FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
TRAOD SCU
Autor Wiadomość
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 27-09-2004, 18:04   

Aaaaaaaa ja cholery dostanę :!: :evil: :placz: Nie mogę wejść w Debug Menu, bo pokazuje się jakiś błąd! :evil: A Skip Level i wszytsko inne bez problemu :shock: A tak chciałam zobaczyć Kurtisa z Chirugai :cry:

Jak komuś się będzie chciało, to niech mi nagra demo i prześle przez gg :P Muszę zobaczyć ten taniec brzucha :mrgreen: Ale żeby nagrywać demko, nie można mieć zainstalowanego Patcha V52 :/ Inaczej się nie da... :/
_________________
Miow.
 
 
 
Valkiria 
Obieżyświat



Dołączyła: 18 Gru 2003
Posty: 795
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 27-09-2004, 19:26   

Ta dupa Malwinko :wink: ukazuje mi się, gdy włączam takie cuś i Lara sama w grze chodzi. Cośtam oblicza czy co :| ?! A normalnie tego ni ma. A co do chirurga to tak na poważnie widziałam tylko jak Kurt nim macha. Nic więcej nawet z tym programem.
_________________
Chi's Sweet Home <3
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 27-09-2004, 19:40   

Bo włączasz demo. Te dema, które są, są do dupy :/ Ja sama nagrywałam, ale nie było broni :| Nawet jeśli zaznaczyłam "all weapons" :| No i niestety mutanty z Bio-dome ze mną wygrały :cry:
_________________
Miow.
 
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Dołączyła: 13 Wrz 2004
Posty: 1159
Skąd: z wykopalisk
Wysłany: 27-09-2004, 19:51   

Dziwna sprawa, bo u mnie sama nie chodzi nigdzie bez mojej wiedzy, a i tak miga i odlicza nie dobrze sie robi :fuj:
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 27-09-2004, 20:45   

Jeśli miga i bolicza, to wciśnij pare razy bodajże F3 (jesli nie F3, to wybrónuj inne klawisze, ale oprócz F1). Wciśniesz któryś z tych klawiszy pare razy, to zniknie :roll:
_________________
Miow.
 
 
 
Malwinka 
Obieżyświat



Dołączyła: 13 Wrz 2004
Posty: 1159
Skąd: z wykopalisk
Wysłany: 28-09-2004, 20:00   

Dzieki zniknelo :-d Kasiu Droga mam jeszcze pytanko co do broni. Zaznaczylam All weepons with dobble pistols ale Lara nadal nie ma nic. Jak to z tym jest?
_________________
So, how u doinn?
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-09-2004, 20:13   

No właśnie niewiem. Ja nie musiałam nic zaznaczać, bo wszystkie bronie od początku były. Potem jak Kurtis mi je zabrał, to miałam tylko te bronie, które zebrałam, ale z max ammo. Chociaż zaznaczałam All weapons with dubble pistols... :roll: Niewiem, może zrób ESC, potem TAB i pojawi Ci się Debug Menu i Skip Level. W Debug Menu coś powinno być, ale ja jak chcę w to wejść, to się błąd pkazuje :/
_________________
Miow.
 
 
 
shephard 
Podróżnik



Dołączył: 30 Cze 2004
Posty: 332
Skąd: Poznań
Wysłany: 28-09-2004, 20:16   

A ja tam nic niewiem :P Jutro powinienem mieć :>
_________________
HALF-LIFE2 RELEASED!!!!!!!!!!:D
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 24-12-2004, 22:27   

Co na to powiecie? :lol:
_________________
Miow.
 
 
 
shephard 
Podróżnik



Dołączył: 30 Cze 2004
Posty: 332
Skąd: Poznań
Wysłany: 24-12-2004, 22:32   

Piękna grafika :lol: Może tak będzie wyglądać TR7? :| :? :shock:
_________________
HALF-LIFE2 RELEASED!!!!!!!!!!:D
 
 
 
Roweste 
Podróżnik



Dołączyła: 26 Lis 2004
Posty: 225
Skąd: Meszna
Wysłany: 28-12-2004, 12:18   

Ja mam takie pytanie: skąd się bierze ten cały TAOD SCU?? :oops:
Bo tak właściwie nie interesowałam siętym ale jak tak czytam wasze posty to cyba bym chciała sobie go ściągnąć tyle że nie wiem skąd?
_________________
Leb die Sekunde
Hier und jetzt
Halt sie fest!!
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-12-2004, 12:38   

Wejdź w niezawodne google i wpisz "TRAOD SCU download", a napewno znajdziesz :) Już nie mówię o www.kittenwar.com , tam znajdziesz na 1000 %.

Update: http://www.tombraiderchro...dlines1625.html - proszę :p
_________________
Miow.
 
 
 
Roweste 
Podróżnik



Dołączyła: 26 Lis 2004
Posty: 225
Skąd: Meszna
Wysłany: 28-12-2004, 15:10   

Dzięki Kasiu co ja bym bez Ciebie zrobiła :?: :mrgreen:
_________________
Leb die Sekunde
Hier und jetzt
Halt sie fest!!
 
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 28-12-2004, 15:42   

Ktoś inny by Ci powiedział :P (chyba :lol: )
_________________
Miow.
 
 
 
Roweste 
Podróżnik



Dołączyła: 26 Lis 2004
Posty: 225
Skąd: Meszna
Wysłany: 31-12-2004, 16:33   

A jeśli nie to co wtedy?? Musiałabym radzić sobie sama :mrgreen:
_________________
Leb die Sekunde
Hier und jetzt
Halt sie fest!!
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 29-03-2005, 10:25   

A ja nie mogłem nigdy wejść w debug mode, czy to dlatego że mam path PL ??
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 29-03-2005, 10:32   

Nie, to już tak jest :/ Ja też nie mogłam wejść, bo zaraz się komp wyłączał :/ Raz mi się tylko udało, ale po włączeniu niewidzialności, gdy chciałam wrócić do gry, to siadło :/ To Debug Mode już jest takie spieprzone :/ I to nie tylko na XP nie działa, na 98 też :/
_________________
Miow.
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 29-03-2005, 10:34   

Shit, a już miałem cichą nadzieję że wejdzie mi debug mode :|
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 29-03-2005, 10:42   

To jest właśnie dziwne, że niektórym wchodzi, a innym nie... :roll:
_________________
Miow.
 
 
 
Paciej 
Łakocie i Witaminy


Dołączył: 28 Mar 2005
Posty: 1825
Wysłany: 29-03-2005, 14:10   

A czy Kurt też ma ( powinien mieć ) więcej amunicji, bo u mnie jakoś narazie nie ma.
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 29-03-2005, 14:12   

Nie, on nie. U niego jest dostępny tylko Boran X, nie :?: Nie pamiętam właśnie...
_________________
Miow.
 
 
 
fanfan100 
Obieżyświat


Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 942
Wysłany: 29-03-2005, 14:12   

Mnie najbardziej drażni w tym całym TRAOD SCU to że deszcz w pierwszej planszy da sie wyłączyć i włączyć a w Pradze sniegu już nie :? ale to tylko jeden z setek przykładów ( ten najbardziej mnie gryzie)

UPDATE: u mnie kurt w "plecaku" niby ma ale nie może korzystać tylko z tej jego jednej
 
 
Kasia Trent 
Tomb Raider



Dołączyła: 22 Cze 2004
Posty: 5878
Skąd: Bristol
Wysłany: 29-03-2005, 14:16   

No tak, faktycznie, teraz pamiętam...

A ze śniegiem, to tak już jest, bo działa tylko na niektórych kartach graficznych, więc skoro nie masz go normalnie, to nawet przy użyciu TROD SCU nie będziesz miał.
_________________
Miow.
 
 
 
ktoś...:)
Gość
Wysłany: 28-10-2005, 21:15   

 
 
Kamcia 
Odkrywca



Dołączyła: 26 Lip 2005
Posty: 1766
Wysłany: 28-10-2005, 21:19   

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2019 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.111 sekundy. Zapytań do SQL: 11