FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Underworld - rozmowy, spostrzeżenia, uwagi, pomoc
Autor Wiadomość
Nightbringer 
Nowicjusz



Dołączył: 10 Gru 2012
Posty: 3
Wysłany: 15-12-2012, 13:44   

Wielkie dzięki TheZaack500 :D ale problem rozwiązany ! :D . Wczoraj za dużo było emocji i nie pomyślałem o oczywistym rozwiązaniu a tu dzisiaj po pięciu min. wszystko na swoim miejscu.

Jeszcze raz dziękuję TheZaack500.
 
 
eee...mleko?! 
Podróżnik



Dołączył: 14 Cze 2012
Posty: 207
Skąd: Mandżugoria
Wysłany: 04-02-2013, 15:07   

Mam problem , a że niesposub przeczytać wysztkich postów to zapytam teraz :) Miałem zainstalowane TRU na laptopie odintalowałem grę , a dziś przyszła pora zainstalować z powrotem a jest to nie możliwe gdyż - gra jest zainstalowana ? To raczej nie możliwe ponieważ katalogi są puste , mało tego wogóle nie istnieją ! Usunełem nawet pliki z rejestru , a problem nadal istnieje ;) Zebrzę o pomoc :)
 
 
eee...mleko?! 
Podróżnik



Dołączył: 14 Cze 2012
Posty: 207
Skąd: Mandżugoria
Wysłany: 04-02-2013, 17:08   

To ten błąd biegle na PL tłumacząc - "Instalator wykrył istniejącą instalację. Przed ponownym uruchomieniem programu instalacyjnego należy usunąć istniejącą instalację gry." Mam wersje ANG :D
 
 
cutek15 
Praktykant


Dołączył: 09 Lut 2011
Posty: 123
Wysłany: 04-02-2013, 18:34   

próbowałeś usunąć pozostałości po starej grze w rejestrze? nie am żadnych plików gry w jakiś folderach itp.?
_________________
Tomb Raider 9

[center]TRAILER ||| GAMEPLAY #1[center][b]|TRAILER 2
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 04-02-2013, 18:37   

Napisał przecież, że usunął zarówno wpisy z rejestru, jak i pliki :p Warto sprawdzić jeszcze przez panel sterowania (dodaj/usuń) czy nie ma jakichś pozostałości. Masz tylko jedną partycję na kompie?
_________________
 
 
eee...mleko?! 
Podróżnik



Dołączył: 14 Cze 2012
Posty: 207
Skąd: Mandżugoria
Wysłany: 04-02-2013, 18:45   

K@t, Partycje mam dwie :p C i E . TRU był na E .
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 04-02-2013, 19:33   

Próbowałeś instalować na C, czy nadal to samo? Usunąłeś jeszcze plik z sejwami z dokumentów?
_________________
 
 
eee...mleko?! 
Podróżnik



Dołączył: 14 Cze 2012
Posty: 207
Skąd: Mandżugoria
Wysłany: 04-02-2013, 20:24   

Pliki z sejwami usunięte , ale na C zainstalwać nie mogą ponieważ : włącza się autorun tam jest opcja play i setup są dostępne ,ale nic się nie dzieje opcja Install jest niedostępna ;) Więc postanowiłem wejść na płytkę i uruchomić przez plik Setup po włączeniu tej opcji ukazuje się zdjęcie Lary walczącej z rekinem i komunikat który w PL podałm wyżej :) Co zmierza do tego że nie mam możliwości wyboru partycji a nawet dalszego postępu w instalacji która kończy się na wspomnianym komunikacie .
 
 
eee...mleko?! 
Podróżnik



Dołączył: 14 Cze 2012
Posty: 207
Skąd: Mandżugoria
Wysłany: 05-02-2013, 14:05   

Problem rozwiazany instalacją na innym pc i przeniesieniem plików na laptopa :) :offtopic:
 
 
BeBetka22 
Nowicjusz


Dołączyła: 05 Kwi 2013
Posty: 13
Skąd: gdzieś daleko
Wysłany: 07-04-2013, 22:26   

Mam problem z przejściem gry ( mam nadzieje, że dobry temat wybrałam :/ ) . tóż jestem
Spoiler:
praktycznie po tym jak ostatni raz widzi Amande i skacze się po jakiś głazach, czy coś, w każdym razie w pomocy pisze, że trzeba rozwalić coś
i tu nie wiem gdzie wejść na dole nic nie ma tylko kościotrupy, a na samą góre wejść nie mogę, może ktoś wie jak przejść, choć nie pamiętam jak to wejście się nazywa bo ostatnio w to nie grałam...
_________________
Maja
 
 
erawiw 
Nowicjusz



Dołączyła: 04 Kwi 2013
Posty: 27
Wysłany: 07-04-2013, 22:31   

To jest ten moment gdzie Natla uderza w Amande jakąś kula ognia,fragment o nazwie "Brak czasu"? Bo szczerze to nic nie kojarze a Underworlda skończyłam po raz kolejny wczoraj ;) Moze jakis screen?
_________________

Freedom is life's greatest lie...
 
 
BeBetka22 
Nowicjusz


Dołączyła: 05 Kwi 2013
Posty: 13
Skąd: gdzieś daleko
Wysłany: 09-04-2013, 19:16   

nie wiem nie pamiętam w weekend spojrze jeszcze raz na gre i napisze jakie to miejsce, no chyba, że wpadne na pomysł jak to przejść
_________________
Maja
 
 
luki12131993 
Nowicjusz


Dołączył: 26 Lut 2014
Posty: 1
Wysłany: 26-02-2014, 17:32   

Witam mam problem z odpaleniem TRU.. gra włącza się normalnie do momentu kiedy mamy wybrać czy chcemy ztworzyć plik zapisu i gdy to robię wywala mnie do pulpitu i koniec.. nie wiem co zrobić... PC spełnia wymagania.. nowe stery wgrane oraz directx.. prosze o pomoc !!!!!!!!
 
 
Raptor 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Paź 2015
Posty: 1
Wysłany: 11-10-2015, 13:53   

Witam mam pewien problem z pozostałościami po grze Tomb Raider Underworld i nie można zainstalować gry. Ktoś wie co z tym zrobić :) ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.106 sekundy. Zapytań do SQL: 11