FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
TR5: Chronicles
Autor Wiadomość
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 13-02-2005, 17:22   

Jaunty -> Nieprawda, bo to było z ust twórców :p Proszę, cytat: :mrgreen:

Cytat:
To bedzie przypomnienie o ludziach, których spotkaliście wcześniej. Takich jak Jean Yves i Pierre


Całość znajdziesz tutaj. :)
_________________
Miow.
 
 
 
Jaunty 
Obieżyświat



Dołączył: 26 Lis 2004
Posty: 1124
Skąd: Getto Północ
Wysłany: 13-02-2005, 18:35   

I surrender :) ! To w takim razie ci goście rzeczywiście musieli przeżyć w TR1. Ciekawe tylko jak udało im się to zrobić - kamizelki kuloodporne :) ? Jedno nie daje mi tylko spokoju - w TR1 Lara dowiadując się, że Pierre rusza tropem scionu, reaguje jakby już wcześniej go znała. Dlatego wydawało mi się, że akcja TRV dzieje się przed jedynką. Byłem prawie na 100% pewien, że gdzieś tak to przedstawiali.
_________________

 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 13-02-2005, 18:47   

Cytat:
Lara dowiadując się, że Pierre rusza tropem scionu, reaguje jakby już wcześniej go znała.


A co o tym świadczy? No może w sumie mogłaby się najpierw zapytać kim jest Pierre... Hmm...
_________________
Miow.
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 21:11   

Paciej napisał/a:
Takie coś się pokazuje, dla posiadaczy WIN XP takie komunikaty są znane aczkolwiek bardzo wkurzające. Jak sięwysyła pliki bo nie chce mi przejść to coś ???


Przenieśmy się tutaj. Porównaj ustawienia ze screena ze swoimi. Jeśli Ci nie chce otworzyć, to zobacz w innej przeglądarce.
_________________
Miow.
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 28-03-2005, 21:13   

Dobra jestem. Zaraz przeinstaluję i spróbuję otworzyć to okno ustawień. Nic się nie da zrobić, w okno setup nie mogę wogóle wejść, przy autorunie też teraz po instalce wyskakuje błąd.
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 21:52   

lara_croft napisał/a:
:lol: Hehe to tak samo jak ja - na poczatku gdy grałam w TR5 to ciągle korzystałam z solucji :twisted: , a teraz juz tego nei potrzebuję - całą grę (oczywiscie z patchem powodujacym nieśmiertelność :twisted: ) przeszłam kiedyś w ok.3,5 godziny :mrgreen:

W TR5 grałam ok. 50 - 60 razy :mrgreen:


Przenosimy się tutaj :lol:

Oj, nieładnie tak na kodach :584: Kody i solucje psują zabawę. Ja TR5 ze wszystkimi sekretami przeszłam (zresztą są tu gdzieś na forum moje statystyki) w ok. 4 godziny. Teraz biję rekord ;) Potem mam zamiar poćwiczyć sprintem ;)

Paciej -> Może eksploruj :?:

Update: Zobacz jeszcze tutaj -> http://www.kittenwar.com/tr5/faq.html

Patch -> http://www.tombraiderchro...?fx_trc_xptomb5
_________________
Miow.
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 28-03-2005, 22:10   

Kasia, możesz jeszcze raz zapodać twoje ustawienia TR 5 ??
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 22:14   

Paciej -> Patrz trzy posty wyżej, jest załącznik.

lara_croft napisał/a:
:mrgreen: No to przyznaj się ile razy grałaś w TR5? :twisted: :twisted:


Znowu przenoszę.

Naprawdę nie wiem, nawet trudno jest sobie wyobrazić. Bardzo wiele razy :)
_________________
Miow.
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 28-03-2005, 22:16   

Sorx, jeszcze się nie łapię do końca na tym forum. :?

Update
Oki super, działa !!! Jestem Twoim dłużnikiem. nie ma tylko FMV ale kichać na to i tak na tombraider chronicles są. Wielkie dzięki.
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 28-03-2005, 22:32   

Pomyłka, jednak są. Coll, big THX.
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 22:34   

No to się cieszę :) Ale co zrobiłeś? Pozmieniałeś ustawienia czy wrzuciłeś patcha?
_________________
Miow.
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 28-03-2005, 22:39   

Najpierw uruchomiłem patha bez przekładania i zaczęło chodzić. Potem wrzuciłem do katalogu z grął ale nie ruszyło, więc wyrzuciłem zgodność z WIN 95 i ruszyło. Teraz muszę tylko zmienić rodzielczość z 640 no mam czarną ramkę dookoła gry.
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-03-2005, 22:42   

Ja jak próbuję zmienić rozdzielczość, to mi już w ogóle się TR5 nie włącza :evil: :/ :( Ramki w okół na szczęście nie mam, ale przy innej rozdzielczości wyglądałoby to wszystko lepiej. Ale cóż, cieszę się, że w ogóle ładnie chodzi.
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 28-03-2005, 22:44   

ja tam kłopotów dużych z tr5 nie mam przestawiam tylko z windows 95 na XP w właściwościach i gotowe gożej z tr4 ... :/
 
 
maggie 
Student



Dołączyła: 28 Lut 2005
Posty: 80
Skąd: poznań
Wysłany: 30-03-2005, 10:07   

Przechodze2-gi raz tr5 nie wiem jak pojdzie ale narazie sobie nie wyobrażam starcia z cyborgami bez patcha na nieśmiertelność :/ Poprzednim razem cos tak było jakby ponad moje siły... Jak sobie poradzić z tym jednym w pokoju z wodą i pochylniami :?:
_________________
*All i want is less to do & more time to do it*
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 30-03-2005, 18:07   

To nic trudnego. Wystarczy, że się ładnie ustawisz, a nawet nie będziesz musiała podnosić ammo od nowa. To taki bug bardzo przydatny ;) Mówiąc krócej: Wejdź do pomieszczenia, ustaw się tak, aby spaść na sam środeczek skrzyni, zeskocz na dół, strzel w kurek, a potem dawaj ile wlezie w cyborga. W końcu koleś padnie, a Ty postaraj się wskoczyć na pochyłą część wentylatora, odbij się oczywiście, siup i jesteś na górze. Weź pocisk (pewnie i tak będziesz mieć jeden), strzel w kratę, przeskocz i dalej sobie poradzisz... ;)
_________________
Miow.
 
 
 
Frodo_hobbitek 
Obieżyświat



Dołączyła: 16 Gru 2003
Posty: 1239
Skąd: Sieradz
Wysłany: 30-03-2005, 18:49   

Co do nieśmiertelnej sprawy nieśmiertelnych Pierre'a i Larsona - moja teoria jest taka: Lara spotkała ich już wcześniej, przez TR5, a akcja epizodu w Rzymie toczy się z kolei przed TR1. W Rzymie Lara zachowuje się, jakby znała tych drani, a w TR1, kiedy podnosi z ziemi puszczkę przed klasztorem mówi coś w stylu: "Pierre, ty mały karaluchu".

W TR5 jest pewien poważny błąd. Nie radzę zapisywać gry podczas walki z cyborgiem w pomieszczeniu z wodą. Potem coś się tak miesza, że cała "pułapka" nie działa.
_________________
Niech Moc będzie z Tobą, Gość!
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 30-03-2005, 18:50   

Jakby ktoś chciał sobie tanio sprawić Chronicles jeszcze to w Media Markt wydziałem za 9.90, tak samo TR I. Z resztą nie iwem jak jest, może już ich nie było :lol:
 
 
Frodo_hobbitek 
Obieżyświat



Dołączyła: 16 Gru 2003
Posty: 1239
Skąd: Sieradz
Wysłany: 30-03-2005, 18:59   

Pewnie kolejny sold-out bez dźwięku i animacji. I dlatego taki tani :P
_________________
Niech Moc będzie z Tobą, Gość!
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 30-03-2005, 19:08   

TR5 Sold-Out ma dźwięki i animacje normalnie.
_________________
Miow.
 
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Dołączyła: 13 Wrz 2004
Posty: 1159
Skąd: z wykopalisk
Wysłany: 30-03-2005, 19:08   

wydaje mi sie ze od czasow TR3 sold out'y maja dzwiek i wszystkie animacje.
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 30-03-2005, 19:44   

Ale ja mam TR I - IV z Ultimate Edition i wszystkie chodzą normalnie, dźwięk mają.
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 30-03-2005, 19:50   

TR 1 i TR2 z UE audio i niektórych scenek nie mają. Owszem, masz dźwięk, to oczywiste, ale chodzi o to, ze wiele jest powycinane.
_________________
Miow.
 
 
 
Frodo_hobbitek 
Obieżyświat



Dołączyła: 16 Gru 2003
Posty: 1239
Skąd: Sieradz
Wysłany: 30-03-2005, 19:52   

Przynajmniej tyle dobrego. Przy okazji, zauważyliście, że Włócznia Przeznaczenia (patrz - Rosja - łódź podwodna) jest ostatnio bardzo na topie (patrz - Constantine, wcześniej serial Witchblade)? :mrgreen:
_________________
Niech Moc będzie z Tobą, Gość!
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 30-03-2005, 19:52   

A to tego nie wiem bo w sumie w nie aż tak często nie grałemw I i II. Ale nie rozumiem "powycinane" po co i dlaczego ??

EDIT

Jak to bardzo na topie - tylko to znam z Chronicles, Constantina a Witchblade nie znam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2018 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.173 sekundy. Zapytań do SQL: 11