FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
TRAOD SCU
Autor Wiadomość
Kamcia 
Odkrywca



Dołączyła: 26 Lip 2005
Posty: 1766
Wysłany: 10-06-2006, 13:54   

'To kółko' znaczy się o Chirugai Ci chodzi? :P Nie, nie można tym rzucać. Żaden patch Ci nie pomoże, bo to jest poprostu broń prezentacyjna, nie używasz jej w praktyce. :P
 
 
 
Kamil croft 
Na wygnaniu


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 142
Wysłany: 10-06-2006, 16:50   

Aha tylko się pytam bo na jednym forum czytałem że kto.s rzucził tym chirugi
 
 
Kamcia 
Odkrywca



Dołączyła: 26 Lip 2005
Posty: 1766
Wysłany: 10-06-2006, 18:19   

Cytat:
Aha tylko się pytam bo na jednym forum czytałem że kto.s rzucził tym chirugi

Niemożliwe. :p Tym się porpostu nie da rzucać. :P Ktoś chyba robił Cię w balona. ;)
 
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2537
Skąd: Sin City
Wysłany: 10-06-2006, 18:23   

Kamil croft napisał/a:
Aha tylko się pytam bo na jednym forum czytałem że kto.s rzucził tym chirugi

Nikt nie rzucił, tylko wyjął. Co za kryptonimy, co za forum? :P
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 10-06-2006, 23:33   

Nie można rzucać, ale wyjmować możesz spróbować, jednak Kurtis zaczyna potem tańczyć, jak szalony ;)
_________________
Miow.
 
 
 
Kamil croft 
Na wygnaniu


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 142
Wysłany: 11-06-2006, 07:47   

Forum to traider.pl tak ktos pisał że uzywał pizza cheater cos klikanl i kurtis rzuczil chirugami czy jakto tam się nazywa.U mnie fajnie wyglądało jak kurtis ręce trzymał nie wiem po co jak wyjmąwałem broń.Albo brecha była jak klikałem przycisk b kurtis pływał tylko nogami machał :hehe: :pozdro:
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2537
Skąd: Sin City
Wysłany: 11-06-2006, 12:29   

Kasia Trent napisał/a:
Nie można rzucać, ale wyjmować możesz spróbować, jednak Kurtis zaczyna potem tańczyć, jak szalony ;)

Z tego, co pamiętam, to tańczć zaczyna, jak się będzie próbowało użyć 'pustej broni' (jednej z tych naplecowych u Lary). Najpierw zacznie machać łapami, a potem wpadnie w trans.
Zastanawia mnie, czy to brakująca animacja, czy brak jakiejś wstawki typu cut scene (być może w tym momencie kamera powinna wędrować między korytarzami, jak to miało miejsce gdy trzeba było 'wywąchać' co zza zamkniętej kraty...). Anyway, raz jeszcze - szkoda ;)
_________________
; p ; >>
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 11-06-2006, 12:35   

U mnie Kurtis zaczynał świrować właśnie po próbie rzucenia chirugai, albo zaraz po wyjęciu. Może to być spowodowane właśnie brakiem animacji do tego przedmiotu. Także kamera obracała się jak szalona, a po chwili gra wywalała do windowsa.
_________________
Miow.
 
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2537
Skąd: Sin City
Wysłany: 11-06-2006, 12:44   

Hmm, to ciekawe, zapewne reakcja na przeciwnika w pobliżu ;) . Nie pamiętam w sumie jakichś specjalnych szczegółów toteż cudnej swej dłoni obciąć sobie nie dam. Ostatnio bowiem eksperymentowałam bodaj 2 lata temu. I to chyba po wytłuczeniu wszystkich mutantów w promieniu kilometra (oczywiscie wręcz ^^)
_________________
; p ; >>
 
 
Kamil croft 
Na wygnaniu


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 142
Wysłany: 11-06-2006, 22:09   

Ale umnie to dopiero to wygladało :hehe: Jak on tańczył :hehe: Myśłałem że się posikam ze śmiechu :hehe:
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 12-06-2006, 14:51   

Kamil croft napisał/a:
Ale umnie to dopiero to wygladało :hehe: Jak on tańczył :hehe: Myśłałem że się posikam ze śmiechu :hehe:


Jak było tak śmiesznie to może zapodaj jakieś screeny ;)
 
 
Kamil croft 
Na wygnaniu


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 142
Wysłany: 13-06-2006, 06:41   

Ja mam takąklawiature że jak chcem zrobić zdjęcie w wkleic do painta to nie wkleja się :fire:
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 13-06-2006, 08:14   

to może użyj frapsa lub innego programu do takich rzeczy :)
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 14-06-2006, 10:07   

Print Screen i "wklej"? To napewno nie wina klawiatury... :? A jak coś Ci nie działa, to spróbuj GameCam, lub właśnie Frapsa, tylko że ten ostatni strasznie spowalnia pracę kompa.
_________________
Miow.
 
 
 
irual 
Praktykant



Dołączyła: 23 Paź 2005
Posty: 114
Skąd: Szczecin
Wysłany: 17-06-2006, 18:30   

te kolorowe plamy, które sprawiają, że Lara wygląda jak zmasakrowana znikają jak ustawi się bodajże jakość tekstur na doskonałą. :)
_________________
...przeszłość jest lustrzanym odbiciem twojej duszy...
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 26-06-2006, 16:01   

Mam problem dotyczący TR:AOD SCU i nie kryję że oczekuję na waszą pomoc :( Mianowicie gdy włączam program i chce poprzez niego otworzyć wybraną cutscenkę to odtwarza się ona bez głosu :/ :/ po niej włącza się dalsza część wybranej planszy już z głosem i wszystko jest w porządku :/ Ajć.... czy ktoś miał już taki problem :?: Bardzo mi na tym zależy :/
 
 
irual 
Praktykant



Dołączyła: 23 Paź 2005
Posty: 114
Skąd: Szczecin
Wysłany: 26-06-2006, 19:09   

chętnie bym pomogła ale niestety nie wiem jak. tym bardziej, że ja wogóle nie mogę włączyć tego programu. naciskam te różne klawisze i nic, to całe debug menu też się nie pokazuje.... :/
_________________
...przeszłość jest lustrzanym odbiciem twojej duszy...
 
 
 
Kamcia 
Odkrywca



Dołączyła: 26 Lip 2005
Posty: 1766
Wysłany: 26-06-2006, 20:09   

A próbowałeś odinstalować i zainstalować od nowa? Może to pomoże. ;) W każdym razie mnie pomagało jak coś było nie tak. :P Jak Ci nie zależy na Save Game, to oprócz TRAOD SCU przeinstaluj też AoD. :P Wtedy musi być ok. ;)
 
 
 
irual 
Praktykant



Dołączyła: 23 Paź 2005
Posty: 114
Skąd: Szczecin
Wysłany: 26-06-2006, 20:40   

hm, dzięki, popróbuję :)
_________________
...przeszłość jest lustrzanym odbiciem twojej duszy...
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 26-06-2006, 21:57   

Kamcia napisał/a:
A próbowałeś odinstalować i zainstalować od nowa? Może to pomoże. ;) W każdym razie mnie pomagało jak coś było nie tak. :P Jak Ci nie zależy na Save Game, to oprócz TRAOD SCU przeinstaluj też AoD. :P Wtedy musi być ok. ;)


Jeśli chodzi o mnie to zrobiłem to włącznie z pathami i nic :/ nadal nie ma muzyki w przerywnikach filmowych :/ Sprubóję jeszcze ściągnąć z innego źródła TR SCU ale nie wiem czy to coś da :( achhh
 
 
Kamcia 
Odkrywca



Dołączyła: 26 Lip 2005
Posty: 1766
Wysłany: 27-06-2006, 16:15   

A może masz jakieś uszkodzone pliki w grze? To nie musi być koniecznie wina TRAOD SCU. ;) Sprawdź czy wszystko jest dobrze, a jak nic nie pomoże to musisz obejść się bez muzyczki. :P
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 27-06-2006, 16:54   

Wszystkie pliki muszą być bo podczas normalnej gry wszystko działa ;( ;( Ach... a chciałem nakręcić fajny filmik :(
 
 
irual 
Praktykant



Dołączyła: 23 Paź 2005
Posty: 114
Skąd: Szczecin
Wysłany: 27-06-2006, 19:39   

ale przecież można ściągnąć z neta większość cutscenek.... :)
_________________
...przeszłość jest lustrzanym odbiciem twojej duszy...
 
 
 
Kamcia 
Odkrywca



Dołączyła: 26 Lip 2005
Posty: 1766
Wysłany: 27-06-2006, 19:47   

Ale przecież możesz nakęcić bez głosu, a potem zmontować z jakąś muzyczką i też będzie fajnie. :P
 
 
 
irual 
Praktykant



Dołączyła: 23 Paź 2005
Posty: 114
Skąd: Szczecin
Wysłany: 27-06-2006, 21:15   

albo jeśli chodzi ci o dialogi to nagraj głos osobno i potem po prostu podłóż pod obraz :) mam gdzieś na dysku ponagrywane właśnie same podkłady z filmików więc jakby co to służę pomocą. powiedz tylko, które cię interesują to załatwimy tę sprawę ;)
_________________
...przeszłość jest lustrzanym odbiciem twojej duszy...
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2019 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.137 sekundy. Zapytań do SQL: 11