FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
TRAOD SCU
Autor Wiadomość
Darkness 
Podróżnik



Dołączył: 03 Cze 2007
Posty: 303
Skąd: 3city
Wysłany: 13-07-2007, 18:25   

Mam pytanie. Jak zrobić tak aby Lara miała sprint od początku gry. I ta samo się tyczy podwójnych pistoletów. Co należy zrobić żeby mieć te pistolety i sprint od początku gry ? A i jeszcze jedno. Podobno za pomocą TRAOD SCU można zagrać w jakiś level treningowy. To prawda ? xD :pozdro:
_________________
Szanuję swój język, piszę poprawnie.
 
 
 
Hay xD 
Student



Dołączyła: 11 Lip 2007
Posty: 85
Wysłany: 18-07-2007, 15:05   

Hmm.. . zainstalowałam ten program. I troszeczkę namieszałam w TRAOD. Miałam Patch polonizujący, ale kiedy włączyłam level z SCU, mówili po angielsku, więc usunęłam TRAOD SCU. Ale nadal gadają po ANGIELSKU !! Czy muszę ponownie zainstalować TRAOD'a ??
_________________
''My name is Claire Bennet...
I don't know why
I don't know how
But I can't be hurt yet... ''

 
 
 
Darkness 
Podróżnik



Dołączył: 03 Cze 2007
Posty: 303
Skąd: 3city
Wysłany: 18-07-2007, 15:13   

No raczej po polsku nie będą ci gadac. Tylko napisy będą polskie.
_________________
Szanuję swój język, piszę poprawnie.
 
 
 
Hay xD 
Student



Dołączyła: 11 Lip 2007
Posty: 85
Wysłany: 18-07-2007, 15:49   

A no tak xD chodziło mi właśnie o te NAPISY ... sorrQa coś mi się pomyliło :P
_________________
''My name is Claire Bennet...
I don't know why
I don't know how
But I can't be hurt yet... ''

 
 
 
Barbie 
Odkrywca


Dołączyła: 23 Gru 2003
Posty: 1557
Wysłany: 18-07-2007, 16:21   

Hay xD, nie pamiętam jak to działa, ale być może wystarczy jeszcze raz zainstalować na to patch polonizujący.
 
 
Hay xD 
Student



Dołączyła: 11 Lip 2007
Posty: 85
Wysłany: 19-07-2007, 12:17   

Niestety zainstalowałam .. I NIC ;( Trudno, obejdzie się bez polskich napisów :(
_________________
''My name is Claire Bennet...
I don't know why
I don't know how
But I can't be hurt yet... ''

 
 
 
Aneciorka 
Nowicjusz



Dołączyła: 19 Sie 2007
Posty: 5
Skąd: Chicago
Wysłany: 20-08-2007, 14:51   

A może macie link do ściągnięcia TRAOD SCU? Bo wpisywałam w google i pokazywało mi sie jedynie te forum... :(
_________________
Witaj budo!
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 20-08-2007, 15:07   

http://www.tombraiderchro...u.html#download
_________________
Miow.
 
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 25-11-2007, 10:56   

Na pewno gdzieś to jest napisane ale szukałam wczoraj cały wieczór i nic, więc może to było na świętej pamięci TRPL... :-?
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
http://pl.youtube.com/wat...feature=related

Jak się podmieniało bohaterów w TRAOD? :-) Jeśli już było to naprawdę sorka ^^
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 25-11-2007, 12:25   

No naprawdę sorka, ale już było ^^
Odpowiedzi szukaj tu:
http://www.tombraiderforu...topic.php?t=531
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 25-11-2007, 13:52   

merci, teraz możesz mnie zlinczować Integral :)


Integral
:biczowanie:
 
 
Ramadamzes 
Nowicjusz



Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6
Wysłany: 26-11-2007, 19:32   

Hejka! Mam problemik. Lara na B mi zmienia broń a nie lata! co zrobić żyby latała?
I jescze jedno! Jeśli gram Kurtem to jek się rzyca tym dyskiem?
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 27-11-2007, 19:14   

Ramadamzes, Kurtis nie rzuci Chirurgai, bo nie dokończono takowej animacji i nie pomoże żaden kod. Kutris i tak tym nie rzuci :-)
Co do drugiego to nie wiem, jak ja nacisnę B to wyjmuje broń, chowa i leci...
 
 
Ferril 
Nowicjusz



Dołączyła: 05 Lip 2008
Posty: 4
Wysłany: 05-07-2008, 09:47   

Mam pytanie. Jakie patche można zainstalować aby TRAOD SCU działało w 100%? Żeby też ten level treningowy działał...?
 
 
--=AngiE=-- 
Podróżnik


Dołączyła: 20 Sty 2007
Posty: 609
Wysłany: 06-07-2008, 13:04   

Żeby działał SCU jest to potrzebujemy V49. Poza tym ja mam wszystkie patche, nic nie dają ale co tam :P
 
 
Black Angel 
Student



Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 62
Wysłany: 10-05-2009, 10:59   

ja mam V.52 i spolszczenie. Jak zainstalowałem SCU nie miałem Debug Menu tylko skip level a wciskając B lara zmieniała broń! ale bez spolszczenia wszystko było dobrze lara latała Debug Menu działało animacje nie działały :P lara zamiast siniaków miała OPALENIZNĘ I BLOND PASEMKA :jumper: teraz tak nie ma ;(
 
 
agaco93 
Student



Dołączyła: 07 Mar 2009
Posty: 57
Skąd: Mielec
Wysłany: 16-05-2009, 12:45   

hej! słuchajcie jak tak czytam co piszecie to... brak mi słów... jakie to mósi być boskie. Słyszałam o SCU ale nigdy bym nie podejrzewała że może to być takie extra... tylko mam problem z tym linqiem :(
Kasia Trent napisał/a:
http://www.tombraiderchro...u.html#download
możecie go napisać jeszcze raz :mrgreen2: z góry dzięki :P

:pozdro: for :wotr:
_________________
Grafika to nie wszystko:D
 
 
 
Asyenna 
Odkrywca



Dołączyła: 10 Paź 2006
Posty: 1869
Wysłany: 16-05-2009, 15:29   

agaco93, proszę oto link:
http://www.tombraider chronicles.com/tng/aod_scu.html#download

Usuń tylko spację z pomiędzy tombraider a dalszego ciągu linka. Niestety ale na WoTR zmienia ten link w taki dziwny sposób gdy sie poda linka w całości do tej strony.
Więc skopiuj całość bez spacji do przeglądarki a zadziała napewno. :)
_________________
Grawitacja to nałóg z którym trudno zerwać.
 
 
agaco93 
Student



Dołączyła: 07 Mar 2009
Posty: 57
Skąd: Mielec
Wysłany: 17-05-2009, 18:04   

Asyenna, wielkie dzięki... wszystko zadziałało bez najmniejszego problemu :) Jeszcze raz wieeeelkie dzięki... cóż to idę grać :mrgreen2:

:pozdro: for :wotr:

POŁĄCZONE


mam pytanko bo za nic w świecie nie mogę znaleźć Debug mode, Skip Lvl mam a Debug mode nie mogę znaleźć, poza tym działa mi wszystko ale... nie mogę włączyć latającej Lary :fire: błagam pomocy bo mnie tu już skręca :P :D

Zgóry dzięki :jumper:

:pozdro: for :wotr:
_________________
Grafika to nie wszystko:D
 
 
 
Black Angel 
Student



Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 62
Wysłany: 07-11-2009, 18:15   

Co robi Camera target on player bo jak wrócę do gry to wychodzi do pulpitu i jak włączyć cokolwiek w menu Animation żeby się nie rozwaliło (już nie mam spolszczenia). A to co pisałem że Lara ma opaleniznę i pasemka to przez światło które na nią padło. :)
agaco93 jeśli masz spolszczenie to przez to.
 
 
RasteSig 
Nowicjusz


Dołączyła: 06 Gru 2009
Posty: 4
Skąd: Z serca Billa
Wysłany: 06-12-2009, 22:15   

OK, jak już pobrałam SCU to mi się ten folder na pulpicie pokazał i... co mam dalej robić. Ja tu widzę, że Wy wszyscy wiecie jak to zainstalować i wgl jesteście w temacie. Ja niestety nie i dlatego zwracam się do Was o pomoc.
_________________
!!!Chaos om System!!!
 
 
 
0101Konrad 
Nowicjusz



Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 29
Skąd: Wrocław
Wysłany: 30-05-2010, 20:21   

No co. Klikasz w plik instalacyjny i instalujesz.Później będziesz miała zapisany folder na którymś z dysków i gdzieś w tym folderze powinno być "traodscu".

Mam problem.Jak wciskam B to Lara zamiast latać zaczyna strzelać z pistoletów.Co mam zrobić?
_________________
 
 
 
Adamaru 
Podróżnik



Dołączył: 12 Sie 2008
Posty: 641
Wysłany: 31-05-2010, 10:10   

Cytat:
Mam problem.Jak wciskam B to Lara zamiast latać zaczyna strzelać z pistoletów.Co mam zrobić?


Ja mam bardzo podobny problem, tylko, że zamiast Lara latać, idzie powolnym krokiem :??:
_________________
Yf a dą suwajf, nan of as łyl.
 
 
pmkkoch 
Obieżyświat



Dołączył: 23 Wrz 2006
Posty: 1275
Wysłany: 31-05-2010, 13:49   

TRAOD SCU nie jest całkiem kompatybilne z TRAOD v52 i z łatką polonizacyjną(która tegoż patcha posiada). Jeśli gra jest spatchowana, trzeba zrobić downgrade w postaci przeinstalowania TRAOD i zainstalowania patcha v49, lub, jeśli ma się angielską wersję, po prostu zainstalowania na obecną wersję patcha v49.
_________________
"I hear the click-clack of your feet on the stairs. I know you're no scare-eyed honey.
There'll be a feast if you just come upstairs, but it's no hanging matter. It's no capital crime."

 
 
lucas1987dion 
Student



Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 91
Skąd: Poland
Wysłany: 10-06-2010, 14:34   

pmkkoch@ - Tutaj się nie zgodzę - mam patch'a zainstalowanego w wersji 0.52 i TRAOD SCU działa bez problemów, i to z graficznymi modami typu ENBseries + DX11 mod CG compiler. System Windows 7 x64, karta HD5850+8600GTS. Więc to w moim przypadku nie zależy od patch'y czy od mod'ów. :pozdro:

P.S. Niedługo opublikuję nowy filmik na youtube, ukazujący mój mod DX11+ENBseries, oraz dodatkowo instrukcję jak go w pełni aktywować. :jumper:
_________________
AMD Phenom II X4 965@3.80GHz, 4GB RAM DDR3@1406MHz, nVidia GeForce GTX 460 1GB Palit Sonic Platinum, 1TB + 250GB HDD Samsung, Acer G24', DVD-RW x18 SAMSUNG, Auzen X-FI Prelude 7.1, Gigabyte AM3 790XT USB3, Chieftec CFT 600w.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.144 sekundy. Zapytań do SQL: 10