FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Screeny z TR8
Autor Wiadomość
The Darkness 
Podróżnik



Dołączył: 17 Cze 2007
Posty: 201
Skąd: Chełmża
Wysłany: 21-11-2008, 23:13   

No to samo myślę, i gdzie się podziały tatuaże Amandy ??

btw brzydki avatar, "księżniczko". (Już nie powiem gorzej bo by mnie z forum wywalili :jumper: :hehe: )
_________________


 
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1278
Wysłany: 21-11-2008, 23:18   

Pewnie pomalowała się cała markerem zmywalnym i stąd takowy prołblem, pewnie przez całe TRL się nie myła.

"księżniczko" : )))) Ja tam już nawet nie wspomnę nic o twoim blogasku : *

btw mój av jest dla picu, za to mam pewne wątpliwości co do twojego ava/sygny/bloga. : *
 
 
Arach 
Student


Dołączył: 19 Lip 2008
Posty: 34
Wysłany: 21-11-2008, 23:57   

Cytat:
Wiesz, Tomb Raider nie polega na przebieraniu Lary by zaspokoić swoje potrzeby emocjonalne :) Z tym do The Sims.
A ja bardzo lubię zaspokajać swoje potrzeby emocjonalne, zmieniając stroje dla Lary :D

Pewnie teraz zostanę zjechany przez "prawdziwych fanów TR", ale wg. mnie zmienne stroje to bardzo dobry pomysł. Skoro chce się, aby gra była realistyczna i trafiała do każdego (niektórzy nie zwracają uwagi na strój, inni aż za nadto), takie coś powinno być na porządku dziennym. Lara nie jest ani Dexterem z popularnej kreskówki (20 par tego samego kostiumu w szafie), ani dzikusem (jeden strój noszony przez miesiąc). Na różne okazje ma różne stroje i nawet, jeśli czasem jest ich zbyt dużo - nie trzeba się tym przejmować. To był taki mały offtop xP

Co do najnowszych screenów - grafika naprawdę na wysokim poziomie. Sama Lara olśniewa! Mam nadzieję, że więcej nie wyda już pieniędzy na operację plastyczną.
 
 
ŁukaszMuział 
Praktykant



Dołączył: 18 Paź 2008
Posty: 176
Skąd: Rajkowy
Wysłany: 22-11-2008, 01:17   

Arach napisał/a:
Lara nie jest ani Dexterem z popularnej kreskówki (20 par tego samego kostiumu w szafie), ani dzikusem (jeden strój noszony przez miesiąc). Na różne okazje ma różne stroje i nawet, jeśli czasem jest ich zbyt dużo - nie trzeba się tym przejmować. To był taki mały offtop

w pełni się z tym zgadzam, sadzę nawet, że jak najbardziej to jest dobrym pomysłem ze strony kryształków,że można wybrać sobie strój przed rozpoczęciem danego levelu, poniewaz wg mnie jeden strój jest zbyt nudny, a jak wiadomo Lara jest kobietą to i powinna miec w szafie wiecej niz jeden ciuszek hehe :> :P :>

JAK TO MÓWIA KOBIETA ZMIENNA JEST

p.s. Arach nie martw się ja tez oberwę za tą opinię :P
_________________

 
 
 
The Darkness 
Podróżnik



Dołączył: 17 Cze 2007
Posty: 201
Skąd: Chełmża
Wysłany: 22-11-2008, 09:41   

Czyli ze mogę walczyć z Krakenem w stroju zimowym, a na śniegu latać w stroju nurka ?? bez sensu XD
_________________


 
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1278
Wysłany: 22-11-2008, 09:47   

lol, jednego stroju przez całą grę to i ja bym nie chciał, ludzie, latać w krótkich spodenkach po zimowych górach to lekka przesada, ale sorry, lepiej, żeby zajęli się lokacjami i bugami, a nie wyglądem bucików 666 stroju Lary, w Legend to już przesadzili z trzydziestoma róshoffymi pantalonami, przecież gra na tym nie polega.

Wg. mnie 9 strojów w zupełności wystarczy(chociaż też jestem zawiedziony brakiem "głównych" strojów z poprzedniczek). :>
 
 
ouroboros 
Podróżnik



Dołączył: 19 Cze 2008
Posty: 244
Wysłany: 29-11-2008, 19:29   

Kilka scereenow.
Tyle przyjemnosci dla Lary .
Mam wiecej, jakby ktos chcial :P

[ Komentarz dodany przez: Jerrem_Y: 29-11-2008, 19:43 ]
Mojej Lary woleli nie tykać :D
_________________
"I've lived many times longer than your entire civilization, but i've never seen such delicious irony..."
 
 
l@r@ croft 
Praktykant



Dołączyła: 25 Gru 2006
Posty: 187
Skąd: Łódź
Wysłany: 29-11-2008, 20:37   

Muszę przynać , że to bardzo ciekawe screeny :hihi: tez bym jakieś dodała no ale z Xboxa będzie to mały problem ale postaram się xD
_________________

 
 
 
larcia 
Obieżyświat



Dołączyła: 09 Maj 2005
Posty: 1144
Skąd: Katowice
Wysłany: 29-11-2008, 22:11   

Błąd w grze :D

"Please Don't Eat Me!" :D
 
 
TRA_Rulez 
Podróżnik



Dołączyła: 15 Cze 2008
Posty: 250
Skąd: Sopot
Wysłany: 29-11-2008, 22:17   

Jezu ouroboros co ty wyczyniasz z tą Larą?? A raczej: co ONI z nią robią :P Jak widać Cioci Żeremi te jednoznaczne sytuacje bardzo się spodobały i sobie machnęła nowego avka :D

[ Komentarz dodany przez: Jerrem_Y: 30-11-2008, 12:09 ]
Moja nowa miłość niestety wygrała z Larą :(
_________________
Nie było ciastek więc kupiłem zaprawę murarską
- Johny Bravo
 
 
 
strzykuś 
Nowicjusz



Dołączył: 29 Lis 2008
Posty: 10
Wysłany: 30-11-2008, 12:04   

Taaa... Oznaczenia PEGI od lat 16 :??: Chyba muszą się nad tym nieźle zastanowić :jumper: Może lepiej żebym tego nie kupował...

TRA_Rulez napisał/a:
Cioci Żeremi te jednoznaczne sytuacje bardzo się spodobały i sobie machnęła nowego avka :D


A gdzie ty ją widziałeś :??: :D
_________________

 
 
janek04 
Podróżnik



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 499
Skąd: London
Wysłany: 30-11-2008, 15:16   

Boze jeszcze od tylu :] Jak mozesz ty zboczencu :hehe: (bez obrazy). No jeszcze sie tak nie usmialem brawo dla ouroborosa hehe :)
Co do pudelka(chodzi o opakowanie sorrka ale nie mam pol. znakow) ja mam ang. wersje na xboxa i mi pisze ze gra od 12+ jest a jak widze to polska wersja jest od 16+ o co comon :??: :??: Te wyznaczniki wiekowe mnie zbijaja na kolana jeszcze tak bedzie ze nasz kochany TR9 bedzie od 18+ poniewaz Lara bedzie miala zaskromne ciuszki bez_sens lol and sorry :offtopic: Jeszcze raz brawo dla ouroborosa za screenshoty :tak:
_________________
 
 
Mr Macphisto 
Emocjonalny kaktus



Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 2193
Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-11-2008, 17:18   

Cytat:
mam ang. wersje na xboxa i mi pisze ze gra od 12+ jest a jak widze to polska wersja jest od 16+ o co comon


W UK gra jest dozwolona od 12 roku życia - tam TRU był oceniany przez inną organizację, nie przez PEGI. Reszta świata ma 16+.
_________________
...and touch the flame
 
 
janek04 
Podróżnik



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 499
Skąd: London
Wysłany: 14-12-2008, 22:11   

Tak ostatnio sobie ogladalem screen z dodatku do TRU i zobaczylem u Lary na uchu headset czy to mozliwe ze bedzie on w grze jestem :) bardzo ciekawy tego nie moge sie doczekac :)
_________________
 
 
Luthien 
Podróżnik



Dołączyła: 06 Lut 2007
Posty: 604
Skąd: Katowice
Wysłany: 15-12-2008, 21:01   

Pojawiły się rendery przedstawiające Lare w nowych wdziankach :arrow: http://forums.eidosgames....ead.php?t=84285 :)
 
 
tload08 
Nowicjusz


Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 9
Wysłany: 15-12-2008, 21:54   

hey, sorki, że tak powiem,
ale dajcie kilka screenów nie odkrywających fabuły z gry.
I jeżeli możecie to podajcie też procesor i kartę graficzną jaką macie.

A jeżeli uważacie, że ta prośba to klapa, to od razu piszcie, to ją usunę z forum,
nie będę zaśmiecać :P

:D
 
 
Amanda Evert 
Praktykant



Dołączyła: 06 Paź 2008
Posty: 121
Skąd: Znikąd
Wysłany: 10-01-2009, 16:53   

tload08
u nas Dżinów isntnieje taka zasada.
'Spełniaj jedno życzenie trzy razy.' :)
Masz więc tu trzy screeny;dwa z filmów i jeden z planszy.
1- http://img162.imageshack....mage=nicdm4.png
2- http://img162.imageshack....ratatatalg1.png
3- http://img162.imageshack....kacjeeeeuu1.png


[ Komentarz dodany przez: kluz_kaa: 10-01-2009, 17:09 ]
A konfiguracja sprzętowa?
 
 
 
kopek94 
Praktykant



Dołączył: 06 Maj 2008
Posty: 103
Skąd: Wrocław/JG
Wysłany: 15-01-2009, 22:42   

Z miesięcznym potknięciem, ale odpowiedź dla tload08 :)
EDIT:
http://img218.imageshack....age=tru2zy4.jpg
http://img218.imageshack....age=tru1wl7.jpg
http://img218.imageshack....age=tru3hq9.jpg
http://img218.imageshack....age=tru4um9.jpg
http://img205.imageshack....age=tru5ti0.jpg
http://img80.imageshack.u...age=tru6vv5.jpg
http://img510.imageshack....age=tru7mr0.jpg
Screeny głównie z Meksyku i Croft Manor, tylko z cutscenek.

Konfiguracja:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ 2,6 GHz
4 GB Ram
nVidia GeForce 8500GT 512 MB
W grafice uruchomione wszystkie efekty poza Anti-Aliasingiem.
Pozdrawiam:)
_________________
Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo.
— Phil Bosmans
 
 
 
BeBe44 
Student


Dołączyła: 27 Lis 2008
Posty: 37
Wysłany: 16-01-2009, 18:49   

Tak sobie myślę, że może wrzuciłby ktoś (kto ma polską wersję językową) screeny z notatnika Lary ? Przeszłam już grę, ale żeby przeczytać te wszystkie notatki musiałabym poświęcić dzień jak nie mniej a podejrzewam, że jest jeszcze kilka osób które chętnie poczytałby ten notatnik po polsku ;)
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 669
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 16-01-2009, 19:58   

Mówisz, masz:

http://www.speedyshare.com/634627545.html

Wszystkie screeny z dziennika spakowane razem :)
_________________
 
 
 
TRA_Rulez 
Podróżnik



Dołączyła: 15 Cze 2008
Posty: 250
Skąd: Sopot
Wysłany: 16-01-2009, 21:06   

Madziula, ściągnęłam, chcę otworzyć jakiś plik i mam komunikat "System windows nie może otworzyć tego pliku, by go otworzyć system musi wiedzieć gdzie został utworzony.." Co mam zrobić? :(
_________________
Nie było ciastek więc kupiłem zaprawę murarską
- Johny Bravo
 
 
 
Madziula 
Podróżnik



Dołączyła: 16 Gru 2007
Posty: 669
Skąd: Kraków / Tarnów
Wysłany: 16-01-2009, 21:33   

Czy go otwierasz? Bo spakowany był WinRARem. Jak coś to wrzucam jeszcze raz, tym razem spakowane do zipa:
http://w19.easy-share.com/1903305199.html
(trzeba poczekać kilka sekund, zanim będzie można pobrać)
_________________
 
 
 
TRA_Rulez 
Podróżnik



Dołączyła: 15 Cze 2008
Posty: 250
Skąd: Sopot
Wysłany: 16-01-2009, 21:39   

Już jest ok :) Ahh mój pierwszy TR prawie całkowicie po polsku.... :) Madziula, jesteś genialna :!: :D
_________________
Nie było ciastek więc kupiłem zaprawę murarską
- Johny Bravo
 
 
 
Łukasz 
Podróżnik



Dołączył: 05 Lis 2007
Posty: 700
Skąd: Gorzów
Wysłany: 26-02-2009, 16:27   

Wrzucam przezemnie robione screeny w najciekawszych momentach :D


_________________


Co jest Gość ;)
 
 
 
janek04 
Podróżnik



Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 499
Skąd: London
Wysłany: 26-02-2009, 18:01   

Czy wiecie czy jest bardzo duża tapeta z telewizyjnej reklamy z Anderłorda gdzie Lara wyskakuje z statku :??: :??: Szukam szukam i nic :)
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.256 sekundy. Zapytań do SQL: 10