FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj




Poprzedni temat «» Następny temat
Save do Tomb Raider Legend
Autor Wiadomość
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 27-12-2010, 13:43   

www.laracroft.pl wszystkie solucje. Świetna stronka, polecam!
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
Kotowata13 
Nowicjusz



Dołączyła: 23 Paź 2010
Posty: 11
Skąd: ZKL
Wysłany: 30-12-2010, 14:47   

pomożecie mi plis. Ściągnęłam save z Stella's Tomb Raider. Wszystko zrobiłam co trzeba było włączam grę klikam na tego save by przejść tam gdzie chciałam i :censored: tylko. Gdy wciskałam na ściągniętego save było napisane,,Ten zapis został uszkodzony. Nie można właczyć". Ja się ;( . Chciałam tylko skrócić sobie grę bo mój komp to ledwo co zipie.

Ja+pomoc=szczęśliwa ja
_________________
Siema, elo itp
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 30-12-2010, 14:58   

Jeśli masz polską wersję to nie ma się czemu dziwić. Save do polskiej wersji są w pierwszym poście w tym temacie.
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
Kotowata13 
Nowicjusz



Dołączyła: 23 Paź 2010
Posty: 11
Skąd: ZKL
Wysłany: 30-12-2010, 16:02   

No ja właśnie mam dziwnie bo ja mam dwa kompki jeden u taty drugi u mamy(nie pytajcie sprawy rodzinne). Ten u taty jest lepszy i tam zainstalowałam grę przeszłam wzięłam save polskiego i się udało. Wróciłam do mamy zainstalowałam grę ale jest ten komp taki wolny że, doszłam do Kazachstanu i nie mogłam dalej więc jak wtedy ściągnęłam polskiego save itd. ale na tym drugim ten :censored: bład mi wyskoczył i ja się :censored: .
_________________
Siema, elo itp
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 30-12-2010, 16:48   

Tzn. u taty grałaś na save ściągniętym do polskiej wersji, tak?

Jesteś pewna, że teraz ściągnęłaś dobry save? Polska wersja też ma dwie "wersje", z next genem i bez, obie są w pierwszym poście.
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
Kotowata13 
Nowicjusz



Dołączyła: 23 Paź 2010
Posty: 11
Skąd: ZKL
Wysłany: 30-12-2010, 18:18   

No szesnaście razy próbowałam raz ten raz drugi i co zero. Haha zaraz się zamorduje no ten komp to mnie chyba nie lubi
_________________
Siema, elo itp
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 30-12-2010, 19:04   

Stronę temu Asy podała jeszcze możliwość utworzenia nowego profilu i tam wrzucenia tych save.

No i warto byłoby je rozpakować przed wrzuceniem do prawidłowego folderu (Moje dokumenty/Tomb Raider-Legend/Saved Games).

Więcej Ci nie pomogę, może ktoś inny będzie coś wiedział. Albo przejrzyj sobie ten temat, ludzie miewali różne problemy, może znajdziesz gdzieś odpowiedź dla siebie.
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
Kotowata13 
Nowicjusz



Dołączyła: 23 Paź 2010
Posty: 11
Skąd: ZKL
Wysłany: 31-12-2010, 09:58   

Dziękuje bardzo jestem Tobie bardzo wdzięczna. Po przeczytaniu posta tego powyżej już się wszystko udało. Wielkie THX.

:narka: idę :komp: pograć w :guns: .
_________________
Siema, elo itp
 
 
tomekdlu 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Gru 2010
Posty: 3
Wysłany: 31-12-2010, 13:05   problem

Witam, jestem nowy
mam problem z przejściem jednego momentu w tomb raider legend :(
Chodzi o część w Peru
Moja bohaterka znalazła już oczyściła basen z wody (wtedy co trzeba wysunąć 4 diamenty). Później znalazła but Amandy. Następnie weszła do sali z dziurawymi drzwiami. Później przeczytała coś ze ściany. Następnie poszedłem nią dalej. Było trzeba użyć haku. Wszedłem na tą kładkę (musiałem się wspiąć) i wcisnąłem Z(klawisz celowania) i wycelowałem w 1 posążek(ten na górze co trzeba było wycelować) i wcisnąłem Q. I było to łatwe. Następnie wdrapałem się na kolejną kładkę. I tu pojawia się problem. Ponownie wycelowałem w 2 posążek(klawiszem Z) i wcisnąłem Q. Lecz tym razem hak do mnie wrócił. Próbowałem miliony razy i nic. Nie wiem dlaczego. Gdy celowałem w 1 posążek wtedy to kółko celowania było niebieskie jak wycelowałem, a teraz przy 2 posążku jest białe. Jak to mam wycelować. Nie wiem co zrobić. Pomóżcie.


PS:Przepraszam jeśli to nieodpowiedni temat.
_________________
tomuś
 
 
Kotowata13 
Nowicjusz



Dołączyła: 23 Paź 2010
Posty: 11
Skąd: ZKL
Wysłany: 31-12-2010, 14:01   

Chodzi ci o tą sale z takim -nie wiem czy to kot czy pies- posągiem? Jakby co przepraszam że źle użyłam spoiler

Spoiler:
Stojąc już bezpiecznie po drugiej stronie, zwróć uwagę na kulę na ścianie po lewej. Użyj tak linki magnetycznej. Kulę, która właśnie spadła, przesuń na głaz po prawej stronie pomnika. Wespnij się teraz po skałach, które właśnie się rozsunęły. Będąc na górze pierwszej skalnej drabinki, przeskocz na środek pomnika, następnie wyżej, a potem znów na drabinkę. Wespnij się na samą górę i zepchnij stojącą tam kulę na dół. Przesuń ją teraz na kolejny głaz w podłodze. Ostatnia kula znajduje się po lewej stronie pomnika. Przesuń ją na ostatni głaz. To uruchomi cały mechanizm i będziesz mógł teraz dostać się wyżej, do jednej z kilku części miecza.


Mam nadzieje że pomogłam :) i witam serdecznie ja też jestem nowa :P
_________________
Siema, elo itp
 
 
tomekdlu 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Gru 2010
Posty: 3
Wysłany: 31-12-2010, 16:55   o co innego

Chodzi mi o co innego. :(
16. Kiedy basen będzie już suchutki, a wstawka za Tobą, rozejrzyj się w poszukiwaniu… podziurawionych drzwi (!), po czym przejdź przez nie.



17. Teraz przejdź wokół monumentu, złap się fragmentu skalnego, z którego wskocz na wyższą kondygnację, a z niej na półkę za siebie.

18. Korzystając teraz z linki magnetycznej oraz wyrw w ścianach, wczłap się na górę.
Tutaj czekać będzie na Ciebie kolejna interaktywna część etapu, gdzie musisz naciskać dane klawisze w odpowiednich momentach.

19. Dotarłeś właśnie do przeogromnej sali, co zresztą sam musisz przyznać. Zerknij w tej chwili do góry i lekko w lewo – zobaczysz głaz na dużym filarze. Skorzystaj ponownie z linki i ściągnij głaz na ziemię. Następnie przetocz go na płytę po prawej od widocznego w oddali posągu.




17. Teraz przejdź wokół monumentu, złap się fragmentu skalnego, z którego wskocz na wyższą kondygnację, a z niej na półkę za siebie.

18. Korzystając teraz z linki magnetycznej oraz wyrw w ścianach, wczłap się na górę.

O to mi chodzi. O punkt 17 i część 18. Nie wiem jak wycelować hakiem. Mam z tym problem.
_________________
tomuś
 
 
Integral 
Archeolog



Dołączyła: 10 Cze 2006
Posty: 2536
Skąd: Sin City
Wysłany: 31-12-2010, 17:07   

http://www.youtube.com/watch?v=5L-4xJ4jSZA

Od 3:30. Nie zatrzymuj się i nie celuj, skacz i łap się w locie.
_________________
Don't waste your time or time will waste you
 
 
tomekdlu 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Gru 2010
Posty: 3
Wysłany: 31-12-2010, 17:20   

o wielkie dzięki takie łatwe :P
_________________
tomuś
 
 
Reminded 
Praktykant



Dołączył: 13 Gru 2010
Posty: 195
Skąd: Legnica
Wysłany: 31-12-2010, 23:02   

Proszę o save w jakimiś nowymi ubraniami z internetu, bo mi nie działa Tomb Ripper.
Z góry dziękuję i sorki za krótki post.
 
 
Zeberka 
Nowicjusz



Dołączyła: 23 Paź 2010
Posty: 3
Skąd: Wrocław
Wysłany: 16-01-2011, 14:07   

Cześć,
czy mógłby mi ktoś przejść walkę z Routlandem? Rozgromił mnie już chyba ze 100 razy. Mam angielską wersję gry. I przepraszam za moją głupotę ale niestety nie wiem jak wysyła się save.
 
 
Lucozade 
Nowicjusz



Dołączyła: 23 Lip 2009
Posty: 8
Skąd: Neostrada
Wysłany: 18-01-2011, 15:05   

Niestety save taki nie istnieje .
Jeżeli program Tomb Raider Ripper nie działa to proponuję skorzystać z innego, podobnego
- Texmod .
 
 
Pall. 
Nowicjusz


Dołączyła: 24 Sty 2011
Posty: 2
Skąd: PoLska .
Wysłany: 25-01-2011, 12:00   

Mam pilną prośbę , ma ktoś save 100 % ... Pilnie mi potrzebne bo mnie już palce boląod tych Time Triali . ; d
 
 
 
NataliaXrose 
Student



Dołączyła: 09 Lis 2010
Posty: 41
Skąd: Kielce
Wysłany: 25-01-2011, 15:45   

Witam
Potrzebuje sava gdzie ktoś przeszedł całą grę z zebraniem wszystkich nagród ,ale bez Time Triali ,bo ja nagrywam TRL na YT i chciałam zrobić Time Triale ,ale mi całą grę usunęło :(
Z góry dziękuję :)
_________________
Prowadzę zagrajmy http://www.youtube.com/user/RoseXlara?feature=mhum
 
 
Pall. 
Nowicjusz


Dołączyła: 24 Sty 2011
Posty: 2
Skąd: PoLska .
Wysłany: 25-01-2011, 21:54   

Wymiatam , bo mam już 100 % gry i w bikini sobie po Croft Manor biegam . :D
 
 
 
alien89 
Nowicjusz


Dołączyła: 10 Lut 2011
Posty: 1
Wysłany: 10-02-2011, 17:12   

byłabym wdzięczna za save'a z Japoni, już po tym wspinaniu się na te wszystkie drążki i takie tam, bo jak jest ten moment co trzeba przeskoczyć z tego co ma się urwać na następny, to za nic nie mogę na niego skoczyć. Chyba z pół godziny skakałam, a Lara po prostu przez niego przelatuje. :(
 
 
Owieczka12 
Nowicjusz



Dołączył: 12 Lut 2011
Posty: 11
Skąd: ByDgOsZcZ 4Don
Wysłany: 12-02-2011, 19:09   

THX wam wszystkim! Nareszcie! Dzięki za te save! Polecam wszystkim str. 5!


:pozdro: dla :wotr: :) :jumper: :jumper: :jumper:
_________________
"Dragowicz, Krawczenko, Steiner... All must die.." xD
 
 
Invicta 
Podróżnik



Dołączyła: 22 Cze 2011
Posty: 283
Skąd: Znikąd :)
Wysłany: 09-07-2011, 21:37   

Mam pytanie, czy ktoś mógłby mi podesłać na PW albo wkleić tutaj save'a ze wszystkimi TT ukończonymi? Nagród wszystkich nie musi być, ale chętnie je przyjmę :P wiem, że tu już były save'y z TT, ale u mnie po prostu nie chciały się uruchomić, niby uszkodzone. Podobno to problem gry, to co mam zrobić, od nowa zainstalować? Gram bez NG więc większość save'ów powinna działać, a tu nic... Ludzie, ratujcie ;( . Będę dozgonnie wdzięczna :help:
_________________
Śmierć z nutką ironii zawsze boli...
 
 
own 
Nowicjusz



Dołączyła: 27 Lip 2011
Posty: 2
Skąd: Łąki Asfodelowe
Wysłany: 27-07-2011, 16:00   

Witam , mam mały problem dotyczący kodu na nieskończoną amunicje do Shotguna . Odblokowałam go w Time Trial Ghana (Bodajże , nie pamiętam) , po czym wchodzę do opcji ''Powtórz Level''i wybieram Japonię. Po pojawieniu się przeciwników nacisnęłam BackSpace+5, jednak shotgun się nie pojawił . Liczę na szybką pomoc . Pozdrawiam ! own.

PS. Przepraszam za off-top .
 
 
own 
Nowicjusz



Dołączyła: 27 Lip 2011
Posty: 2
Skąd: Łąki Asfodelowe
Wysłany: 27-07-2011, 16:24   

Przepraszam za post za postem , jednak mam jeszcze jedną informacje . Otóż w ''Liście Kodów'' , kod na Shotguna , mam odblokowany , A jego komenda to (Jak już pisałam) BackSpace+5

Pozdrawiam . own.
 
 
Invicta 
Podróżnik



Dołączyła: 22 Cze 2011
Posty: 283
Skąd: Znikąd :)
Wysłany: 05-08-2011, 21:16   

Ojej, jednak mam tego NG... save z NG z pierwszej strony tematu mi w ogóle się w grze nie pojawia, mógłby ktoś litościwy dać tu save'a 100% z NG?...
_________________
Śmierć z nutką ironii zawsze boli...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


© 2002 - 2017 World of Tomb Raider | WoTR na Facebooku



Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Więcej o cookies powie Ci wujek Google.

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0.169 sekundy. Zapytań do SQL: 11