FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
TRU Mobile
Autor Wiadomość
Lula 
Student



Dołączyła: 19 Lut 2008
Posty: 43
Wysłany: 04-12-2008, 22:51   

Da ktoś linka, żeby pobrać - najlepiej 3D 128x160, bo z Orange mi nie chce (mam w Plusie)
 
 
 
scorpia 
Nowicjusz



Dołączyła: 29 Lis 2008
Posty: 22
Skąd: Wrocław
Wysłany: 05-12-2008, 15:53   

L_w_T napisał/a:
w 3d też nie trzeba mieć


faktycznie wszystkie pliki są w javie a nie w sisie (symbian) więc ściągajcie śmiało :D
_________________
I'm sorry, I only play for sport
 
 
kondzio109 
Praktykant



Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 113
Wysłany: 05-12-2008, 18:07   

Łuhuh .... ale ckliwie . Posiadam sony w200i , i 12 zł na kącie , jestem w sieci HEYAH , powiedzcie mi skąd mogę go sobie pobrać ?? ( prosze o linka ) , a tak nawiasem to grafika ... miażdży system :P
 
 
 
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 05-12-2008, 18:36   

Proszę o tu LINK, było zresztą na poprzedniej stronie... :>
_________________
 
 
kondzio109 
Praktykant



Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 113
Wysłany: 05-12-2008, 19:42   

No wiem , ale jak z tamtąt coś ściągnać ? Moglibyście mi podać numer i treśc smsa na jaki mam to wysłać . Z góry dzięki :)
 
 
 
Lula 
Student



Dołączyła: 19 Lut 2008
Posty: 43
Wysłany: 05-12-2008, 21:35   

nie działa ta strona, tj. nie można wysłaś sms-a. ani ściągnąć...
 
 
 
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 05-12-2008, 21:51   

Alternatywny. LINK wiecie co to google? :P tego czego tam nie znajdziesz znaczy, że nie istnieje ;)
_________________
 
 
uciu999 
Podróżnik


Dołączył: 18 Wrz 2008
Posty: 255
Wysłany: 15-12-2008, 20:21   

Mam mały problem. Mianowicie po etapie Baldur's Tomb (po walce z ośmiornicą) podczas ładowania kolejnego poziomu gra niespodziewanie przerywa działanie i wyskakuje komunikat: "Out of memory error". Próbowałem z różnymi wersjami i za każdym razem to samo ;( Dodam, że mam Nokię 6300.

:pozdro:
 
 
 
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 15-12-2008, 20:57   

Uuuu. A grasz w wersję 3D? Może masz za mało RAM'u. Spróbuj jeszcze wgrać najnowszy soft.

PS. A sprawdzałeś czy telefon obsługuje twoją grę?
_________________
 
 
deejvv 
Nowicjusz



Dołączył: 13 Maj 2008
Posty: 18
Skąd: Brzeg Dolny
Wysłany: 28-12-2008, 13:25   

TRU Moblie 3D jest napewno lepszy od innych części na telefony komórkowe .Mi on przypomina trochę TR1 :D :pozdro: :wotr:
_________________
:D
 
 
 
venturio 
Podróżnik



Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 278
Skąd: Znienacka
Wysłany: 29-12-2008, 15:35   

http://www.papla.pl/previ...nt=J11472#phone

ściągnąłem z tej strony i z tego co widzę mam w 2d... a na obrazkach na tej stronie jest w 3d. To tak na początku jest tylko w 2d? Bo teraz nie mam ochoty grać, ale póki co to początek w 2d mam : P.
_________________
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie(...) "


 
 
 
kluz_kaa 
Pierożek Kluzo



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 1373
Skąd: The Island
Wysłany: 29-12-2008, 15:37   

Jeżeli Twój telefon nie obsługuje gier 3D to nie masz co liczyć na to, że pograsz sobie w trójwymiarze.
_________________
If you want to survive, you'll have to outwit, outplay and outlast the rest of them.
 
 
 
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 29-12-2008, 18:51   

I nie ma czegoś takiego, że ta gra jest najpierw w 2D a potem przeskakuje w trójwymiar :P
Na twoim miejscu złożyłbym skargę i zażądał zwrotu pieniędzy, jeżeli produkt jest niezgodny z opisem.
_________________
 
 
venturio 
Podróżnik



Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 278
Skąd: Znienacka
Wysłany: 29-12-2008, 19:30   

łeee :| ja mam se k530i, więc zgodność zgodna jest właśnie :P , wiem bo sprawdzałem.
Ale czy jest jakiś tomb raider w 2d?
Mam logo na początku eidos mobile. Menu Tomb Raider Underworld, jak wchodze w play to mam opcje adventure, puzzle i time trial. Ale gra jest coś w 2d, więc wtf się pytam : [.
Z tego co widzę to menu mam takie jak w waszych wersjach które pokazaliście na screenach.
Później zrobie jakieś zdjęcia to zobaczycie jak u mnie to wygląda...
_________________
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie(...) "


 
 
 
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 29-12-2008, 19:55   

Venturio ja się gubię w tym o co pytasz. Piszesz, że masz TR w 2D, a teraz się pytasz czy jest jakiś TR w 2D. Nie wiem o co ci chodzi. Menu gry w obu wersjach jest płaskie.
_________________
 
 
venturio 
Podróżnik



Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 278
Skąd: Znienacka
Wysłany: 29-12-2008, 22:20   

hehe... pytałem raczej o to czy nie znacie jakiś wersji/względnie czy nie widzieliście takich w 2d... bo ja chyba taką mam, mimo tego, że na linku który podałem widać screeny gry w 3d.
_________________
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie(...) "


 
 
 
Łukasz 
Podróżnik



Dołączył: 05 Lis 2007
Posty: 700
Skąd: Gorzów
Wysłany: 29-12-2008, 23:17   

Ja nawet widziałem w reklamie, że Underworld będzie można ściągnąć na komórkę. SMS kosztuje za to 10 zł :gupek: No cóż cena trochę przydroga więc chyba niestety nie będę mógł wysłać :( Za to na kompie mam na bank ;)
_________________


Co jest Gość ;)
 
 
 
Vougeny 
Student



Dołączyła: 26 Gru 2008
Posty: 74
Wysłany: 30-12-2008, 11:49   

Z tego co wiem to większość gier w wersji 3D wchodzi jedynie na telefony z Symbian-em.
A więc użytkownicy telefonów bez owego systemu operacyjnego niestety, ale nie pocieszą się trójwymiarową Tomb Raider.
 
 
venturio 
Podróżnik



Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 278
Skąd: Znienacka
Wysłany: 30-12-2008, 12:55   

hmm, nie koniecznie, mam wiele gier na moim k530i w javie i 3d.
Nie strasz mnie, że nie pogram w 3d :p .
A był by ktoś tak uprzejmy, żeby wrzucić na jakiś upload tomba na kome w 3d i dał by mi linka?
Bo wywaliłem 10 zł i z tego co widzę mam w 2d :P
_________________
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie(...) "


 
 
 
Kiba 
Podróżnik



Dołączył: 21 Sty 2008
Posty: 271
Skąd: Żory
Wysłany: 30-12-2008, 16:27   

Mam pytanie, może jest banalne i głupie ale szukam TRU Mobile na swój telefon i nie mogę znaleźć. Proszę niech ktoś wyśle tutaj publicznie jakiegoś linka lub do mnie na priv, bardzo proszę i z góry dziękuję za wszelką pomoc jaka zostanie mi udzielona z waszej strony!
 
 
 
venturio 
Podróżnik



Dołączył: 12 Sty 2008
Posty: 278
Skąd: Znienacka
Wysłany: 30-12-2008, 19:52   

ojej, Kiba... ten temat na prawdę nie ma wielu stron, mogłeś spokojnie przeczytać te kilkanaście postów, a znalazłbyś kilka linków :P
_________________
"Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie(...) "


 
 
 
sroka 
Praktykant



Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 123
Wysłany: 04-01-2009, 15:07   

Powiem szczerze, że z początku myślałem, że to w 3D będzie najlepsze. Al oprócz tego ściągnąłem również 2D, które uważam za najlepszą część TR: mobile. Super grafika, styl poruszania się i wogule. Nic dodać nic ująć. obecnie przechodzą 3D i jak przejdę to ocenie. Na razie 2D zachwyciło mnie najbardziej. Bardzo polecam do ściągnięcia.

A Kiba tobie mogę pomóc i innym osobą też. Mimo iż zostały pokazane linki z TRU: mobile to ja daje wam link z strony której ja ściągnąłem (wymiary ekranu 176x220 i 176x208) :


Tam znajdziecie 3D i 2D...Miłej zabawy
_________________

 
 
 
Hrithik_Roshan 
Obieżyświat



Dołączył: 04 Gru 2006
Posty: 1313
Wysłany: 05-01-2009, 20:00   

Hm, hm, hm mi strona orange.pl proponuje ściągnięcie TRU mobile na LG Ku800, naprawdę wątpie żeby poszło, pewnie chcą kasy dużo zbic, no chyba że wyjątkowo się myle i gierka śmignie, ma ktoś już jakieś doświadczenie z pobieraniem tego ustrojstwa na telefon nie-nowej generacji?
_________________
"wiara jest rozjebana"
 
 
adriano216 
Podróżnik



Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 572
Skąd: 29°58'N 31°07E
Wysłany: 06-01-2009, 19:25   

Ja mam doświadczenie z tą grą. Na k700i mi nie szło. K800i to dosyć dobry telefon, a dużo lepszy od mojego, więc może gra pójdzie (mówimy o 3D). Przeczytaj jeszcze poprzednie posty ;)
_________________
 
 
sroka 
Praktykant



Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 123
Wysłany: 06-01-2009, 20:07   

Hrithik_Roshan, śmiało jeżeli masz tylko kabel USB do swojego telefonu to ściągnij sobie to co ja podałem za link ( patrz o parę postów wyżej ). grę ściągasz za darmo na kompa, później z kompa na telefon, a z telefonu to już cieszysz się grą i grasz :D Łatwe.
ja osobiście nie ufam kupowaniu gry na telefon. Może dlatego że zraziłem się wtedy gdy wydałem 20 zł. na dwie części tomb raider mobile ( te jedne z pierwszych) ale i tak mi nie wszedł. Teraz uważam iż mam kabel to bezpłatnie mogę załatwić sobie grę :D
_________________

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.159 sekundy. Zapytań do SQL: 11