FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Tomb Raider 3 cz.2
Autor Wiadomość
grzyb_atomowy 
Nowicjusz



Dołączyła: 18 Sty 2017
Posty: 6
Wysłany: 18-01-2017, 12:48   

krtomb napisał/a:
Także się nie zniechęcaj, bo najlepsze dopiero przed Tobą :)


Może i masz rację :D W sumie to będzie nawet ciekawiej. Dzięki za motywacje :mrgreen2:
 
 
miron-71 
Nowicjusz


Dołączył: 21 Gru 2016
Posty: 5
Wysłany: 11-04-2017, 15:42   

mam zainatslowanego TR3 na systemie windows 7 i wszystko dzxialalo super ale dzis instalowalem joystic esperanzy po wlaczeniu gry okazalo sie ze z pada dzialaja tylko klawisze ruchu no ok wiec ostanowilem wrocic do gry z klawiatury ale teraz wlasnie nie dzialaja mi klawisze ruchu w przod i tyl na boki owszem!podlaczylem pada!!!pad nie dziala!przeinstalowalem gre i sytuacja jest ta sama!!!prosze o pomoc!!
 
 
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3986
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 11-04-2017, 16:28   

miron-71, co to ma wspólnego z tematem "INSTRUKCJA: Instalacja Tomb Raidera 1 pod Windows XP/Vista/7"?

Przeniosłem posta do tematu o TR3.
_________________
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1744
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 11-04-2017, 16:35   

@miron-71

Ja używam pada MSxBox360 i do tego emulator XPadder. Jest wygodny, bo można przypisac dowolne urządzenie i dowolną kombinację klawiszy. Spróbuj pobrac XPaddera i sprawdź jak to działa. Z tego co pisali inni użytkownicy to klasyki (szczególnie TR4) często gryzły się z padami. Ja chyba kiedyś miałem Esperanzę i o ile dobrze pamiętam to tab był guzik przełączania na analogi - to pomagało w Legendzie, Anniversary i Underworld.
_________________
 
 
miron-71 
Nowicjusz


Dołączył: 21 Gru 2016
Posty: 5
Wysłany: 11-04-2017, 21:08   

mam zainatslowanego TR3 na systemie windows 7 i wszystko dzxialalo super ale dzis instalowalem joystic esperanzy po wlaczeniu gry okazalo sie ze z pada dzialaja tylko klawisze ruchu no ok wiec ostanowilem wrocic do gry z klawiatury ale teraz wlasnie nie dzialaja mi klawisze ruchu w przod i tyl na boki owszem!podlaczylem pada!!!pad nie dziala!przeinstalowalem gre i sytuacja jest ta sama!!!prosze o pomoc!!
 
 
Menkaure 
WoTR Team



Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 1744
Skąd: Z Bulerbyn
Wysłany: 11-04-2017, 22:41   

To bardzo dziwne. Z jakiej wersji korzystasz? Premiere Edition, Ultimate Edition? Pobierz potrzebne patche i zainstaluj MultiPatch (możesz go pobrać ze Strony_Której_Adresu_Tu_Nie_Wolno_Podawać, choć myślę, że skoro WoTR nie posiada tego patcha w swojej bazie a jest on niemal niezbędny, to link gdzieś powinien się znaleźć mimo wszystko: KLIK!.

Czytałem o problemach TR3 z klawiszami, gdzie nowe konfiguracje się nie zapisywały. Poszperaj po forum TRC. Powodzenia!
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.057 sekundy. Zapytań do SQL: 10