FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
SAVE GAME
Autor Wiadomość
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 15-02-2009, 16:28   

Od 1,5h prosisz o sejwa, a rozwiązanie problemu masz podane w temacie, gdzie pisałeś najpierw :nietak:
_________________
 
 
Phoebe Poison 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Lut 2007
Posty: 646
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 15-02-2009, 16:29   

To może spróbuj ZNALEŹĆ ten klucz, z którym masz problem? Bez sensu jest przeskakiwanie całego etapu, bo zaciąłeś sie na jego początku. Cała gra cię minie!

Zajrzyj do tematu obok, napisałam ci, gdzie jest ten klucz.
_________________
Pain looks great on other people
That's what they're for
 
 
 
Monnaly 
Nowicjusz



Dołączyła: 28 Sie 2008
Posty: 19
Wysłany: 15-02-2009, 17:16   

hejka! to znowu ja. Mam pytanie, otóż posiadam oryginalną wersję Tomb Raider Underworld (kupiłam sobie w Empiku :) ) i chcę sobie pobrać save'a. I zmierzam do sedna... Czy przeciwnicy w ukończonych levelach będą już pokonani czy nie?
_________________
Nurkowanie-moja pasja :)
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 15-02-2009, 17:41   

Monnaly, a to zależy jakiego chcesz save'a. Jeśli z grą ukończoną to będziesz miała tylko tryb poszukiwacza skarbów w którym przeciwników juz nie ma.

A jesli załadujesz save'a z normalnej gry to będą pokonani ci których już do danego momentu sie przeszło. Czyli tak jak w przypadku normalnego save'a.Przecież gdy raz zabijesz danego przeciwnika to nie pojawi ci się ponownie tylko dlatego że znów wejdziesz do danego pomieszczenia.
dopóki nie ukończysz gry nie masz możliwości do dowolnej żonglerki levelami. Tylko po ukończeniu gry.
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Adiskuter 
Nowicjusz



Dołączył: 15 Lut 2009
Posty: 18
Wysłany: 15-02-2009, 19:41   

Dzisiaj usnąłem seva w celu wgrania nowego no i jak się okazało on nie działa i jestem strasznie wkurzony bo nie chce mi się przechodzić od nowa gry miałem 1,5h ma ktoś save tak po tej misji bo bardzo długo siedziałem nad nią ale ona właśnie sprawia mi największą trudność będę bardzo wdzięczny
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 16-02-2009, 07:10   

Zerknij na tę stronę:
http://tombraidergirl.com/tr8/savegames.php#ps3
masz tu save'y na ps3.
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
papik 
Nowicjusz


Dołączyła: 22 Paź 2007
Posty: 13
Wysłany: 04-03-2009, 16:38   

hej :) mam problem, bo jak wchodze na te strone http://rapidshare.com/fil...-_save_game.rar do pobrania save'a to sie nic nie sciaga... ;( moze mi ktos powiedziec, jak mam to zrobic?? dziekuje bardzo :)

Może znasz inną stronę z save'ami ??
_________________
pap!k . ^^
<3 .
; )
xD
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 04-03-2009, 16:56   

papik, klikasz najpierw Free user, potem czekasz aż czas upłynie i wówczas pojawi się tam przycisk Download. klikasz na niego i gotowe. :)
Edytuj posty - prawy górny róg a po drugie nie masz tak czasem zablokowanych wyskakujacych okienek? Nie pojawia ci się pasek u góry ekranu że coś jest zablokowane?

inne strony to np. http://www.tombraiders.ne...e/TR8saves.html
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
papik 
Nowicjusz


Dołączyła: 22 Paź 2007
Posty: 13
Wysłany: 04-03-2009, 17:17   

Ło Bosz . ! Namęczyłaś się ze mną, ale się opłacało ; D
Dzięki wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie!! ;*
<3

[ Komentarz dodany przez: kluz_kaa: 04-03-2009, 20:50 ]
1. Edytuj posty.
2. Ogarnij się.
3. Pisz po polsku.
_________________
pap!k . ^^
<3 .
; )
xD
  
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 04-03-2009, 17:23   

papik, edytuj te posty -mozesz to robić w czasie 20 min. po napisaniu. nie pisz tak post pod postem bo dostaniesz ostrzeżenie kolejne.

A co do save'ów to to co ty potrzebujesz to raczej jest 4 część a puppet on longer.
Rozpakuj save'a i wrzuć go do c:\Users\X\Documents\Eidos\Tomb Raider - Underworld

Gdzie X to twoje nazwa użytownika w Windowsie. :)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Adiskuter 
Nowicjusz



Dołączył: 15 Lut 2009
Posty: 18
Wysłany: 30-03-2009, 18:19   

a czy jak mam demo Underworld to mogę wgrywać sevy czy nie ??
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 30-03-2009, 18:47   

Adiskuter, w demie nie ma możliwości zapisywania i wczytywania save'ów. Masz tylko automatycznie zapamiętany podczas gry ostatni checkpoint. Ale on znika po wyjściu z gry. :)

A poza tym to z ciekawości -jakie save'y chciałbyś wgrywać?
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
Adiskuter 
Nowicjusz



Dołączył: 15 Lut 2009
Posty: 18
Wysłany: 30-03-2009, 19:13   

a różne ponieważ na PP3 szukałem i nie ma do TRU a te co ty mi dałaś nie działają :(

[ Komentarz dodany przez: Jerrem_Y: 31-03-2009, 18:21 ]
Czy Ty aby na pewno masz 15 lat?
 
 
Minika204 
Nowicjusz



Dołączyła: 28 Sty 2009
Posty: 27
Skąd: Avalon
Wysłany: 13-10-2009, 17:41   

Ale jak wczytać savy ??Już chciągłam ale do jakiego folderu go dać ??
_________________
'' Śmierć z nutką ironii zawsze boli, amatorzy ''
 
 
Esmeralda 
Wombat



Dołączyła: 02 Lis 2008
Posty: 367
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 13-10-2009, 17:45   

Wypakowujesz do folderu z grą, tam gdzie masz swoje save'y
 
 
Reminded 
Praktykant



Dołączył: 13 Gru 2010
Posty: 195
Skąd: Legnica
Wysłany: 05-01-2011, 14:28   

To ja proszę o sejw z 100 % gry, ale bez żadnych skarbów i reliktów, bo chciałbym sam je zdobyć.
 
 
madziakkk 
Nowicjusz


Dołączyła: 10 Lis 2011
Posty: 2
Wysłany: 10-11-2011, 11:17   

Witam
jestem tu nowa wiec mam nadzieję ze w dobrym miejscu piszę :) chodzi o save. Jestem na etapie wejścia do podziemi wrota otwierane są przez te dziwne zegary. Niestety wracając wpadłam w przepaść i wrota się zamknęły :( widziałam na youtubie że wystarczy wrócić do pierwszego zegara i go "poprawić" ale niestety się nie da bo mam wszystko dobrze ułożone. Wpadałam na pomysł save (choć pierwszy raz o tym słyszę że tak można ). Mam go zgranego na usb mój PS3 go widzi. Ale pojawia się komunikat ze to nie jest mój save I tu jest właśnie problem co dalej !!!!! Gdzieś przeczytałam ze mam wykasować dane z dysku twardego tez tak zrobiłam ale nie rozwiązało to problemu nadal ten sam komunikat oczywiście moich danych już ie ma zapisanych więc gra włącza mi się od pierwszego levelu :( Proszę o pomoc jak mam wgrać tego save co ma zrobić tylko proszę tak krok po kroku bo pierwszy raz to robię .
_________________
madziak
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 10-11-2011, 11:19   

Witamy:)

Kopiowałaś save'a na PS3 zgodnie z tą instrukcją?:
http://www.tombraiderforu...p=108545#108545

Być może próbujesz wkleić zapis ze starszej wersji TRU (tej bez patcha z trofeami), chociaż one raczej nie powinny się gryźć.
_________________
 
 
madziakkk 
Nowicjusz


Dołączyła: 10 Lis 2011
Posty: 2
Wysłany: 10-11-2011, 11:30   

tak dokładnie jestem tak naprawdę w połowie tego co pokazują filmiki na youtube. A ten save z tego posta do Xibalba- pisze ze plik nie istnieje (tak w nawiasie ) :) .
1. Na pendrive mam wszystko dobrze wgrane
2. wkładam pendrive do ps3 ....wchodzę do katalogu usb plik jest widoczny Na filmikach pokazane jest że trzeba go skopiować więc kopiuję wtedy pojawia mi się komunikat że save nie należny do mnie. i dupa :( ale się skopiował nie wiem gdzie go wkleić
3. Jak wchodzę w grę już to w save gry mam ten plik wczytuje się i wyskakuje komunikat ze to jest save innego użytkownika
4. nie wiem co dalej robić
_________________
madziak
 
 
spinup 
Nowicjusz


Dołączył: 29 Mar 2012
Posty: 1
Wysłany: 29-03-2012, 11:41   save do TRU trilogy na PS3!

hej poszukuje save do TRU na ps3 ale w wersji TRILOGY sprawdzalem - to ma znaczenie :)
chodzi mi o dowolny poziom z tajlandii bo wkradl mi sie bug :( ((
prosze o pomoc!!!

:pozdro:
 
 
giga2 
Student



Dołączył: 21 Cze 2007
Posty: 63
Wysłany: 06-10-2013, 10:45   

Potrzebuję seve'u z Morza Śródziemnego zaraz po przejściu przez bramę Niflheimu. Te savy, które są w solucji są już po przejściu gry i niestety nie ma już sekretów.
Mam jakiegoś buga i nie mogę tej bramy otworzyć.
Jeśli ma ktoś chwilę czasu to proszę o przesłanie mi takiego save'a na adres laraaa2@o2.pl.
 
 
giga2 
Student



Dołączył: 21 Cze 2007
Posty: 63
Wysłany: 13-10-2013, 19:37   

Ponawiam swoją prośbę... ; )
 
 
Krystian1009 
Nowicjusz


Dołączył: 05 Cze 2012
Posty: 15
Skąd: Midgard
Wysłany: 13-10-2013, 20:17   

Jak będę miał czas to postaram ci się pomóc jutro bądź wtorek. Niestety nie mogę od razu bo problem z kompem a piszę z telefonu :) .
_________________
,,Życie jest pełne niespodzianek"
 
 
Krystian1009 
Nowicjusz


Dołączył: 05 Cze 2012
Posty: 15
Skąd: Midgard
Wysłany: 16-10-2013, 13:55   

Już wysłałem e-maila z savem i niestety ale z morza śródziemnego skarby mają 100% - ale tylko z morza. Może prześlę save'a z częścią skarbów jak się uda i będę miał czas. :) Tylko napisz - no chyba że Tobie to starczy of course :)
_________________
,,Życie jest pełne niespodzianek"
 
 
giga2 
Student



Dołączył: 21 Cze 2007
Posty: 63
Wysłany: 16-10-2013, 18:56   

Wielkie dzięki, ten save mi wystarczy : )
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.132 sekundy. Zapytań do SQL: 10