FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Morze Arktyczne
Autor Wiadomość
Cez 
World of Tomb Raider



Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3980
Skąd: Tczew/3city
Wysłany: 22-11-2008, 12:04   Morze Arktyczne

W tym miejscu możecie dyskutowac na temat leveli na Morzu Arktycznym. Masz problem z przejsciem jakiegos fragmentu gry? Zapytaj, podajac nazwe konkretnego levelu i opis problemu. Spoilery odpowiednio oznaczaj!
_________________
 
 
Lady Niobe 
Nowicjusz



Dołączyła: 25 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 02-12-2008, 11:57   

wie ktos moze jak...

Spoiler:
wlaczyc ten ostatni "przycisk" w tym wielkim urzadzeniu ktore wlacza Natla? bo jestem juz w momencie po filmiku w ktorym pokazana jest Amanda


z gory dzieki za pomoc :D
 
 
Mazur1996 
Nowicjusz



Dołączyła: 02 Gru 2008
Posty: 4
Wysłany: 02-12-2008, 18:13   

Ja także mam problem
Spoiler:
Jestem w miejscu gdzie Natla włączyła swoje urządzenie (już po tym jak Lara zobaczyła swoją matkę itp.). Odsunęłam wszystkie te głazy i... zniszczyłam jeden ten przyciski. I dalej nie wiem... nie mogę nic już zrobić. Skacze, biegam... nic. Patrzyłam na solucję w YouTube i wszystko robie jak tam, a gdy dochodze do momentu zniszczenia drugiego przycisku w tym miejscu mam kamień...


Pomóżcie!
 
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5681
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 02-12-2008, 18:20   

Jeden z głazów jest przesuwalny z wyższego poziomu niż pozostałe, musiałaś go ominąć.
_________________
 
 
Katie2 
Nowicjusz


Dołączyła: 27 Lis 2008
Posty: 5
Wysłany: 02-12-2008, 20:17   

Witam.
Mam problem z tym poziomem. Jestem na samym dole .. poprzesuwałam wszystkie te głazy .. i teraz próbuje wejść na górę zeby zniszczyc te przyciski ... ale za cholere nie moge wejsc na wyzszy poziom. Skaczę między dwoma ścianami zeby złapac półke .. potem wskakuje na taki jakby słup. I stamtąd nie mam gdzie skoczyc ... jedynie na takie latające bloki .. tyle ze za nic nie mogę do nich doskoczyc.. Moze mi ktos podpowiedziec? Moze ide nie w tym kierunku?
:pozdro:

Połączony

Juz znalazłam swój błąd :) udało mi sie skonczyc gierkę :jumper:
:pozdro:

[ Komentarz dodany przez: Jerrem_Y: 03-12-2008, 10:28 ]
Na przyszłość, jeśli znajdujecie rozwiązanie swojego problemu, to podzielcie się nim na forum.
 
 
Mazur1996 
Nowicjusz



Dołączyła: 02 Gru 2008
Posty: 4
Wysłany: 03-12-2008, 16:14   

Kate2 to może zdradzisz w jaki sposób rozwiązałaś swój problem? Bo ja jestem w tym samym miejscu i nie wiem gdzie skoczyć...
 
 
 
xMichal91x 
Nowicjusz


Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 3
Skąd: Poznań;)
Wysłany: 03-12-2008, 17:16   

Po prostu jednego z trzech głazów nie wolno odsuwać na dole (bo tym samym uniemożliwisz sobie wejście na wyższy poziom) tylko zostawiasz go tak jak był. Przesuwasz go dopiero na górze!!!:)
 
 
 
Mazur1996 
Nowicjusz



Dołączyła: 02 Gru 2008
Posty: 4
Wysłany: 03-12-2008, 17:27   

O.o A ma ktoś może save po tym jak zobaczymy matkę Lary? Lub coś w tych okolicach...
 
 
 
chudy1980 
Nowicjusz


Dołączył: 25 Lis 2008
Posty: 2
Wysłany: 03-12-2008, 19:08   

a ja jestem na samym dole i nie wiem jak przesunac 3 głaz b niema do niego pomostu prosze o pomoc
 
 
lathspell20 
Podróżnik



Dołączyła: 18 Wrz 2007
Posty: 275
Skąd: Katowice
Wysłany: 03-12-2008, 19:10   

tego głazu nie da się przesunąć na dole. musisz się wspiąć spowrotem na górę. Miejsce do przesunięcia go jest chyba na drugim piętrze tej konstrukcji.
Będąc na dole w miejscu, gdzie leży mały kryształ (skarb) znajdziesz półki do wspięcia się wyżej.
 
 
 
Jerrem_Y 
Obieżyświat



Dołączyła: 05 Mar 2006
Posty: 1017
Skąd: Poznań
Wysłany: 03-12-2008, 19:12   

Spam spam spam. Uczulona jestem! Jeśli macie problem to PRECYZUJCIE go. Interpunkcja nie zaszkodzi.
 
 
Mai 
Podróżnik



Dołączyła: 01 Mar 2007
Posty: 203
Skąd: Opole
Wysłany: 04-12-2008, 15:14   

Ja mam podobny problem jak Mazur1996 :/ . Przesunęłam te trzy głazy na dole, jeden na górze i potem trzeba było rozwalić te jakby przyciski. Jeden rozwaliłam, ale reszta jest na samej górze i właśnie nie ma jak się tam na górę dostać :( . Oglądałam nawet solucję na YouTube i robiłam wszystko według niej, ale właśnie tam jest ta skała wystająca i nie ma się jak na górę dostać.
_________________
World is Mine
 
 
Katie2 
Nowicjusz


Dołączyła: 27 Lis 2008
Posty: 5
Wysłany: 04-12-2008, 23:00   

Mazur1996 jak juz będziesz na tym głazie to nie próbuj skakac na ten przesuwający się blok bo za nic ci się nie uda. Obróc się w prawo i skocz na tę platforme. Najlepiej na jej prawą częśc. Potem na kolejna .. a stamtąd już mozesz smiało skakac na te latające bloki :)
:pozdro:
 
 
Lula 
Student



Dołączyła: 19 Lut 2008
Posty: 43
Wysłany: 10-12-2008, 19:53   

A ja mam problem. Jak Natla przesuwa i cuduje z konstrukcją (po tym jak się pływało w tych tunelach) wyskakują przeciwnicy. Ok. Ale na YouTube po zabiciu ich nie wyskakują. A u mnie ciągle... Nie moge przez to przejść. Ktoś ma tak samo??? A może ktoś wie jak to przejść???
 
 
 
Lord Richard 
Student


Dołączył: 29 Lis 2008
Posty: 31
Wysłany: 10-12-2008, 20:05   

U mnie taż tak jest. Wyskakiwali i spokoju mi nie dawali ;( . Musiałem te stworki zabijać :) Poradzisz sobie to nie takie trudne. Po prostu skacz dużo na coraz wyższe półki, oddalaj się strzelaj itp. :) . Poradzisz sobie :)
_________________
Bóm.
 
 
 
tmerlin 
Praktykant


Dołączył: 11 Paź 2006
Posty: 147
Skąd: Szczecin
Wysłany: 10-12-2008, 21:16   

Po to masz młot Thora by rozwalać wszystkich na około (oprócz początkowo Natli). Aby dostać się wyżej trzeba uzywać latających bloków oraz ... wykorzystać bliskość ścian przy jednym z przesuwalnych kamieni. Dość prosty poziom, trzeba tylko uważać na ogień Natli.
_________________
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<- =MERLIN=->
 
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 10-12-2008, 22:31   

Lula, musisz zabić wszystkich żeby więcej się nie pojawiali; trochę ich jest, ale używając młota Thora, wszystko załatwisz szybciej.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
Seraphiel 
Praktykant



Dołączyła: 26 Cze 2007
Posty: 112
Skąd: Toruń
Wysłany: 19-12-2008, 21:50   



Takie coś zastałam w trybie poszukiwania skarbów, na schodach, zaraz po wyjściu z wody. Nijak nie można tego ruszyć, a nie przypominam sobie, żeby Lara porzucała takie ustrojstwo w którymś z filmików. Nasuwa się pytanie - CÓŻ TO? :p

[ Komentarz dodany przez: kluz_kaa: 19-12-2008, 22:55 ]
Przecież to (mini-)akwalung.
 
 
ad 
Nowicjusz


Dołączył: 20 Gru 2008
Posty: 14
Wysłany: 27-12-2008, 16:05   

Czesc mam problem na dole przesunolem wszytkie 3 te glazy oprucz jednego bo do niego nie bylo drogi,no i jak je przesunolem to musialem isc na gore aby zniszczyc przycisk,zniszczylem go mlotem i teraz nie wiem jak sie dostac na wyzszy poziom aby odblokowac te ramiona do drugiej tej skaly.Jak ktos wie jak mi pomuc to prosze o pomoc,najlepiej jak ktos moze zdjecia wstawic pokolei jak to sie robi abym wiedzial.Z gory dzieki :(
_________________
ki@ch#us
 
 
Virus 
Praktykant


Dołączył: 13 Lip 2008
Posty: 131
Wysłany: 27-12-2008, 16:12   

Cytat:
Czesc mam problem na dole przesunolem wszytkie 3 te glazy oprucz jednego bo do niego nie bylo drogi,no i jak je przesunolem to musialem isc na gore aby zniszczyc przycisk,zniszczylem go mlotem i teraz nie wiem jak sie dostac na wyzszy poziom aby odblokowac te ramiona do drugiej tej skaly.Jak ktos wie jak mi pomuc to prosze o pomoc,najlepiej jak ktos moze zdjecia wstawic pokolei jak to sie robi abym wiedzial.Z gory dzieki :(


Cóż, końcowa zagadka jest dosyć trudna do opisania, więc po prostu odsyłam Cię do wideo-przejścia z YouTube, jako, że chciałeś coś w typie zdjęć:

Część pierwsza - http://pl.youtube.com/wat...feature=channel

Część druga - http://pl.youtube.com/wat...re=channel_page
_________________
 
 
 
ad 
Nowicjusz


Dołączył: 20 Gru 2008
Posty: 14
Wysłany: 27-12-2008, 16:40   

Dzieki ale ja wlasnie robilem wszytsko tak samo jak jest pokazane w youtubie,a na gorze ktos napisal zeby na dole nie przesuwac wszystkich trzech tylko dwa a jeden zostawic,wiesz o ktory chodzi,jak tak to napisz mi ktorego mam nie przesuwac,po ktorej stronie on sie znajdoje jak zejdziemy linka i ktory to ok,DZIEKI.A i wiesz moze jak wziasc level odnowa, do tego tesz DZIEKI :(
_________________
ki@ch#us
 
 
marrrcin 
Praktykant



Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 142
Skąd: Underworld
Wysłany: 27-12-2008, 17:32   

Gdzie na tym poziomie znajduje się relikt. Nie moge go znaleźc. Na początku myślałem że do dostania sie do niego służy koło do zahaczenia linki w miejscu gdzie Natla wykonuje rytuał otwarcia Avalonu ale nie umiem sie przedostac za wodospad.
Wracając do mojego pytania, gdzie jest relikt?
Aha nie moge znaleźc jeszcze jednego skarbu. Wie ktos gdzie jest jakis niezwykle trudny do zauważenia skarb?
:pozdro:
_________________
Oczy są zwierciadłem duszy. Mówią o człowieku więcej, niż on sam chciałby o sobie powiedzieć.
 
 
Virus 
Praktykant


Dołączył: 13 Lip 2008
Posty: 131
Wysłany: 27-12-2008, 17:52   

marrrcin napisał/a:
Gdzie na tym poziomie znajduje się relikt.
Musisz w tej rytualnej sali znaleźć cztery niebieskie symbole, które można aktywować za pomocą rękawic Thora. Pierwsza jest na bramie przy wejściu, druga, na początku, po lewej, już na kamieniach położonych na tej niby lawie. Trzecia - trochę dalej, na tym samym poziomie. Czwarta i ostatnia - na bramie przy wyjściu. Oczywiście, jeśli symboli nie zauważysz, odsyłam tu:

http://pl.youtube.com/watch?v=0qSPK7ER25E
_________________
 
 
 
ad 
Nowicjusz


Dołączył: 20 Gru 2008
Posty: 14
Wysłany: 27-12-2008, 18:30   

Dzieki ale ja wlasnie robilem wszytsko tak samo jak jest pokazane w youtubie,a na gorze ktos napisal zeby na dole nie przesuwac wszystkich trzech tylko dwa a jeden zostawic,wiesz o ktory chodzi,jak tak to napisz mi ktorego mam nie przesuwac,po ktorej stronie on sie znajdoje jak zejdziemy linka i ktory to ok,DZIEKI.A i wiesz moze jak wziasc level odnowa, do tego tesz DZIEKI
_________________
ki@ch#us
 
 
Łukasz 
Podróżnik



Dołączył: 05 Lis 2007
Posty: 700
Skąd: Gorzów
Wysłany: 23-02-2009, 20:08   

Gram sobie i nie mam już siły do tego poziomu. Jestem w miejscu gdzie przesuwa się kolumny za pomocą rękawicy thora. To już zostało zrobione. Młotem thora też zniszczyłem jedną rzecz (może tego jest więcej). Skakałem po ruszających się platformach które wyżej się pojawiły i doskoczyłem do miejsca gdzie chwytam się krawędzi. Ktoś strzelał do mnie ogniem i tempo się zwolniło. To to miejsce


Edit

Lord Richard po prostu nie wiem co dalej mam robić :(
_________________


Co jest Gość ;)
  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.178 sekundy. Zapytań do SQL: 10