FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Tajlandia
Autor Wiadomość
Wtajemniczony 
Podróżnik



Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 341
Skąd: Skrzyszów
Wysłany: 28-02-2009, 12:26   

Idziesz w stronę tego drzewa i za tą przerwą widzisz otwarte drzwi... Musisz przy samym końcu tego mostu zejść w dół po krawędziach. Kliknąć przycisk akcji(na kompie jest to chyba domyslnie E" i obrócić mostem. Potem idziesz na górę i linką magnetyczną zaczepiasz się o metalowe kółko po prawej stronie tego mostu i potem to się domyślisz...
_________________

 
 
 
Burakotka 
Nowicjusz


Dołączyła: 17 Lut 2009
Posty: 2
Skąd: Glasgow
Wysłany: 28-02-2009, 16:21   

Hah, a ja znowu powracam - znowu z problemem.
Za nic nie kojarzę, jak (nawet czytając poprzednie porady) przesunąć ten most (taaki, co się jara na niebiesko :D ), by dosięgnąć do reliktu (bo chyba tam coś jest) + ogólnie się wydostać. Gdy już zeszłam za tym drzewkiem na dół, przesunęłam co się dało - wróciłam na górę, w bok i na dół - przesuwam, idąc tą 'skalną półką'. Mogę pchać albo do przodu (wtedy tam gdzieś jest dziura, to se za dużo nie popcham), lub do tyłu - niby okej, ale jak potem stamtąd się wydostać? Nawet jak się zwieszę na kółku, to nie mogę dosięgnąć do tej części wystającej (oświeca ją słońce). Lara po prostu spada, a checkpoint zwraca mnie do stania przed wejściem do tego właśnie pomieszczenia - czyli coś muszę robić źle, bo inaczej to by chyba mnie 'zrestartowało' gdzieś w pobliżu tego miejsca, gdzie przesuwałam ten most. I tak muszę go przesuwać ponownie, choć nie widzę celu - ale też innych możliwości.
Przepraszam, jeżeli nie wyjaśniłam zbyt jasno mojej sytuacji :3.
 
 
Esmeralda 
Wombat



Dołączyła: 02 Lis 2008
Posty: 367
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 28-02-2009, 16:31   

Proszę to filmik jak zdobyć relikt w Tajlandii http://www.youtube.com/watch?v=KadkZs-8r2E . Mam nadzięję , że pomogłam :P .
 
 
papik 
Nowicjusz


Dołączyła: 22 Paź 2007
Posty: 13
Wysłany: 04-03-2009, 14:35   

Hej wszystkim!!!! Mam do Was ogromną prośbę... Komputer miałam zepsuty i część zapisów gry poszła w las :/ czy byłby ktoś tak dobry i wysłał mi save'a z tego levelu, gdzie muszę za pomocą rękawicy Thora przesuwać tę ścianę?? To jest to miejsce, gdzie wcześniej wysłałam fotkę w załączniku. Proszę o szybką pomoc, bo gra cofnęła mi się aż do tg morza na początku gry ;(
Z góry wielkie dzięki :)
_________________
pap!k . ^^
<3 .
; )
xD
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 04-03-2009, 14:58   

Następnym razem napisz w odpowiednim temacie, a w celu znalezienia save-a zajrzyj tutaj.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
szefunciu85 
Nowicjusz


Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1
Wysłany: 15-03-2009, 16:07   

Witam mam problem nie wiem czy mały ale jest Skończyłem jazdę na motorze i wchodzę do jakiegoś pomieszczenia w którym nad głowami bujają się potężne „młoty” doszedłem do końca tego pomieszczenia, zabiłem tam cos dużego i utknąłem Jest tam mechanizm dzięki któremu młotki się poruszają ale niestety te łańcuchy na górze ida w stronę ściany i nie wiem jak się mam dostać na ten ostatni młotek
 
 
K@t 
Spectre



Dołączył: 19 Kwi 2004
Posty: 5679
Skąd: Poproś Tatę
Wysłany: 15-03-2009, 16:29   

szefunciu85 napisał/a:
niestety te łańcuchy na górze ida w stronę ściany i nie wiem jak się mam dostać na ten ostatni młotek


Cóż to za problem - łapiesz się łańcucha i szybko (klepiąc rytmicznie akcję) przesuwasz się w przeciwną stronę.
_________________
 
 
sajan 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 1
Wysłany: 13-05-2009, 17:59   

Witam, mam problem z tym miejscem: http://www.bankfotek.pl/view/235847
Jak dostać się na górę?Z góry dzięki :)
:pozdro:
 
 
venturio 
Podróżnik



Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 278
Skąd: Znienacka
Wysłany: 14-05-2009, 14:43   

Teleportuj się, wciskając ctrl+l.

Po prostu obejrzyj filmik: http://www.youtube.com/wa...eature=related.
To chyba ten moment, a jak nie to zobacz wcześniejszą część; 1-szą, bądź 2-gą.
_________________
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie(...) "


 
 
 
dan28 
Nowicjusz


Dołączył: 15 Maj 2009
Posty: 1
Wysłany: 15-05-2009, 20:49   

Prosze o pomoc, mam problem z ustawieniem puzzli tzn Shiva i Kali, nie moge ustawic promienia??? nie wiem czy cos robie zle.
_________________
dan28
 
 
Łukasz 
Podróżnik



Dołączył: 05 Lis 2007
Posty: 700
Skąd: Gorzów
Wysłany: 15-05-2009, 20:51   

Musisz tak kombinować żeby promienie odbijały się od wachlarzy. Też miałem z tym problem :)
_________________


Co jest Gość ;)
 
 
 
HarryCruise 
Gazela



Dołączył: 09 Cze 2007
Posty: 579
Skąd: Sawanna
Wysłany: 15-05-2009, 20:53   


Masz tu obrazek, jak to powinno wyglądać.
_________________

 
 
Ajron 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 4
Wysłany: 11-07-2009, 21:57   

Witam
Mam problem już z końcówką tajlandi gdzie jest to drzewko póz niej idzie się przez most i skacze do wody i przypływa przez te drzwi to u mnie są one zamknięte nie wiem czemu? Zna ktoś przyczynę?
 
 
Esmeralda 
Wombat



Dołączyła: 02 Lis 2008
Posty: 367
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 11-07-2009, 22:27   

Musisz skoczyć na drążek w sali z wodą .Poczekaj aż opadnie i znowu skacz do wody . Drzwi będą otwarte :)
 
 
Ajron 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 4
Wysłany: 12-07-2009, 19:17   

Esmeralda napisał/a:
Musisz skoczyć na drążek w sali z wodą .Poczekaj aż opadnie i znowu skacz do wody . Drzwi będą otwarte :)


Żeby skoczyć na ten drążek to trzeba się rozbujać na tym kółku?
Bo od początku próbowałem skakać tam a właśnie jakoś mi zawsze do wody wpada nie wiem czemu...
 
 
Esmeralda 
Wombat



Dołączyła: 02 Lis 2008
Posty: 367
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 12-07-2009, 19:26   

Złap się tego kółka, rozbujaj i skacz do tyłu .
 
 
Ajron 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 4
Wysłany: 12-07-2009, 19:38   

Na początku naciskałem zawsze S i nie wychodziło później naciosałem W i od razu wbiła się. Dzięki za pomoc:)
 
 
ImatX 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Wrz 2009
Posty: 2
Wysłany: 11-09-2009, 21:27   

Witam, mam pytanie odnośnie pocji po przejściu gry "TREASURE HUNT".
Po wypowiedziach wnioskuje, że większość z was gra na PC więc nie wiem czy też jest TA opcja. Ja gram na PS3.
Wracając do problemu. Brakuje mi jednego skarbu w COASTAL THAILAND, który jest na skałce m/w na wysokośći "ruchomego mostu" ( pomieszczenie z wielkim posągiem Thor'a i drzewkiem). Problem polega na tym iż nie mogę ruszć tego mostu w "TREASURE HUNT".... czy ten skarb jest nie do zdobycia po przejściu gry?
Bo szczerze mówiąc nie chce mi się od początku gry przechodzić:) i tak na hard od razu przechodziłem zbieraącskarby to się już umęczyłęm:D
Proszę o pomoc :D
_________________
PS3
 
 
Phoebe Poison 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Lut 2007
Posty: 646
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 11-09-2009, 21:52   

Opcja i owszem, jest i na PC.
WSZYSTKIE skarby są możliwe do zdobycia w trybie "Treasure Hunt", zresztą stąd ta nazwa, nieprawdaż? Most da się przesuwać jak najbardziej - przed chwilą aż sprawdziłam. Upewnij się, że na pewno wszystko robisz poprawnie. Jeżeli tak, to widać to jakiś bug... Spróbuj może przejść do innego levelu i wrócić do Tajlandii.
_________________
Pain looks great on other people
That's what they're for
 
 
 
ImatX 
Nowicjusz


Dołączył: 11 Wrz 2009
Posty: 2
Wysłany: 11-09-2009, 23:06   

Naszczescie mieliscie racje:D
Musial byc jakis blad w grze, bo znaki sie w ogole nie podswietlaly kiedy przy nich bylem... dlatego tez nie moglem nic przesowac:D
przeszedlem lvl od poczatku i jest juz wszystko ok:D
Zostal mi jeszcze 1 w mexico >:(
Dzieki jeszcze raz, pozdrawiem

[ Komentarz dodany przez: Jerrem_Y: 12-09-2009, 09:16 ]
Uroki PS3 :o
_________________
PS3
 
 
XxDomaXx 
Nowicjusz


Dołączyła: 11 Lis 2009
Posty: 1
Skąd: Szczecin
Wysłany: 11-11-2009, 12:08   

Dabronik napisał/a:
Dobra ale jak wchodzę do tych jednych dzwi i zchodzę na sam dół to są tam tylko 2 posągi sfinksów a na środku jest posąg kobry?? a kryształow żadnych nie ma

Ja to przeszałam i włożyłam te kryształy co mam dalej zrobić??? bardzo proszę o pomoc...!
_________________
Doma
 
 
 
Esmeralda 
Wombat



Dołączyła: 02 Lis 2008
Posty: 367
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 11-11-2009, 12:40   

Musisz ustawić figury na dole tak, aby wachlarzami odbijały światło.
 
 
bb1985 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Lis 2009
Posty: 3
Skąd: skawina
Wysłany: 13-11-2009, 18:31   niewiem co dalej

jestem na :pozdro: w pomieszczeniu gdzie na srodku stoi biurko zebralem z biurka rekawice (to była druga) dzieki ktorej moge przesuwac filar nie wiem co dalej gdzie go ustawic

prosze o szybka odpowiedz własnie gram

aha to jest na ps2 ale pewnie to samo co na pc

co zrobic???????????
:pozdro: :pozdro:

[ Komentarz dodany przez: K@t: 13-11-2009, 18:53 ]
Interpunkcja, początki zdań z wielkiej litery, mniej emot!
 
 
Phoebe Poison 
Podróżnik



Dołączyła: 10 Lut 2007
Posty: 646
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 13-11-2009, 18:37   

1. Pisz bardziej po polsku.
2. http://laracroft.pl/tr8/sol3.htm - tu jest wszystko tak opisane, że bardziej szczegółowo już się nie da.
3. Jeśli dalej ciężko ci to sobie zwizualizować - http://youtube.com i wpisujemy w szukajkę nazwę levelu (którym nawiasem mówiąc nie jest Tajlandia, a Croft Manor).

Witam na forum.
_________________
Pain looks great on other people
That's what they're for
 
 
 
bb1985 
Nowicjusz


Dołączył: 13 Lis 2009
Posty: 3
Skąd: skawina
Wysłany: 13-11-2009, 18:55   

dzieki za link
nadal nie moge nic znalezc

poczytam chwile moze akurat
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.153 sekundy. Zapytań do SQL: 10