. Raz zdarzyło mi się odpalić grę w kafejce bez pada - tragedia. Nie miałem na tyle czasu by sprawdzić możliwość podpięcia pada, stąd w ogóle nie mam pojęcia o takiej opcji. Dzięki za potwierdzone info, może się skuszę, bo ze względu na kompletny brak grywalnych tytułów na nowe konsole pozostanę przy swoim xboxie i świeżutkiej ps3 ;)
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.155 sekundy. Zapytań do SQL: 10