FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
King Arthur Project
Autor Wiadomość
Nepheline 
Podróżnik



Dołączyła: 11 Lut 2007
Posty: 452
Wysłany: 12-11-2012, 22:52   King Arthur Project

29 leveli, świetni autorzy, polska (!) wersja językowa... Nic tylko GRAĆ! :D

Oficjalna strona WWW

TRLE

Trailer
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 13-11-2012, 09:51   

Czekałam na ten custom ; już ściągam i nie mogę się doczekać żeby zacząć grać :)
 
 
joker 
Obieżyświat



Dołączył: 11 Sty 2007
Posty: 1015
Skąd: Gliwice
Wysłany: 13-11-2012, 18:16   

Potężny custom, chętnie zagram czekając na kalendarz adwentowy :) hmm ale screeny z tego customa są jak by to ująć, widać na nich ząb czasu. Nie śledziłem w ogóle tego projektu. Długo powstawał, kiedy sie zaczęły nad nim prace ?
_________________
http://www.jokus2009.republika.pl
Miód jest dla mięczaków. Prawdziwi twardziele żują pszczoły!
 
 
 
Nepheline 
Podróżnik



Dołączyła: 11 Lut 2007
Posty: 452
Wysłany: 13-11-2012, 20:11   

Dość długo... Nie jest to faktycznie engine pierwszej świeżości jak np. w CC2 ale mam nadzieję, że nadrobi gameplayem.
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 15-11-2012, 14:38   

Proszę o pomoc - jestem na samym początku levelu Bridge - zabiłam kilka pajączków , znalazłam dźwignię czasową , ale nie słychać co otwiera . :( Na tytułowy most się dostałam ,ale ta droga nigdzie mnie nie doprowadziła - może jestem ślepa i czegoś nie widzę
 
 
Nepheline 
Podróżnik



Dołączyła: 11 Lut 2007
Posty: 452
Wysłany: 15-11-2012, 16:55   

Musisz doskoczyć do tej wnęki:



To dość trudny skok, ale nie ma innej drogi ;) . Tam w jeziorku jest zakamuflowana dźwignia.
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 15-11-2012, 18:06   

Dziękuję Nephelline :) :) Widziałam tą wnękę ,ale nawet nie próbowałam tam doskoczyć , sądząc ,że jest to niemożliwe .Jeszcze jedno pytanie ; czy Lara ma tam doskoczyć z tego miejsca , w którym stoi na Twoim screenie , bo próbowałam i naprawdę wydaje mi się to niemożliwe ?
 
 
Nepheline 
Podróżnik



Dołączyła: 11 Lut 2007
Posty: 452
Wysłany: 15-11-2012, 19:21   

Tak to to miejsce. Musisz skoczyć "z shiftem", albo jak ci się bardzo nie chce stosując bug flary.
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 15-11-2012, 19:45   

Oj chcieć to mi się bardzo chce ; jak do tej pory gra jest świetna i nie sprawiła mi większych problemów ; a teraz tkwię na tym miejscu i nie ma chyba szans aby mi się ten skok udał ; z shiftem też próbowałam i nic . O bugu flary nigdy nie słyszałam :(
 
 
Nepheline 
Podróżnik



Dołączyła: 11 Lut 2007
Posty: 452
Wysłany: 15-11-2012, 20:29   

Tak się wykonuje ten glitch. Czasem się przydaje jak już sił braknie ;)

http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 16-11-2012, 13:50   

Niestety nadal tkwię w tym samym miejscu , skoku nie mogę zrobić , a podany przez Ciebie link nie działa :(
 
 
Nepheline 
Podróżnik



Dołączyła: 11 Lut 2007
Posty: 452
Wysłany: 16-11-2012, 23:13   

Spróbuj teraz czy film działa...
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 16-11-2012, 23:44   

Dzięki za pomoc - filmik teraz działa , ale ja chyba robię coś nie tak , bo nie wychodzi mi ten trick. Lara zapala flarę ,podbiega do ściany pod wnęką , wyciąga pistolety , robi fikołka i przykuca , ale nic się nie dzieje , nadal jest na dole :(
 
 
Nepheline 
Podróżnik



Dołączyła: 11 Lut 2007
Posty: 452
Wysłany: 17-11-2012, 12:15   

Ona musi wziąć flarę w kucki tyłem do ściany. Flara musi upaść maksymalnie blisko ściany. Czasem trzeba próbować kilka razy.
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 17-11-2012, 20:45   

Nepheline dziękuję za Twoją cierpliwość i wyrozumiałość . Dostałam się w końcu do tego jeziorka z ukrytą w nim dźwignią , ale inną drogą -przeskoczyłam z mostku do wnęki przed którą płonął znicz ; Larcia się co prawda podpaliła i zużyłam trochę apteczek aby ją uratować , na szczęście na dole było to wspomniane jeziorko i ugasiło ogień . Gram dalej ; jeszcze raz dziękuję :)
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 19-11-2012, 15:36   

Strasznie mi głupio , ale znowu muszę prosić o pomoc . Dotarłam do wielkiej sali gdzie u góry znajduje się płonący złoty klucz , przestawiłam parę dźwigni po których następował rzut kamery na ów klucz i nawet do tego klucza dotarłam lecz nie mogę go wziąć , bo ogień nadal płonie . Po p rzeciwnej stronie sali u góry jest jeszcze jedna dźwignia tylko jak tam dotrzeć ; oczywiście nadal jestem w levelu Bridge :)
 
 
Nepheline 
Podróżnik



Dołączyła: 11 Lut 2007
Posty: 452
Wysłany: 19-11-2012, 22:56   

Musisz wskoczyć na drabinkę, a stamtąd na pochylnię. Przeciągnąć się na rękach do momentu zielonej tekstury. Podciągnąć się aby ją triggerować. To opuści blog obok aby Lara mogła się wspiąć na stały grunt. Stamtąd się dostaniesz do tej dźwigni.
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 20-11-2012, 06:46   

Dziękuję ; już sobie poradziłam - problem miałam właśnie z przeskoczeniem z tej drabinki na pochylnię , myślałam ,że to może niewłaściwa droga . Teraz jestem przy dwóch kulach gdzie trzeba podpalić pochodnię , ciężka sprawa - podpalić , uciec przed kulą i jeszcze nie wylądować w wodzie . :(
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 20-11-2012, 19:18   

Nepheline proszę pomóż jeszcze raz . Jestem w pokoju z lustrem i palącymi płytkami na podłodze , wiem ,że muszę się dostać do dźwigni skakanej którą widzę w lustrze , ale znalazłam w lustrze tylko 3 bezpieczne płytki po których mogę się poruszać to za mało aby dotrzeć do dźwigni :(
 
 
WSAD 
Student



Dołączył: 10 Lip 2012
Posty: 39
Wysłany: 20-11-2012, 20:47   

Tez miałem z tym problem.Musisz przeskoczyć na drugą stronę lustra,po swojej stronie masz czerwone pola,prawda?No właśnie,więc musisz odmierzyć ilość pól od lustra do danej czerwonej płytki.
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 20-11-2012, 23:54   

Przepraszam , ale nie bardzo rozumiem - odmierzę ilość pól od lustra do danej czerwonej płytki i co dalej ? ;(
 
 
WSAD 
Student



Dołączył: 10 Lip 2012
Posty: 39
Wysłany: 21-11-2012, 08:13   

Można przeskoczyć przez te "lustro".
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 21-11-2012, 12:27   

Udało mi się w końcu przeskoczyć na drugą stronę lustra :hop2: - bardzo dziękuję za pomoc :) Teraz rozpoczynam przygodę w zamku króla Artura - świetny custom !
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 22-11-2012, 12:03   

Witam , to znowu ja :) Jestem W levelu Zamek króla Artura dzień ; proszę o podpowiedź skąd mam wiedzieć jak ustawić puzzle z tych 4 kolorowych kul ?
 
 
marysia 
Praktykant



Dołączyła: 28 Lis 2006
Posty: 149
Skąd: Szczecin
Wysłany: 22-11-2012, 13:34   

Już znalazłam -co jest podpowiedzią :) Przepraszam za krótki post
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.103 sekundy. Zapytań do SQL: 10